BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #759356 przez Ikunia1910
No przynajmniej cos sie ruszylo :)

Karolka ja z tel korzystam to kiepsko widze z avatara. Dawaj duzy rozmiar :)

A z grzybobrania zadowolona jestem bardzo jak na dwie godziny chodzenia to mamy sporo ładnych okazow.

Najwieksze okazy :)

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #759361 przez Hania84
Lenka od 40 min. śpi :) Nie spała w południe a mimo to była grzeczna, pogodna i uśmiechnięta :) wygłupiałyśmy się długo dziś...ona pluła i ja udawałam że pluję to ona mnie noga szturchała i sie szybko po tym prostowała i śmiała...ale fajnie było :lol:
Później kąpanie, mleko i spanko...przy spanku troszkę popłakała ale pogłaskałam ją po stópce i po główce i odpłynęła. :)

Ikunia dzięki że pytasz...tak oko już prawie idealne :) tylko jeszcze w kąciku minimalnie spuchnięte...ale jutro już będzie na pewno całkiem dobrze :)
Grzybki były?
I fajnie że ruszyło się w końcu z tą szafą :) chyba był mu potrzebny taki bodziec, że kobieta chce mu dac kasę :silly: i jako honorowy facet nie wziął i się sam postarał :) i o to chodzi :) Oby już teraz wszystko szło pomyślnie :)

Miłej, przespanej nocy :)
dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu #759368 przez Hania84
Aha teraz widzę, ze grzybobranie udane :) Moi rodzice mieszkają we WLKP. i narzekają, ze nie ma grzybów u nich. Nazbierali na razie tyle co na 3 zupy grzybowe :P
Ja zawsze też lubiłam na grzybki chodzić :)

11 lata 3 miesiąc temu #759369 przez Kasiasia
Ikunia superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
a charakter mu naprostujesz ;)
Tylko ta kurtkę kup jakąs wystrzałową i myślę ze jeszcze coś fajnego powinnas sobie kupic zeby ten Twoj B miał z tego tez jakąs uciechę B) chyba wiesz o czym mówie...
a jak nosidełko??

Mój synuś jak ma spac to tez ostatnio płacze. Zasypia i za chwile sie budzi, a wieczorem na bank po 30 minutach budzi sie i jest rodeo. Dziś zastosowałam porady z ksiązki i pomogło. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, ale jak tak to czesciej mogłoby sie zbiegac B) Pisało, zeby wziąc dziecko po pierwszym czy drugim ziewnieciu na rece i je uspokoić jakims cichym opowiadaniem....

u mnie jest taki problem ze ja jestem nerwowa... i jak juz sie wewnatrz irytuje to on to czuje i dupa z usypianiem, a jak jestem zrelaksowana i pełna sił to jakos szybciej idzie...

co do zyczliwych ludzi to ja juz mam teorie... mówia takie rzeczy z zazdrości, albo maja problem ze sobą!!

Dla mojego mężusia tez jego mama jest świetością a mojej mamie podskakuje (niby w żartach), ale to wina mojej mamy bo sobie za bardzo pozwala i mojemu mezowi sie za bardzo podchlebia i dba za bardzo o niego. w pewnym momencie nawet zwrociłam jej uwage ze to ja jestem bardziej dla niej wazna :P Niedawno maz ciagle mojej mamie zwracał uwagę żeby nie mówiła do małego "lalunia" ( ona roznych pieszczotliwych okreslen uzywa), a swojej nic nie mowił jak mówiła do Tomka "niunia".

Miłych snów mamusie :)

11 lata 3 miesiąc temu #759372 przez kakaszka
dziewczyny jestem zalamana eliza ma chyba skaze bialkowa!!!!! znalazlam u niej na nozkach platy skory zaczerwienione i suche, no i policzki zawsze ma tez takie, a ja myslalam ze to od tarcia obslinionych raczek. jestem prawie w 100 % pewna, tylko mnie zastanawia czy moze sie objawic po takim czasie jedzenia mleczka?

11 lata 3 miesiąc temu #759378 przez Kasiasia
Kakaszka mojemu Tomkowi skaza wyszła po 2 miesiącach ale dostał sporej wysypki. Może to nie to...

Kiedyś mężowi pokazywałam zdjęcia z forum i też Kakaszka zwrocił na Ciebie uwage i powiedział że laska :woohoo: dobrze że daleko mieszkasz bo czułabym sie niebezpiecznie B)

11 lata 3 miesiąc temu #759382 przez Marta1985
Kakaszka spokojnie... Coś mi šie ńie wydaje żeby to skaza była to raczej wcześnie šie ujawnia:-*

Idź jutro do lekarza ńie h cię uspokoi ale mam przeczUcie ze to ńie to :-*

11 lata 3 miesiąc temu #759389 przez Ikunia1910
Kakaszka piekna ty cicha wodo dawaj tu dziewczynka szybko swoje zdjecia bo rzeczywiscie zawsze sie ukrywalas jakies niewyrazne foty byly a ty taaaaka dupcia:)

Karolka mnie w ciemnych zdecydowanie bardziej sie podobasz widzialam na fb. masz piekne oczy, jak lustro a w ciemnych wlosach sa jeszcze bardziej wyraziste:)

Kasiu wiem o czym mowisz ale takie fatalaszki to ja mam gdzies na dnie szafy ;)
A kurtke chcem żółta:p
A nosidelko bomba plecy mnie bolaly wczoraj ale wyregulowalam ramiaczka i dzis godzine ja mialam i nic mnie nie bola plecy a i mala nawet zasnela :)
Mysle ze mąż by cie nie wymienił nawet.na kakaszke :silly: zazdrosniku ty hihi :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #759410 przez KaRoLkA
Ikunia niezłe grzybki :) ja też telefonu używam:) dziekuje za opinie , miałam zamiar rozjaśnic żeby coś zmienić
bo tak to cały czas ciemne a że fryzjerka jestem to kombinuje he he takie zboczenie :p
A i popieram Kasie odnośnie fatałaszkow :)

Kasia ja to teraz się czuję jak krowa rozplodowa bo jak mój dzwoni do domu to jest tyĺko synusiu kochany i wnusia a o mnie nawet nie zapytaja :/ ale kij im w oko.

Kakaszka mam nadzieje że to nie skaza :)

A Gabryśka dzisiaj śmiała się w głos sama :D moj ja trzymał a ja targałam folie aluminiowa a ta tak sie hihrała ze szok :)
Lece się kąpać bo moje robaczki już śpią wiec Dobrej nocki Kobietki:)

11 lata 3 miesiąc temu #759418 przez abrakadabra
Dobranoc Królewny :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #759428 przez Kasiasia
Ikunia ja faktycznie jestem zazdrosnica B) te wszystkie kolezanki z pracy męża to bym wytruła :P

Ikunia a jak nosiłas córcie? przodem do siebie?

Karolka ja poogladałam Cie jeszcze raz i 100% ciemniejsza :)
widziałas może jak Foremniakowa sobie teraz przyciemniła włosy?? az ja troche polubiłam tak ladnie wyglada :P

Karolka, żebys wiedziała że kij ;) ja tez sie mojej nie narzucam a ona mnie :angry:

Ja dzis śladem kakaszki nagrałam tez mojego syneczka... Mój mąż go tak potrafi rożśmieszyć ( ja pomimo stran tak nie potrafie). Tylko że mężus sobie zaraz zaznaczył że na ww.połoznama tego filmiku nie wrzucać :woohoo:

Dobranoc :)

11 lata 3 miesiąc temu #759453 przez Ikunia1910
witam w kolejny piękny dzień.

Zet juz po śniadaniu i dalej spi.

Kasiu wiem cos o tej zazdrosci ale ja z tych co bede sie zloscic a sie nie przyznam... Hihi
A zoche nosilam przodem do siebie bo niby glowke trzyma sztywno ale tak jak w tramwaju czy cos to zawsze jeszcze usztywnilo jej nosidelko no i chyba jeszcze jakas na krotka jest zeby ja przodem włożyć jakos narazie mi nie pasuje :p

Ide jeszcze na krótka drzemke a potem kierunek przychodnia na zdjecie miary:)

11 lata 3 miesiąc temu #759455 przez Marta1985
Dzień dobry :-)

Ja zaraz ide do lidla i do lumpkow :-) pewnie stare baby rzuca šie na lidla i ńie wiele zostanie :-(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #759514 przez rysa
Czesc dziewczyny

Mialam tyle planow na dzisiaj i chyba nic z tego nie bedzie bo czuje sie jakby mnie krowa wyzuła i wypluła :/

Ikunia dobrze że w końcu jest tak jak miało być :)Pochwal sie kurtką.Ja łaże za butami zimowamy ale ceny mnie powalają.Ostatnie kupowałam na "Ptaku" to grosze zapłaciłam a tak to liczą sobie 400zł za buty skórzane:/
Grzybki piękne,tez bym pozbierała bo u nas tyle że nawet przed blokiem rosną ale kiedyś się zatrułam i od tej pory nie jem.

Kakaszka a ty tak jak Ikunia pisala niezła laska jesteś no i masz piękne imie :)

Ide sie pomalować i na spacer się wybiore może mnie odmuli bo potem jazdy "elką"

11 lata 3 miesiąc temu #759518 przez kakaszka
witam dziewczyny

wezcie juz przestancie z tymi komplementami, bo az mi glupio :P

co d elizy to juz jestem na 99% prcent pewna, ze ma ta zasrana skaze. pojawily sie jej krostki na nozkach, no i dotarlo do mnie ze jest taka nie spokojna bo brzuszek ja boli, wczoraj pare razy sie delikatnie pozygala, czy to bylo pozniejsze ulewanie. dzis obudzila z placzem, bo cos w brzuszku nie tak. no i tatus w dziecinstwie tez mial skaze. z tego co wyczytalam to czesto sie objawia w 2-3 miesiacu, no i wszystkie objawy sa, nadpobudliwosc itd.
a co mnie wkurwilo na maxa to to,ze dzis nie trafimy do lekarza bo nie ma wolnych godzin po sobocie i niedzieli. dzwonila od 7 rano do przychodni i to zajete to nie odbieraja, to szybko skoczylam tam i lipa. zadzwonilam do poloznej, ona sprobuje mnie wepchnac, ale to raczej nierealne, takze trzeba bedzie czekac do jutra. takze pewnie dlugi dzien mnie czeka.

plakala biedna 3 godziny i teraz sama zasnela, dzieki bogu, bo dziecko jest widac zmeczone. ale na szczescie jakos noc przespalismy, ale i tak jestem wykonczona, bo nie zdazlam odpoczac po wczorajszym.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka