BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #225107 przez vestusia
He, he, a ja napisałam, że głowa do tyłu :P
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #225114 przez anyanka
Trzymałam głowę do tyłu. Na razie się uspokoiło, mam nadzieję że juz lecieć nie będzie. Szczerze mówiąc sie trochę przestraszyłam... Zawsze miałam problemy z krwawieniem z nosa a szczególnie przy ciążach, nawet wtedy jak spóźniał mi sie okres. Teraz była przerwa w krwawieniu, chyba miesiąc lub ciut więcej nie leciało nic i teraz znów to samo. Pewnie to z nerwów... Oby tylko to...
13 lata 1 miesiąc temu #225159 przez madziaska
Anyanka ja bardzo czesto mialam krwotoki z nosa, naszczescie podczas ciazy mnie to ominelo. Kiedys zadrzyl mi sie tak obfity, ze chlustalo mi z nosa. Wiele sposobow wyprobowalam, na pewno nie mozna odchylac glowy do tylu!!! Wiem, ze to taki odruch, ale jak zagus pisze wszystko wleci do gardla, skrzepy spowoduja pieczenie w przelyku. Mi pomagalo jak nachylilam sie nad zlewem, wiem straszny widok, zwlaszcza jak leci ciurkiem. Caly czas mialam puszczona lodowata wode i polewalam nia cala twarz, tak jakbys ja myla.
sarna pieknie wygladasz w ciazy ;) Ubranka sliczne :)
Vestusia Twoje ciuszki cudasne ;)
Ja tez tu wiecznie swiecilam brzucholem ;)
Rowniez martiwe sie o Ive, co tam u niej....
Dziewczyny powodzenia na wizytach ;)
Ja tez dzisiaj robilam wymaz na paciorka i mam troche stresa czy on tam jest ;) Mam nadzieje, ze to juz ostatnie badanie... Chyba ze przed wizyta zrobie sobie jeszcze morfologie i mocz ;)
13 lata 1 miesiąc temu #225170 przez anyanka
to mój brzuchalek :)
13 lata 1 miesiąc temu #225174 przez anyanka
kurcze zdjecie ma tylko 45kb i nie moge dolaczyc :/ jeszcze raz probuje
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #225175 przez anyanka
wow w końcu się udało :ohmy: :ohmy: :ohmy: :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225182 przez madziaska
wow :) Jaki pokzany i chyba juz opadl sporo ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #225198 przez anyanka
Madziaska bardzo mi opadł. Jak siedzę to tylko w rozkroku a on mi spada między uda, troche śmiesznie to wygląda wtedy ;)
ale jak chodzę to czuje się pokraka... nawet nogi do góry nie mogę podnieść bo brzuch przeszkadza i to cholerne spojenie :( No ale jeszcze niestety muszę wytrzymać bo mój uparciuch z jednej strony bardzo się pcha żeby wyjść a jak dostaję skurczy to nagle w tył zwrot, bo wtedy nieźle od niego dostaję po żołądku :( Pewnie przez niego się namęczę podczas porodu...
13 lata 1 miesiąc temu #225199 przez anyanka
Fajne rajstopki :)
13 lata 1 miesiąc temu #225208 przez aniaa_
No Madziska śliczna kolekcja rajstopek i no widze ładnie już spakowana do szpitala :)

Anyanka śliczy brzusio i duży, a tą waga to rzeczywiście nie ma sie co przejmować, bo to zależy od sprzętu i od ręki lekarza jak zrobi pomiary, sama też sie o tym przekonałam, no i Kima jest dobrym przykładem, chociaż kg różnicy to trochę dziwne, jak ze swoim lek rozmawiałam to mówił, że to pomiary sa zgodne z rzeczywistością tak +/- 15%
13 lata 1 miesiąc temu #225209 przez aniaa_
Lece sie szykowac do lekarza ;)
13 lata 1 miesiąc temu #225218 przez Suari

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225221 przez madziaska
To zalezy jak lekarz obraz zatrzyma, jak dziecko sie ulozy. U mnie ostatnio srednia wyliczal, bo za pierwszym razem wyszlo prawie 2900

Sauri ja tez sie poryczalam... Na pewno straszny bol, ale szybciutko Ci poszlo :) Czekamy na kolejne zdjecia Igorka :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225223 przez aniaa_
Suariiiiiiiiiii
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Suari nie wiem czy wiesz ale zostałas okrzyknięta SPRINTERKĄ taki szybki poród, tylko pozazdrościć i jeszcze raz gratulacje :) Igorek śliczny :):):)
13 lata 1 miesiąc temu #225241 przez anyanka
Suari współczuję bóli krzyżowych.. Ja właśnie ich się najbardziej boję, że przez nie, nie dam rady przeć... Ale mimo wszystko to szybko chyba urodziłaś :) Zazdroszczę że juz juz malucha masz przy sobie :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia