- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
sophie trzymaj sie cieplutko. wiem co czujesz, jak lezalam w szpitalu z zakazeniem, to tez ryczalam non stop, a jeszcze nie bylam az tak przywiazana do corki, jak ty teraz.
szosteczka zdrowka zycze dla calej twojej gromadki
zoska 100 lat:) zycze grzecznej mamy
ciuszki nosimy w rozm 68, ale roznie bywa. czsami za mele, czasami akurat, a jedne za czerokie, a za krotkie. nie ma regulu. dziwnie te ciuchy robia.
oj cos nasze dzieciaczki ostatnio pokazuja chaakterki, oby to tylko to. tak jak mi mowila moja kolezanka to po 3 miesiacu sie zaczelo weselo, a wczesniej taki grzeczniutki jej synus byl.
eliz ajak narazie spokojna, nawet pospala, oby tak do jutro, a jutro juz do tego lekarza. chyba pojde juz o 5 rano stac przed przychodnia zeby zarejestrowac sie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ikunia żółta jest po prostu ZAJEBISTA!!!! Bierz ją! też chce taką!
No to powodzenia u doktora i oby szybko przysłali kasę za becikowe!
Sophie dużo zdrówka kochana trzymaj się już niedługo.
Hania nie wiem sama już co jest. Kiedyś kladlam w bujak i się bujał teraz posiedzi 5 minut i nerwy są, na macie to samo jak jestem obok to jeszcze jakoś jest jak odejdę płacz. Teraz spał 20 minut... Ehhh kupy nie robił od soboty, nie wiem może to to, ale w sumie jego dziwne zachowanie już trochę trwa... karmie go a on zasypia, więc chce go odłożyć i płacz.... nie polezy sam spokojnie... jedynie na dworze się uspokaja, no ale przecież nie będę z nim siedzieć cały dzień na powietrzu senny jeść oczy lecą, ale nie usnie skubaniec.
Chyba tak jak Ikunia pisze, daje mi teraz znać że jest he he
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Gochens, a może przyzwyczaił się do rąk? czy nie jest czasem tak, że na rękach śpi dobrze i jest cicho? Mój też od 2 dni chciałby wszystko na rękach robić, a jeszcze lepiej wędrować z rąk do rąk, a jeszcze tak niedawno temu żaliłam się że woli spokojnie leżeć a na rękach nie chce być... Ech, ani dzieciom nie dogodzisz ani mamom
Kakaszka a u Ciebie rejestracja wygląda tak, że do okienka stoi kolejka i zanim się dopchasz już nie ma miejsc? Więc stań w kolejce i co chwilę "płosz" tych przed Tobą okrzykiem "zaraz będę rzygać" A no i jak masz na imię? Bo słyszałam, że niby ładnie a nie mogę ocenić bo nie wiem Uciekł mi gdzieś link na fb...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Abra oboje na pewno jesteście spięci przed ślubem i jak to się mówi DOCIERACIE SIĘ ...pewnie jeszcze te docieranie potrwa...to nie takie proste mieszkać we dwoje/troje jakby się wydawało...ale nie poddawajcie się i rozmawiajcie dużo ze sobą. Ja jestem z moim już 3 lata i do dziś jeszcze się docieramy hehe
Kakaszka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...oby doktorek coś na to zaradził
Nie uwierzycie Lenka spała mi w południe od 12.45 do teraz czyli do 17.15 jestem w szoku
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a na imie mam Alisa
ja juz dzis glupieje czy to skaza. bo kupka zrobiona ladna i konsystencja dobra, no i eliza odpukac spokojna. ale krostki na nozce sa i jeszcze na szyji znalazlam takie same. jakas alergia jest napewno ale czy na mleko? jutro sie dowiem.
abra troche cierpliwosci, niedlugo zamieszanie ze slubem sie skonczy i bedzie lepiej.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Alan osiągnął swoje apogeum w płaczu... po powrocie z roboty mój wziął go na trochę ja poszłam się kąpać ale słyszę że wyje więc wyszłam wzięłam go i dałam mu cyca, więc ten zassal i po 4 minutach odpływa więc go pobudzam więc ssie i znów śpi więc mówię do niego szeptem Alus jedź, a ten jak się obudził, spojrzał na mnie i ryk, ale to taki ryk że masakra... więc go bujam, uspokajam i nic, rycze razem z nim z bezradności aż w końcu chwilą spokoju dałam mu 2 cycka bo może inaczej leci possal chwilę zasnął, poczekalam i odkladam go a ten ryk znów więc już nie wytrzymalam poszłam do swojego M i jak się na niego wydarlam to aż mi teraz go szkoda... nawtykalam mu że jest 10 minutowym ojcem i że już nie mam siły na to wszystko poszłam na balkon zajarac a ten się ubrał wziął Alana i poszedł z nim na spacer ... nie wiem już co jest kuzwa grane nie mam czasem sił już a teraz jeszcze mam wyrzruty że tak mu wjechalam,
Srenka na początku też myślałam, że to może ręce no ale nawet jak go lulam to i tak płacz taki że szok.. ku rde a może on ma jakiś ucisk rzeczywiście i go to boli i dlatego ta zrenica taka powiększona, bez jaj jestem pogubiona w tym
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zrobił mi kolacje, taką jak uwielbiam, kanapeczki z sałatą, szyneczką i pomidorkiem.. i przeprosił mnie..zrehabilitował sie troche
Reka ciut lepiej, mniej boli, ale najgorzej, że kilka dni musze miec opatrunek i te niteczki z gazika mi czasami w nią wchodzą i jak zmieniam na czysty opatrunek, to nadal mi sie krew sączy, masakra.
Z Kubuniem dopóki P. jest w pracy pomaga mi kuzynka, nie wiem co bym bez niej zrobiła, mimo, że ma miesieczną córeczke, to wzieła ją do mnie, żeby mi pomagac, złota dziewczyna.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Póki co nawet nie zdążyłam ją dobrze przejrzeć mały mi nie daje
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Gochens tylko spokoj moze cię uratować:* a ty dajesz Alusiowi dydusia? Skoro uspokoja sie przy ssaniu...
Padam, dobranoc:*
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ikunia udało Ci się odcisnąć rączkę? gratuluję jak ja coś chcę od rączki Pawełka to piąchę dostaję
Położyłam małego na łóżku i szłam kąpiel przygotować a jak wszystko było gotowe to mały już spał 20 min już mi śpi i nie wiem czy go czasem nie obudzić bo mi dziś przez cały dzień łącznie godzinę spał i może to jako sen nocny potraktować...