- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Mała po kąpieli ssie cyca i mam nadzieje że uśnie, dzisiaj jak spała to mi się zrywała a przecież niczego się nie wystraszyła:/
I jak przespi max godz ciagiem to sukces normalnie
Mam nadzieję że ta handra Naszych dzieci jedno dniowa jest ,
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania jeśli chodzi o dietę to mniej więcej wyglada tak:
ŚNIADANIE
chleb zytni -2 kromki, wedlina, sałata, ogórek, pomidor czy inne warzywa, można zrobić salatke warzywna
Herbata bez cukru
2 ŚNIADANIE
Jogurt naturalny -szklanka plus 2 łyżki otrebow
Duża szklanka wody
OBIAD
akurat jutro mam kurczaka z folii
Sałatka warzywna
30 gr (przed ugotowaniem) ryżu brązowego
Szklanka wody
PODWIECZOREK
owoc
Szklanka wody
KOLACJA
sałatka z papryki ( 1 papryka, 2 łyżki koperku, 2-3łyżki jogurtu naturalnego, troszkę słodkiej papryki, pieprz, sól)
Szklanka wody
Jest tego trochę, na każdy dzień coś innego oprócz obiadów je robię na 2 dni
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Ostatnio był temat rozstępów... Moje zamiast mniej-są bardziej widoczne no i skóra jeszcze wisi, już nie tak bardzo ale wisi... Chyba się przełamię i Wam to pokażę o co mi z moim brzuchem chodzi
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
dzis zjadlam o 8 rano jana kanapke z serem trzeba bylo kupic mleko dla malej, chusteczki pampersy, no i na jedzonko nie zostalo wlasnie moj facet pojechal do ukochanej mamy pozyczyc jakies pieniadze, ale pewnie lipa z tego wyjdzie, bo cos tesciowka szaleje. caly weekend po hotelach z jakimis facetami lazi, chleje, bawi sie na maxa.
elizka dzis miala ADHD zato teraz spi zmeczona ja juz tez zasypiam, bo cos zamulona dzis jestem strasznie, choc i zmusilam sie na sprzatanie, pranie itd
srenka u mnie tez razstepy nie robia sie bladsze wcale, wygladaja jak blizny dopiero po operacji.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i jeszcze jedno
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Inaczej ich dwóch razem nie da się sfotografować Teraz może o co mi z brzuchem chodzi, jest tam także zdjęcie z czego to się wzięło że wyglądam jak wyglądam
I jeszcze Pawełek z dziś
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Srenka Twój ukochany wypisz wymaluj mój wujek I powiem Ci,że twój brzuszek nie wygląda źle, mówie to całkiem serio widze,że w ciąży miałaś całkiem spory, wiec wierz mi,że wygląda naprawde dobrze jak po takim "rozmiarze" kup sobie kolagen wzmocni tkanke
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja dziś padnieta jestem tzn źle šie czuję przeź ten okres już wrócił do normy czyli w drugi dzień jestem ńie do życia zaraz kończy mi šie prańie robić i chyba pójdę spać
Co do dnia chłopaka to ja mojemu mezulkowi powiedziałam ze jest najlepszym mężem i tata i dałam dużego buziaka
Ogólnie to ja ńie mogę na niego narzekac jest naprawdę cudowny i mogę na niegodnych liczyć. Dużo mi pomaga i bardzo troskliwy jest odkąd pojawił šie Bartek. Wiadomo jak facet czasem dziala mi na nerwy ale tak już skonstruowani jesteśmy. Ten tydzien ma jeszcze urlop i dziś po obiedzie chciałam go wysłać na spacer z Bartusiem a sama coś posprzątam w domu ale mnie okrzyczal ze ńie mam sprzątac tylko idziemy na spacer w trójkę
Jutro będą mebelki do salonu niestety wszystko do skrecania... a co do sypialni to Ikuniu dobrze pamiętasz ale šie zmieniło troszeczkę sciany są szare wpadające w śliwke a dodatki żółte i meble jasne
Ikunia Zosia cudna diablica i wnosze o likwidację KJCH
Pawelek ladnie waży
Bartek jest zzafascynowany balonami odpustowymi i jest grzeczniutki w dzień raczej ńie spi długo - ma jedynie polgodzinne drzemki zawsze kapalisny go o 19 i szedł spać przed 20 a teraz musimy zaczynac godzinę wcześniej bo taki zmęczony jest ze szok wypija też ńie wiele bo zasypia podczas jedzenia
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a chlopaki przystojni zwlaszcza ten golasek na pierwszym zdjeciu co sie patrzy w aparat
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Sorki za tyle emotikonek ale jakoś ńie umiem šie opanowac
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Abra to nie Twój wujek to klon
Jeśli chodzi o prezent na dzień chłopaka Pawełek dostał lekarstwa (70zł mnie kosztowały) a mężulek swój jeszcze dostanie od tygodnia nie dostał to się ucieszy
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam pytanie, czy Wasze dzieciaczki też chrapią? Bo mój Kuba to normalnie czasami tak chrapie jak stary facet Ostatnio mój narzeczony wszedł do pokoju jak spałam z Kubą myślał,że to ja, ale jak sie nachylił to aż był przerażony,że takie małe dziecko może tak chrapac
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Srenka ja mam podobnie,a brzuch miałam strasznie duży...A mam pytanko nakładasz ten pas po porodzie zeby brzuch nie zwisał,bo mi wisi jak holera i kurde załozyłam go moze ze 2 razy ...Cwicze i tez nic...
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Nigdy w życiu nie byłam na diecie lubię jeść i mam zasadę mało o często więc potrafię nawet o 1 jeść jak się zburdzę
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Zostało mi po ciaży bo wtedy jadłam nałogowo świezego
Srenka synusio przystojniacha i brzusio wcale nie taki zły
Ja ogólnie mało jem ale na diecie bym nie wytrzymała bo jak mnie najdzie to słodkie
Musze zjeść
Ją używałam bandaza elastycznego zaraz po porodzie i balsamow ujedrniających i jest ok a też miałam spory brzuszek