- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Na Uwadze znów o maltretowaniu dzieci ehh.
Ja pieprze co za pojebki...takim ludziom powinno się napieprzyc tzk, żeby się zesrali z bólu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Wasze dzieciaczki już pokazują czy będą prawo- czy leworęczne? Pawełek wszystko łapie tylko lewą ręką a prawa go jeszcze nic a nic nie słucha... Ciekawe czy to znak że będzie mańkutem?
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Już koniec z marudzeniem na dziś – tzn mam taka nadzieję bo Tomus śpi.
Marta ja się wybrałam w ramach spaceru i minęłam się z dziewczyną z głębokim wózkiem i coś mi tak mignęło ze mogłabys to być Ty z Bartusiem, ale zbytnio nie miałam okazji się jej przypatrzyć bo miała kaptur na głowie
Co do klimatu Siemianowickiego… jak pomyśle że już zaczynaja palić sobie ludzie dziadostwem w piecach i za chwile moje okna będą czarne i parapety tez to ….. nie powiem co
Ten biooil ja kupiłam w necie za 21 zł
Ikunia ja ostatnio interesowałam się nosidełkami. Faktycznie jak pisze Gochens Womar SA całkiem całkiem i to za 99zł u mnie w sklepie te najzwyklejsze (ładna linia, fajne kolory, fajnei dziecko się tez wkładało, jedyny minus ze nie było pasa na biodra a on podtrzymuje i ciężar dziecka jest o polowe mniej odczuwalny). No ale w nim musi dziecko już trzymac głowę bo nam Tomuś kiwał makówką bardzo, ale ogólnie bardzo mu było w nim dobrze bo uchachany był na maxa.
miłych snów
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
W niedzielę mieliśmy urodzinki Emi, było super, goście dopisali, jedynie mama chrzestna Emisi sie pochorowała, ale ma nas w piątek odwiedzic.
Jak ktos przychodził to Emi pierwsze co, patrzyła czy maja prezenty
Artek o 19:30 juz spał, na prędce musiałam mu robić mleko i przebierać w piżamkę, bo usypiał na babci rękach.
A wczoraj walczylismy z gorączką...Emilka miała pod 39...na szczęście nockę przespała i dziś już się lepiej czuła.
Wy tyle naskrobałyście, a ja czytałam to przez 2 dni myślałam, że nie nadrobie...
Oczywiście wszystkiego najlepszego na naszych solenizantów...ale ten czas zapitalala...już niektórzy kończą 3 badź 4 miesiące i rozpoczynaja 5....nieźle
Srenka, Pawełek największy i najcięższy maluszek czerwcowy Super tłuściutkie masz mleczko.
Ja się pomału zastanawiam czy nie zacząć dokarmiać Artka w dzień bo coraz częściej je...narazie zostaję przy swoim, ale zobaczymy, co powie nam doktor we czwartek...mamy wówczas kolejne szczepienie...i znów kasa do wydania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Do pupy używam pephantenu, jest bardzo dobry, choć ostatnio wpadł mi za pralkę, a franca ciężka, więc sama sobie nie poradzę.
Abra, nie uciekaj...ja też mam chandrę...dziś to opuściły mnie siły fizyczne i psychiczne...czułam się okropnie, nogi odmawiały posłuszeństwa, zresztą cały organizm, do tego taka rozlazła byłam, dzieciaki dały mi zjeść śniadanie dopiero o 10:30...myslałam, że nie wytrzymam sama...czułam, że jestem zła matką...niestety to jesień,....
ja stosowałam bio oil...mnie za bardzo nie pomógł, nie wiem, może za krótko go stosowałam...ale ja płaciłam aż 36zł za 60ml bteleczkę
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Dziękuję za komplement co do mleczka Choć jak odciągnę i wstawię do lodówki to na 150ml zrobi się niecały 1mm kożuszka Więc albo Pawełek ma lepszy ciąg niż laktator albo mi go ktoś dopaja
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mąż mi naprawił neta, to może częściej bedę z wami pisac...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Srenka ja też mam malusio korzuszka ale czytałam słyszałam od mądrych ludkow że nie ma czegoś takiego jak chude mleko
Dobranoc
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Mam pytamko do tego becikowego to składa sie z potem za 2011 czy za 2012 bo zupelnie zglipialam z tym tematem tak mnie zakręcili w gminie. Wszystkiego najlepszego maja byłym , dzisiejszym i przyszlym solenizantom. Dobranoc ja sprubuje was nadrobic papa.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia fajnie ze juz jesteś pytałam jakis czas temu jak tam sie udały urodzinki Emi i czytam, ze super Dzieci tak juz maja że kochaja prezenty Pisz z nami kochana pisz
szósteczka ponoc Abra ma jesienna chandrę i za jakis czas do nas wróci
Lena przed wczoraj wypiła wieczorem 130ml mleka i obudziła się o 4 na kolejne a wczoraj wypiła 160ml i obudziła sie juz o 2 na mleko dziś więc nie wiem o co kaman ...a o 9 rano wypiła tylko 80ml. Dziwne to me dziecie czasem hehe
Teraz się złości bo pisze a nie wygłupiam sie z nią...więc uciekam...do później
...jeszcze zaraz skocze do KIK'a po sweterek dla siebie i może kurtke dla mojego
Miłej środy
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Moj synus dzis od 5 chciał sie bawic jakos go spacyfikowałam i troche pospalismy. Teraz dałam go na mate, leży ale cały czas mnie zaczepia i wpatrzony jest we mnie zamiast w zabawki. Jak tylko na niego spojrzę to sie smieje.
Dziś mam wyjscie zaraz jak mąż przyjdzie no i zastanawiam się czy dam rade sie wyszykowac przy tym moim szkrabie. Dzis odpuszczam spacerek ( a czytałam ze nalezy z dzieckiem codziennie wychodzic o tej samej porze) zostawie dziś ta przyjemność mężowi
Bardzo się juz cieszę na jutro - mąż ma wreszcie wolne Wlaściwie dzis tez mial miec ale musiał isc tam za kogos do pracy Tylko że ja jutro rano musze do pracy pojechać. Chcieli żebym z małym przyjechała ale chyba go nie bede brała-pojade zrobie co mam zrobić i wróce do rodzinki
Miłego dnia życze
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
u mnie chyba eliza zaczela pokazywac charakterek, wredna jest strasznie. jak cos nie po jej mysli krzyk , nie placz, a krzyk !!!!mam nadzieje, ze to tylko jakis skok i ze tak nie zostanie, ale juz 3 dzien daje mi w kosc, caly czas trzeba sie nia zajmowac. w nocy sie budzi odrazu z gadaniem, tyle mi w nocy nagadala i watpie, ze to byly mile slowa
agusia fajnie, ze impreza sie udala, a co do prezentow sama tak robie jak emisia
szosteczka bierz odrazu z zusu za 2011 i 2012, w mopsie juz ci podpowiedza co i jak. no i z urzedu skarbowego tez 2011 i 2012 i lepiej nie wypelniaj tego sama, bo o jest strasznie poplatane. ja wypelnilam tylko dane nasze, podpisy, daty, a juz te pierdoly z cyfekami wypelnialam z babka na miejscu.
a ja dalej cos sie boje uzywac nosidelka, nie wiem co za blokade mam, mi sie wydaje, ze dziecku w nim nie wygodnie.
ja tu pisze, a moja maruda przysypia. czasami mam wrazenie, ze ona marudzi bo chce spac, ale przeciez nie mozna non stop spac!!!!!!! nie wiem co z tym dzieckiem sie dzieje od 3 dni, jak nie moja corka.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Nocka super karmienie o 3 i o 6 i to moje dziecię nie robiło kupki już kilka dni i takie baczki smierdzace puszcza że szok :/
Agusia super że jesteś i że urodzinki się udały
Kakaszka Gabryska też tak ma że musi być po jej bo jak nie to najpierw krzyk a jak nie pomoże to histeria .
Mieszkanko ogarnięte, mała po jedzona , lecę ją ululac
Miłego dnia dziewczyny
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dziewczyny co do Abry to mysle ze troche "posrana" juz chodzi przed zamaz pójściem
Hihi
Z tego co patrzyłam te nosidełka womaru to najpierw zapina sie dzidzie a pozniej dopiero juz z dzieckiem zakladasz na siebie...to mnie troche przeraża, nie wiem czy dam radę
A sezon grzybowy jest myślalam ze moze z mala sie w las przejedziemy w formie spacerku:)
To tez sie przyda wtedy.
mamusia chciala ode mnie rano buzi ale wyjmowala mi gile a ja tego nie lubie i teraz dostanie fige :
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Co do Abry to wcale się nie dziwię że chodzi pod denerwowana Ją to tak schudlam przed swoim ślubem z nerwów że jak kostucha wyglądałam :/ także najlepsza dieta he he
Mała śpi a ją popijam kawusie i oglądam pytanie na śniadanie i było małżeństwo z 3, 5 miesięcznym chłopczyka który już przejechał 6 tyś kilometrów po całym świecie go wożą
Hania przeglądałam ubranka i Gabi tez ma ubranka z tej firmy lupilu i super sa międ zy innymi ta bluza