- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224970 przez [email protected]
jak się chwalić to się chwalić-ide pstrykąć foteczki ciuszków któe ja kupiła:P
co do suwaczka to właśnie mi się udało ale chyba coś zle wybrałam hahah bo ciąża jakaś miesiąć młodsza hahah!!!
a gdzie mam brzuszek? hm no gdzieś w jelita mi się wplątał hahahah
co do suwaczka to właśnie mi się udało ale chyba coś zle wybrałam hahah bo ciąża jakaś miesiąć młodsza hahah!!!
a gdzie mam brzuszek? hm no gdzieś w jelita mi się wplątał hahahah
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #224982 przez vestusia
Dorcia, no bo u nas przecież szał zakupowy minął
A Wy niedobre miałyście pokazać fotki Waszych walizek do szpitala I nic tu nie widzę
A ja teraz mam dylemat, które pieluchy zabrać do szpitala.
Mam jedną małą paczkę Pampersów 1 NewBorn, ale takich zwykłych, dużą paczkę (tzn. pewnie w środku są dwie małe) tych białych pampersów 1 NewBorn i te Huggiesy z otworem na pępola. Ile bierzecie pieluszek do szpitala? Bo ja już nie wiem sama co brać do szpitala, a co zostawić w domu. I ile he, he, he
A Wy niedobre miałyście pokazać fotki Waszych walizek do szpitala I nic tu nie widzę
A ja teraz mam dylemat, które pieluchy zabrać do szpitala.
Mam jedną małą paczkę Pampersów 1 NewBorn, ale takich zwykłych, dużą paczkę (tzn. pewnie w środku są dwie małe) tych białych pampersów 1 NewBorn i te Huggiesy z otworem na pępola. Ile bierzecie pieluszek do szpitala? Bo ja już nie wiem sama co brać do szpitala, a co zostawić w domu. I ile he, he, he
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #224999 przez Dorciaition
Sarna pod moim suwaczkiem w "LISTOPADÓWKI" mozesz zobaczyć zdjecia naszych maluszków
Vestusia Sarna wizytę ma w poniedziałek 31.10 na 18.45
E tam, że minął. Ale szał na zdjęcia nie
Zrobię zdjęcia torby jak ją zamknę na ostatni zamek Na razie trochę rzeczy jest na nią położone.
A Pampersów biorę dokładnie 24 szt. Pampers New Baby.
Sarna pod moim suwaczkiem w "LISTOPADÓWKI" mozesz zobaczyć zdjecia naszych maluszków
Vestusia Sarna wizytę ma w poniedziałek 31.10 na 18.45
E tam, że minął. Ale szał na zdjęcia nie
Zrobię zdjęcia torby jak ją zamknę na ostatni zamek Na razie trochę rzeczy jest na nią położone.
A Pampersów biorę dokładnie 24 szt. Pampers New Baby.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #225017 przez [email protected]
Vestuśka ja miałam jedną paczkę pampers1 ale musielismy zpstac dobe dluzej i z tego co pamietam to chyba mąż pokupował paczkę bo w domu same 2 i 3 w zapasie czekały:)
wez jak uwazasz nikt Ci toreb weryfikować nie będzie, a Ty będziesz się pewniej czuła!
ja torbę spakowałam dzisiaj-właśnie wygrzebałam ciuszki malucha zeby sie pochwalić
ja biorę 2 koszule nocne i pizame zwykła, szlafrok-bo lubię zima się nim otulać, 2 ręczniki, kosmetyczkę, 6 par majtek połogowych molipants-bardziej mi pasowały od jednorazowych. Podpaski bella te rozmiaru niedźwiedziowego-poporodowego 2 paczki-choć tego pewnie trzeba będzie więcej na sam szpital-przynajmniej po pierwszym porodzie zuzylam ich chyba z tone! podkłądy pieluchowe te z rossmanna-i dla mnie i dla maluszka. Stanik do karmienia i laktator-przy pierwszym miałam mega nawał i bez laktatora bym chyba explodowała! A dla maluszka-paczkę pampersów1, 2 paczki chusteczek, spirytus 95%, wode utlenioną, smoczek, niedrapki i ciuszki na wyjście-takie jak na zdjęciu, a jak będzie śnieg, to wezme jeszcze kombinezon-ale wątpie, jestem zwolennikeim zimnego chowu.Robiłąm tak z Domisiem i jest mega zdrowy
wez jak uwazasz nikt Ci toreb weryfikować nie będzie, a Ty będziesz się pewniej czuła!
ja torbę spakowałam dzisiaj-właśnie wygrzebałam ciuszki malucha zeby sie pochwalić
ja biorę 2 koszule nocne i pizame zwykła, szlafrok-bo lubię zima się nim otulać, 2 ręczniki, kosmetyczkę, 6 par majtek połogowych molipants-bardziej mi pasowały od jednorazowych. Podpaski bella te rozmiaru niedźwiedziowego-poporodowego 2 paczki-choć tego pewnie trzeba będzie więcej na sam szpital-przynajmniej po pierwszym porodzie zuzylam ich chyba z tone! podkłądy pieluchowe te z rossmanna-i dla mnie i dla maluszka. Stanik do karmienia i laktator-przy pierwszym miałam mega nawał i bez laktatora bym chyba explodowała! A dla maluszka-paczkę pampersów1, 2 paczki chusteczek, spirytus 95%, wode utlenioną, smoczek, niedrapki i ciuszki na wyjście-takie jak na zdjęciu, a jak będzie śnieg, to wezme jeszcze kombinezon-ale wątpie, jestem zwolennikeim zimnego chowu.Robiłąm tak z Domisiem i jest mega zdrowy
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #225024 przez aniaa_
Vestusia śliczne rzeczy kupiłaś
Sarna Twoje tez superaśne
A ja do szpitala spkowałam 30szt pamków białych i jedna paczke chusteczek sensitive tez z pampersa, a jak zabraknie to mąz mi zawsze może dowieść, a do torby sie nie zmieści wiecej
Kurde tak sobie myśle o Ivie ciekawe jak u niej, pewnie jest klejny maluszek ale my jeszcze o tym nie wiemy.
Sarna Twoje tez superaśne
A ja do szpitala spkowałam 30szt pamków białych i jedna paczke chusteczek sensitive tez z pampersa, a jak zabraknie to mąz mi zawsze może dowieść, a do torby sie nie zmieści wiecej
Kurde tak sobie myśle o Ivie ciekawe jak u niej, pewnie jest klejny maluszek ale my jeszcze o tym nie wiemy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225025 przez Dorciaition
Vestusia połowa dużej paczki A chusteczki tak jak mówisz Sprawdzam, bo już nie pamiętam co tam włożyłam
Ale podkłady np 1 opakowanie, a drugie jest w siatce, które Krzysiek mi dowiezie. My mamy bardzo blisko do szpitala, wiec zawsze bedzie mógł podjechać.
Sarna śliczne ciuszki. Fajowe to "Born 2011"
Podpaski rozmiaru niedźwiedziowego ha ha
Też mam te i normalne też spakowałam
A w czym bedziecie rodzić? W koszuli czy jakimś t-shircie?
Aniaa, właśnie juz dosyć długo jej nie ma :/ Mnie jeszcze Anaconda zastanawia, bo jakis czas temu sporo pisała, a teraz cisza.
Ale podkłady np 1 opakowanie, a drugie jest w siatce, które Krzysiek mi dowiezie. My mamy bardzo blisko do szpitala, wiec zawsze bedzie mógł podjechać.
Sarna śliczne ciuszki. Fajowe to "Born 2011"
Podpaski rozmiaru niedźwiedziowego ha ha
Też mam te i normalne też spakowałam
A w czym bedziecie rodzić? W koszuli czy jakimś t-shircie?
Aniaa, właśnie juz dosyć długo jej nie ma :/ Mnie jeszcze Anaconda zastanawia, bo jakis czas temu sporo pisała, a teraz cisza.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #225027 przez [email protected]
dodałam 2 fotki a tu tylko jedną widać-więc i druga podsyłam:)
widzę że niektore mamy nie mogły się doczekać i rozdwoiły sie przed czasem:)
eh jak ja bym chciała mieć już tu mojego młodszego
Vestuś-bierz ile i jak czujesz,
ja do szpitala pojechałam z jedną torbą a wychodziłam z czteroma-ciągle ktos coś mi dowoził, ciągle czegoś było potrzeba:)
tak więc teraz już widzicie pełną wyprawkę dla mojego malucha:D
widzę że niektore mamy nie mogły się doczekać i rozdwoiły sie przed czasem:)
eh jak ja bym chciała mieć już tu mojego młodszego
Vestuś-bierz ile i jak czujesz,
ja do szpitala pojechałam z jedną torbą a wychodziłam z czteroma-ciągle ktos coś mi dowoził, ciągle czegoś było potrzeba:)
tak więc teraz już widzicie pełną wyprawkę dla mojego malucha:D
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #225034 przez Dorciaition
Iva logowała się ostatnio 19.11 więc ponad tydzień temu...
Sarna słodkie ciuszki. Pochwal się jeszcze starszym Synkiem
Aniaa też chyba tak zrobię, choć myślałam żeby rodzić w jednej z moich koszul do karmienia. Są takie ogromne, że nie będzie mi ich szkoda.
Sarna słodkie ciuszki. Pochwal się jeszcze starszym Synkiem
Aniaa też chyba tak zrobię, choć myślałam żeby rodzić w jednej z moich koszul do karmienia. Są takie ogromne, że nie będzie mi ich szkoda.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225036 przez Dorciaition
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225037 przez luska
No dziewczyny slokie te ciuszki:)
A mi się nic nie chce A trzeba by było się ogarnąć puki młodzież śpi.
Słuchajcie znalazłam foto wyprawki mojej do szputala z Olem hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A mi się nic nie chce A trzeba by było się ogarnąć puki młodzież śpi.
Słuchajcie znalazłam foto wyprawki mojej do szputala z Olem hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez luska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej