- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159152 przez Dorciaition
Dzidzia słabiutko się rusza, ale troszkę ją czułam, wiec to najważniejsze, no i brzuch mnie dzisiaj mocno swędzi, wiec chyba faktycznie rośnie
Madzia wczoraj twardniał trochę, zaaplikowałam sobie Luteinę, położyłam się i było lepiej. No i właśnie po prawej stronie było takie wybrzuszenie.
Dziwne rzeczy się z nami dzieją
Aniaa ha ha, niezłe sny ma Twój mąż
Mój snów nie ma, ale ciągle mówi do mojego brzucha Julka. Julka to, Julka tamto. Uparł się na to imię
A z tymi tragediami przez pogodę to prawda. Ciągle coś
U nas teraz leje mocno, a muszę iść na pocztę :/
Ciągle patrzę na te ciuszki moje i jakoś nie mogę się zabrać za nie, jakoś tak boję się :/
Batmanik czekamy na wieści z wizyty.
Matko, Frank znowu szaleje :/
Ale marudzę

Dziwne rzeczy się z nami dzieją

Aniaa ha ha, niezłe sny ma Twój mąż
Mój snów nie ma, ale ciągle mówi do mojego brzucha Julka. Julka to, Julka tamto. Uparł się na to imię

A z tymi tragediami przez pogodę to prawda. Ciągle coś

U nas teraz leje mocno, a muszę iść na pocztę :/
Ciągle patrzę na te ciuszki moje i jakoś nie mogę się zabrać za nie, jakoś tak boję się :/
Batmanik czekamy na wieści z wizyty.
Matko, Frank znowu szaleje :/
Ale marudzę

Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #159155 przez vestusia
Witam po raz drugi 
Ale się wyspałam
Anakol i Aniaa_ - ja mam identycznie jak Wy. Od strony małego pokoju - centralnie przed nami budują nowy blok więc codziennie o 7 zaczyna się hałas
No ale dziś jak pożegnałam teściową to wróciłam do sypialni. A z kolei od strony sypialni te imprezy ludzi. One są okropne, czasami młodzież potrafi normalnie do 6-7 rano siedzieć na ławkach, chlać, wrzeszczeć i nie idą do domu. Jedne okna właśnie mamy na te imprezy, a z drugiej strony mieszkania na tę budowę
Jak się cieszę, że za niedługo się stąd wyprowadzę

Ola, to cudowne wieści nam przekazujesz
Mikołajek wraca do zdrowia, jeszcze troszkę i będzie z rodzicami w domku
Wszystko się dobrze zakończyło
I wiecie, ja się cieszę, że żyjemy w takich czasach, a nie innych, bo jednak medycyna jest na tyle posunięta, że lekarze szybciutko wyłapują wady rozwojowe, przeprowadzają odpowiednie zabiegi/operacje i dzieci wracają do zdrowia. Jeszcze jakieś 30 lat temu, gdy nasze mamy rodziły nie było tak dobrze i dlatego tak dużo dzieci umierało.
Ale macie ciekawe sny
Chociaż pewnie teraz będziemy miały coraz więcej dziwnych snów, albo takich strasznych. Ja na początku ciąży miałam jakieś dziwne sny, że np. urodziłam dziecko i ono było jakieś obsmarowane jakimś śluzem, całe w nim było, nie dało się go w ogóle z niego ściągnąć 
Dorcia, zapodaj nam później fotki tych ubranek, tych dla chłopca też pokaż, to się przekonam, że mogą być słodkie i dla tej płci he, he
Madziaska też wklei fotki
No to i ja wkleję
Wygrałam znowu aukcję pajacyków 

Ale się wyspałam

Anakol i Aniaa_ - ja mam identycznie jak Wy. Od strony małego pokoju - centralnie przed nami budują nowy blok więc codziennie o 7 zaczyna się hałas

Ola, to cudowne wieści nam przekazujesz

Ale macie ciekawe sny

Dorcia, zapodaj nam później fotki tych ubranek, tych dla chłopca też pokaż, to się przekonam, że mogą być słodkie i dla tej płci he, he

Madziaska też wklei fotki

No to i ja wkleję

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez vestusia.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #159201 przez Aleksandra
Vestusia cudne ciuszki. Ja dostanę też ciuszki od mojej siostry, bo Mikołajek przybrał na wadze i urósł dlatego część ciuszków będzie dla mojej córci
Ja na razie nic nie kupuję bo mam mało kasy a w sierpniu wyjeżdżamy, więc muszę coś odłożyć. Jak wrócę to zaszaleję

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159209 przez Batmanik
no dziewczyny ja na chwile ale wszytsko oki wazy juz 705 gram:) ale ladnie ziewaa pozniej cos przezuwala a na koniec lekarz smial sie ze nas podglada bo prosto patrzyla ze na ekranie bylo widac ze to na nas patrzy ach....cudne z igorem mi sie tak nie przytrafilo:)
pieknie bulo widac ze to dziewczynka:))szkoda ze nie poprosilam zeby zdjecia w 4d nie zrobil a dupa ze mnie ale trudno:)
pieknie bulo widac ze to dziewczynka:))szkoda ze nie poprosilam zeby zdjecia w 4d nie zrobil a dupa ze mnie ale trudno:)
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159212 przez vestusia
Batmanik
Szkoda, że fotki nie masz, bo byśmy chętnie zobaczyły Twojego Skarba, ale i tak najważniejsze, że rozwija się prawidłowo
No i jest całkiem duża
Pewnie czuła się podglądana he, he
To jest fajne tak obserwować dzidziusia jak jest jeszcze w brzuszku 
Ale mam dziś lenia, to chyba ta pogoda. Chociaż powiem, że wymówki mam niezłe, bo u mnie to jak jest gorąco, to twierdzę, że umieram w taką pogodę, a pogoda pochmurna goni mnie do spania. I chyba też zauważam dziwną zależność, że jak jest pochmurno, to dzidzia się mniej rusza. Dziś ją wyczuwałam, ale jest jakaś ospała
Batmanik, kiedy następna wizyta?

Ale mam dziś lenia, to chyba ta pogoda. Chociaż powiem, że wymówki mam niezłe, bo u mnie to jak jest gorąco, to twierdzę, że umieram w taką pogodę, a pogoda pochmurna goni mnie do spania. I chyba też zauważam dziwną zależność, że jak jest pochmurno, to dzidzia się mniej rusza. Dziś ją wyczuwałam, ale jest jakaś ospała

Batmanik, kiedy następna wizyta?
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #159213 przez Dorciaition
Batmanik cudownie, że z dzidzią wszystko dobrze. NO i faktycznie duża panna już z niej 
Vestusia mam tak samo jak Ty
Właśnie ogarnęłam wszystkie ciuszki. Sporo tego
Pokażę Wam tylko kilka takich bardziej chłopięcych, ale postanowiłam, że niektóre z nich będę i tak zakładać małej. Szczególnie śpiochy, bo w nocy wiadomo- nikt nie widzi
A to kombinezonik, taki gruby i cudowny w dotyku. Uwielbiam go.
Na metce jest 0-3 mies. więc akurat 
Zrobiłam sobie tą listę, co Vestusia i patrząc na nią na rozmiar 56, 62, 68 nic już nie musze kupować, ale i tak na pewno nie wytrzymam

Vestusia mam tak samo jak Ty

Właśnie ogarnęłam wszystkie ciuszki. Sporo tego

Pokażę Wam tylko kilka takich bardziej chłopięcych, ale postanowiłam, że niektóre z nich będę i tak zakładać małej. Szczególnie śpiochy, bo w nocy wiadomo- nikt nie widzi

A to kombinezonik, taki gruby i cudowny w dotyku. Uwielbiam go.

Zrobiłam sobie tą listę, co Vestusia i patrząc na nią na rozmiar 56, 62, 68 nic już nie musze kupować, ale i tak na pewno nie wytrzymam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159220 przez vestusia
Jej Dorcia, jakie słodziaki. Te skarpeteczki z pieskiem są genialne
Normalnie się rozczuliłam. Dla mnie cudny widok to właśnie dziecięcych stópek
Takie malusie
Muszę też skarpeteczki zakupić. Takie słodziutkie, bo aż mnie serduszko ścisnęło
A ten komplet Tom & Jerry to taki większy? Bo wygląda superowo. A ten kombinezon to mam podobny, ale zapewne dużo cieńszy niż ten Twój. Ale też mi się podoba i wydaje mi się, że akurat do chrztu będzie oki 
Ja to ostatnio stwierdziłam, że zła matka chyba ze mnie, bo muszę zmienić to, co kupiłam dziecku. Tzn. kupiłam troszkę rzeczy, ale to głównie "bielizna", bo faktycznie na wyjście z dzieckiem nie założę mu jednak pajacyka. Mam już chyba 5 par spodenek, jak będę wiedziała jaka płeć, to dokupię sweterki albo jakieś koszulki z długim rękawkiem, żeby dziecko się jakoś prezentowało
He, he
Jak przyjdzie lato, to będzie już lepiej z doborem ciuszków, bo jednak na zimę to dzidzia musi być opatulona

Ja to ostatnio stwierdziłam, że zła matka chyba ze mnie, bo muszę zmienić to, co kupiłam dziecku. Tzn. kupiłam troszkę rzeczy, ale to głównie "bielizna", bo faktycznie na wyjście z dzieckiem nie założę mu jednak pajacyka. Mam już chyba 5 par spodenek, jak będę wiedziała jaka płeć, to dokupię sweterki albo jakieś koszulki z długim rękawkiem, żeby dziecko się jakoś prezentowało

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 8 miesiąc temu #159221 przez luska
hej laseczki.
Olu super , ze Mikołajek wraca do zdrowia,oby jak na szybciej wrócił do domu
Dziewuszki ciuszki super
Docia niektóre butki mam takie same 
Batmanik to duza ju ta twoja dziewczynka.Najważniejsze , ze zdrowa
Ale macie kobietki przechlapane u nas zero cisa jak makiem zasiał pod oknami.Uroki wsi.
a ja dzis byłam w przedszkolu i mam zonk bo jednak nie utworzą grupy od roku do 2,5laat i nie wiem teraz czy posyłać małego czy nie.....Bedzie wtedy w normalnej grupie
No a dwa , ze mam tam okło 10 km a pod domem mi utworzyli przedszkole tyle ze o 2,5lat wiec młodego tak czy siak bym przenosiła za rok.Nie wiem już co robić 
U na pogoda dziś do dupy .Zaraz chyba się położę bo głowa to mi pęknie
Olu super , ze Mikołajek wraca do zdrowia,oby jak na szybciej wrócił do domu

Dziewuszki ciuszki super

Batmanik to duza ju ta twoja dziewczynka.Najważniejsze , ze zdrowa

Ale macie kobietki przechlapane u nas zero cisa jak makiem zasiał pod oknami.Uroki wsi.
a ja dzis byłam w przedszkolu i mam zonk bo jednak nie utworzą grupy od roku do 2,5laat i nie wiem teraz czy posyłać małego czy nie.....Bedzie wtedy w normalnej grupie

U na pogoda dziś do dupy .Zaraz chyba się położę bo głowa to mi pęknie

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159223 przez luska
Vestusia takiemu maluszkowi do tych 5 miesięcy to tylko właśnie jakieś śpioszki itd.Bo w dziny takiego malucha 
W każdym badz razie mnie to aż ciśnie jak widzę takie szkraby ale dżiny sweter i kurtka skórzana .Ciekawe czy jak stary by się w czymś takim położył i leżał z 3 h to wygodnie mu było

W każdym badz razie mnie to aż ciśnie jak widzę takie szkraby ale dżiny sweter i kurtka skórzana .Ciekawe czy jak stary by się w czymś takim położył i leżał z 3 h to wygodnie mu było

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159224 przez Suari
Cześć Dziewczynki 
super ciuszki
batmanik- dobrze, że z didzią wsyztsko dobrze
a tutaj adres jakby, która chciała coś jescze kupić
sklep.coccodrillo.pl/index.php/category/909/BODY.html

super ciuszki

batmanik- dobrze, że z didzią wsyztsko dobrze
a tutaj adres jakby, która chciała coś jescze kupić

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #159228 przez Dorciaition
Vestusia jak będziesz miała chłopca to sprezentuję Tobie te skarpeteczki 
Te ciuszki Tom and Jerry spodnie rozmiar 68, a body 62. Nie wiem czy kombinezon przyda mi się do chrztu bo będę go robić ok marca albo nawet i kwietnia. Muszę się trochę dostosować do mojej familii w Anglii. Tam jest babcia i tatuś chrzestny
Chcą przyjechac w listopadzie na mój poród więc na chrzciny pewnie trochę później.
Kochana, jaka zła matka. Ja patrzę, że też kupowałam same body i śpiochy
Mało takich bluzeczek ze spodenkami. Teraz to nadrobię, bo przecież jak gdzieś pojedziemy to nie ubiorę mojej malutkiej w śpiochy
Choć faktycznie zimą nie ma co przesadzać, więc dużo kupić tego nie trzeba. No i zgadzam się z Luśką. Nie lubię jak takie maleństwa długo kisza się w tych "twardych" ubrankach.
Tak sobie ostatnio myślałam, że fajnie, że rodzimy w zimie. Bo w tym czasie częściej siedzi się w domu. dojdziemy do formy, no i już z trochę większą dzidzią będziemy mogły wybrać się np nad jeziorko
Suari dzięki za stronkę
Co u Ciebie?
Fajne są takie rozpinane body sklep.coccodrillo.pl/images/auto/Z/1/0/Z...3FLA-000-056_600.png Jak musiałabym zostawić małą z mężem to uważam, że one są super. Ładniej facetowi ubrać malucha

Te ciuszki Tom and Jerry spodnie rozmiar 68, a body 62. Nie wiem czy kombinezon przyda mi się do chrztu bo będę go robić ok marca albo nawet i kwietnia. Muszę się trochę dostosować do mojej familii w Anglii. Tam jest babcia i tatuś chrzestny

Kochana, jaka zła matka. Ja patrzę, że też kupowałam same body i śpiochy

Tak sobie ostatnio myślałam, że fajnie, że rodzimy w zimie. Bo w tym czasie częściej siedzi się w domu. dojdziemy do formy, no i już z trochę większą dzidzią będziemy mogły wybrać się np nad jeziorko

Suari dzięki za stronkę

Fajne są takie rozpinane body sklep.coccodrillo.pl/images/auto/Z/1/0/Z...3FLA-000-056_600.png Jak musiałabym zostawić małą z mężem to uważam, że one są super. Ładniej facetowi ubrać malucha

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159234 przez Suari
Dorcia- u mnie wszystko dobrze, tylko, że często lenia łapię i nic mi się nie chce 
Jeszcze w piżamce latam
A jeśli chodzi o ciuszki to też w większości mam body, pajace. Chyba w zimie i tak nie za często wychodzi się z dzidkiem na pole, więc o innych rzeczach- spodenki, sweterki itp można pomyśleć jak będzie troszeczkę większe.
Ostatnio kupiłam takie już troszkę większe, bo stwierdziłam, że się opłaca
allegro.pl/markowe-spodnie-dla-chlopczyk...par-i1694951411.html

Jeszcze w piżamce latam

A jeśli chodzi o ciuszki to też w większości mam body, pajace. Chyba w zimie i tak nie za często wychodzi się z dzidkiem na pole, więc o innych rzeczach- spodenki, sweterki itp można pomyśleć jak będzie troszeczkę większe.
Ostatnio kupiłam takie już troszkę większe, bo stwierdziłam, że się opłaca

allegro.pl/markowe-spodnie-dla-chlopczyk...par-i1694951411.html
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #159237 przez vestusia
Hmmmm chyba macie rację. Mnie też się początkowo wydawało, że dzidzi będzie najwygodniej w takich właśnie śpioszkach, pajacykach i tym podobnych. Ale później jakoś tak pomyślałam, że może będzie mu za zimno? Bo np. jak ubiorę body z długim rękawkiem i półśpioszki, no to wypadałoby jeszcze coś grubszego na górę założyć, albo np. jeszcze rajtuzki? Wiem, że na górę jeszcze jakiś kombinezonik, ale martwię się czy nie będzie dzidziulce za zimno.
No i Dorcia jak pokazałaś fotki tych rzeczy to widzę, że i dla chłopców można słodkie rzeczy znaleźć he, he
Suari, ten link z coccodrillo jest fajny, tylko kurczę już chcę znać płeć
Idę z psem, bo zaraz się zleje
No i Dorcia jak pokazałaś fotki tych rzeczy to widzę, że i dla chłopców można słodkie rzeczy znaleźć he, he

Suari, ten link z coccodrillo jest fajny, tylko kurczę już chcę znać płeć

Idę z psem, bo zaraz się zleje

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu #159238 przez madziaska
Dziewczyny ubranka super 
Dorcia ja tez mam ubranka po chlopcu, alebede je zakladac w domu, zwlaszcza ze sa wygodne... A jasny niebieski w niczym nie przeszkadza, jak pojdziemy "w gosci" to ja wystroje.... Zrobilam wczorja porzadek z ubrankami, posegregowalam do rozmiaru 74cm... Sporo tego jest, tak myle ze juz na 56 i 62 nie bede kupowala... Tylko tak sie zastanawiam, bo na 56 mam 8 pajacykow, kilka par body z krotkim rekawem, kilka kaftanikow, 2 pary rajtuzek, no a reszte na 62, nie za malo???
Odebralam moj posiew, jest ujemny
Dorcia kluciami sie nie martw skoro wiekszosc z nas je ma
A ta luteine moze nie bierz tak od razu, mnie lekarz powiedzial,l ze w tym okresie macica moze stwardniec do 10 razy na dobe...

Dorcia ja tez mam ubranka po chlopcu, alebede je zakladac w domu, zwlaszcza ze sa wygodne... A jasny niebieski w niczym nie przeszkadza, jak pojdziemy "w gosci" to ja wystroje.... Zrobilam wczorja porzadek z ubrankami, posegregowalam do rozmiaru 74cm... Sporo tego jest, tak myle ze juz na 56 i 62 nie bede kupowala... Tylko tak sie zastanawiam, bo na 56 mam 8 pajacykow, kilka par body z krotkim rekawem, kilka kaftanikow, 2 pary rajtuzek, no a reszte na 62, nie za malo???
Odebralam moj posiew, jest ujemny

Dorcia kluciami sie nie martw skoro wiekszosc z nas je ma

Moderatorzy: ilona