- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158824 przez vestusia
Witam Was Kochane
Luska, bidulko Twój nawet w niedzielę pracuje? Ech, współczuję.
Ja mojego Piotrka właśnie poganiam, żeby nad wodę pojechać szybciej a nie o 15. Ma zadzwonić do Dawida (jego syna z poprzedniego związku małżeńskiego) i chcę jechać tam szybciej niż po jego obiedzie. Zrobimy grilla i jak dla mnie może zjeść z nami. Wkurza mnie zawsze niedziela, bo zawsze mam dzień zdezorganizowany przez Piotrka "zaraz".
Wczoraj na ognisku byliśmy może z godzinkę, bo Piotrek mógł wypić tylko jedno piwko, bo musiał prowadzić auto (coś mu szwankuje i ja nie dałabym rady nim jechać). Dziś rano śniadanie z teściami i oni poszli. No i nad tę wodę będziemy się zbierać, bo piękna pogoda. Poopalałabym się troszkę
Madziaska, widzisz, wiedziałam, że zakupki to najlepsze, co może kobiecie poprawić humor. A Hania będzie szczęśliwa, że mamusia tak o nią dba i będzie na pewno ślicznie wyglądać
Jakby co, to życzę wszystkim udanej niedzieli, ja będę pewnie dopiero wieczorem. Buziole :*
Luska, bidulko Twój nawet w niedzielę pracuje? Ech, współczuję.
Ja mojego Piotrka właśnie poganiam, żeby nad wodę pojechać szybciej a nie o 15. Ma zadzwonić do Dawida (jego syna z poprzedniego związku małżeńskiego) i chcę jechać tam szybciej niż po jego obiedzie. Zrobimy grilla i jak dla mnie może zjeść z nami. Wkurza mnie zawsze niedziela, bo zawsze mam dzień zdezorganizowany przez Piotrka "zaraz".
Wczoraj na ognisku byliśmy może z godzinkę, bo Piotrek mógł wypić tylko jedno piwko, bo musiał prowadzić auto (coś mu szwankuje i ja nie dałabym rady nim jechać). Dziś rano śniadanie z teściami i oni poszli. No i nad tę wodę będziemy się zbierać, bo piękna pogoda. Poopalałabym się troszkę
Madziaska, widzisz, wiedziałam, że zakupki to najlepsze, co może kobiecie poprawić humor. A Hania będzie szczęśliwa, że mamusia tak o nią dba i będzie na pewno ślicznie wyglądać
Jakby co, to życzę wszystkim udanej niedzieli, ja będę pewnie dopiero wieczorem. Buziole :*
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #158826 przez luska
Eh no niestety westusia taki zawód ale wiecie to kasa ekstra bo pewnie za dzis i wczorakj zarobi cos kolo 2tys tyle co paliwo trzeba odliczyć .Co nami tak się kalkuluje.Zresztą już przywykłam, ze ciągle sami.tyle , ze dzis mi sie nudzi jak cholera
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #158852 przez anakol
Cześć dziewczyny Ale jestem leniem, już południe a ja dopiero wstałam to dlatego że mój szedł w góry i wstawał o czwartej, a ja wstałam z nim i zrobiłam mu kanapeczki (dobra żona ). Zanim zasnęłam później, to trochę zeszło, no i obudziłam się przed dwunastą
Batmanik, to ja pisałam, ze u mojego gina są te spódniczki. Mam pytani do Ciebie, może to głupie ale tak się zastanawiałam jakie są zdrobnienia od imienia Nadzieja i nie mogłasm nic wymyślić Wymyśliłam Nadia, ale to osobne imię. Są jakieś czy będziecie mówić pełnym imieniem?
Madzia, ja tez już kupuję rozmiar 74 i zastanawiam się, czy nie patrzeć na większe, bo teraz mam czas na to żeby siedzieć, szukać fajnych i pilnować aukcji, później już tak nie będzie - będę zajmować się dzieckiem, wracać do formy, a później do pracy i normalne życie, mnie zawsze brakuje czasu. Z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że ciuszki mają czekać półtora roku, to nie wiem, czy to ma sens
U nas dziś piękna pogoda. Zmykam, dziewczynki, muszę się ogarnąć i może na basen skoczę. Kupiłam na allegro strój kąpielowy ciążowy, ale za duży między piersiami a brzuchem nie leży na ciele, tylko zwisa luźno i wygląda, jakbym od tych piersi do brzucha miała linię prostą, taki wieeelgachny kwadratowy tułów No ale co tam, postaram się tym ie przejmować - to tylko parę miesięcy, zresztą tylko myknę i jestem w basenie
Batmanik, to ja pisałam, ze u mojego gina są te spódniczki. Mam pytani do Ciebie, może to głupie ale tak się zastanawiałam jakie są zdrobnienia od imienia Nadzieja i nie mogłasm nic wymyślić Wymyśliłam Nadia, ale to osobne imię. Są jakieś czy będziecie mówić pełnym imieniem?
Madzia, ja tez już kupuję rozmiar 74 i zastanawiam się, czy nie patrzeć na większe, bo teraz mam czas na to żeby siedzieć, szukać fajnych i pilnować aukcji, później już tak nie będzie - będę zajmować się dzieckiem, wracać do formy, a później do pracy i normalne życie, mnie zawsze brakuje czasu. Z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że ciuszki mają czekać półtora roku, to nie wiem, czy to ma sens
U nas dziś piękna pogoda. Zmykam, dziewczynki, muszę się ogarnąć i może na basen skoczę. Kupiłam na allegro strój kąpielowy ciążowy, ale za duży między piersiami a brzuchem nie leży na ciele, tylko zwisa luźno i wygląda, jakbym od tych piersi do brzucha miała linię prostą, taki wieeelgachny kwadratowy tułów No ale co tam, postaram się tym ie przejmować - to tylko parę miesięcy, zresztą tylko myknę i jestem w basenie
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158862 przez Batmanik
Witaj Anakol!!!
Pytanie dobre bo sama sie nad tym zastanawialam i dla mnie to jest Nadzieja albo Nadia...
aleobawiam sie ze durnowata matka D... bedzie mowila Nadzia albo jakos inaczej bo na Igora mowi Iguniu( jak do dziewczynki) Igus...porazka jak to slysze to sie gotuje doslownie
ale WWam fajnie jeziorka,baseny achhh.....
Pytanie dobre bo sama sie nad tym zastanawialam i dla mnie to jest Nadzieja albo Nadia...
aleobawiam sie ze durnowata matka D... bedzie mowila Nadzia albo jakos inaczej bo na Igora mowi Iguniu( jak do dziewczynki) Igus...porazka jak to slysze to sie gotuje doslownie
ale WWam fajnie jeziorka,baseny achhh.....
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #158865 przez vestusia
Hmmm... moja kumpela ma córeczkę o imieniu Nadia no i skróty wiadomo, Nadzia, Nadunia i takie tam. Wydaje mi się, że to są od tego imienia, a nie od Nadzieja. Ciężkie imię troszkę do zdrobnienia. No ale... na pewno samo wyjdzie w praniu, jak będziecie mówili do córeczki
My zmykamy już nad wodę. Anakol, rozłóż się blisko wody, potem szybko do basenu i będzie ok Zresztą, w ciąży jesteś, to nie masz się czego wstydzić. Ja patrzę na swoje odbicie w lustrze i nie dowierzam, że mam taki ogromny badzioch he, he
My zmykamy już nad wodę. Anakol, rozłóż się blisko wody, potem szybko do basenu i będzie ok Zresztą, w ciąży jesteś, to nie masz się czego wstydzić. Ja patrzę na swoje odbicie w lustrze i nie dowierzam, że mam taki ogromny badzioch he, he
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158891 przez luska
No nie jak nie z goframi to z basenem wyskoczycie a mnie ciśnie no by wypadał nam na basen śmignąć bo co miesiąc ma być a w lipcu jeszcze nie było .Tyle , ze ja sama na prom nie pojadę i tu jest ten ból U nas nudow cig dalszy ale zaraz ma kuzynka wpasc na ploty potem gril no i jeszcze obiecałam małemu , ze pojedziemy do taty.Wiec mam nadzieje , ze popołudnie na zleci.Bo z nudów już nie wyrabiam pomyłam podłogi ogarnęłam (ale nawet nie było zbytnio co)i teraz siedzę.
Batmaniik no ciężko z ta Nadziejka ale jak wam nie pasują te zdrobnieją to normalnie mówcie.Moje imię tez jest nie halo do zdrobnię ale nikt nigdy nie udziwniał i mówili normalnie
Batmaniik no ciężko z ta Nadziejka ale jak wam nie pasują te zdrobnieją to normalnie mówcie.Moje imię tez jest nie halo do zdrobnię ale nikt nigdy nie udziwniał i mówili normalnie
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158893 przez iva 20
Czesc dziewczyny troszke sie za wami stesknilam ja niestety nie ma neta juz ponad tydzien i nie moge tak wytrzymac pozyczylam sobie internet od tesciowej opowiedzcie mi kto tam sie juz dowiedzial napewno o maluszku co kto bedzie mial bo tyle jest tych stron do czytania ze az oczy dostaja oczoplasu hehe ja sie czuje dobrze caly czas ostatnioi remoncik mnie dopadl prawie calego domu ehh katastrofa moja mala juz taki z niej smyk ze tak mnie kopie ze niekiedy bym sie poplakala ale to takie super uczucie a wy jak tam samopoczucie mysle ze nikt nam nie odpadl z naszego forum ja niedlugo moze do polski przyplyne promem ale to wyjdzie jeszcze w praniu :)u mnie pogoda nawet wporzadku slonecznie ale nie az tak goraco pozdrawiam was Kochane buziaki i usciski gorace
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158920 przez anaconda_she
Hej Kochane,
Ja tez doslownie raz na tydzien daje rade sie odezwac. W pracy nie znajduje juz wolnej chwili a w domu jestem zmeczona i po 8 godz z komputerem mam go najzwyczajniej w swiecie dosyc.
Wczoraj tez bylam w pracy, mimo tego ze po pierwsze moje urodziny, a po drugie sobota. No ale musialam. Odbije w tygodniu to sobie bo chce isc na badania wiec jak sie uda to wezme caly dzien wolnego.
Strasznie sie za Wami stesknilam!
Moja mala kopie jak szalona. Coraz czesciej i coraz mocniej. Moj Jarek nie zawsze widzi to co ja na brzuchu, ze mala sie rusza wiec wczoraj wymyslil ze polozy na brzuchu linijke i faktycznie wtedy to dopiero bylo pieknie widac co malutka wyrabia.
No nic zmykam, mam nadzieje ze znowu szybko uda mi sie odezwac.
Trzymajcie sie cieplutko, buziaki
Ja tez doslownie raz na tydzien daje rade sie odezwac. W pracy nie znajduje juz wolnej chwili a w domu jestem zmeczona i po 8 godz z komputerem mam go najzwyczajniej w swiecie dosyc.
Wczoraj tez bylam w pracy, mimo tego ze po pierwsze moje urodziny, a po drugie sobota. No ale musialam. Odbije w tygodniu to sobie bo chce isc na badania wiec jak sie uda to wezme caly dzien wolnego.
Strasznie sie za Wami stesknilam!
Moja mala kopie jak szalona. Coraz czesciej i coraz mocniej. Moj Jarek nie zawsze widzi to co ja na brzuchu, ze mala sie rusza wiec wczoraj wymyslil ze polozy na brzuchu linijke i faktycznie wtedy to dopiero bylo pieknie widac co malutka wyrabia.
No nic zmykam, mam nadzieje ze znowu szybko uda mi sie odezwac.
Trzymajcie sie cieplutko, buziaki
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158928 przez kima
Hej Dzieweczki:)
My niedawno wróciliśmy, wskoczyłam pod prysznic i od razu kompa włączyłam, żeby zobaczyć co się tutaj dzieje ale dzisiaj nawet spokojnie widzę Takie niedziele mogą być co niedziele uwielbiam sobie tak bujać na materacyku i mieć wszystko gdzieś pogoda nam na szczęście dopisała, dawno się tak nie uśmiałam jak dziś. Jedyny minus jest taki, że zgubiłam jednego kolczyka i to w dodatku takiego, którego lubiłam, ale cóż, jakieś straty muszą być
Miłego wieczorku Kochane, pozdróweczki
My niedawno wróciliśmy, wskoczyłam pod prysznic i od razu kompa włączyłam, żeby zobaczyć co się tutaj dzieje ale dzisiaj nawet spokojnie widzę Takie niedziele mogą być co niedziele uwielbiam sobie tak bujać na materacyku i mieć wszystko gdzieś pogoda nam na szczęście dopisała, dawno się tak nie uśmiałam jak dziś. Jedyny minus jest taki, że zgubiłam jednego kolczyka i to w dodatku takiego, którego lubiłam, ale cóż, jakieś straty muszą być
Miłego wieczorku Kochane, pozdróweczki
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158965 przez luska
o laseczki sie w końcu odezwały.
Najważniejsze, ze u was wszystko w porządku:)
My jesteśmy u moich rodziców.Ale zaraz się zmywami bo jeszcze godzina jazdy.A mój zły bo się minęliśmy na drodze jak wracał z roboty .Dzwonie się pytam czy mamy wrócić a on , ze ma to gdzieś To ja oki i pojechaliśmy dalej
Kima śmiech to zdrowie A kolczyki można odkupić , może nie takie same ale podobne
Najważniejsze, ze u was wszystko w porządku:)
My jesteśmy u moich rodziców.Ale zaraz się zmywami bo jeszcze godzina jazdy.A mój zły bo się minęliśmy na drodze jak wracał z roboty .Dzwonie się pytam czy mamy wrócić a on , ze ma to gdzieś To ja oki i pojechaliśmy dalej
Kima śmiech to zdrowie A kolczyki można odkupić , może nie takie same ale podobne
Moderatorzy: ilona