- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206523 przez luska
Vestusia w pdf mam "jezyk niemowląt".
A przezywam , że nie zdaze , bo bez pomocy Łukasza dużo nie działam a wiadomo jak on ma czas , no i jak by nie patrzeć , tak czy siak wypakuje sie przed terminem.........obstawiam , ze około 25.11 czyli od dziś jakieś 6 tygodni.Ale dzis juz troszke lepiej .Wstawiłam pranie hehe
Dokładnie bez netu jak bez reki heheh
a w koncu jakies wiesci o Oli, a teraz dopiero na porodówkę.......No to czekamy dalej na Moniczke
No a Olo nadal ma temperatura po 40 stopni, ciągle chce pic ale je , bawi się , ospale ale funkcjonuje na 17.15 mamy lekarza
A przezywam , że nie zdaze , bo bez pomocy Łukasza dużo nie działam a wiadomo jak on ma czas , no i jak by nie patrzeć , tak czy siak wypakuje sie przed terminem.........obstawiam , ze około 25.11 czyli od dziś jakieś 6 tygodni.Ale dzis juz troszke lepiej .Wstawiłam pranie hehe
Dokładnie bez netu jak bez reki heheh
a w koncu jakies wiesci o Oli, a teraz dopiero na porodówkę.......No to czekamy dalej na Moniczke
No a Olo nadal ma temperatura po 40 stopni, ciągle chce pic ale je , bawi się , ospale ale funkcjonuje na 17.15 mamy lekarza
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206528 przez luska
A moja mała jest tak nisko ulokowane , ze praktycznie przy samym tym spojeniu łonowym ją czuje , nawet pod brzuszkiem mi się wszytko tak śmiesznie zaokrągliło.Najgorsze , ze wiecznie mam parcie na cały dól jak bym musiała do kibelka latać .No i ruchy są mega bolesne w tym miejscu
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #206538 przez aniaa_
Ja dzisiaj jak poszlam siku przed 5 tak nie spałam do 6.30, młody miał przy okazji czkawkę i nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji do spania.
Dzisiaj jedziemy po łóżeczko i chyba kupimy już ostatnie rzeczy dla dzidziusia, typu wanienka, pampery i apteką trzeba odwiedzić a w przyszły tygodniu odbieramy wózek i juz praktycznie wszystko bedzie gotowe. PRAWIE
Luska biedny Ola sie męczy ale dobrze że idziecie dzisiaj do lekarza.
Vestusia nie szalej tak na necie, bo co my bez Ciebie tutaj zrobimy?
Mój młody też mam wrażenie, że jest bardzo nisko, czasami wydaje mi sie że jakbym sie zaparła to by wyskoczył a podobno jak dłoń mieści sie między piersiami a brzuchem to oznacza że zbliża sie poród, mi sie mieszczą już spokojnie trzy a tydzień temu jeszcze dwa sie nie mieściły
Dzisiaj jedziemy po łóżeczko i chyba kupimy już ostatnie rzeczy dla dzidziusia, typu wanienka, pampery i apteką trzeba odwiedzić a w przyszły tygodniu odbieramy wózek i juz praktycznie wszystko bedzie gotowe. PRAWIE
Luska biedny Ola sie męczy ale dobrze że idziecie dzisiaj do lekarza.
Vestusia nie szalej tak na necie, bo co my bez Ciebie tutaj zrobimy?
Mój młody też mam wrażenie, że jest bardzo nisko, czasami wydaje mi sie że jakbym sie zaparła to by wyskoczył a podobno jak dłoń mieści sie między piersiami a brzuchem to oznacza że zbliża sie poród, mi sie mieszczą już spokojnie trzy a tydzień temu jeszcze dwa sie nie mieściły
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #206546 przez vestusia
O, no to Oleńka pewnie już rodzi Jej, nie mogę się doczekać foci naszej Forumowej Moniczki
Luska, a mogę podesłać Ci adres e-mail?
Masz 6 tygodni, zdążysz, powolutku, małymi kroczkami. Ja sprężyłam się w przeciągu 2 tygodni a teraz nie mam co robić i mi się dopiero będzie ciągnąć ten czas Chciałabym za 4 tygodnie urodzić Zuzolka no, góra za 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Luska, a mogę podesłać Ci adres e-mail?
Masz 6 tygodni, zdążysz, powolutku, małymi kroczkami. Ja sprężyłam się w przeciągu 2 tygodni a teraz nie mam co robić i mi się dopiero będzie ciągnąć ten czas Chciałabym za 4 tygodnie urodzić Zuzolka no, góra za 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #206593 przez Dorciaition
Suari napisał:
Nie wiem czy mamy to mocowanie. Ale faktycznie chyba lepiej by było skoro ona jest 4 roku życia. Musze sie zorientować. Dzięki
Ciekawe jak Ola!
Vestuśka wizytę mam 13go. Tak mi się wydaje kurczę
Dorcia- a nie lepiej było wam kupić bazę familyfix ? bo ta familyfix jest też do większych fotelików maxi cosi, które są do 4 roku życia (chyba), czy do 18 kg i ja właśnie zdecydowałam się na nią i będę polować na allegro no chyba, że w samochodzie nie macie mocowania isofix.
Nie wiem czy mamy to mocowanie. Ale faktycznie chyba lepiej by było skoro ona jest 4 roku życia. Musze sie zorientować. Dzięki
Ciekawe jak Ola!
Vestuśka wizytę mam 13go. Tak mi się wydaje kurczę
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206653 przez Dorciaition
Ola napisała, że ma skurcze i to spore, ale ich nie czuje. Wychodzą na ktg. Da nam później znać, bo idzie się na chwilę zdrzemnąć.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206710 przez vestusia
Dorcia, tabelka zaktualizowana
Kurka, Ola rodzi. Ciekawe ile to potrwa... mam nadzieję, że się uda i że nie będzie się męczyła zbyt długo
Kurka, Ola rodzi. Ciekawe ile to potrwa... mam nadzieję, że się uda i że nie będzie się męczyła zbyt długo
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206723 przez luska
Ania u mnie od poczatku bebzunek jest bardzo nisko, wiec nie wiem czy nawet zauważę jak mi się opuści, trzech dłoni to nie zmieszczę hehe ale jedna spokojnie
Vestusia nie ma problemu już pisałam , ze jak któraś ma ochotę to podesłać tylko maila
No ale ja mam Ola i juz przy nim mi wystarczająco leci ten czas a i obowiązków tez jest tak akurat hehe A wole miedz właśnie wcześniej tyle , że ciągle coś albo teksty zdążę hehe, a nawet nie mam na dzień dzisiejszy co zapakować do torby do szpitala Sama z siebie odwlekam a jednocześnie panikuje
Vestusia nie ma problemu już pisałam , ze jak któraś ma ochotę to podesłać tylko maila
No ale ja mam Ola i juz przy nim mi wystarczająco leci ten czas a i obowiązków tez jest tak akurat hehe A wole miedz właśnie wcześniej tyle , że ciągle coś albo teksty zdążę hehe, a nawet nie mam na dzień dzisiejszy co zapakować do torby do szpitala Sama z siebie odwlekam a jednocześnie panikuje
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206727 przez Dorciaition
Luśka to ja w takim razie też poproszę Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
U Ciebie na dniach 8 okienko wskoczy.
Kima napisała, że u niej nudy i leżenie. Pyta co się dzieje na forum
U Ciebie na dniach 8 okienko wskoczy.
Kima napisała, że u niej nudy i leżenie. Pyta co się dzieje na forum
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #206813 przez madziaska
hej dziewuszki
Kurcze ciekaawe jak tam OLA. Cala noc mi sie snila...
Ja zamowilam te ksiazke "Jezyk niemowlat" + "Jezyk dwulatka" na allegro, obie z przesylka za 35 zl. Wczoraj zaczelam czytac ciekawa...
U nas nadal piekna pogoda, mam nadzieje, ze sie jeszcze troszke utrzyma
Kurcze ciekaawe jak tam OLA. Cala noc mi sie snila...
Ja zamowilam te ksiazke "Jezyk niemowlat" + "Jezyk dwulatka" na allegro, obie z przesylka za 35 zl. Wczoraj zaczelam czytac ciekawa...
U nas nadal piekna pogoda, mam nadzieje, ze sie jeszcze troszke utrzyma
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #206822 przez iva 20
hejka laseczki
ja nawet nie mialam jak napisac bo predko sie zerwalam z lozka naszykowalam i pojechalam po odbior dokumentow dowodu szwedzkiego bo nie mialam zadnego dokumentu z nowym nazwiskiem a do konsulaatu polskiego musze jechac a tam sie placi ...
o jéj ola rodzi trzymam za nia kciuki zeby szybko i gladko poszlo
nie moge w to uwierzyc ze juz jedna z nas bedzie miec mala przy sobie
Vestusia no cos faceci juz tacy sa nic nie poradzisz my dla nich nigdy nic nie robimy tylko najlepiej casly dzien na duuu pie siedzimy moj mi nie wypomina bo ja mu sama powiedzialam ze wolalabym isc do roboty niz siedziec w domu i miec wszytsko w dupie ..... i tez bym miala miec posprzatane i ugotowane ale mowil mi moj ze sie nie zamieni
Madziaska fajnie ze kupilas takie ksiazeczki jak dla mnie super sprawa
ja juz obiadek naszykowany tylko wstawic i pilnowac
ja nawet nie mialam jak napisac bo predko sie zerwalam z lozka naszykowalam i pojechalam po odbior dokumentow dowodu szwedzkiego bo nie mialam zadnego dokumentu z nowym nazwiskiem a do konsulaatu polskiego musze jechac a tam sie placi ...
o jéj ola rodzi trzymam za nia kciuki zeby szybko i gladko poszlo
nie moge w to uwierzyc ze juz jedna z nas bedzie miec mala przy sobie
Vestusia no cos faceci juz tacy sa nic nie poradzisz my dla nich nigdy nic nie robimy tylko najlepiej casly dzien na duuu pie siedzimy moj mi nie wypomina bo ja mu sama powiedzialam ze wolalabym isc do roboty niz siedziec w domu i miec wszytsko w dupie ..... i tez bym miala miec posprzatane i ugotowane ale mowil mi moj ze sie nie zamieni
Madziaska fajnie ze kupilas takie ksiazeczki jak dla mnie super sprawa
ja juz obiadek naszykowany tylko wstawic i pilnowac
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #206841 przez aniaa_
luska napisał:
heheheh chodziło mi o trzy palce
Zaraz zwijam sie na szkołe rodzenia, bo tydzień temu nie byłam, bo już po tym szpitalu wracać tam mi sie nie chcialo, mam tylko nadzieje, że zadne ważne zajęcie mnie nie ominęły
Anyanka napisała dzisiaj smutnego sms-ka, ze nie ma wsparcia u mamy i ona ja obwinia, że z dzidzia jest coś nie tak, a dzisiaj na ktg miała przez 15 min skurcze przepowiadajace, a poźniej już cisza, pisała też, że mały mało sie rusza i to nawet po jedzeniu. Resztę da nam znać poźniej.
Szkoda mi Ani, że trafia na takich pacanów, ale napisałam jej żeby pogadała, żeby ją zatrzymali jednak na obserwacji jak mały jest taki mało ruchliwy, wydaje mi sie, że nie powinni odmówić, chociaż kurde z tą służbą zdrowia to nic nie wiedomo
trzech dłoni to nie zmieszczę hehe ale jedna spokojnie
heheheh chodziło mi o trzy palce
Zaraz zwijam sie na szkołe rodzenia, bo tydzień temu nie byłam, bo już po tym szpitalu wracać tam mi sie nie chcialo, mam tylko nadzieje, że zadne ważne zajęcie mnie nie ominęły
Anyanka napisała dzisiaj smutnego sms-ka, ze nie ma wsparcia u mamy i ona ja obwinia, że z dzidzia jest coś nie tak, a dzisiaj na ktg miała przez 15 min skurcze przepowiadajace, a poźniej już cisza, pisała też, że mały mało sie rusza i to nawet po jedzeniu. Resztę da nam znać poźniej.
Szkoda mi Ani, że trafia na takich pacanów, ale napisałam jej żeby pogadała, żeby ją zatrzymali jednak na obserwacji jak mały jest taki mało ruchliwy, wydaje mi sie, że nie powinni odmówić, chociaż kurde z tą służbą zdrowia to nic nie wiedomo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez aniaa_.
Moderatorzy: ilona