BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #145494 przez Suari
Witajcie kochane :)

Na początek spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze dla Was i Dzidziolek :)

Od środy wieczorem nie było mnie na forum, bo wybyłam na długi weekend i wreszcie nadrobiłam zaległości. Dołączając się do tematu odnośnie ślubu, to my też nie mamy ślubu, cały czas jest w planach :) i też mnie drażnią pytania co ze ślubem, ale oczywiście wszystkich pytających prostuje jak się pytają i nic nie mówią :) moja ciąża nie jest przypadkiem i nie widzę konieczności brania ślubu "już", bo tak wypada, a nie jesteśmy ze sobą rok czy dwa tylko ładnych kilka lat.

U mnie po wizycie wszystko dobrze, dzidek rośnie :) następna wizyta to usg genetyczne 12.07, a kolejna 01.08 i nie omieszkam wspomnieć, że wracając z wizyty wstąpiłam do sklepu na kolejne zakupy dla dzidka i musiałam się powstrzymywać, bo wydałabym kuuupę pieniędzy :)

Batmanik- gratuluję dziewczynki :)

Madziaska i joanna- teraz kolej na Was, trzymam kciuki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #145517 przez madziaska
Sauri ciesze sie, ze wszytsko w porzadku :) ja jade za ok godziny...
Dorcia, a TY gdzie sie podziewasz????
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145519 przez anakol
Batmanik, gratuluję dziewczynki! :lol: czyli już możesz szaleć z różowymi ubrankami :blink:

Ola, trzymam kciuki za twoją pracę :)

Ja dziś oddałam moją pracę zaliczeniową z filozofii, co oznacza, że wstałam o 5:40, pojechałam do pracy, wyszłam z niej o 11.30, skoczyłam 100 km do Krakowa, oddałam pracę, wróciłam i o to jestem :huh: Jutro też muszę jechać i mam nadzieję że uda mi się złożyć indeks i będę mieć wszystko z głowy :) W każdym razie przepraszam jeśli będę dziś trudna w kontakcie, ale mam wrażenie że wszystko dookoła się kręci ;)
A do pracy idę w środę ostatni raz :lol:

Anaconda, uważaj na siebie... Czy ta praca to nie za duże obciążenie dla Ciebie (i dzidzi), bo w sumie dość często masz jakieś przeboje zdrowotne :dry: Mam nadzieję że poczujesz się lepiej i nic uciążliwego Cię w pracy nie dopadnie :)

Wczoraj nie dałam rady się opanować i kupiłam na allegro body dla mojej Natalki :silly:
trochę na wyrost, ale tych małych mam okropnie dużo :blink:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #145523 przez madziaska
Anakol super, ze juz wybierasz sie na zwolnienie, zobaczysz jak milo siedzi sie w domu i skupia na maluszku :) ja mam nadzieje, ze dzisiaj poznam plec i tez zaczne kupowac :)
13 lata 6 miesiąc temu #145527 przez anakol
No właśnie Madzia, troszkę mi tego brakuje, żeby mieć czas na skupienie się na maleństwie :) Czekam na wieści o Twojej wizycie, mam nadzieję że się dowiesz kto tam tak rozrabia :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #145632 przez madziaska
Dziewczyny ja juz po wizycie :) Dzidzia zdrowa, 224 gramy, od glowki do pupy 11 cm, z nóżkami 19cm :) I bedzie dziewczynka :):):):):) HANIA :) Ale sie ciesze :)
13 lata 6 miesiąc temu #145663 przez iva 20
Batmanik i Madzia gratulacje dziewczynki :D chyba te dziewczynki beda przewazaly w naszej tabelce ja jestem najedzona i mi sie nic nie chce jak nie wiem :ohmy: dzionek minal dobrze i upalnie strasznie :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #145678 przez vestusia
Witam ponownie :D

Batmanik i Madziaska! Moje gratulacje, że to dziewczynki w brzuszkach siedzą! Superowo, to teraz Wasza kolej z kolorowymi ubrankami :D

Ja dziś śpiąca jestem przez to badanie, byłam też na małych zakupach (ale tylko dla towarzystwa) i przyszły mi te ciuszki, które ostatnio wklejałam. Wszystko super i bardzo mi się podoba :D

Idę się położyć, bo senna jestem cały dzień!

Madziaska, a kiedy następna wizyta? Bo zaktualizowałam tabelkę, ale nie wiem kiedy masz następną wizytę. No i czekamy na wieści po wizycie od Jo_anny20 i od TyszAnki - no właśnie, gdzie ona się podziewa??? Mam nadzieję, że u niej wszystko zaczyna się układać dobrze... Pozdrawiam Kochane i idę dalej odpoczywać, bo mało pospałam :D Buziole!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145766 przez TyszAnka
ja już po wizycie, zdjęcie samo mówi za siebie...

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145771 przez TyszAnka
troszkę mi smutno, bo liczyłam na córcię,,,na usg nie było widać zołądka, tzn, lekarz mówił że być może jest pusty, więc go nie widać.No i są torbiele w splotach w mózgu ( Miłoszek tez miał, i sie wchłonęły )
Mówiliśmy dzisiaj lekarzowi, że dziecko nam zmarło z wytrzewieniem jelit......a on " a to Pani"? coś słyszałem.....potem jak się okazało, to dużo słyszał....he he świat lekarzy ....

13 lata 6 miesiąc temu #145773 przez TyszAnka
acha według usg to ma 19w3d i waga 294 gramy :)

13 lata 6 miesiąc temu #145794 przez anakol
Madziaska, TyszAnka - GRATULACJE!!! :lol:
Tobie Batmanik też, jeszcze raz (a co ;) )

Aaale fajnie :) Pozdrowienia dla Hani i pozostałych maluszków które dzisiaj się dały podejrzeć :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #145886 przez iva 20
hejka ja dzisiaj znowu pierwsza :D
Tyszanka gartulacje chlopczyka :blink: :blink:

ja juz nie spie dziewczyny bo moja mala mnie juz kopie caly czas i nie moge spac :silly:

no i niestety juz sobie na dzis pospalam moja mala Olivia rzadzi :woohoo:
dzisiaj juz moze pojedziemy po nowe autko tak sie ciesze jak nie wiem zobaczymy jak to bedzie bo czekamy na jeden wazny list i mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie :blink:

juz sie robi coraz bardziej kolorowa ta tabelka super :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145900 przez Aleksandra
Cześć dziewuszki.

Wczoraj miałam awarie prądu w pracy dlatego zniknęłam. Spotkałam się z promotorem. Powiedział, że nie spodziewał się, że moja praca będzie dobra :lol: . Mam tylko poprawić wstęp a reszta to już poprawki kosmetyczne. Dziś zwolniłam sie wcześniej z pracy. Wczoraj też siedziałam do 23 i poprawiałam. Jutro się z nim spotkam ostatecznie i będę już drukować :) Jestem z siebie dumna :)

Dziewczynki gratulacje !!! Ja idę na wizytę 4.07 :)

Mam problem z suwaczkiem, a chciałam sie pochwalić, że dziś stuknął już 20 tydzień :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #145932 przez jo_anna20
TyszAnka - no wreszcie jakiś chłopak:) Gratuluję, choć mnie też było trochę smutno, że nie dziewczynka, bo moja mama brała pod uwagę tylko dziewczynkę, a tak uznała, że się nie spisaliśmy i niebieskich ubranek nie będzie kupować.... Trudno! A my tylko nadal nie mamy imienia i ciągle się o to sprzeczamy:):):) JA chcę Filipa, a mój mąż NIE! Za to drażni mnie, że będzie Stefan... a ja mu powiedziałam, że nawet jak będziemy mieli 99 dzieci to setne tez nie będzie Stefan:) Dziś w nocy wymyśliłam Dominika, ale bez przekonania...

Wczoraj miałam sporo "przygód" i już nie chciało mi się pisać o wizycie... Mój mąż jak zwykle się spóźnił z pracy - godzinę - choć miał skończyć wyjątkowo wcześnie, bo lekarz przyjmuje tylko 2 godziny! Na dodatek nie mogliśmy znaleźć tej przychodni i tak dodatkowo przez pół godziny błądziliśmy po najbardziej ruchliwej i zatłoczonej ulicy w centrum miasta, dodatkowo jednokierunkowej, więc jeździliśmy w kółko... Zdążyliśmy, ale było już dużo ludzi i dłuuugo czekaliśmy. Całe szczęście, że lekarz przyjmował do ostatniego klienta, ale i tak już się spieszył i te wizyty to były takie dosyć szybkie.

W każdym razie z grubsza wszystko ok. Tylko te leukocyty jednak mu się nie podobały i muszę powtórzyć morfologię. Był zdziwiony, że nie miałam robionej cytologii, więc to też mnie czeka w najbliższym czasie. Ale tak to powiedział, że wszystko dobrze!

Ola super, że praca się podobała promotorowi - gratuluję, bo to nie jest często!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia