BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #143637 przez vestusia
Ja chcę pościel w żyrafki :D Bo łóżeczko będzie w żyrafki, komplet ubranek w żyrafki więc i pościel chcę taką mieć :D

Wiem, świrnięta jestem... he, he :D
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #143638 przez anakol
Vestusia :kiss: też mi się wydaje ze raczej to było to :)
13 lata 6 miesiąc temu #143639 przez madziaska
dzieki dziewczyny za cenne wskazowki ;)
13 lata 6 miesiąc temu #143641 przez Dorciaition
Moja bratówka na początku używała samo to, zapomniałam nazwe ;) Kurka, zawijak, becik. A pościel dopiero później. Mama moja mówi, że to brzydko i łyso tak, że minimalna, cieniutka poduszeczka może być.

Vestusia Ty żyrafki, a Joanna pewnie w łatki będzie miała ;)

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #143652 przez anakol
A to mój brzuchol dziś po obiedzie :)
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #143653 przez anakol
Ostatnio więcej jem, mam ciągle ochotę na słodycze i czuję, że coraz bardziej się otłuszczam :( w dodatku od trzech tygodni nie dałam rady iść na jogę :( to zdjęcie pomogło mi uświadomić sobie tą przykrą prawdę.
13 lata 6 miesiąc temu #143680 przez madziaska
Anakol bardzo ladny brzucholek :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143682 przez Dorciaition
Anakol brzuszek przecudny :lol: Własnie pokazałam mamie i stwierdziła, że mam taki sam ;)
Ja też podjadam słodycze ;) Tutaj jem troszkę mniej, ale w domku pewnie nadrobię ;)

A gdzie Luśka? Pojechała już na ten urlop?

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143684 przez madziaska
ja tez ostatnio zaczelam troszke jesc slodycze, ale w bardzo malych ilosciach...
Moj brzuchol dzisiaj taki ;)
13 lata 6 miesiąc temu #143685 przez anakol
Madzia, ale z Ciebie laseczka :blink: a brzuszek śliczny :)
13 lata 6 miesiąc temu #143687 przez madziaska
dziekuje Kochana :*
13 lata 6 miesiąc temu #143739 przez Dorciaition
Ojejku Madziaska jaki cudny!!! A jaki duży już :)
Ty to słodyczami nie musisz sie przejmować w przeciwieństwie do mnie ;) Chudzinko nasza :)

13 lata 6 miesiąc temu #143740 przez vestusia
No dziewczynki, brzuszki cudaśne. Jak ja uwielbiam takie fotki :) Po prostu nie mogę się napatrzeć :) Fajnie, że brzucholki rosną, za niedługo będą zapewne ogromne :D:D:D

My wróciliśmy znad wody :D Funia kąpała się na materacu z Piotrkiem, jutro wrzucę fotki. Teraz korzystam z tego, że Piotrek jest dziś w domku i razem spędzamy czas. Prawdopodobnie do napisania jutro :D Buziole
13 lata 6 miesiąc temu #143741 przez Dorciaition
Korzystaj, oj korzystaj ;) A jutro zdaj nam relacje :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #143747 przez anakol
Dziewczyny, właśnie sobie pomyślałam jak o fajnie, że udał nam się taki gadatliwy wątek :) Bo tak patrzyłam, że choć jesteśmy dopiero na półmetku, naskrobałyśmy dużo więcej stron niż mają niektóre wątki po całej ciąży :) Fajne to jest, bo zawsze jest się do kogo odezwać.

Ja się dzisiaj okropnie zezłościłam. Moja mam wybrała się w odwiedziny do mojej teściowej, to jest dość daleko więc ją zawiozłam i później po nią przyjechałam, ale nie zostawałam tam bo pisze tą pracę. No i wyobraźcie sobie, że w drodze powrotnej niby nic opowiedziała mi, jak to była rozmowa że mój mąż jest taka ciapa i fajtłapa, bo zupełnie nie umie mi się przeciwstawić! I że jego kuzyn lepiej sobie radzi ze swoją żoną!!! No normalnie aż mnie zatrzęsło, nie wiem po co mi to moja mama opowiedziała, w dodatku oburzona była że się zdenerwowałam. Ja nie wiem jak ona może sobie spokojnie toczyć takie rozmowy na mój temat, dla mnie to co mi powtórzyła jest agresywne i uważam że powinna raczej mnie bronić niż się dokładać do tego i jeszcze mi to opowiadać w oczekiwaniu, że przytaknę albo mnie to rozbawi! No cholera jasna. Kuzyn mojego męża jest symbiotycznie związany ze swoją matką i spędza (z żoną) wszystkie popołudnia w domu rodzinnym. Do nas też jest takie oczekiwanie i zapewne gdyby mój mąż też tak robił, to by było że jest mniejsza "fajtłapa". Tak się wkurzyłam że nie mogę sobie miejsca znaleźć, nawet nie ma mowy o pisaniu pracy. W dodatku mój mąż jest poza zasięgiem dzisiaj :(
Teściowa podała ciasto dla mnie ale powiedziałam mojej mamie że nie chcę i jeśli go zostawi to nie wezmę z auta i tam spleśnieje. Więc nie zostawiła.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia