BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #207696 przez MagdaM
9 okienko wskoczy Ivie jutro z tego co kojarze bo zaden miesiac nie ma 32 dni - ale sie spieszycie hihihi :lol: :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #207698 przez vestusia
Kurka Luska, nie wiem czemu w tym mailu nie mam załącznika. Nie wiem czy coś robię źle, ale mam tylko maila i nie wiem, gdzie jest ta książka :(
13 lata 3 miesiąc temu #207704 przez vestusia
Ola napisała, że Natalia jest już z nią. Dobrze, że jest mama i Zbyszek, bo sama jest tak obolała, że by sobie nie poradziła. Na kartce z porodówki jest napisane, że urodziła się 04.10.2011 r. o godz. 23:55, niewiele jej brakowało do 05.10 :)
13 lata 3 miesiąc temu #207711 przez Dorciaition
Napisała też jest obolała i taka zamotana. Najpierw przez 12 godzin szykowały ją do porodu naturalnego i później przebiły Jej pęcherz. Niestety mała się cofnęła i miała bardzo wysokie tętno i musieli Ją szybko ciąć pod pełną narkozą. Jeszcze jest na haju :)

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu #207719 przez vestusia
Mnie też właśnie napisała, że miała na szybko robioną cesarkę.

Nie wiem, jak Wy, ale ja się boję cesarki he, he, he :D
13 lata 3 miesiąc temu #207720 przez vestusia
Dorcia, możesz mi "przesłać dalej" maila z tą książką od Luski? Bo nie wiem czy ja jestem tempa czy coś nie tak robię, ale za cholerę nie umiem tego otworzyć, jakby nie pokazuje mi załącznika? Będę wdzięczna: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. :D
13 lata 3 miesiąc temu #207721 przez Dorciaition
Poszło

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207722 przez vestusia
Właśnie odebrałam :D Dziękuję :) Tutaj mam załącznik i widzę normalnie tę książkę he, he, he :D

Rzeczywiście dużo tych stron, ale muszę to jakoś wydrukować, bo nie lubię za bardzo czytać takiej literatury na kompie :D
13 lata 3 miesiąc temu #207723 przez Dorciaition
Też mam taki zamiar :) Krzysiek juz wyraził zgodę żebym u niego w firmie sobie druknęła :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #207730 przez madziaska
Nie dziwie sie, ze OLA wykonczona... Ja cesarki tez sie boje... Najgorsze jest chyba jak zaczynasz rodzic naturalnie, meczysz sie z bolami, a w osatniej chwili robia cc.
13 lata 3 miesiąc temu #207757 przez aniaa_
Biedna Olcia męczyła sie i męczyła i tak ja pocięli, ale warto :) Jejku jak ona ma cudowanie :)

Ja dzisiaj uporałam sie z prasowaniem HURA!!!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #207847 przez TyszAnka
Witajcie
GRATULACJE DLA OLCI I DUŻO ZDRÓWKA DLA NATALKI :)
JEST SŁODZIUTKA, PRZEŚLICZNA, NAWET W INKUBATORZE NIE MUSI LEŻEĆ, WAGA SUPER JAK NA TEN TYDZIEŃ CIĄŻY.AŻ SIĘ WZRUSZYŁAM JAK ZOBACZYŁAM ZDJĘCIE :)
MĘCZYŁA SIĘ BARDZO, ZANIM JEJ TA CESARKĘ ZROBILI...CO ZA.....LEKARZE

POZDRAWIAM

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 3 miesiąc temu #207851 przez madziaska
Tyszanka daj koniecznie znac po jutrzejszej wizycie, bo o Ciebie tez sie Kobitko martwimy ;)
13 lata 3 miesiąc temu #207878 przez Batmanik
moj smyk juz spi
ja jeszcze ogladam filmy na you tubie i bola mnie krzyze i dol brzucha :(
kurcze na dodatek mam schize ze przegapie ze to akcja porodowa heh( ale nie dziwilabym sie sobie jakbym to pierwszy raz rodzila;) )
dzis pojechalam po torbe z najmniejszymi ciuchami malutkiej bo mialam wkladac je od razu do komody ale dzis stwwierdilam ze podziele je na 56 i 62 i dopiero zapakuje do komody :side: mialam to robic teraz jak igor usnal ale przez te bole wole sie polozyc...
ach no i torba do szpitala skompletowana tyle ze prasowanie mnie czeka...
ach i zastanawiam sie co z tym krazkiem bedzie jak zaczne rodzic teraz??
ach jak ja zaczynam sie stresowac;)
milego wieczorku!!!
13 lata 3 miesiąc temu #207930 przez luska
Vestusia nie wiem chyba jak Doci książkę przesyłał to mi zniknęła B)

Dziewczyny nie ma sie czego bać.Fakt , ze cc na szybko po porodzie siłami natury jest najgorsza , bo meczysz się podwójnie ale wszytko idzie przeżyć.O golnie bynajmniej mniej na mnie narkoza ogólna podziałała fatalnie , w trakcie szycia się obudziłam to był hard cor B) A potem przez 8h przy każdej probie wstania fikałam do gory nogami B) No ale cc nie miałam , tylko po sn od razu poszłam pod narkozę, wiec najgorszego bólu nie było.A po zoo luzik , ja byłam całkiem świadoma (nie liczę momentu w którym dostałam krwotoku , bo tu tez był hard cor B) )Ale ogolnie sybciutko wrociłam do siebie, chyba w dużej mierze chodzi o nastawieni.Ola teraz najgorzej pewnie wszytko odczówa ale da rade.Moment zleci i sama na opisze co i jak :)

A ja łapie teraz jakies schizy , bo mała wogole się nie rusza w południe czułam jej raczki bardzo nisko raz :dry: :( A wcześniej w nocy troszkę dała znać , ale tez z dwa razy kopła i finito, a nie rożni się dziś mój dzień od innych gdzie przeważnie jest dość aktywna.......Idę zaraz zjeść coś słodkiego położne się na boku , może podziała , chociaż dziś raz tak próbowałam w południe i nic :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia