- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
No i jeszcze raz dziękuję za komplementy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Srenka heh jakbym jadła tyle sniadanek i obiadkow to myślę, że mogłabym wyglądać jak mały slonik, niestety jedzonko szybko wchodzi w me ciało Srenka nie wiem co na rozstepy niestety, pinoc Bio Oil ale nie wiem ile w tym prawdy.. Fajne chłopaki masz
Alasiek usnal na dobre (chyba) a ja skończyłam ćwiczyć właśnie. Lecę zaraz do wanny.
Co do dnia faceta my z moim obchodzimy 4 kwietnia, jest tyle dni, że obralismy sobie taka datke
Co do chrapanka to Ali bardziej charczy niż chrapie i powolii zaczyna mnie to mierdzic bo ja to słyszę a jak idę do doktorka to ona nie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens drastyczna ta dieta ogólnie. Czytałam wiele diet i np. na kolację było kromka lub dwie razowego z chuda wędlinka lub twarogiem ze rzodkiewką. Ja odrzuciłam całkowicie słodkie(a wierzcie mi że to moje największe wyrzeczenie bo pochłaniałam sporo tego) i nie jem smażonego i sosów i tak o połowe mniej...nie zastosuję tej diety co Gochens bo czytałam że jak na diecie stosuje sie te produkty których nie je się na codzień (tylko podczas diety) to łatwo o efekt jojo (bo po diecie...lub z czasem i tak wracamy do stałych naszych produktów tylko oczywiście w mniejszej ilości ale organizm nie radzi sobie z tym i później jest jak jest)chyba że zostanie sie juz na tych produktach...ale ja całe życie siebie na diecie nie widzę chcę trochę zgubić i trzymac to ale na "normalnych" produktach ...oczywiście Gochens bez urazy...pewnie u Ciebie tak nie będzie ale u mnie by na pewno tak było bo raz już tak miałam a poza tym ja mam więcej ciała i jak tak drastycznie bym wszystko ucięła to byłoby źle.
Moja Lenka nie chrapie
srenka ja mam bardziej wiszący brzuch tyle ze bez takich rozstępów...ale ogólnie chyba wolałabym rozstępy niż wiszący mój brzuch...ale mam nadzieję że uda mi sie go zniwelować
Dziś podczas ćwiczeń miałam załamkę...nie wiem co to było ale nie mogłam wykonac tego co zawsze...ciężko mi szło i w głowie mi się zaczeło kręcić...może jutro będzie lepiej.
srenka Pawełek lezy jak macho na tym pierwszym zdjęciu hehe...tylko dac mu ciemny okular i cygaro i boss normalnie
...ale Bartus ma czaderska bluzę hehe niezły APARAT z niego
zaraz uciekam spać ...dobranoc
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ojj bedzie z Niego kawaler przystojnacha!
KaRoLka ja w ciazy cały czas jadłam banany i musztarde
Zosia nareszcie usnęła,jestem padnieta wiec zaraz buchne na łózko!
Dobranoc:*
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
i jak chcecie zrzucić i oczyścić organizm to polecam szklankę przegotowanej wody z sokiem z cytryny codziennie na czczo ja tak robiłam wcześniej i działało
Sophie ja to jeszcze popcorn jadłam i kawe fusiastą piłam normalnie miałam takiego smaka że bym z fusami pochłaniała heh a teraz nie mogę wąchać nawet bo mam obrzydzenie heh
Martasynek boski
a tu Moja dzisiejsza maruda
Dobranoc dziewczyny
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Postaraj sie tez zniwelowac sól. Obiadki doprawiaj ziołami, tymianek, rozmaryn, bazylia, czosnek, koper.
A ilosciowo wcale nie jest mało. Ja jem tyle nacodzien tylko oczywiscie kluchy na.obiad
Karolka z tego co mnie na dietetyce uczyli to mozna sobie niezle zakwasic organizm jak sie go nadczo poyraktuje woda z kwasem cytrynowym:/ sobiscie niepolecam. Bardziej filizanke Czystej przegotowanej wody.
Z warsztatów wróciłyśmy do domu o 22. I jestem wykończona.
Zosia robiła za modela. Pan ja przypinal w pokazowce fotelikow maxi cosi a mamusia zawalu prawoe dostala bo jak juz ja gosciu przypiol to złapał za fotelik i podniósł do góry nad głowę dogory nogami z moja zoska siedzaca w nim.
I uwaga polozna laktacyjna z medeora powiedziala ze jak sie wprowadza jedzonko do diety dziecka oprocz cyca to nie pierwsza marchew. Tylko dynia, ziemniak i dopiero marchew, bo jest duzo słodsza.
wszystkie maluszki śliczne i ciotka wysyłka do kazdego z osobna wielkiego całuska
Dobranoc.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
No to zaczynamy razem kolejny miesiąc
My właśnie się karmimy po 6 h przerwy, cycuszki jak silikonowe i łóżko zalane
Ikunia wiem o której położnej mówisz, miałam z nią do czynienia. Bardzo fajna babka i dość "uczona" jeździ na wszystkie możliwe szkolenia po świecie, jak byłam w szpitalu to opowiadała o tym szkoleniu z gościem od szuszania, co filmik był
Zioła jasna sprawa też używam, ja ziołowa baba jestem ale soli też szczypte dodam, bez soli mi nie smaczy
Takie warsztaty to fajna sprawa, dostałas trochę gadżetów? No i karmienie jak Ci szło?
Hania no co Ty na co mam być zła, ja nie z tych, pisz co myślisz mogę się z tym zgodzić albo nie ale obrażać się nie będę
Ale Bartuś ma genialną bluzę
Karolka jak się u was sprawdza zyrafka? U nas fajnie, nawet ostatnio wylądowała w buzi
Ślicznoty
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartuś dziekuje za komplementy
Zasnal po 19 przebudzil o 1 ale dałam mu smokusia i siusiu poszłam zrobic i jak wróciłam to spAł potem wstał na cyca o 4 i teraz o 7 na miodek mam nadzieję ze zasnie jeszcze
Zosienka śliczną a ikuniu więcej info dawaj z warsztatów
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens to dobrze ze zioło nie jest ci obce
Sa pierdoly i jak zwykle mnustwo makulatury.
A warsztaty byly z bezpiecznego malucha bylam na nich tez w ciazy ale nie zaluje ze poszlam teraz bo np. na wiele rzeczy patrze juz tak bardziej realnie posiadajac juz dziecko.
Byla pierwsza pomoc, nuk, enfamil, maxi cosi, bank komorek macierzystych, osmosa care. Więc sporo rzeczy juz mnie nie dotyczyli bo to info dla ciężarnych było, no ale moja Gruba kolezanka byla bardzo zadowolona .
A mialam wam powiedziec ze chrapanie to nie jest nic słodkiego to trzeba isc do lekarza z tym. Moja nie chrapie.
Jestesmy po porannym karmieniu. Łobuz leży w moim łożu i chyba cos grubszego z tego wyjdzie bo sie robi purpurowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakie te nasze dzieci juz stare sie robią
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Po karmieniu i zalegamy w łóżku we dwie mam nadzieje że dziecię jeszcze uśnie
Gochens żyrafka bardzo fajna, też w buzi ląduje na poczatku się bała piszczałki ale teraz juz Jej sie podoba
Ikunia możliwe ale na oczyszczenie organizmu dobre i to wychodzi jakas łyżeczka do półtorej soku z cytryny na szklankę wody
I można też łyżeczkę miodu dodać
Filipku i Pawełku sto lat, i uśmiechu na twarzyczkach
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na tej stronce co podalam jest wszystko fajnie opisane i goraco polecam bo kobitka naprawde ma niesamowite pojecie w tej kwestii.
Ja ululalam zoske i muszę sie wziac za prasowanie.
A i rozpakowalam te gadzety i dostalysmy ta glinke do zrobienia odcisku a chcialam ja kupic:)
Gochens chodakowska ma jakas strone swoja? Bo cos w gazetce wyczytalam ze jakies cwiczenia tez przy dzieciach...
A i powiedzcie mi z czym ta dzirafa jest taka fajowa. Bo na fotach tak sobie wyglada, niewinnie dosc, ale skoro taka cena to musi byc cos zaskakujacego