- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Później kąpanie, mleko i spanko...przy spanku troszkę popłakała ale pogłaskałam ją po stópce i po główce i odpłynęła.
Ikunia dzięki że pytasz...tak oko już prawie idealne tylko jeszcze w kąciku minimalnie spuchnięte...ale jutro już będzie na pewno całkiem dobrze
Grzybki były?
I fajnie że ruszyło się w końcu z tą szafą chyba był mu potrzebny taki bodziec, że kobieta chce mu dac kasę i jako honorowy facet nie wziął i się sam postarał i o to chodzi Oby już teraz wszystko szło pomyślnie
Miłej, przespanej nocy
dobranoc
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja zawsze też lubiłam na grzybki chodzić
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
a charakter mu naprostujesz
Tylko ta kurtkę kup jakąs wystrzałową i myślę ze jeszcze coś fajnego powinnas sobie kupic zeby ten Twoj B miał z tego tez jakąs uciechę chyba wiesz o czym mówie...
a jak nosidełko??
Mój synuś jak ma spac to tez ostatnio płacze. Zasypia i za chwile sie budzi, a wieczorem na bank po 30 minutach budzi sie i jest rodeo. Dziś zastosowałam porady z ksiązki i pomogło. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, ale jak tak to czesciej mogłoby sie zbiegac Pisało, zeby wziąc dziecko po pierwszym czy drugim ziewnieciu na rece i je uspokoić jakims cichym opowiadaniem....
u mnie jest taki problem ze ja jestem nerwowa... i jak juz sie wewnatrz irytuje to on to czuje i dupa z usypianiem, a jak jestem zrelaksowana i pełna sił to jakos szybciej idzie...
co do zyczliwych ludzi to ja juz mam teorie... mówia takie rzeczy z zazdrości, albo maja problem ze sobą!!
Dla mojego mężusia tez jego mama jest świetością a mojej mamie podskakuje (niby w żartach), ale to wina mojej mamy bo sobie za bardzo pozwala i mojemu mezowi sie za bardzo podchlebia i dba za bardzo o niego. w pewnym momencie nawet zwrociłam jej uwage ze to ja jestem bardziej dla niej wazna Niedawno maz ciagle mojej mamie zwracał uwagę żeby nie mówiła do małego "lalunia" ( ona roznych pieszczotliwych okreslen uzywa), a swojej nic nie mowił jak mówiła do Tomka "niunia".
Miłych snów mamusie
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
Kiedyś mężowi pokazywałam zdjęcia z forum i też Kakaszka zwrocił na Ciebie uwage i powiedział że laska dobrze że daleko mieszkasz bo czułabym sie niebezpiecznie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Idź jutro do lekarza ńie h cię uspokoi ale mam przeczUcie ze to ńie to :-*
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolka mnie w ciemnych zdecydowanie bardziej sie podobasz widzialam na fb. masz piekne oczy, jak lustro a w ciemnych wlosach sa jeszcze bardziej wyraziste:)
Kasiu wiem o czym mowisz ale takie fatalaszki to ja mam gdzies na dnie szafy
A kurtke chcem żółta:p
A nosidelko bomba plecy mnie bolaly wczoraj ale wyregulowalam ramiaczka i dzis godzine ja mialam i nic mnie nie bola plecy a i mala nawet zasnela
Mysle ze mąż by cie nie wymienił nawet.na kakaszke zazdrosniku ty hihi
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
bo tak to cały czas ciemne a że fryzjerka jestem to kombinuje he he takie zboczenie
A i popieram Kasie odnośnie fatałaszkow
Kasia ja to teraz się czuję jak krowa rozplodowa bo jak mój dzwoni do domu to jest tyĺko synusiu kochany i wnusia a o mnie nawet nie zapytaja :/ ale kij im w oko.
Kakaszka mam nadzieje że to nie skaza
A Gabryśka dzisiaj śmiała się w głos sama moj ja trzymał a ja targałam folie aluminiowa a ta tak sie hihrała ze szok
Lece się kąpać bo moje robaczki już śpią wiec Dobrej nocki Kobietki:)
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
Ikunia a jak nosiłas córcie? przodem do siebie?
Karolka ja poogladałam Cie jeszcze raz i 100% ciemniejsza
widziałas może jak Foremniakowa sobie teraz przyciemniła włosy?? az ja troche polubiłam tak ladnie wyglada
Karolka, żebys wiedziała że kij ja tez sie mojej nie narzucam a ona mnie
Ja dzis śladem kakaszki nagrałam tez mojego syneczka... Mój mąż go tak potrafi rożśmieszyć ( ja pomimo stran tak nie potrafie). Tylko że mężus sobie zaraz zaznaczył że na ww.połoznama tego filmiku nie wrzucać
Dobranoc
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zet juz po śniadaniu i dalej spi.
Kasiu wiem cos o tej zazdrosci ale ja z tych co bede sie zloscic a sie nie przyznam... Hihi
A zoche nosilam przodem do siebie bo niby glowke trzyma sztywno ale tak jak w tramwaju czy cos to zawsze jeszcze usztywnilo jej nosidelko no i chyba jeszcze jakas na krotka jest zeby ja przodem włożyć jakos narazie mi nie pasuje
Ide jeszcze na krótka drzemke a potem kierunek przychodnia na zdjecie miary:)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja zaraz ide do lidla i do lumpkow pewnie stare baby rzuca šie na lidla i ńie wiele zostanie
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Mialam tyle planow na dzisiaj i chyba nic z tego nie bedzie bo czuje sie jakby mnie krowa wyzuła i wypluła :/
Ikunia dobrze że w końcu jest tak jak miało być :)Pochwal sie kurtką.Ja łaże za butami zimowamy ale ceny mnie powalają.Ostatnie kupowałam na "Ptaku" to grosze zapłaciłam a tak to liczą sobie 400zł za buty skórzane:/
Grzybki piękne,tez bym pozbierała bo u nas tyle że nawet przed blokiem rosną ale kiedyś się zatrułam i od tej pory nie jem.
Kakaszka a ty tak jak Ikunia pisala niezła laska jesteś no i masz piękne imie
Ide sie pomalować i na spacer się wybiore może mnie odmuli bo potem jazdy "elką"
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
wezcie juz przestancie z tymi komplementami, bo az mi glupio
co d elizy to juz jestem na 99% prcent pewna, ze ma ta zasrana skaze. pojawily sie jej krostki na nozkach, no i dotarlo do mnie ze jest taka nie spokojna bo brzuszek ja boli, wczoraj pare razy sie delikatnie pozygala, czy to bylo pozniejsze ulewanie. dzis obudzila z placzem, bo cos w brzuszku nie tak. no i tatus w dziecinstwie tez mial skaze. z tego co wyczytalam to czesto sie objawia w 2-3 miesiacu, no i wszystkie objawy sa, nadpobudliwosc itd.
a co mnie wkurwilo na maxa to to,ze dzis nie trafimy do lekarza bo nie ma wolnych godzin po sobocie i niedzieli. dzwonila od 7 rano do przychodni i to zajete to nie odbieraja, to szybko skoczylam tam i lipa. zadzwonilam do poloznej, ona sprobuje mnie wepchnac, ale to raczej nierealne, takze trzeba bedzie czekac do jutra. takze pewnie dlugi dzien mnie czeka.
plakala biedna 3 godziny i teraz sama zasnela, dzieki bogu, bo dziecko jest widac zmeczone. ale na szczescie jakos noc przespalismy, ale i tak jestem wykonczona, bo nie zdazlam odpoczac po wczorajszym.