BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

12 lata 5 miesiąc temu #451173 przez Sander
Izka to super!!!!!! Masz to już z głowy!! Jak będziesz miałą chwilkę to się odezwij i napisz co i jak!! Bardzo się cieszę!!!!!!! Gratuluje!!!!!! Najważniejsze że jest zdrowa!!!!!! A czułam że coś nie tak....
Całuje Was gorąco!!!!!!!!!!

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! ;-*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #451179 przez ewelka1505
Gratulacje Iza!!! Ale niespodzianka heh :) koniecznie napisz co i jak przebiegalo jak znajdziesz oczywiscie chwilke czasu :) Zdrowka wa zycze :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #451197 przez MaLiNaUK
Mega gratulacje Iza czekamy na zdjecia:) A ostatnio tak myslalam ktora rozpocznie porody Listopadowek a tu Masz taka niespodzianka

12 lata 5 miesiąc temu #451273 przez Dorciaition
no i jest pierwszy dzieciaczek :) Teraz to już ruszy ;) ;)
Gratuluję i zdrówka życzę dla MAmy i Maleństwa!

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #451424 przez Sander
Cześć dziewczynki!!

Nie śpie od 3,40... i nie moge w ogóle zasnąć.... powiedziałąbym że "z boku na bok" ale teraz i tak tylko na plecach leże... Jak wstaje do toalety w nocy koło 4 to już mam problem żeby usnąć... Musiałąm uzbroić się w cierpliwość i czekałąm aż zadzwoni budzik mojego R. aż do 4,50!!! Wstałam , w drodze wyjątku zrobiłam mu śniadanie i sama tez zjadłam oczywiście :) Nie moge tak spać już chyba z miesiąc chociaż teraz coraz gorzej!! Może to i lepiej, łatwiej mi będzie wstać do Małej w nocy :) No i cały czas miałam skurcze - ale te niebolesne... więc nic się nie dzieje...
Dzisiaj odbieram wózek!! No i może będe ten kredyt podpisywałą, a i idę jeszcze na "kawkę" a raczej ciacho do koleżanki :)
No i nogi jak balony... straszne, szczególnie wczoraj... ale jeszcze troche i będzie po wszystkim :)

Pozdrawiam Was serdecznie z rana!! I życzę miłego dnia!!

12 lata 5 miesiąc temu #451429 przez ania1985
Iza Gratulacje!!!
Sander ja tez tak mam i tak samo jak ty mowie ,,nawet dobrze przynajmniej przyzwyczaje sie do nocnego wstawania" heh
milego dnia dziewczynki

12 lata 5 miesiąc temu #451439 przez YummyMummy
Iza gratulacje :)!!! ja Ci zazdroszcze,ze juz nie musisz siedziec i oczekiwac ;)

A ja myslalam,ze tylko ja sie budze o 4-5 i spac nie moge :P moze to taka przypadlosc ciezarowek? Moj mezulek nie moze tego przezyc, bo on wstaje wtedy do pracy i chetnie by jeszcze pospal,a mi sie juz nie chce ;P Ale obawiam sie dziewczyny,ze jak sie nasze maluszki urodza,to najchetniej bysmy spaly caly dzien;) kolezanka mowi,ze karmienie strasznie duzo energii z nas wysysa i ona caly czas spiaca chodzila, nawet nie dlatego,ze musiala w nocy wstawac.

My wczoraj na spacerku bylismy w parku Ojcowskim, piekna ta jesien normalnie :D! Macie czasem takie wrazenie,ze ludzie patrza sie na Was i zastanawiaja czy nie beda swiadkiem porodu :P?

We czwartek uderzam do szpitala na ktg i mam nadzieje,ze niedlugo tam pojade juz rodzic,bo coraz ciezej mi juz chodzic, wstawac, ogolnie funkcjonowac...

12 lata 5 miesiąc temu #451554 przez ewelka1505
Ja tez mam problemy ze snem... Obudze sie w nocy nie nie moge usnac przez np 2 godz i sie tylko wierce. Dzisiaj od 2-4.30 nie spalam,potem przysnelam i przed 7 pobudka

12 lata 5 miesiąc temu #451566 przez Zuzu19
Ja się budzę o 4 na jedzenie banana ha ha ha wtedy smakują najlepiej :woohoo:

12 lata 5 miesiąc temu #451568 przez ania1985
dziewczyny czuje ze to juz blisko...jak dobrze ze dzis wizyta :) jakos strasznie mi niedobrze,jestem glodna ale nie mam apetytu no i znowu ten bol jakbym miala zaraz dostac miesiaczke. dopadl mnie strach i przerazenie,zebym miala zle przeczucia olek mial siedziec conajmniej do 25 pazdziernika w brzuszku.

12 lata 5 miesiąc temu #451627 przez kaska
a u mnie ze spaniem to różnie, ale zazwyczaj zasypiam już o 23 a budzę się koło 6 lub 7. Oczywiście wstaję z 4 razy na siku :blink: . Dzisiaj złapała mnie ta rwa kulszowa ciążowa- tzn wydaje mi się, że to ona :P ból całej nogi.

Zuzu też jesteś ciągle głodna :unsure: :lol:

Ania trzymam kciuki żeby było ok :kiss: napisz jak będziesz po wizycie

YummyMummy mieszkasz gdzieś w okolicach Ojcowskiego czy może wybrałaś się na jakieś "wakacje" :blink:
masz rację, że jest coraz ciężej. Z tego co wiem to Ty masz teraz najbliżej termin porodu :) Ja mam problem z ubraniem skarpetek :huh: a dzisiaj zabieram się do golenia, to będzie wyzwanie :woohoo: :lol:

ja mam jutro wizytę, razem z posiewem i ktg. jak coś wyjdzie nie tak to zostaję w szpitalu, także trzymać kciuki :)

Dorciaition jak stworzyłaś taką ładną tabelkę. Da radę tworzyć takie rzeczy w tej pokazywarce??

12 lata 5 miesiąc temu #451643 przez Bombelkowa Mama
IZA gratulacjeee!!:D

a ja moge spac;p dzisiaj np do 11 :P zaraz ide do lekarza. przed wczoraj mialam skurcze ale tak bolalo, jak podczas okresu. juz sie balam ze to moze juuuz.

pozdrawiam Was kobitki :)

12 lata 5 miesiąc temu #451644 przez Zuzu19
Kaska- jestem głodna jak niemowlę co 3 godziny czuję ,że burczę ha ha ha :woohoo:
Wczoraj goliłam nogi. Z prawą sobie radzę ale z lewą nie jest tak proste- zaciełam się na kostce bo jeżdżę maszynką dosłownie po omacku :silly:

Ania ja mam ciągle wrażenie ,że to już tuż tuż. Też często mam bóle jakby miesiączkowe a w do datku zauważyłam ,że chyba złazi ze mnie ten czop.. :dry: Coś obrzydliwego.

Ale tak szczerzę... Mam dość już ciąży. :dry:

12 lata 5 miesiąc temu #451741 przez Mirella
Dziewczyny macie ochotę wygrać koszulkę nocną? Nowy konkurs u nas na blogu specjalnie dla ciężarówek :)

wrolimamy.pl/2012/10/20/konkurs-modna-na-okraglo/

Jeżeli macie jakieś pytania szukajcie mnie na staraczkach, pozdrawiam i zdrówka życzę :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #451756 przez Dorciaition
Kaska zrobiłam ją w Wordzie, skopiowałam do painta, tam "pokolorowałam", zmieniłam na pdf i wrzuciłam do pokazywarki :)

Alanek[*] :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka