- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Też bym chciała,żeby Maciek się już urodził i był po drugiej stronie brzucha. Jak patrze na te łóżeczko, te ubranka to wydaje mi się,że już zaraz się " wykluje" a dni tak mi wolno mijają
Jutro edukowanie się, 9 godzin zajęć....
Ja mam zamiar być w dwupaku min do 24tego, wtedy wchodzi znak Skorpion a wagi zdecydowanie nie chce. Więc za 19 dni niech się rodzi jak uzna ,że już jego czas bd to już u mnie 37/38 tc, idealnie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
w pierwszej ciązy robiliśmy razem babsko/męską imprezkę grilla bo to lato bylo,niby to typowo babskie party powinno być, ale nam sie super udało.
Tym razem coś czuje że moja siostra mi niespodziankę szykuje i bedzie babskie baby shower:)
ale jeżeli nie robiłyscie- to naprawdę polecam, na odstersowanie przed narodzinami jeszcze no i tyyyyle prezencików dla mlaucha
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Jeżeli chodzi o studia to ja też mam zjazd ale ide tylko na seminarium...
Co do baby shower to u mnie jakoś się to nie przyjeło... tzn nikt nie robił czegoś takiego jeszcze.
Szczerze mówiąc jak narazie mam wszystko co mi potrzebne dla Malutkiej i nie będe tego robić. Za to będzie pępkowe!!! Oczywiście damskie pępkowe jak się pozbieram
Jakiś czas temu Wam pisałam że koleżanka rodziła w anglii przez 46 godzin... No i dziś zobaczyłam na zdjęciach jej córeczke... Warta była każdego cierpienia!!!!!!!!!!!! Jest absolutnie prześliczna!!!!!!! Dawno nie widziałam tak ładnego dziecka!!!!! Patrząc na nią chciałabym już zobaczyć Moją Izkę... Ale lepiej niech tam sobie siedzi!!
Pozdrawiam!!
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
mamuśki bardzo prosimy o poświęcenie nam sekundy i zagłosowanie na fotkę Maksia
oczywiście liczymy, że będziemy mogli się zrewanżować
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Zuzu rzeczywiście malutki ten Twój piesek... . Ja się swojego obawiam, bo ma dopiero półtora roku i jest jeszcze na tyle glupiutki, ze wszystko by gryzł. tzn ludzi i zwierząt nie rusza, ale np uwielbia skarpetki i buty.. powoli się go tego oducza. Mam nadzieję, że będzie dobrze tez słyszałam, że trzeba dać psu do powąchania jakąś rzecz w której dziecko było ubrane.
Sander ile Ty masz tych ubranek!!! Skąd Ty tyle tego uzbierałaś?? chyba w rożnych rozmiarach co??
Diablica czemu zmiana imienia? Ciekawe czy ktoś jeszcze się rozmyśli
Basiunia u mnie ta impreza jakoś się nie przyjęła. Nie znam osoby, która by coś takiego robiła. Ja muszę do końca ciąży leżeć, ale gdybym mogła to bym się chyba na nią nie zdecydowała
Zuzu masz jakieś uprzedzenia do zodiakalnych wag? Podobno skorbiony to niezłe ziółka. Mam nadzieję, ze każda się o tym przekona i urodzimy o czasie. Nie wiem jak Wy, ale ja to tak nie planuję przed 27października (bo to weekend, a po drugie 25bedzie 38 tydzień )
Jak wyszły badania?
Iza a Twoje?odezwij się jak będziesz coś wiedziała, bo jeżeli dobrze pamietam to teraz je miałaś jakoś powtarzać
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Półtoraroczny pies to jeszcze prawdziwe szczenie! Żeby odebrać mu trochę energi- długi spacer z zabawkami. Niech się wylata. Mój Demon też mi pożarł nie jedne kapcie. Niedługo potem wypadło mu parę zębów.Wtedy miał ok 2 lat. To były Mleczaki. Może twojego swędzą dziąsła
Diablica- Jagoda? Jagódka... Oryginalnie. A sprawdzałaś znaczenie imienia tego??
A to ja i mój Maciek
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Dziewczyny mam yorka, który odkąd pojawiła się Lenia w domu jest nieszczęśliwy
Daisy była rozpieszczana przez nas bardzo, a teraz trochę mnie, bo wiadomo. Lenka natomiast biega za nią ciągle, nie daje jej spokoju, szarpie. Psina potrafi ją ugryźć, ale chyba tak jakoś lekko, bo Lenka wtedy sie jeszcze bardziej cieszy
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z góry dziękujemy
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Zuzu miło zobaczyć kto jest po drugiej stronie No i bardzo ładny ten domek Maciusia
Doraction może Daisy się przyzwyczai?? Chce pewnie małej pokazać że jest niezadowolona ale jak widać krzywdy jej nie zrobi a to najważniejsze!!
Wczoraj przywiozłam łóżeczko !!! Dziś je składamy i wreszcie będę mogła ubrać pościel
No i przywiozłam też wózek, tylko musze jeszcze go "opanować" i nosidło tak na wszelki wypadek - niech juz lepiej stoi!!
Nie wiem jak Wam ale mi już teraz jest dość ciężko z tym brzuszkiem... Nie mogę spać... Mała jest już chyba na samej górze, bo czuje ją między żebrami... ale jeszcze troszke i brzuch zacznie się obniżać a wtedy będzie lżej No i nogi mi puchną , z resztą nie tylko nogi bo ręce też i twarz też mam taką "nalaną". Ale przed nami META!!
Liczycie ruchy Maleństwa?? Bo ja w sumie nie licze...
Pozdrawiam Was!!!
- Bombelkowa Mama
- Wylogowany
- gaworzenie
Zuzu ładnie wyglądasz:)
Sander ja nie licze ruchów, bo jakbym miała to zapisywać to by mi kartki nie starczyło tak sie cały czas wierci .. chociaz na sam już koniec to podobno trzeba ...
hmm czytacie jakieś książki? o dzieciach, wychowaniu? ja kupiłam ostatnio "jak wychować szczęśliwe dziecko" jak skończe to dam sprawozdanie czy polecam a może Wy coś polecacie?
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Przeczytałam/ Czytam jedną książkę " Ciąża i poród". Szczerze polecam. Wypożyczyłam ją z biblioteki. Ciąża jest fantastycznie opisana. Rozwój porodu,Czas połogu, wyprawka, nawet przewijanie wszystko obrazowo, dokładnie, szczegółowo wymienione. A nawet Dieta jest w niej dla ciężarnej i karmiącej! Super książka Gruby skarbnik bezcennej wiedzy