- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #145494 przez Suari
Witajcie kochane
Na początek spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze dla Was i Dzidziolek
Od środy wieczorem nie było mnie na forum, bo wybyłam na długi weekend i wreszcie nadrobiłam zaległości. Dołączając się do tematu odnośnie ślubu, to my też nie mamy ślubu, cały czas jest w planach i też mnie drażnią pytania co ze ślubem, ale oczywiście wszystkich pytających prostuje jak się pytają i nic nie mówią moja ciąża nie jest przypadkiem i nie widzę konieczności brania ślubu "już", bo tak wypada, a nie jesteśmy ze sobą rok czy dwa tylko ładnych kilka lat.
U mnie po wizycie wszystko dobrze, dzidek rośnie następna wizyta to usg genetyczne 12.07, a kolejna 01.08 i nie omieszkam wspomnieć, że wracając z wizyty wstąpiłam do sklepu na kolejne zakupy dla dzidka i musiałam się powstrzymywać, bo wydałabym kuuupę pieniędzy
Batmanik- gratuluję dziewczynki
Madziaska i joanna- teraz kolej na Was, trzymam kciuki
Na początek spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze dla Was i Dzidziolek
Od środy wieczorem nie było mnie na forum, bo wybyłam na długi weekend i wreszcie nadrobiłam zaległości. Dołączając się do tematu odnośnie ślubu, to my też nie mamy ślubu, cały czas jest w planach i też mnie drażnią pytania co ze ślubem, ale oczywiście wszystkich pytających prostuje jak się pytają i nic nie mówią moja ciąża nie jest przypadkiem i nie widzę konieczności brania ślubu "już", bo tak wypada, a nie jesteśmy ze sobą rok czy dwa tylko ładnych kilka lat.
U mnie po wizycie wszystko dobrze, dzidek rośnie następna wizyta to usg genetyczne 12.07, a kolejna 01.08 i nie omieszkam wspomnieć, że wracając z wizyty wstąpiłam do sklepu na kolejne zakupy dla dzidka i musiałam się powstrzymywać, bo wydałabym kuuupę pieniędzy
Batmanik- gratuluję dziewczynki
Madziaska i joanna- teraz kolej na Was, trzymam kciuki
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145519 przez anakol
Batmanik, gratuluję dziewczynki! czyli już możesz szaleć z różowymi ubrankami
Ola, trzymam kciuki za twoją pracę
Ja dziś oddałam moją pracę zaliczeniową z filozofii, co oznacza, że wstałam o 5:40, pojechałam do pracy, wyszłam z niej o 11.30, skoczyłam 100 km do Krakowa, oddałam pracę, wróciłam i o to jestem Jutro też muszę jechać i mam nadzieję że uda mi się złożyć indeks i będę mieć wszystko z głowy W każdym razie przepraszam jeśli będę dziś trudna w kontakcie, ale mam wrażenie że wszystko dookoła się kręci
A do pracy idę w środę ostatni raz
Anaconda, uważaj na siebie... Czy ta praca to nie za duże obciążenie dla Ciebie (i dzidzi), bo w sumie dość często masz jakieś przeboje zdrowotne Mam nadzieję że poczujesz się lepiej i nic uciążliwego Cię w pracy nie dopadnie
Wczoraj nie dałam rady się opanować i kupiłam na allegro body dla mojej Natalki
trochę na wyrost, ale tych małych mam okropnie dużo
Ola, trzymam kciuki za twoją pracę
Ja dziś oddałam moją pracę zaliczeniową z filozofii, co oznacza, że wstałam o 5:40, pojechałam do pracy, wyszłam z niej o 11.30, skoczyłam 100 km do Krakowa, oddałam pracę, wróciłam i o to jestem Jutro też muszę jechać i mam nadzieję że uda mi się złożyć indeks i będę mieć wszystko z głowy W każdym razie przepraszam jeśli będę dziś trudna w kontakcie, ale mam wrażenie że wszystko dookoła się kręci
A do pracy idę w środę ostatni raz
Anaconda, uważaj na siebie... Czy ta praca to nie za duże obciążenie dla Ciebie (i dzidzi), bo w sumie dość często masz jakieś przeboje zdrowotne Mam nadzieję że poczujesz się lepiej i nic uciążliwego Cię w pracy nie dopadnie
Wczoraj nie dałam rady się opanować i kupiłam na allegro body dla mojej Natalki
trochę na wyrost, ale tych małych mam okropnie dużo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez anakol.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #145678 przez vestusia
Witam ponownie
Batmanik i Madziaska! Moje gratulacje, że to dziewczynki w brzuszkach siedzą! Superowo, to teraz Wasza kolej z kolorowymi ubrankami
Ja dziś śpiąca jestem przez to badanie, byłam też na małych zakupach (ale tylko dla towarzystwa) i przyszły mi te ciuszki, które ostatnio wklejałam. Wszystko super i bardzo mi się podoba
Idę się położyć, bo senna jestem cały dzień!
Madziaska, a kiedy następna wizyta? Bo zaktualizowałam tabelkę, ale nie wiem kiedy masz następną wizytę. No i czekamy na wieści po wizycie od Jo_anny20 i od TyszAnki - no właśnie, gdzie ona się podziewa??? Mam nadzieję, że u niej wszystko zaczyna się układać dobrze... Pozdrawiam Kochane i idę dalej odpoczywać, bo mało pospałam Buziole!
Batmanik i Madziaska! Moje gratulacje, że to dziewczynki w brzuszkach siedzą! Superowo, to teraz Wasza kolej z kolorowymi ubrankami
Ja dziś śpiąca jestem przez to badanie, byłam też na małych zakupach (ale tylko dla towarzystwa) i przyszły mi te ciuszki, które ostatnio wklejałam. Wszystko super i bardzo mi się podoba
Idę się położyć, bo senna jestem cały dzień!
Madziaska, a kiedy następna wizyta? Bo zaktualizowałam tabelkę, ale nie wiem kiedy masz następną wizytę. No i czekamy na wieści po wizycie od Jo_anny20 i od TyszAnki - no właśnie, gdzie ona się podziewa??? Mam nadzieję, że u niej wszystko zaczyna się układać dobrze... Pozdrawiam Kochane i idę dalej odpoczywać, bo mało pospałam Buziole!
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145771 przez TyszAnka
troszkę mi smutno, bo liczyłam na córcię,,,na usg nie było widać zołądka, tzn, lekarz mówił że być może jest pusty, więc go nie widać.No i są torbiele w splotach w mózgu ( Miłoszek tez miał, i sie wchłonęły )
Mówiliśmy dzisiaj lekarzowi, że dziecko nam zmarło z wytrzewieniem jelit......a on " a to Pani"? coś słyszałem.....potem jak się okazało, to dużo słyszał....he he świat lekarzy ....
Mówiliśmy dzisiaj lekarzowi, że dziecko nam zmarło z wytrzewieniem jelit......a on " a to Pani"? coś słyszałem.....potem jak się okazało, to dużo słyszał....he he świat lekarzy ....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez TyszAnka.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #145886 przez iva 20
hejka ja dzisiaj znowu pierwsza
Tyszanka gartulacje chlopczyka
ja juz nie spie dziewczyny bo moja mala mnie juz kopie caly czas i nie moge spac
no i niestety juz sobie na dzis pospalam moja mala Olivia rzadzi
dzisiaj juz moze pojedziemy po nowe autko tak sie ciesze jak nie wiem zobaczymy jak to bedzie bo czekamy na jeden wazny list i mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie
juz sie robi coraz bardziej kolorowa ta tabelka super
Tyszanka gartulacje chlopczyka
ja juz nie spie dziewczyny bo moja mala mnie juz kopie caly czas i nie moge spac
no i niestety juz sobie na dzis pospalam moja mala Olivia rzadzi
dzisiaj juz moze pojedziemy po nowe autko tak sie ciesze jak nie wiem zobaczymy jak to bedzie bo czekamy na jeden wazny list i mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie
juz sie robi coraz bardziej kolorowa ta tabelka super
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145900 przez Aleksandra
Cześć dziewuszki.
Wczoraj miałam awarie prądu w pracy dlatego zniknęłam. Spotkałam się z promotorem. Powiedział, że nie spodziewał się, że moja praca będzie dobra . Mam tylko poprawić wstęp a reszta to już poprawki kosmetyczne. Dziś zwolniłam sie wcześniej z pracy. Wczoraj też siedziałam do 23 i poprawiałam. Jutro się z nim spotkam ostatecznie i będę już drukować Jestem z siebie dumna
Dziewczynki gratulacje !!! Ja idę na wizytę 4.07
Mam problem z suwaczkiem, a chciałam sie pochwalić, że dziś stuknął już 20 tydzień
Wczoraj miałam awarie prądu w pracy dlatego zniknęłam. Spotkałam się z promotorem. Powiedział, że nie spodziewał się, że moja praca będzie dobra . Mam tylko poprawić wstęp a reszta to już poprawki kosmetyczne. Dziś zwolniłam sie wcześniej z pracy. Wczoraj też siedziałam do 23 i poprawiałam. Jutro się z nim spotkam ostatecznie i będę już drukować Jestem z siebie dumna
Dziewczynki gratulacje !!! Ja idę na wizytę 4.07
Mam problem z suwaczkiem, a chciałam sie pochwalić, że dziś stuknął już 20 tydzień
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Aleksandra.
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #145932 przez jo_anna20
TyszAnka - no wreszcie jakiś chłopak:) Gratuluję, choć mnie też było trochę smutno, że nie dziewczynka, bo moja mama brała pod uwagę tylko dziewczynkę, a tak uznała, że się nie spisaliśmy i niebieskich ubranek nie będzie kupować.... Trudno! A my tylko nadal nie mamy imienia i ciągle się o to sprzeczamy:) JA chcę Filipa, a mój mąż NIE! Za to drażni mnie, że będzie Stefan... a ja mu powiedziałam, że nawet jak będziemy mieli 99 dzieci to setne tez nie będzie Stefan:) Dziś w nocy wymyśliłam Dominika, ale bez przekonania...
Wczoraj miałam sporo "przygód" i już nie chciało mi się pisać o wizycie... Mój mąż jak zwykle się spóźnił z pracy - godzinę - choć miał skończyć wyjątkowo wcześnie, bo lekarz przyjmuje tylko 2 godziny! Na dodatek nie mogliśmy znaleźć tej przychodni i tak dodatkowo przez pół godziny błądziliśmy po najbardziej ruchliwej i zatłoczonej ulicy w centrum miasta, dodatkowo jednokierunkowej, więc jeździliśmy w kółko... Zdążyliśmy, ale było już dużo ludzi i dłuuugo czekaliśmy. Całe szczęście, że lekarz przyjmował do ostatniego klienta, ale i tak już się spieszył i te wizyty to były takie dosyć szybkie.
W każdym razie z grubsza wszystko ok. Tylko te leukocyty jednak mu się nie podobały i muszę powtórzyć morfologię. Był zdziwiony, że nie miałam robionej cytologii, więc to też mnie czeka w najbliższym czasie. Ale tak to powiedział, że wszystko dobrze!
Ola super, że praca się podobała promotorowi - gratuluję, bo to nie jest często!
Wczoraj miałam sporo "przygód" i już nie chciało mi się pisać o wizycie... Mój mąż jak zwykle się spóźnił z pracy - godzinę - choć miał skończyć wyjątkowo wcześnie, bo lekarz przyjmuje tylko 2 godziny! Na dodatek nie mogliśmy znaleźć tej przychodni i tak dodatkowo przez pół godziny błądziliśmy po najbardziej ruchliwej i zatłoczonej ulicy w centrum miasta, dodatkowo jednokierunkowej, więc jeździliśmy w kółko... Zdążyliśmy, ale było już dużo ludzi i dłuuugo czekaliśmy. Całe szczęście, że lekarz przyjmował do ostatniego klienta, ale i tak już się spieszył i te wizyty to były takie dosyć szybkie.
W każdym razie z grubsza wszystko ok. Tylko te leukocyty jednak mu się nie podobały i muszę powtórzyć morfologię. Był zdziwiony, że nie miałam robionej cytologii, więc to też mnie czeka w najbliższym czasie. Ale tak to powiedział, że wszystko dobrze!
Ola super, że praca się podobała promotorowi - gratuluję, bo to nie jest często!
Moderatorzy: ilona