BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #227601 przez Batmanik
Olu ja Cie calkiem rozumiem z ta kosiarka -plugiem niedawno samo przez to przechodzilam:(
Anayka cudny Bartus no i kurcze dlaczego mialas cc??
ja w dzien jako tako w nocy jest strasznie bola krzyze , biodra ( mam taki bol rozrywajacy) no i kolana tak samo:( teraz zdrzemlam sie i bylo to samo ledwo wstalam:(
lece przebierac posciel- wiem ze dzis niedziela ale coz - ostatnio mam brak czasu i jak tylko moge to robie nie patrze ze to niedziela ;)
milego popoludnia!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #227603 przez [email protected]
super sprawa te kangurowanie-nie slyszalam o tym jeszcze!

luska-moj maz czesto mial zgage, i rzeczywiscie migdały zawsze mu pomagały-chyba ze miał ranigast...od marca Adaś jest na profesjonalnej diecie-sie odchudza chłopak :D
no i od tej pory nie miał zgagi!
ale wyslij meza po migdały tak jak mowi Alex
13 lata 5 miesiąc temu #227604 przez Milla
Batmanik ja z racji niedzieli piorę :laugh: a co tam, trzeba korzystac z ładnej pogody :)
13 lata 5 miesiąc temu #227606 przez Batmanik
Milla napisał:

Batmanik ja z racji niedzieli piorę :laugh: a co tam, trzeba korzystac z ładnej pogody :)

calkowicie sie z Toba zgadzam:)
a teraz uciekam bo zdaza moje chlopy wrocic ze spaceru a ja dalej bede w d...z posciela;)
13 lata 5 miesiąc temu #227607 przez Aleksandra
Ja też dzisiaj piorę od rana. Najpierw pościel, teraz ręczniki. Dziś chciałabym wyjśc z Nacią na spacer tak jak wczoraj - owinęłam ją w rożek i kocyk i Zbyszek nosił ja na rękach. Zrobiliśmy rundkę w około "posesji" i do domku. Może teraz jak zje to z nią wyjdę, chociaż wolałabym poczekac na Z bo mamy tak strome schody że się boję z nią jeszcze schodzic na rękach. Zobaczymy...Nie zapowiada się, żeby Z szybko wrócił...
13 lata 5 miesiąc temu #227608 przez Milla
Miłego popołudnia mamuśki :) Jedziemy do moich i męża rodziców na herbatkę :)
A jak chcecie poczytać o tym co nam się należy w szpitalu to wejdźcie na stronę
www.rodzicpoludzku.pl/Dla-kobiet/ i po lewej stronie jest standard opieki okołoporodowej.
13 lata 5 miesiąc temu #227615 przez Batmanik
o ja juz porobilam jeszcze tylko naczynia w zlewie sie usmiechaja do mnie:) i zrobione na dzis koniec hehe lece to jeszcze soczek zrobie z jablek:)
13 lata 5 miesiąc temu #227634 przez Aleksandra
Nici ze spaceru. Nacia dopiero co zjadła i już się ciemno robi. Z przyjechał, kupił teśc ten sprzęt :dry: i Z poszedł znowu na dwór, będą się teraz zajmowac sprzętem.

Batmanik jak robisz soczek z jabłek??
13 lata 5 miesiąc temu #227650 przez Batmanik
Olu- ja teraz mam sokowirowke a tak to robilam Igorowi (jak mial z miesiac to juz dawalam mu po malutkiej lyzeczce soczek ) z jablek i z marchewki ale tarlam a pozniej odciskalam przez gaze...
13 lata 5 miesiąc temu #227655 przez Dorciaition
Hej Dziewczyny.

My dziś troszkę zabiegany dzień mieliśmy. Najpierw wylegiwanie się ;) potem byliśmy w kościółku, w tym S.M.B.Brzemiennej, a poźniej cały czas w sklepach (spożywka, znicze, jakieś ciuchy). Padam. Nogi mi aż pulsują.

Ciagle myślę o AnyAnce. Normalnie zazdroszczę następnej mamusi.

Luśka mnie też na zgagę zawsze migdały pomagały. Ciekawe czy Twoja Aurelka będzie miała czuprynkę ;)

Ola, faktycznie dziś już bardzo szybko ciemno się zrobiło. Życze Tobie aby dzisiejsza nocka przespana była :)

Kredka nie robiłam jeszcze tych klusek. Wydaje mi się, że to za skomplikowane dla mnie. Choć nieskromnie powiem, że gołąbki rewelka ;) Dużo kapustki dałam, a to lubię najbardziej. Mogłyby być bez mięsa ;)

Miłego wieczorku.

Coś Kima dziś się nie odzywa B)

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #227674 przez Aleksandra
Batmanik ja myślałam, ze masz jakiś specjalny przepis :lol: Zakręcona dziś jestem jak ruski termos :side:

Dorcia czyżbyś chciała przyspieszyc poród takimi maratonami ????? :blink:

Trochę poleżałam i jak teraz wstałam, to blizna zaczęła mnie bolec....to chyba ze zmęczenia. Natalka za jakieś pół godziny będzie jadła, to później znowu sobie poleżę, bo po ostatnim karmieniu ładnie usnęła :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #227694 przez luska
Własnie Mila ja czytałam na forum , laska pisała , ze teraz cos takiego jest.Po ćc trafia sie normalnie na sale ta gdzie się spędza z dzidziusiem te 2h tyle , ze właśnie mąż nosi maleństwo , albo ty jak się dobrze czujesz to leżysz i dzidza na cycuchach , no i możliwość karmienia odraz , i tak samo dzidzia może być w pokoju poporodowym razem z mamą tyle , ze położne wszytko robią tylko do cycowania dają:0

To musze jutro migdały kupić.Młoda to by musiał mieć włosy do pasa chyba B) A mi się coraz bardziej wydaje , ze jednak będzie chłopka :P

Eh z tym papmpkami to trzy wiaty, mi sie wydaje , ze dogodny moment przegapiliśmy B) Teraz nie chętnie siada na nocnik , ale siada i czasem mu sie uda ale nie woła , a był taki moment , ze kupę wołał B)

Hehe ja tez dziś z praniem walczyłam i dalej idę nastawiać , bo mój w końcu dziś pralkę naprawił B)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #227700 przez Dorciaition
NATALKA OLI
[/color]

Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #227703 przez Dorciaition
Natalka jest cudowna!!!! Buziaczki od cioci :kiss: :kiss: :)

Ola, chętnie bym przyspieszyła poród. :)

Luśka no co Ty? Chłopak? Nieee :) Ale wiesz co, też mam ostatnio takie myśli. Ostatnio Krzysiu do mnie "Nie wyglądasz aż tak źle. Chyba jednak będzie chłopak". :ohmy:

Koniecznie migdały zakup. Pomagają.

13 lata 5 miesiąc temu #227709 przez Aleksandra
Dziękujemy za buziaczki :)

Nacia nakarmiona, teraz ja muszę się nakarmic :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia