BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #758793 przez Hania84
Dziewczyny !!! Powstały już czerwcówki 2014 :lol: ale fajnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #758796 przez _Klara_
Abra Hania chyba ma na myśli ciąże, ale to pewnie przez ten stres związany ze ślubem.

A my dzisiaj z okazji skączenia przez Julcie 4 miesięcy wybraliśmy się na zakupy do Pepco. Kilka rzeczy kupiliśmy, ale bez szału. Strasznie mieli fajne ciuszki dla chłopców :woohoo: . Dużo koszul w kratę, fajne bluzeczki i kurteczki bluzy misiowe z uszami.

11 lata 3 miesiąc temu #758799 przez abrakadabra
Nie to nie ciaza.

11 lata 3 miesiąc temu #758804 przez _Klara_
Haniu a co temu Twojemu się stało..., nie lubi naleśnikuw z serem, ja uwielbiam :lol:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #758813 przez Hania84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #758828 przez _Klara_
Haniu faceci są tacy roztrzepani, zawsze chwaliłaś tego Twojego więc chyba nie jest z nim tak źle. Może ma dziś gorszy dzień i zaraz przyjdzie i Cie przeprosi :) .

A wy tak na stałe mieszkacie w Niemczech. Czy zbieracie tylko na piękny dom w polsce?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #758831 przez Hania84
Klara no wiem pomaga mi zawsze dużo...ale akurat wtedy kiedy Lena się osrała po sam pas i miał mi przynieść szybko miskę i gazę bym ją obmyła to latał po chacie jak ze sraczką i wciaż wołał gdzie co jest jak wszystko stoi na wierzchu na parapecie w łazience i to mnie tak strasznie poirytowało że WSZYSTKO muszę mu mówić że nie wytrzymałam. I jeszcze się wydziera...zamiast przyznać że powinien to wiedziec...ech...takie niby błahostki a najbardziej kłótnie powodują.

Zarabiamy tu na dom w PL...nie chcę tu zostawać na stałe, on zresztą też nie...w PL mamy całą rodzinę.

11 lata 3 miesiąc temu #758839 przez _Klara_
Spanikował. Mój kiedyś jak pomagał siostrze i jej synkowi w podobnej akcji jak wasza to zwymiotował :laugh: MAsakra

Życze wam abyście jak najszybciej uzbierali i wracali do Pl :)

11 lata 3 miesiąc temu #758841 przez Hania84
Ech faceci :P

Dzięki Klara :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #758842 przez KaRoLkA
Abra nie stresuj się tak i oby do wesela się wygoiło ;)

Hania z tymi facetami to juź tak jest ale to przez to że ich cały dzień niema , mojego jakbyś o body zapytała to by nie
Wiedział jak to wygląda a w nocy śpi jak zabity i nawet niewie ile razy mała karmie a siedzę na naszym łożku :p
To tak jak my też na dom odkladamy , plany i pozwolenia juz sa jeszcze kase trzeba .
Poźniej wejde na kompa to wstawie to zdjęcie ;)

11 lata 3 miesiąc temu #758860 przez Marta1985
Halo :-)

Abra odpoczywaj i ślubem šie ńie martw - myśl tylko pozytywnie będą tylko bliscy wam ludzie i napewno będzie idealnie to jest wasz dzień i będziecię tylko o šobie myśleć :-)

Hania ty šie ńie martw chlopem z nimi tak jest ;-) a ty masz całkiem fajnego raczej - może zły dzień ma ;-)

Ej mam parę pytań odnośnie rozszerzania diety:
Ile na jeden raz jedza wasze maluszki;
Jak długo wytrzymują na takim sloiczku;
Jak wyglądają kupki po marchewce? Bo u nas widać takie skupienia marchewki :|
Chciałam coś jeszcze zapytAc ale mi umklo ;-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #758905 przez szósteczka
Hej ja dzis nadal na diecie po wczorajszym grzyby zbieramy sami i zawsze te ktore znamy jak tylko mam choć najmniejszą wątpliwość to wyrzucam tyleze zakrotko je obgotowalam i za duzo zjedlam i było duzo ciezkostrawnego jedzonka.
co do rozszerzania diety to ja najpierw daje pare lyzeczek chyba że naprawde strasznie mu smakuje to mi szkoda mu przerywac ale najwięcej na pierwszy raz to dalam mu pół jeblka oczywiscie ugotowanego z kleikiem innym razem pół sloiczka marchewki bo dostalam reklamowke z bobovity i tak stopniowo zwiekszam do sloiczka ale to tez zalezy czy mu smakuje, potem popija jeszcze troszkie mleczkiem i kolejne wazamano zwyczajowo po paru godz , w kupkach czasem moze byc troche niestrawionego jedzenia bo czasem żołądek musi sie przyzwyczaić no i barwa i smrodek tez sie zmienia. Pozdrawiam dobrej nocy.

11 lata 3 miesiąc temu #758906 przez KaRoLkA
A Tu to zaległe zdjęcie :)

Marta ja nie pomogę bo My dopiero od 5 miesiąca będziemy rozszerzać dietę :)

11 lata 3 miesiąc temu #758916 przez Marta1985
Jak już mowa o bukietach to mój był taki:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #758925 przez kakaszka
abra kochana nie stresuj sie juz wiecej, bo to pewnie przez to zawroty glowy. kuruj sie szybciutko :-*

karolka fajna z was para. ja po waszych zdjeciach slubnych, az zaczynam sama chciec taka pamiatke :) chociaz po dluzszym namysle... :P

szosteczka uwazaj z tymi grzybami, bo czsami mutuja i nawet pewny grzyb moze okazac sie lipny.

haniu zebym ja miala takie problemy z facetem :P tez bym sie wkurzyla, ale ja wiem ze moj tez za malo kuma i mam tak samo jak pisze karolka :) ale to dlatego, ze tak go nauczylam, bo jakby zostal z taka sytuacja sam to by poradzil jakos :)

julka 100 lat :) to nasze dziewczynki maja rowno miesiac roznicy :)

to fajnie ze juz nowe czerwcowki sa, widocznie dziewczyny juz zaczely sie dowiadywac, ze sa w ciazy, az mnie przetelepalo na sama mysl :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka