BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #224390 przez vestusia
Ach nie zapytałam z wrażenia, czy donoszona czy nie. Ale ja uznaję, że tak he, he, he :D Zresztą, nie myślę już o porodzie, na pewno nie urodzę szybciej. Będę listopadową Mamą i podtrzymam tutaj wątek naszego Forum :D I rzeczywiście musiałam mu przypomnieć, cały czas miałam w głowie to, aby mu powiedzieć. Bo nie chciałabym się znowu rozbierać, jakby mi się przypomniało na końcu wizyty he, he, he :D Mam nadzieję, że Zuzia dobije tak do 3kg nie więcej he, he, he :D

Idę nyny. Ledwo na oczki widzę. Jutro rozpiszę się bardziej i odpiszę na Wasze posty jakoś sensownie. Buziole :*
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #224394 przez Aleksandra
Anyanka mnie prowadził dr. Kosmal, ale z tego co wiem juz tam nie pracuje a od września prowadziła mnie doktorka ode mnie z miejscowości i to dzięki niej wylądowałam w szpitalu.

Vestusia super, że wszystko w porządku :)
13 lata 1 miesiąc temu #224434 przez Dorciaition
Vestusia super, ze z Zuzią wszystko dobrze. No i podrosła ostro. Chyba moja Lenka faktycznie będzie mega chuda.

Wyczytałam, że owoce granatu pobudzają skurcze macicy. Dlatego i wczoraj i dziś granacik znalazł się w moim żołądeczku ;)

Miłej nocki Kochane :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #224510 przez luska
hej laseczki

Tyszanka w koncu:)No to super w przyszłym tygodniu dołaczysz do grona rozpakowanych :laugh: Pozazdroscić :laugh:

Ola nic mi nie mów hehe ja to pamiętam jak to jest.Właśnie dlatego już leży zapas chusteczek (6paczek pampers sensitve +hugges)hehe no i z racji tego , ze mam jeszcze czas poluje na promocje premium care.Był w tesco i w realu 2 paki w cenie 79,99 ale 1 i 2 wywiało od razu B)

Batmanko powiem cio , ja tez usłyszałam od lekarki, ze jestem zła matka bo dziecko ponad roczne budzi mi się co godzina z krzykiem nie do wyciszenia ,a mi się nie chce go uspokajać to przyszłam do lekarza B) Wiec h... jej w d..... zmieniłam lekarza i sie okazało , ze miał bakterie do leczenia antybiotykiem , po czym pobudki przeszły jak ręką odjął.Teraz jetem mega zadowolona z lekarza:)Tylko żałuje , że wcześniej się nie przepisałam B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Madzia Dade widziała raz w promocji , mała paka za 19.99(w sumie co za promocja jak duza kosztuje 28 B) ) ale jak to ja .......mam czas i nie wzięłam a teraz też nigdzie nie widzę

Vestusia to dawaj i po schodach .Zuzia już duza dziewuszka jest:)No ale najważniejsze właśnie , ze wszystko z mała w porządku.
13 lata 1 miesiąc temu #224568 przez [email protected]
Witam Listopadowe mamuśki!
ja coprawda jestem juz mamuśką od 27 miesięcy
...ale za 3 tygodnie rozdwoję się po raz drugi!
słyszałam juz nie raz że każda ciąża jest inna-ale nie spodziewałam się że aż tak.
Na szczescie wszystko jest dobrze i zdrowo, ale odczucia, uczucia, ruchy-są zupełnie inne niż w pierwszej ciąży.
Pozdrawiam i czekam na pogadankę na ten temat!
buzaki!
13 lata 1 miesiąc temu #224620 przez madziaska
Witaj sarna, fajnie ze do nas dolaczylas ;)
Vestusia Zuzia napewno do 3 kg dobije ;) moja Hanka w przeciagu 2 tyg. przybrala 700 gram, wiec sporo. I jakby nadal w takim tempie przybierala to wychodzi, ze dobije do 4 kg ;) Ale mysle, ze to takie jednorazowe bylo ;)
Luska u mnie w miescie tylko dwie bedronki, ale tych Dada 1 nigdy nie widzialam. A te 2 to duzo wieksze sa??? Orientujesz sie moze?
Aniaa kilka razy dziennie na to drugie pietro i dasz rade ;)
Ja mam pokoj u rodzicow na pietrze (16 stopni) niby malo, ale jakies 10 razyu dziennie (przynajmniej) schodze na dol ;)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #224722 przez madziaska
A co tu taka cisza :unsure: czyzby wszystkie na porodowce :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #224726 przez Milla
Chyba tak :laugh:
Ciekawe jak Kima, czy ma już malutkiego przy sobie...
13 lata 1 miesiąc temu #224790 przez aniaa_
Dzień dobry mamusie :)

Wstawać śpiochy :)

Witam nowa mamusie, sarna wpadaj do nas jak najczęściej u nas jest wesoło :) i czas szybko leci :)
13 lata 1 miesiąc temu #224814 przez [email protected]
hehe właśnie widzę! jestem to bardzo nowa i pierwszy raz w życiu na forum
pół wieczoru starałam się rozgrysc to pioruńskie urzadzenie hahah
jesli chodzi o internet to cieniutka jestem strasznie!
dziś razno byłam na wynikach-morfologia, alat, hbs, przeciw ciała a w poniedziałek kolejny podgląd maluszka u lekarza
JUZ NIE MOGĘ SIĘ POCZEKAĆ JAK SIĘ TU WAM POCHWALE WAGĄ I INNYMI ROZMIARAMI hahaha
13 lata 1 miesiąc temu #224817 przez Dorciaition
Hej Kobietki.

Myślałam, że tutaj będzie wrzało, bo nowe dzieciątko jest. Ale Kima pewnie jeszcze trzyma Synka w brzuszku skoro się nie odzywa. Albo właśnie rodzi :ohmy: ;)

Witaj Sarna. Miło, że do nas dołączyłaś. Opowiadaj jaka płeć dzieciątka, jak się czujesz itp :)

Aniaa trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Buziaki

13 lata 1 miesiąc temu #224824 przez [email protected]
:D ale tu milusio! witacie mnie jakbyśmy widziały się na żywo :*
więc!
jestem w 37 tygodniu- w poniedziałek zacznie się 38!
będzie to drugi synek, pierwszy ma dwa latka.
ja czuję się świetnie i nic mi nie dolega. Brzusio mam malutki z z tyłu w ogole nie widaż że jestem w ciąży! poproszę dziś męża o parę ciążowych foteczek
co prawda fotografia to moje zajęcie, ale powinien sobie poradzić:)
jak tylko coś pstrykniemy-pochwalę się foteczką. a teraz dołączam fotkę sprzed 2 tygodni:)
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #224828 przez Dorciaition
Sarna gratuluję w takim razie Synków :) Załóż sobie suwaczek to będziemy widziały któy dzień dokładnie u Ciebie :)
Wyglądasz super. Brzuszek jak doklejony ;) Taka pogoda 2 tyg temu?? :) Skąd jesteś?

13 lata 1 miesiąc temu #224830 przez aniaa_
Sarna rzeczywiście malutki brzusio :) ale ślicznie wyglądasz i koniecznie pochwal nam se nowymi fotkami jak juz bedziesz miała :) No i gratuluje drugiego synka, my tutaj juz powoli sie rozpakowujemy, mamy już 3 dzieciaczki forumowe i za niedługo pewnie będzie 4 :)

Dorcia ja za Ciebie tez trzymam kciuki :) o której masz wizytę?
13 lata 1 miesiąc temu #224836 przez [email protected]
był to 1.10 a weekend spędzaliśmy w Karpaczu
przepraszam za pomyłkę-3 tygodnie temu:)
a ja jestem z zawidowa-takie małe miasteczko w dolnoslaskim
co do suwaczka-zrobiłam sobie wczoraj...ale nie wiem jak go tutaj wkleić:/
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży