- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145981 przez madziaska
Witam mamuski
Dziukje dziewczyny za mile slowa, Super ze wczorjasze wizyty w porzadku Tyszania siuisiak jak sie patrzy
A moje wczorajsze szczescie przrwal straszny bol pecherza, nikgdy nie moze byc do konca dobrze Jeszcze tak mnie nigdy nie bolalo, nie pojechalam na izbe bo pewnie by mnie zostawili. Skonsultowalam z pania dr urolog i z moja kuzynka polozna i poradzily nospe i dwie tabletki furaginum... dzisiaj rano oddalam mocz i czekam na wyniki... Moj lekarz wczoraj juz nie odebral telefonu, wiec pojade dzisiaj do tej pani urolog.... Ale sie przestraszylam... Mala dzisiaj od 7 ranoi kopala, wiec o tyle jestem spokojna...
Milego dnia
Vestusia moja nastepna wizyta 15 lipca - połówkowe.
Dziukje dziewczyny za mile slowa, Super ze wczorjasze wizyty w porzadku Tyszania siuisiak jak sie patrzy
A moje wczorajsze szczescie przrwal straszny bol pecherza, nikgdy nie moze byc do konca dobrze Jeszcze tak mnie nigdy nie bolalo, nie pojechalam na izbe bo pewnie by mnie zostawili. Skonsultowalam z pania dr urolog i z moja kuzynka polozna i poradzily nospe i dwie tabletki furaginum... dzisiaj rano oddalam mocz i czekam na wyniki... Moj lekarz wczoraj juz nie odebral telefonu, wiec pojade dzisiaj do tej pani urolog.... Ale sie przestraszylam... Mala dzisiaj od 7 ranoi kopala, wiec o tyle jestem spokojna...
Milego dnia
Vestusia moja nastepna wizyta 15 lipca - połówkowe.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #145997 przez Aleksandra
Oj Madziaska wspólczuję ci, ale najważniejsze że dzidzia sie odzywa to o tyle jestes spokojniejsza. Tak czy tak idź do lekarza.
Moje maleństwo wczoraj woieczorem było bardzo ruchliwe oczywiście w trakcie moich poprawek pracy (widocznie nie lubi jak mamusia sie skupia). Do tego stopnia, że musiałam robić przerwy na leżenie
Moje maleństwo wczoraj woieczorem było bardzo ruchliwe oczywiście w trakcie moich poprawek pracy (widocznie nie lubi jak mamusia sie skupia). Do tego stopnia, że musiałam robić przerwy na leżenie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #146045 przez vestusia
Witajcie Kochane!
TyszAnia! Gratuluję chłopczyka! Chociaż rozumiem, że miałaś nadzieję na dziewczynkę, była by taka mała "rodzynka" no ale najważniejsze, żeby było zdrowe.
Ola, cieszę się, że promotorowi praca spodobała się, będzie dobrze, zobaczysz! I tak nieźle Ci poszło i naprawdę do niewielu rzeczy się przyczepił
Madziaska, biedna Ty. Tak, jak piszesz - nie może być idealnie... ale najważniejsze, żeby wszystko wróciło do normy
A ja się niestety zmartwiłam. Odebrałam dzisiejsze wyniki i wyszło, że mam nieprawidłową tolerancję glukozy. Ech... ja to nigdy chyba nic nie mogę mieć prawidłowo. Wynik to 147,3, a norma to do 120 podobno... świetnie... dobrze, że jutro wizyta, bo martwiłabym się dużo bardziej i to oczekiwanie też by mnie wykończyło...
Czekam na przesyłki, spotkałam listonoszkę w sklepie, mówiła, że ma dla mnie duże przesyłki, więc pewnie to te butelki. Czekam na nią grzecznie
Muszę odetchnąć, bo te wyniki mnie zmartwiły. Buziole Kochane, odezwę się później.
TyszAnia! Gratuluję chłopczyka! Chociaż rozumiem, że miałaś nadzieję na dziewczynkę, była by taka mała "rodzynka" no ale najważniejsze, żeby było zdrowe.
Ola, cieszę się, że promotorowi praca spodobała się, będzie dobrze, zobaczysz! I tak nieźle Ci poszło i naprawdę do niewielu rzeczy się przyczepił
Madziaska, biedna Ty. Tak, jak piszesz - nie może być idealnie... ale najważniejsze, żeby wszystko wróciło do normy
A ja się niestety zmartwiłam. Odebrałam dzisiejsze wyniki i wyszło, że mam nieprawidłową tolerancję glukozy. Ech... ja to nigdy chyba nic nie mogę mieć prawidłowo. Wynik to 147,3, a norma to do 120 podobno... świetnie... dobrze, że jutro wizyta, bo martwiłabym się dużo bardziej i to oczekiwanie też by mnie wykończyło...
Czekam na przesyłki, spotkałam listonoszkę w sklepie, mówiła, że ma dla mnie duże przesyłki, więc pewnie to te butelki. Czekam na nią grzecznie
Muszę odetchnąć, bo te wyniki mnie zmartwiły. Buziole Kochane, odezwę się później.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146094 przez Aleksandra
Właśnie konczę pisać wstęp do mojej pracy. Normalnie mam wenę jak nigdy, to chyba przez ciążę W domu jeszcze kilka poprawek i wysyła promotorowi poprawioną pracę Dziś kończę prace ecześniej a jutro mam wolne, żeby wszystko zakończyć i muszę jeszcze zdjecia pstryknąć do dyplomu (czego nie znoszę)
TyszAnka będziesz miała fajną gromadkę chłopczyków Może następnym razem bedzie dziewczynka
TyszAnka będziesz miała fajną gromadkę chłopczyków Może następnym razem bedzie dziewczynka
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #146141 przez Dorciaition
Hej Kobietki!
Jestem już w Polsce
Nadrobiłam Was tak szybciutko, ale później więcej napiszę. Musze się oporządzić
Madziaska gratuluję dziewczynki. A jednak Super
Batmanik super, że Twój Igorek będzie miał siostrzyczke
No i TyszAnka rozumiem, że chciałaś dziewuszkę, ale następny chłopczyk też będzie wspaniały
Tabeleczka:
Jeśli wprowadzić zmiany (imiona) dajcie znać kochane. Odezwę się później :*
Jestem już w Polsce
Nadrobiłam Was tak szybciutko, ale później więcej napiszę. Musze się oporządzić
Madziaska gratuluję dziewczynki. A jednak Super
Batmanik super, że Twój Igorek będzie miał siostrzyczke
No i TyszAnka rozumiem, że chciałaś dziewuszkę, ale następny chłopczyk też będzie wspaniały
Tabeleczka:
Jeśli wprowadzić zmiany (imiona) dajcie znać kochane. Odezwę się później :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146153 przez madziaska
Dorcia no tak mysalam, ze TY w podrozy
Odebralam wyniku moczu, nie za ciekawe, liczne bakterie i takie tam... No nic trzeba wyleczyc... Wszystko wskazuje na ostre zapalenie pecherza, czesto to przed ciaza mialam. Juz nigdy nie pojde na basen!!!!!!!!!!!!!
Vestusia nie zamartwiaj sie, czekaj co lekarz powie...
Ola trzymam kciuki za prace
Tyszaniu chlopaki sa fajne
Odebralam wyniku moczu, nie za ciekawe, liczne bakterie i takie tam... No nic trzeba wyleczyc... Wszystko wskazuje na ostre zapalenie pecherza, czesto to przed ciaza mialam. Juz nigdy nie pojde na basen!!!!!!!!!!!!!
Vestusia nie zamartwiaj sie, czekaj co lekarz powie...
Ola trzymam kciuki za prace
Tyszaniu chlopaki sa fajne
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146176 przez vestusia
Dorcia, cieszę się, że dotarłaś bezpiecznie do domu Ogarnij się a do nas zajrzyj jak już będziesz miała naprawdę wolną chwilkę. Troszkę Cię nie było więc mężem też trzeba się nacieszyć
Ja dostałam te butelki lovi. Ta mała jest bardzo fajna, z takiego jakby szkła, bo bardzo przezroczysta. Te duże są chyba bardziej takie plastikowe, ale nie doszukałam się opisu na informacjach dołączonych do butelek. No i jedyny minus też taki, że na tych dużych butelkach miarka jest taka... no przezroczysta, ale mam nadzieję, że po napełnieniu mlekiem nie będzie problemu z odczytaniem pojemności. Mała jest dużo fajniejsza. Chyba sobie domówię jeszcze jedną tę z medical +
Ja dostałam te butelki lovi. Ta mała jest bardzo fajna, z takiego jakby szkła, bo bardzo przezroczysta. Te duże są chyba bardziej takie plastikowe, ale nie doszukałam się opisu na informacjach dołączonych do butelek. No i jedyny minus też taki, że na tych dużych butelkach miarka jest taka... no przezroczysta, ale mam nadzieję, że po napełnieniu mlekiem nie będzie problemu z odczytaniem pojemności. Mała jest dużo fajniejsza. Chyba sobie domówię jeszcze jedną tę z medical +
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146322 przez madziaska
Vestusia, a w tych butelakch to nie chodzi o smoczki??? tzn o dziurke w smoczku... Ja mam jedna z aventu nr 2, ona ma smoczek, ktory nadaje sie do karmienia po 1miesiacu zycia, te jedynki sa tylko do 1 miesiaca... Siostra nawet tej dwojki nie wykorzystala...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146378 przez Aleksandra
Właśnie wysłałam pracę promotorowi. Maleństwo oczywiście protestowało podczas pisania kopaniem ale wytłumaczyłam, że mamusia musi jeszcze troszke posiedziec i już było spokojne
Też się zastanawiałam czy nie kupowac butelek, ale nie wiem jakie. Mówicie o smoczkach....ale te chyba można po prostu zmieniac?
Też się zastanawiałam czy nie kupowac butelek, ale nie wiem jakie. Mówicie o smoczkach....ale te chyba można po prostu zmieniac?
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146381 przez vestusia
Z tym smoczkiem to przyznam, że gapa ze mnie. Szczerze to nie miałam pojęcia, że na to mam zwracać uwagę. Sprawdziłam teraz, obydwie butelki (mała i duża) mają jedną dziurkę, przeznaczoną dla dzieci od pierwszych dni życia. A to później trzeba zmieniać te smoczki? hehehe Dla mnie to wszystko jak widać czarna magia i wszystko jest nowe
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146385 przez Dorciaition
Vestusia nie przejmuj się, dla mnie też. Kupiłam butelki Aventa, bo od wielu koleżanek słyszałam, że są dobre. A czy moja dzidzia będzie z nich zadowolona to zobaczymy
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #146402 przez Dorciaition
No właśnie kochana, tylko gdzie? Szukam i nic.
Tabelke umieściłam też na pierwszej stronie.
Na razie pousuwałam te dziewczyny, które się już bardzo długo nie odzywają. Najwyżej później dopisze
Tabelke umieściłam też na pierwszej stronie.
Na razie pousuwałam te dziewczyny, które się już bardzo długo nie odzywają. Najwyżej później dopisze
Moderatorzy: ilona