BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #182467 przez aniaa_
Witajcie :)

Ale fajnie dziewczyny, że z dziewuszkami wszytko w porządku i niech tak dalej rosną :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anyanka ja tez współczuję takiej sytuacji, ale musisz być silna od poczatku, bo jak od razu sie poddasz to z tego co piszesz nie wygrasz ze swoja mamą, trzymam za Ciebie mocno kciuki abyś znalazła w sobie siłę i pokazała swojej mamie gdzie jest miejsce babci i również życzę Wam abyście jak najszybciej mogli sie wyprowadzić :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182469 przez Dorciaition
Dobry Dzień :)

dobry, dobry, ale od rana error :angry:

Oby takie wieści zawsze tutaj były po wizytach. :)

Madziaska Hanulka jest śliczna. Super, że tak długo wizyta trwała :) Płytkę też masz?
A co do wagi to podejrzewam, że moja ma podobną :)

Vestuśka super, że z Zuzią wszystko dobrze. :) Oby tak dalej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Luśka ale cudownie, że Olek powiedział takie słowo. Pewnie łezka się zakręciła co? :)

Dziś mam wizytę dopiero na 18, ale bez usg, wiec za dużo się nie dowiem ;) Nie chcę robić bo w poniedziałek wybieram się na 4D. Już nie mogę sie doczekać :)

Tabelka. Jak coś pozmieniać prosze o info :)

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #182552 przez Aleksandra
Moja mama mnie rozbraja. Ostatnio mówiła mi, że nie mam sensu kupować teraz ubranek i rzeczy dla dzidziusia. Od wczoraj szaleje na zakupach w marketach na wybrzeżu i kupuje ubranka dla malutkiej :cheer: Codziennie coś kupuje i dzwoni do mnie i mówi, że znou "przypadkiem" wylądowała w dziale dziecięcym :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #182581 przez Dorciaition
Ha ha Ola Twoja mama widocznie też nie może się powstrzymać. :)
Super! :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #182582 przez iva 20
hejka !!! :kiss: :kiss:
ja wstalam o 5 bo mnie mala obudzila i szlala do 7 nad ranem wkoncu zasnelam i wstalam 0 9 :)
Madzia ale Hanulka sliczna hehe taki okruszek :)
Vestusia super ze z Zuza wszystko wporzadeczku :blink:
dzisiaj tez wizyte z tego co widze wiec zycze samych dobrych wiesci :laugh:
hmmm zastanawiam sie co na obiadek ????
Mi kolezanka dala posciel caly komplet do lozeczka jest taki slodziutki ze szok zrobie pozniej zdjecia i pokaze :)
wiec milego dzionka dziewczyny napisze pozniej no i anyanka nie poddawaj sie i pokaz mamie ze nie jestes taka jaka ona sobie wyobraza nie daj jej tej satysfakcji :)
13 lata 4 miesiąc temu #182585 przez Suari
aleksandra- właśnie nie wiem jak to jest, ale ja też często "przypadkiem" trafiam na jakieś przeceny, wyprzedaże i nie mogę się oprzeć ;)

a tak z ciekawości- to ile macie cm w brzuszkach, bo wczoraj lekarz powiedział mi, że nie mam dużego, mimo, że mój dzidek wcale nie taki mały jak mówił.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182590 przez Dorciaition
Ja mam 93 cm :ohmy:

Iva ja dziś robię rosołek, a na drugie udka z piekarnika i ziemniaczki w plastry. Jakaś suróweczka do tego oczywiście ;)

13 lata 4 miesiąc temu #182605 przez Suari
dorcia- to wcale nie tak duzo
13 lata 4 miesiąc temu #182607 przez luska
Ola to tez sie ciesz .Bedziesz maiła mała modnisie za sprawa babci a i tobie mnie z tego wzgleu ubedzie w kieszeni.Poza tym pisała ,ze z mam kontakty miałaś nie hallo a tu prosze w roli babci sie odnajduje.

Sauri powiem ci , że nie wiem.Jakoś nie myślałam , żeby zmierzyć ale z samej ciekawość jak mi miarkę oddadzą to zmierzę :laugh:

A ja za wczoraj fajrat dzis zero sprzatnie .Obiadku tez nie robiłam .Wczorajszy biał barszcz z kiełbaska jest a dla chetnych troszke kopytek.Od rana z Oleskiem na dywanie praktycznie harce :P

Odebrałam wyniki .Wszystko jak nigdy w normie :lol: Tyle ,ze ten cukier hehe Ale nie cukrzyca mi nie grozi raczej w druga stronę.Mam bardzo niski.Na czczo na granicy dolnej normy czyli 70 a po wypiciu 75g i po godzinie i 45 minutach(nie chciało mi się czekać do pełnych 2h)miałam aż 84 :silly: A ja tyle słodkość wpieprzam.Moja dieta to się tylko na cukrach opiera hehe no ale co taki widocznie mój urok.Lepiej jak jest tego mniej jak by miało być więcej :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #182611 przez luska
Sauri a ty sie pochwal ile masz :)
13 lata 4 miesiąc temu #182612 przez Aleksandra
Tak, babcia poczuła się do roli i bardzo sie z tego cieszę :) Cos czuję, że moja córcia bedzie modnisia bo babcia ma dobry gust :) Więc jak tylko dzwoni, że jest na zakupach w dziale dziecięcym to zawsze jej coś podunę, albo kocyk albo kaftanik albo skarpetusie :)

Ja mam w brzuszku ok 100 cm, ale dokładni nie pamiętam :)
13 lata 4 miesiąc temu #182623 przez Dorciaition
A co tutaj taka cisza?
Coś robili z serwerem wiec może już problemu z errorem nie bedzie.

Ja po wizycie. W sumie nic nie wiem, bo ani usg nie było, ani nie badała mnie na samolocie. Następna wizyta 22.09. A, no i w poniedziałek.

Dziewczyny jeśli zrobię w poniedziałek badania na glukoze (wypiję ją) to chyba moge isc normalnie w ten dzień na usg co? Zgłupiałam ;)

13 lata 4 miesiąc temu #182629 przez Aleksandra
Dopiero udało mi się zalogować...

Dorcia szczerze mówiąc nie wiem, ale chyba tak. Mała będzie bardziej aktywna :)
13 lata 4 miesiąc temu #182637 przez kima
Eureka!

W końcu weszło, przez ten error to chyba osiwieje B)

Wróciłam już do domeczku, więc teraz znowu będę więcej pisała. U teściów fajnie, a Smerfy rewelacyjne, można się było pośmiać :)

Dziś na Szkole Rodzenia faceci kąpali Dzidziusie B) mówie Wam, jaki fajny widok - twardziele, cwaniaki i takie małe Dzitki na rękach, jak niektórzy się bali wogóle złapać, hehe Praktyka to zawsze co innego niż teoria, ale kąpali tylko faceci, fajnie, bo będą mieli wprawe, a kobietom zawsze to łatwiej przychodzi.

Madzia, Hanulka jest superowa, taka kruszynka, ale to po mamusi ma :)

Dorcia, to nie ma nic do rzeczy :)

A ja też się wybieram na 4D, ale dopiero po 30-stym tygodniu, tak mi mój gin doradził :)

Ok, lece jeszcze obrać ziemniaki i nastawić, żeby już sobie na farsz przygotować, jutro będzie szybciej - w końcu zrobie znowu pierożki ruskie i troche z boróweczkami, bo mam zamrożone B)

Lece, do jutra dziewuszki :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #182640 przez madziaska
Czesc dziewuszki :)
Dorcia mam filmik tez nagrany i wszytskie parametry dzidziusia opisane, zdanie o łożysku, wodach i pępowinie również. Takze jestem zadowolona z tego badania. Ciesze sie, ze wszystko jest ok :) Moj lekarz pewnie tez to wszytsko badal i pewnie bylo ok, wiec nic nie mowil, jak to chlop ;) A u kobitki inaczej ;)

Anyanka zycze powodzenia z mama... Dasz rade Kochana... Wiem, ze to napewno przykre, ale jestesmy z Toba ;)
Ja w pasie mam 90 cm, ale przed ciaza mialam malo, chyba z 65 :dry: Brzuch ogolnie wydaje mi sie, ze mam maly... No, ale kazdy jest inny i nie ma co sie sugerowac...
Bylam dzisiaj u fryzjera i w koncu czuje sie jak czlowiek ;)
aaa i przyszla posciel dla małej... Jeszcze tylko łózeczko, kosmetyki, pampersy i chyba bedzie wsiooo ;)
ola fajnie, ze mamka kupuje ubranka, to duza pomoc... Ja juz chyba z ubranek mam wszystko i nawet nie tak bardzo korci, aby kupowac jeszcze ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia