- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #225114 przez anyanka
Trzymałam głowę do tyłu. Na razie się uspokoiło, mam nadzieję że juz lecieć nie będzie. Szczerze mówiąc sie trochę przestraszyłam... Zawsze miałam problemy z krwawieniem z nosa a szczególnie przy ciążach, nawet wtedy jak spóźniał mi sie okres. Teraz była przerwa w krwawieniu, chyba miesiąc lub ciut więcej nie leciało nic i teraz znów to samo. Pewnie to z nerwów... Oby tylko to...
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 1 miesiąc temu #225159 przez madziaska
Anyanka ja bardzo czesto mialam krwotoki z nosa, naszczescie podczas ciazy mnie to ominelo. Kiedys zadrzyl mi sie tak obfity, ze chlustalo mi z nosa. Wiele sposobow wyprobowalam, na pewno nie mozna odchylac glowy do tylu!!! Wiem, ze to taki odruch, ale jak zagus pisze wszystko wleci do gardla, skrzepy spowoduja pieczenie w przelyku. Mi pomagalo jak nachylilam sie nad zlewem, wiem straszny widok, zwlaszcza jak leci ciurkiem. Caly czas mialam puszczona lodowata wode i polewalam nia cala twarz, tak jakbys ja myla.
sarna pieknie wygladasz w ciazy Ubranka sliczne
Vestusia Twoje ciuszki cudasne
Ja tez tu wiecznie swiecilam brzucholem
Rowniez martiwe sie o Ive, co tam u niej....
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Ja tez dzisiaj robilam wymaz na paciorka i mam troche stresa czy on tam jest Mam nadzieje, ze to juz ostatnie badanie... Chyba ze przed wizyta zrobie sobie jeszcze morfologie i mocz
sarna pieknie wygladasz w ciazy Ubranka sliczne
Vestusia Twoje ciuszki cudasne
Ja tez tu wiecznie swiecilam brzucholem
Rowniez martiwe sie o Ive, co tam u niej....
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Ja tez dzisiaj robilam wymaz na paciorka i mam troche stresa czy on tam jest Mam nadzieje, ze to juz ostatnie badanie... Chyba ze przed wizyta zrobie sobie jeszcze morfologie i mocz
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #225198 przez anyanka
Madziaska bardzo mi opadł. Jak siedzę to tylko w rozkroku a on mi spada między uda, troche śmiesznie to wygląda wtedy
ale jak chodzę to czuje się pokraka... nawet nogi do góry nie mogę podnieść bo brzuch przeszkadza i to cholerne spojenie No ale jeszcze niestety muszę wytrzymać bo mój uparciuch z jednej strony bardzo się pcha żeby wyjść a jak dostaję skurczy to nagle w tył zwrot, bo wtedy nieźle od niego dostaję po żołądku Pewnie przez niego się namęczę podczas porodu...
ale jak chodzę to czuje się pokraka... nawet nogi do góry nie mogę podnieść bo brzuch przeszkadza i to cholerne spojenie No ale jeszcze niestety muszę wytrzymać bo mój uparciuch z jednej strony bardzo się pcha żeby wyjść a jak dostaję skurczy to nagle w tył zwrot, bo wtedy nieźle od niego dostaję po żołądku Pewnie przez niego się namęczę podczas porodu...
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #225208 przez aniaa_
No Madziska śliczna kolekcja rajstopek i no widze ładnie już spakowana do szpitala
Anyanka śliczy brzusio i duży, a tą waga to rzeczywiście nie ma sie co przejmować, bo to zależy od sprzętu i od ręki lekarza jak zrobi pomiary, sama też sie o tym przekonałam, no i Kima jest dobrym przykładem, chociaż kg różnicy to trochę dziwne, jak ze swoim lek rozmawiałam to mówił, że to pomiary sa zgodne z rzeczywistością tak +/- 15%
Anyanka śliczy brzusio i duży, a tą waga to rzeczywiście nie ma sie co przejmować, bo to zależy od sprzętu i od ręki lekarza jak zrobi pomiary, sama też sie o tym przekonałam, no i Kima jest dobrym przykładem, chociaż kg różnicy to trochę dziwne, jak ze swoim lek rozmawiałam to mówił, że to pomiary sa zgodne z rzeczywistością tak +/- 15%
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225221 przez madziaska
To zalezy jak lekarz obraz zatrzyma, jak dziecko sie ulozy. U mnie ostatnio srednia wyliczal, bo za pierwszym razem wyszlo prawie 2900
Sauri ja tez sie poryczalam... Na pewno straszny bol, ale szybciutko Ci poszlo Czekamy na kolejne zdjecia Igorka
Sauri ja tez sie poryczalam... Na pewno straszny bol, ale szybciutko Ci poszlo Czekamy na kolejne zdjecia Igorka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez madziaska.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225223 przez aniaa_
Suariiiiiiiiiii
Suari nie wiem czy wiesz ale zostałas okrzyknięta SPRINTERKĄ taki szybki poród, tylko pozazdrościć i jeszcze raz gratulacje Igorek śliczny
Suari nie wiem czy wiesz ale zostałas okrzyknięta SPRINTERKĄ taki szybki poród, tylko pozazdrościć i jeszcze raz gratulacje Igorek śliczny
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez aniaa_.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona