- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151651 przez vestusia
A powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz, wiem, głupie pytanie znowu zadam. Jak np. zamawiacie ten Femibion, albo cokolwiek innego, to potem idziecie do obojętnie jakiej apteki, czy wybieracie przez ten internet? Jak to jest? No i co w aptece mówicie? Jakiś login z internetu podajecie? Jak to technicznie wygląda?
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #151653 przez Dorciaition
Oo, fajne te linki. Tez już sobie zapisałam i widzę, że właśnie tutaj moge aktywować tą kartę, którą dostałam
No pewnie Vestusia za 15 zł Ty to już na pewno coś fajnego wynajdziesz
Ola mój obiadek dzisiaj to ziemniaczki z kalafiorkiem gotowane na parze a do tego devolaje z serem (jeśli mi wyjdą)
Ale się nachodzę na tą pocztę :/ Spotkałam kilku sąsiadów mieszkających bliziutko mnie i nikt Daisy nie słyszał Tylko ta małpa. Akurat jej w sprzątaniu nie powinno przeszkadzać sprzątanie. Aj cały czas o niej myślę.
No pewnie Vestusia za 15 zł Ty to już na pewno coś fajnego wynajdziesz
Ola mój obiadek dzisiaj to ziemniaczki z kalafiorkiem gotowane na parze a do tego devolaje z serem (jeśli mi wyjdą)
Ale się nachodzę na tą pocztę :/ Spotkałam kilku sąsiadów mieszkających bliziutko mnie i nikt Daisy nie słyszał Tylko ta małpa. Akurat jej w sprzątaniu nie powinno przeszkadzać sprzątanie. Aj cały czas o niej myślę.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151662 przez vestusia
No zarejestrowałam się też dla mamy i maleństwa czy jakoś tak. Karta powinna przyjść w przeciągu 2 tygodni. W wolniejszej chwili poczytam te promocje, ale i tak dziękuję za tę informację o aptece. To duże ułatwienie i można zaoszczędzić.
Dorcia, ta sprzątaczka coś ma z głową nie tak. Nie przejmuj się nią, a jak jeszcze raz będzie sprzątała o 3 w nocy, to wyślij Krzyśka, niech ją ochrzani, że ma to robić w jakichś ludzkich godzinach. Swoją drogą, Twój Krzysiek ma tak samo, jak mój Piotrek - nic w nocy nie zakłóci jego snu. Nie słyszy nic i mam wrażenie, że jak będzie dzidzia to tylko ja będę słyszała, że płacze he, he
Właśnie ktoś przelicytował moje półśpiochy - 3 sztuki, ale już nie licytuję dalej, bo za tę kwotę to już chyba nowe kupię
Zaraz znowu coś poszukam na allegro he, he
Dorcia, ta sprzątaczka coś ma z głową nie tak. Nie przejmuj się nią, a jak jeszcze raz będzie sprzątała o 3 w nocy, to wyślij Krzyśka, niech ją ochrzani, że ma to robić w jakichś ludzkich godzinach. Swoją drogą, Twój Krzysiek ma tak samo, jak mój Piotrek - nic w nocy nie zakłóci jego snu. Nie słyszy nic i mam wrażenie, że jak będzie dzidzia to tylko ja będę słyszała, że płacze he, he
Właśnie ktoś przelicytował moje półśpiochy - 3 sztuki, ale już nie licytuję dalej, bo za tę kwotę to już chyba nowe kupię
Zaraz znowu coś poszukam na allegro he, he
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #151667 przez Suari
vestusia- w zamówieniu zaznacza się w której aptece chcesz odebrać- podane są adresy i to nie jest pierwsza lepsza apteka, ja już mam tą kartę, którą się dostaje po rejestracji, więc wystarczy ją pokazać, ewentualnie nazwisko podać.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151669 przez vestusia
A rozumiem, teraz już wszystko jasne się staje Dziękuję A aptekę mam prawie, że pod nosem, więc szkoda, że dopiero teraz się o tym dowiedziałam, no ale lepiej późno niż wcale Poczekam na kartę i następne leki już będę zamawiała on-line Idę na ostry dyżur, wpadnę później, buziole :*
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #151672 przez luska
Olu ja również 3mam kciuki.A siostra musi być silna , a przede wszystki widzieć pozytywne aspekty tej sytuacji , ze tak szybko lekarze zadziałali.Mały już ma operacje i na pewno szybciutko oboje do siebie dojdą.
Madzialska ja juz kiedyś pisałam , ze ecoli mam od 18lat.Antybiotyk tylko działa na max 6miesiecy i one wracają wiec bez sensu mi się wiecznie faszerować.Miałam zabieg na cewce moczowej i nic to nie dało Ale jak na razie , żadnego zapalenia nerek i itd nie miała.Zapalenie pęcherza może miałam raz w życiu.
docia dziwna baba .Nie rozumiem o co jej chodzi .Przeciez ona tam nie mieszka, to co jej ten psiaczek szkodzi Upierdliwa i tyle.Wstydu nie ma pukać do ludzi o 5 rano
A tu ta tabelka a ja szukam na początku wątku i szukam Vestusia ja mam teraz na 12 lipca na godzinkę 16,30 prawdopodobnie to będzie 4d.
Madzialska ja juz kiedyś pisałam , ze ecoli mam od 18lat.Antybiotyk tylko działa na max 6miesiecy i one wracają wiec bez sensu mi się wiecznie faszerować.Miałam zabieg na cewce moczowej i nic to nie dało Ale jak na razie , żadnego zapalenia nerek i itd nie miała.Zapalenie pęcherza może miałam raz w życiu.
docia dziwna baba .Nie rozumiem o co jej chodzi .Przeciez ona tam nie mieszka, to co jej ten psiaczek szkodzi Upierdliwa i tyle.Wstydu nie ma pukać do ludzi o 5 rano
A tu ta tabelka a ja szukam na początku wątku i szukam Vestusia ja mam teraz na 12 lipca na godzinkę 16,30 prawdopodobnie to będzie 4d.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #151674 przez luska
A co do facetów to właśnie mój jak mieszkaliśmy u teściów brudas jak nie wiem.Kompletnie nic nie robił.Teraz jak jesteśmy na swoim całkowicie się zmienił.Fakt ja siedzę w domu wiec robię dużo , a on pracuje całymi dniami to wiadomo jeszcze sprzątać nie będzie ale potrafi uszanować to co ja zrobiłam
a z ta dbam o zdrowie to nie wiedziałam , ze karta jest potrzebna muszę się tez zarejestrować.Tyle , ze ja już od roku to robię i jakoś mi ciężko na to czas znaleźć
a z ta dbam o zdrowie to nie wiedziałam , ze karta jest potrzebna muszę się tez zarejestrować.Tyle , ze ja już od roku to robię i jakoś mi ciężko na to czas znaleźć
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151682 przez vestusia
Ok, zaktualizowałam na razie tabelkę o wizytę Luizy Jutro wizyty mają Dorcia i TyszAnia Ciekawa jestem Dorcia, co tam u Ciebie się pokaże Wtedy zostanę właściwie tylko ja i Luska, które nie poznamy płci. Grrr... ja też chcę już wiedzieć, co w brzuszku siedzi...
Dzidziol się właśnie rozbudził i mnie łaskocze od środka Chyba zjem coś słodkiego, żeby mu dodać energii
Dzidziol się właśnie rozbudził i mnie łaskocze od środka Chyba zjem coś słodkiego, żeby mu dodać energii
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151684 przez vestusia
allegro.pl/3-czesciowa-wyprawka-z-zyrafk...ody-i1697450962.html
Jest moja żyrafka, a do tego body gratis, zamawiam! Tylko nie wiem czy kolor żółty, czy beżowy, bo w sumie nie wiem czy ten beżowy będzie ładny, więc chyba jednak żółty
Jest moja żyrafka, a do tego body gratis, zamawiam! Tylko nie wiem czy kolor żółty, czy beżowy, bo w sumie nie wiem czy ten beżowy będzie ładny, więc chyba jednak żółty
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151698 przez Suari
Fajnie się jest zarejestrować i przy każdych zakupach w tej aptece pokazywać kartę lub przynajmniej podać nazwisko, bo nabijają ci punkty, które potem możesz wymienić na różne rzeczy np smoczki, butelki, kosmetyki do pielęgnacji dzidka i wiele innych
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151701 przez TyszAnka
Cześć dziewczyny, ale naskrobałyście tutaj....nadrobiłam Was
Dorcia, śliczniutko psinka obcięta , muszę się za moje wziąć - sama ciacham nozyczkami ok 1,5 godziny jednego ;/
Aleksandra, bardzo mi przykro z powodu Mikołaja - malutki bezbronny, ale dobrze że od razu trafił na operację, wszystko będzie ok- zobaczysz.Współczuję TWOJEJ KUZYNCE, PRZEZYWA TERAZ TRUDNE, BARDZO TRUDNE CHWILE.
Vestusia, nie chcę się wtrącać, ale chyba tabelka nie jest zaktualizowana...
aniaa_ kombinezon super, taki puszysty niebieściutki- mogę zapytać o cenę?Naprawdę rewelacyjny.
Co do mojego mena, to to samo co u was- nie potrafi butów schować do szafki, umyć wanny- paska na wannie- po sobie..., teraz nawet kubka po kawie do zlewu dać....ja pierdziele..co chwilka są spięcia, no i deska że w kiblu nie zamknięta....wprowadziłam takie coś, że kto ostatni z łóżka wstanie ten je ścieli- to wyobraźcie sobie że te łóżko do wieczora tak lezy rozpierdolone....aż mi się cisnienie podniosło.Teraz jest do piątku na L4, więc mamy role podzielone. Dzieci na wsi do soboty, więc jestesmy sami, z psami ja wczoraj byłam (ale jak wstałam, umyłam się szybciutko i ubrałam i pieski na mały spacerek- też chca siku, a on dzisiaj wstał, z zarośniętymi jeszcze oczya załączył kompa, zrobił kawkę, wysiurał się , a psy patrzą, no i chaja że on najpierw kawy się musi napić ijak wypije to pojdzie z psami.Powiedziałam mu tylko tyle, że jutro jak wstanie, to kibel zablokuje, niech leje w majty, a psy ja dzisiaj wzięłam.....normalnie mnie wkurzył.
Przed chwilką pyta co ja na obiad robię...no myślałam że wyjde z siebie.....ja w sobote całe popołudnie spedziłam w kuchni przy roladach kapuście, kluskach...a on leżał z ciulikiem do góry...Obiad mieliśmy ten niedzielny do wczoraj, bo klusek narobiłam 140 szt.
teraz z łaską obiera ziemniaki i fuczy coś w kuchni....przyniósł mi 4 michałki i myśli że wszystko ok.Kim ja jestem? sprządaczką, kucharką ....???
Jak mnie dzisiaj wkur...i to zrobię kompa na hasełko...hi hi hi
Madzia, nie załamuj się jestes pod dobra opieką lekarza, przepisze antybiotyk i wszystko będzie dobrze
ale się rozpisałam
Dorcia, nie miałam okazji ostatnio napisać Ci że wózek masz super upatrzony.Ładny.Teraz są takie wózki że człowiek nawet nie nadąża za modelami....
No i mamy jutro wizytę kochana .Ja mam na 13:00 a Ty na którą??
Dorcia, śliczniutko psinka obcięta , muszę się za moje wziąć - sama ciacham nozyczkami ok 1,5 godziny jednego ;/
Aleksandra, bardzo mi przykro z powodu Mikołaja - malutki bezbronny, ale dobrze że od razu trafił na operację, wszystko będzie ok- zobaczysz.Współczuję TWOJEJ KUZYNCE, PRZEZYWA TERAZ TRUDNE, BARDZO TRUDNE CHWILE.
Vestusia, nie chcę się wtrącać, ale chyba tabelka nie jest zaktualizowana...
aniaa_ kombinezon super, taki puszysty niebieściutki- mogę zapytać o cenę?Naprawdę rewelacyjny.
Co do mojego mena, to to samo co u was- nie potrafi butów schować do szafki, umyć wanny- paska na wannie- po sobie..., teraz nawet kubka po kawie do zlewu dać....ja pierdziele..co chwilka są spięcia, no i deska że w kiblu nie zamknięta....wprowadziłam takie coś, że kto ostatni z łóżka wstanie ten je ścieli- to wyobraźcie sobie że te łóżko do wieczora tak lezy rozpierdolone....aż mi się cisnienie podniosło.Teraz jest do piątku na L4, więc mamy role podzielone. Dzieci na wsi do soboty, więc jestesmy sami, z psami ja wczoraj byłam (ale jak wstałam, umyłam się szybciutko i ubrałam i pieski na mały spacerek- też chca siku, a on dzisiaj wstał, z zarośniętymi jeszcze oczya załączył kompa, zrobił kawkę, wysiurał się , a psy patrzą, no i chaja że on najpierw kawy się musi napić ijak wypije to pojdzie z psami.Powiedziałam mu tylko tyle, że jutro jak wstanie, to kibel zablokuje, niech leje w majty, a psy ja dzisiaj wzięłam.....normalnie mnie wkurzył.
Przed chwilką pyta co ja na obiad robię...no myślałam że wyjde z siebie.....ja w sobote całe popołudnie spedziłam w kuchni przy roladach kapuście, kluskach...a on leżał z ciulikiem do góry...Obiad mieliśmy ten niedzielny do wczoraj, bo klusek narobiłam 140 szt.
teraz z łaską obiera ziemniaki i fuczy coś w kuchni....przyniósł mi 4 michałki i myśli że wszystko ok.Kim ja jestem? sprządaczką, kucharką ....???
Jak mnie dzisiaj wkur...i to zrobię kompa na hasełko...hi hi hi
Madzia, nie załamuj się jestes pod dobra opieką lekarza, przepisze antybiotyk i wszystko będzie dobrze
ale się rozpisałam
Dorcia, nie miałam okazji ostatnio napisać Ci że wózek masz super upatrzony.Ładny.Teraz są takie wózki że człowiek nawet nie nadąża za modelami....
No i mamy jutro wizytę kochana .Ja mam na 13:00 a Ty na którą??
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151702 przez Aleksandra
Dorcia podsunęłaś mi pomysł na obiad
Vestusia body śliczne
Mała dziś jest mało aktywna, ale wcale się nie dziwię, w taką pogodę.....
Vestusia body śliczne
Mała dziś jest mało aktywna, ale wcale się nie dziwię, w taką pogodę.....
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151707 przez aniaa_
Nie no super z tymi facetami dobrze ze nie tylko mój tak ma
Z tą apteką super sprawa też sie zapisałam co prawda nie ma u mnie, ale jest w Słupsku a że tam często jestem to nie ma problemu przy okazji podjechać.
Vestusia super żyrafki chyba kolor żółty najładniejszy chociaż te zdjęcia jakoś tak mało odzwierciedlają te kolory
A za kombinezonik dałam 41 zł
Z tą apteką super sprawa też sie zapisałam co prawda nie ma u mnie, ale jest w Słupsku a że tam często jestem to nie ma problemu przy okazji podjechać.
Vestusia super żyrafki chyba kolor żółty najładniejszy chociaż te zdjęcia jakoś tak mało odzwierciedlają te kolory
A za kombinezonik dałam 41 zł
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151711 przez Dorciaition
Vestusia bierz żółty
TyszAnka moja mama czasami Daisy obcinała, ale więcej zadymy było niż pożytku. A tu zapłaciłam 40 zł, no 50 bo 10 dałam napiwku i z głowy
Co to meża to mój jest pedantem, tzn na niektóre rzeczy. Oczywście ciuchy wszędzie rozrzuca. Ale kibel, wanne to on przeważnie myje. Nawet okna czasami.
Kiedyś jak zaczelismy mieszkać razem, ja pracowałam, więc w soboty sprzątaliśmy to on potrafił sprawdzać czy dobrze kurz wytarłam
Teraz już mu przeszło
No własnie, w taką pogodą to nawet naszym maluszkom nie chce się ruszać
TyszAnka no i dobrze, niech kurka robi, ale nie tylko Ty!
Wizyta dopiero na 17:20. Ciekawe jak będzie
TyszAnka moja mama czasami Daisy obcinała, ale więcej zadymy było niż pożytku. A tu zapłaciłam 40 zł, no 50 bo 10 dałam napiwku i z głowy
Co to meża to mój jest pedantem, tzn na niektóre rzeczy. Oczywście ciuchy wszędzie rozrzuca. Ale kibel, wanne to on przeważnie myje. Nawet okna czasami.
Kiedyś jak zaczelismy mieszkać razem, ja pracowałam, więc w soboty sprzątaliśmy to on potrafił sprawdzać czy dobrze kurz wytarłam
Teraz już mu przeszło
No własnie, w taką pogodą to nawet naszym maluszkom nie chce się ruszać
TyszAnka no i dobrze, niech kurka robi, ale nie tylko Ty!
Wizyta dopiero na 17:20. Ciekawe jak będzie
Moderatorzy: ilona