- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224390 przez vestusia
Ach nie zapytałam z wrażenia, czy donoszona czy nie. Ale ja uznaję, że tak he, he, he Zresztą, nie myślę już o porodzie, na pewno nie urodzę szybciej. Będę listopadową Mamą i podtrzymam tutaj wątek naszego Forum I rzeczywiście musiałam mu przypomnieć, cały czas miałam w głowie to, aby mu powiedzieć. Bo nie chciałabym się znowu rozbierać, jakby mi się przypomniało na końcu wizyty he, he, he Mam nadzieję, że Zuzia dobije tak do 3kg nie więcej he, he, he
Idę nyny. Ledwo na oczki widzę. Jutro rozpiszę się bardziej i odpiszę na Wasze posty jakoś sensownie. Buziole :*
Idę nyny. Ledwo na oczki widzę. Jutro rozpiszę się bardziej i odpiszę na Wasze posty jakoś sensownie. Buziole :*
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #224394 przez Aleksandra
Anyanka mnie prowadził dr. Kosmal, ale z tego co wiem juz tam nie pracuje a od września prowadziła mnie doktorka ode mnie z miejscowości i to dzięki niej wylądowałam w szpitalu.
Vestusia super, że wszystko w porządku
Vestusia super, że wszystko w porządku
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224434 przez Dorciaition
Vestusia super, ze z Zuzią wszystko dobrze. No i podrosła ostro. Chyba moja Lenka faktycznie będzie mega chuda.
Wyczytałam, że owoce granatu pobudzają skurcze macicy. Dlatego i wczoraj i dziś granacik znalazł się w moim żołądeczku
Miłej nocki Kochane
Wyczytałam, że owoce granatu pobudzają skurcze macicy. Dlatego i wczoraj i dziś granacik znalazł się w moim żołądeczku
Miłej nocki Kochane
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 1 miesiąc temu #224510 przez luska
hej laseczki
Tyszanka w koncu:)No to super w przyszłym tygodniu dołaczysz do grona rozpakowanych Pozazdroscić
Ola nic mi nie mów hehe ja to pamiętam jak to jest.Właśnie dlatego już leży zapas chusteczek (6paczek pampers sensitve +hugges)hehe no i z racji tego , ze mam jeszcze czas poluje na promocje premium care.Był w tesco i w realu 2 paki w cenie 79,99 ale 1 i 2 wywiało od razu
Batmanko powiem cio , ja tez usłyszałam od lekarki, ze jestem zła matka bo dziecko ponad roczne budzi mi się co godzina z krzykiem nie do wyciszenia ,a mi się nie chce go uspokajać to przyszłam do lekarza Wiec h... jej w d..... zmieniłam lekarza i sie okazało , ze miał bakterie do leczenia antybiotykiem , po czym pobudki przeszły jak ręką odjął.Teraz jetem mega zadowolona z lekarza:)Tylko żałuje , że wcześniej się nie przepisałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia Dade widziała raz w promocji , mała paka za 19.99(w sumie co za promocja jak duza kosztuje 28 ) ale jak to ja .......mam czas i nie wzięłam a teraz też nigdzie nie widzę
Vestusia to dawaj i po schodach .Zuzia już duza dziewuszka jest:)No ale najważniejsze właśnie , ze wszystko z mała w porządku.
Tyszanka w koncu:)No to super w przyszłym tygodniu dołaczysz do grona rozpakowanych Pozazdroscić
Ola nic mi nie mów hehe ja to pamiętam jak to jest.Właśnie dlatego już leży zapas chusteczek (6paczek pampers sensitve +hugges)hehe no i z racji tego , ze mam jeszcze czas poluje na promocje premium care.Był w tesco i w realu 2 paki w cenie 79,99 ale 1 i 2 wywiało od razu
Batmanko powiem cio , ja tez usłyszałam od lekarki, ze jestem zła matka bo dziecko ponad roczne budzi mi się co godzina z krzykiem nie do wyciszenia ,a mi się nie chce go uspokajać to przyszłam do lekarza Wiec h... jej w d..... zmieniłam lekarza i sie okazało , ze miał bakterie do leczenia antybiotykiem , po czym pobudki przeszły jak ręką odjął.Teraz jetem mega zadowolona z lekarza:)Tylko żałuje , że wcześniej się nie przepisałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia Dade widziała raz w promocji , mała paka za 19.99(w sumie co za promocja jak duza kosztuje 28 ) ale jak to ja .......mam czas i nie wzięłam a teraz też nigdzie nie widzę
Vestusia to dawaj i po schodach .Zuzia już duza dziewuszka jest:)No ale najważniejsze właśnie , ze wszystko z mała w porządku.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224568 przez [email protected]
Witam Listopadowe mamuśki!
ja coprawda jestem juz mamuśką od 27 miesięcy
...ale za 3 tygodnie rozdwoję się po raz drugi!
słyszałam juz nie raz że każda ciąża jest inna-ale nie spodziewałam się że aż tak.
Na szczescie wszystko jest dobrze i zdrowo, ale odczucia, uczucia, ruchy-są zupełnie inne niż w pierwszej ciąży.
Pozdrawiam i czekam na pogadankę na ten temat!
buzaki!
ja coprawda jestem juz mamuśką od 27 miesięcy
...ale za 3 tygodnie rozdwoję się po raz drugi!
słyszałam juz nie raz że każda ciąża jest inna-ale nie spodziewałam się że aż tak.
Na szczescie wszystko jest dobrze i zdrowo, ale odczucia, uczucia, ruchy-są zupełnie inne niż w pierwszej ciąży.
Pozdrawiam i czekam na pogadankę na ten temat!
buzaki!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 1 miesiąc temu #224620 przez madziaska
Witaj sarna, fajnie ze do nas dolaczylas
Vestusia Zuzia napewno do 3 kg dobije moja Hanka w przeciagu 2 tyg. przybrala 700 gram, wiec sporo. I jakby nadal w takim tempie przybierala to wychodzi, ze dobije do 4 kg Ale mysle, ze to takie jednorazowe bylo
Luska u mnie w miescie tylko dwie bedronki, ale tych Dada 1 nigdy nie widzialam. A te 2 to duzo wieksze sa??? Orientujesz sie moze?
Aniaa kilka razy dziennie na to drugie pietro i dasz rade
Ja mam pokoj u rodzicow na pietrze (16 stopni) niby malo, ale jakies 10 razyu dziennie (przynajmniej) schodze na dol
Vestusia Zuzia napewno do 3 kg dobije moja Hanka w przeciagu 2 tyg. przybrala 700 gram, wiec sporo. I jakby nadal w takim tempie przybierala to wychodzi, ze dobije do 4 kg Ale mysle, ze to takie jednorazowe bylo
Luska u mnie w miescie tylko dwie bedronki, ale tych Dada 1 nigdy nie widzialam. A te 2 to duzo wieksze sa??? Orientujesz sie moze?
Aniaa kilka razy dziennie na to drugie pietro i dasz rade
Ja mam pokoj u rodzicow na pietrze (16 stopni) niby malo, ale jakies 10 razyu dziennie (przynajmniej) schodze na dol
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224814 przez [email protected]
hehe właśnie widzę! jestem to bardzo nowa i pierwszy raz w życiu na forum
pół wieczoru starałam się rozgrysc to pioruńskie urzadzenie hahah
jesli chodzi o internet to cieniutka jestem strasznie!
dziś razno byłam na wynikach-morfologia, alat, hbs, przeciw ciała a w poniedziałek kolejny podgląd maluszka u lekarza
JUZ NIE MOGĘ SIĘ POCZEKAĆ JAK SIĘ TU WAM POCHWALE WAGĄ I INNYMI ROZMIARAMI hahaha
pół wieczoru starałam się rozgrysc to pioruńskie urzadzenie hahah
jesli chodzi o internet to cieniutka jestem strasznie!
dziś razno byłam na wynikach-morfologia, alat, hbs, przeciw ciała a w poniedziałek kolejny podgląd maluszka u lekarza
JUZ NIE MOGĘ SIĘ POCZEKAĆ JAK SIĘ TU WAM POCHWALE WAGĄ I INNYMI ROZMIARAMI hahaha
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224817 przez Dorciaition
Hej Kobietki.
Myślałam, że tutaj będzie wrzało, bo nowe dzieciątko jest. Ale Kima pewnie jeszcze trzyma Synka w brzuszku skoro się nie odzywa. Albo właśnie rodzi
Witaj Sarna. Miło, że do nas dołączyłaś. Opowiadaj jaka płeć dzieciątka, jak się czujesz itp
Aniaa trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Buziaki
Myślałam, że tutaj będzie wrzało, bo nowe dzieciątko jest. Ale Kima pewnie jeszcze trzyma Synka w brzuszku skoro się nie odzywa. Albo właśnie rodzi
Witaj Sarna. Miło, że do nas dołączyłaś. Opowiadaj jaka płeć dzieciątka, jak się czujesz itp
Aniaa trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Buziaki
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224824 przez [email protected]
ale tu milusio! witacie mnie jakbyśmy widziały się na żywo :*
więc!
jestem w 37 tygodniu- w poniedziałek zacznie się 38!
będzie to drugi synek, pierwszy ma dwa latka.
ja czuję się świetnie i nic mi nie dolega. Brzusio mam malutki z z tyłu w ogole nie widaż że jestem w ciąży! poproszę dziś męża o parę ciążowych foteczek
co prawda fotografia to moje zajęcie, ale powinien sobie poradzić
jak tylko coś pstrykniemy-pochwalę się foteczką. a teraz dołączam fotkę sprzed 2 tygodni:)
więc!
jestem w 37 tygodniu- w poniedziałek zacznie się 38!
będzie to drugi synek, pierwszy ma dwa latka.
ja czuję się świetnie i nic mi nie dolega. Brzusio mam malutki z z tyłu w ogole nie widaż że jestem w ciąży! poproszę dziś męża o parę ciążowych foteczek
co prawda fotografia to moje zajęcie, ale powinien sobie poradzić
jak tylko coś pstrykniemy-pochwalę się foteczką. a teraz dołączam fotkę sprzed 2 tygodni:)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224828 przez Dorciaition
Sarna gratuluję w takim razie Synków Załóż sobie suwaczek to będziemy widziały któy dzień dokładnie u Ciebie
Wyglądasz super. Brzuszek jak doklejony Taka pogoda 2 tyg temu?? Skąd jesteś?
Wyglądasz super. Brzuszek jak doklejony Taka pogoda 2 tyg temu?? Skąd jesteś?
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224830 przez aniaa_
Sarna rzeczywiście malutki brzusio ale ślicznie wyglądasz i koniecznie pochwal nam se nowymi fotkami jak juz bedziesz miała No i gratuluje drugiego synka, my tutaj juz powoli sie rozpakowujemy, mamy już 3 dzieciaczki forumowe i za niedługo pewnie będzie 4
Dorcia ja za Ciebie tez trzymam kciuki o której masz wizytę?
Dorcia ja za Ciebie tez trzymam kciuki o której masz wizytę?
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224836 przez [email protected]
był to 1.10 a weekend spędzaliśmy w Karpaczu
przepraszam za pomyłkę-3 tygodnie temu:)
a ja jestem z zawidowa-takie małe miasteczko w dolnoslaskim
co do suwaczka-zrobiłam sobie wczoraj...ale nie wiem jak go tutaj wkleić:/
przepraszam za pomyłkę-3 tygodnie temu:)
a ja jestem z zawidowa-takie małe miasteczko w dolnoslaskim
co do suwaczka-zrobiłam sobie wczoraj...ale nie wiem jak go tutaj wkleić:/
Moderatorzy: ilona