BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #207227 przez Dorciaition

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #207230 przez Batmanik
kurcze dokladnie jak na 34 tydz to wymiarowo oki - moja siostra ur sie 3 tyg wczesniej i wazyla tylko 2450g
a Natalka jest urocza i duza dziewuszka z niej :lol: kurcze az nie moge uwierzyc :)
rowny miesiac sie wylezala bidulka bo jak dobrze pamietam to 5go wrzesnia poszla do szpitala...
z tego wszystkiego wyslalam Oli smska i zapomnialam sie podpisac hehe :side:
wogole cos Anakol sie nie odzywala - czy to ja juz tak zakrecona jestem ze cos ominelam??
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207232 przez vestusia
Napisałam do Oli, ona cieszy się, że umieściłyśmy fotkę Natalki :) Nie ma laptopa, ale będzie wysyłała mmskiem zdjęcia, to będziemy je mogły wrzucać :) No i po urodzeniu stwierdzili, że Natalka bardziej pasuje :)

Jak dla mnie to Natalka ma dobre wymiary. Ja Wam mówię - urodziłam się po terminie, ważyłam 2250g i 47 cm wzrostu, więc byłam nawet mniejsza od Natalki :D Najważniejsze, żeby była zdrowiutka i żeby szybko mogły wrócić do domku :D jej Laski, a my jeszcze co najmniej miesiąc he, he, he :D
13 lata 3 miesiąc temu #207234 przez Dorciaition
Ale cudownie!!! Nie mogę się napatrzeć na Natalkę.
Zazdroszczę Oli ;) Ma już córeczkę przy sobie.

Zobaczcie tabelkę pode mną ;)

Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #207235 przez Batmanik
Vestusia to dopiero teraz u nas sie bedzie dzialo na watku - juz w sumie bo tylko pokonczymy 36 tyg i wszystko sie moze zdarzyc...choc oczywiscie zycze kazdej jak i sobie oby dzidzie jak najdluzej poczekaly w brzuszkach
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207238 przez vestusia
Dorcia, super to zrobiłaś pod tą tabelką :) Podoba mi się :D Jejor, ja jestem tak podekscytowana, że nie umiem wysiedzieć :D Też bym chciała już Zuzolka mieć przy sobie :D

ps. Dorcia, proponuję te fotki dokładniej opisać, bo jak dojdą kolejne Dzieciaczki, to może być problem z odróżnieniem, czyja dzidzia jest czyja :D np. "Natalka Aleksandry" albo coś takiego może?
13 lata 3 miesiąc temu #207241 przez Batmanik
no to ja powinnam sie do lekarza udac bo oczywiscie otwieralam tabelke dwa razy i dopiero za 3cim razem ( po poscie vestusi) zdolalam znalesc i zakumac ze chodzi o fotke :)
13 lata 3 miesiąc temu #207248 przez vestusia
Batmanik he, he, he :D Masz wybaczone, jesteś rozkojarzona, dużo emocji i zaawansowana ciąża :D

Idę do sklepu po jakieś bułki, muszę zjeść śniadanie :D Wracam za jakąś chwilę :D
13 lata 3 miesiąc temu #207250 przez Batmanik
kup mi tez Vestusia bo ja dojsc do siebie nie moge i wisze nad laptopem;)
13 lata 3 miesiąc temu #207252 przez Dorciaition
Już gotowe. :)

Ja też nie mogę usiedzieć :)Jak Krzysiu przed 8 wychodził do pracy zawsze się obudziłam, poszłam siku, wlałam wodę Daisy i dalej w kimę, ale dziś już nie mogę. Za dużo wrażeń ;)

Ha ha Batmanik zakręcona kobieto :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #207254 przez Batmanik
Dorcia jeszcze troche i bedziemy tak siedzialy i czekaly na wiesci codziennie hehe
13 lata 3 miesiąc temu #207257 przez anakol
:ohmy: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :laugh: :woohoo: :kiss: :) :)

Nie wierzę!!!! :laugh: Ola już może tulić swoją malutką :woohoo: No i Natalka, śliczne imię, moim zdaniem najładniejsze ;) Wzruszyłam się jak zobaczyłam tą fotkę :kiss:

Batmanik, ja jestem i czytam Was, ale na leżąco strasznie niewygodnie mi pisać. W pon byłam na wizycie, ktg nie wykazało skurczów, rozwarcie jest takie jak było, Natalka dalej ułożona miednicowo, wpada dupką w kanał rodny - więc mam dalej leżeć. W następny pon o 16 znowu idę skontrolować sytuację.
13 lata 3 miesiąc temu #207261 przez anakol
No nie, jestem tak podekscytowana jakbym sama miała zaraz rodzić :woohoo: Chyba muszę pochodzić po domu żeby rozładować napięcie, bo normalnie NIE ULEŻĘ :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #207263 przez Batmanik
ooo swietnie Anakol ze dalas oznaki zycia :laugh: lez i pachnij;) i dawaj znac nam co u Ciebie i Natalki slychac....
ja na ktg ide w piatek a teraz lece chyba na szybkie zakupy bo moj synek nie bedzie mial obiadu dzis;)
13 lata 3 miesiąc temu #207264 przez Dorciaition
Ha ha Anakol, pewnie, że najładniejsze :silly:

Odpoczywaj :kiss: No i koniecznie daj znać po wizycie.

Madziaska to pewnie się popłacze jak zobaczy Natalkę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka