- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
swojego ale nie tykam bo się boję że mleko strace i ogolnie od roku nietknęłam
Oby się Alankowi poprzestawiało
Ikunia pokaż te odciski ?
Gabi po kapieli, jedzonku i dyskusjach smacznie śpi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Karolka nie palę na codzień... Mam paczkę fajek z imprezy mi została, tylko do alkoholu lubię sobie zapalić. Myślę że to nie zaszkodziło bo po fajce go nie karmiłam. Też mam nadzieję że mu się przestawi bo jak nie to zacznę mieszkać na dworze
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Też chcę zobaczyć odciski Zośki
dobrej nocki
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja się chce poprawić!! bo może nei zostalam dobzre zrozumiana. ja bardzo lubie moją teściową tylko moj mężus nasze mamy nierowno traktuje!!
Viola fajnei że wszystko się udało i że się wybawiłas. Oby te ostatnie dni w PL dłuzyły Ci się!!
aleksia moj nosi jeszcze na 62:)
sophie trzymaj sie
szósteczka ty to jestes cyborg a nie len
Abra to sresy przed slubem nie daj im się!!
Hania zazdraszczam snu Lenki i tego jej samodzielnego zasypiania
Kakaszka jakie śliczne imie masz..... tez takie chce
miłej nocy
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Iikuniu żółta rewelacja :-*a Zosi spóźnione życzenia
Ja muszę šie za porządki zabrać bo pelno gdzieś srubek desek itp no i poszykowac rzeczy do polek w salonie... Z tych ambitnych planów wyszlo tyle ze umylam okno i ogarnęłam podłogę w najmniejszym pokoju w ktorym praktycznie nic ńie ma;-)
Wogóle to jakoś brak mi sił i chęci śpiąca jestem non stóp
Dziś ide do rodziców a wieczoren prasowańie
Miłego dnia dziewuszki a dzieczkom buziaki żeby grzeczne były
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena obudziła się o 3 i wypiła setkę i zaraz zasnęła...a końcowo obudziła się przed 8 i zaczęła brykac od razu
Teraz bawi się na macie i gada do misia...zaraz idziemy do apteki po moje piguły i maść robioną na zamówienie na syfki (podejrzewam, że cynkowa...miałam taka w PL i Gó.no dała ) zobaczymy co to będzie.
Miłego wtorku
...nie spać ...już 9.30 jest
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wlasnie wstałysmy , popudka o 2.30 i od 4.30 gadane do 6
Haniu super że Lenka już sama zasypia, duża dziewczynka
Gochens obys nie musiała mieszkać w namiocie
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Wczoraj po kąpieli miał jakiś napad płaczu, tak straszliwy że nie wiedziałam co się dzieje, mąż na mnie patrzy przerażony a ja przerażona patrzę na małego, jakby go ktoś ze skóry obdzierał! A wcześniej tylko trochę kwilił, że głodny, a jak go już brałam do cyca to taki wrzask był... Najpierw myślałam że go uderzyłam (przez przypadek otarłam jego ucho) ale to nie było to... Na szczęście był tak zmęczony że długo nie płakał, szybko dał się utulić i pocycał już na śpiocha...
Dziś bratanek ma 7 urodziny i próbuję wymyślić jakąś dedykację do książki z bajkami i ni w ząb nic wymyślić nie mogę... Dobrze że jest Dobry Brat Google
Miłego dnia kochane mamuśki i dzieciaczki
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My mieliśmy dziś dwie pobudki nocne o 2,30 i 5,30 a wstaliśmy o 7.30. Mam nadzieje ze to związane jest z intensywnym wzrostem i za jakiś czas znowu będzie wstawać tylko raz na mleczko.
Jula nosi już rozmiar 74 ale 68 tez jeszcze wchodzi.
A jak tam polowania w lidlu?, nam udało sie kupić body i dresik, byliśmy okolo 12 i było jeszcze w czym wybierać. Tylko zastanawiam sie nad zwrotem tego dresiku, wydaje mi się ze jest za szeroki A body bardzo fajne
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Klara a jaki dres kupiłaś? Ja mam welurowy (czerwony) i też ma szerszy ale to dobrze bo ma luz i jej nic nie uciska...ma swobodne ruchy przy tym. A w takich dresach to dziecko rośnie z nimi i na długo się przydają Dres będzie rósł z dzieckiem, jak to się mówi
Jeszcze nie wyruszyłyśmy do apteki bo Lenka ucięła sobie drzemkę i nie chcę jej budzić
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Gratki dla Lenki za samodzielność !
Póki co leze w łóżku też jakoś nie mam dziś na nic chęci. Muszę ułożyć dietke na kolejny tydzień ehh nie chce mi się myśleć później do biedry na zakupy ehh
Milego dnia kochane
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ja jestem znowu w dupie z lekarzem. poszlam jeszcze przed otwarciem przychodni a przede mna bylo juz osob 30 i 20 znich chcialo zarejestrowac dzieciaki. co najlepsze ze 5 osobom udalo sie, a dla pozostalych nie ma miejsc. ale sie wkurwilam, jedna babka az sie poplakala, bo juz ktorys dzien nie moze zarejestrowac dziecka, a ta babke w rejestracji nic nie obchodzi. to sie wcisnela bez kolejki do pielegniarki do dzieci zdrowych i mowie c jest, a ona mi pokazuje sterte kart dzieci i mowi, ze nie wyobraza gdzie mnie wcisnac. powiedziala zebym przyszla 17 jak mamy wizyte na szczepienie, skoro dziecko je dobrze, robi dobre kupki i spi w miare dobrze.
polozno w olala nas i mowi, ze tez nie ma zadnej mocy zeby nas jakos przepchac.
co prawda eliza jest w miare grzeczna no i spi normalnie i fakt je dobrze, tylko gdzies pol godziny po jedzeniu ma wdecia i ciezko jej sie wypyrkac to wtedy daje jej koperku i po chwili juz jest ok. wiec juz sama nie wiem czy to skaza, ale jak ja mam sie dowiedziec jak do kurewskiego lekarza nie moge sie dostac. dzwonilam po innych przychodniach i wszedzie szal chorych dzieci.
nie mam juz pomyslow co robic, czy faktycznie zaczekac, czy codzienie rano chodzic pod ta przychodnie i sie tylko wkurwiac.
moj facet chory w dupe, lezy juz drugi dzien w lozku i umiera, a ja sram w gacie, ze zarazi elize.
lenita ale jestes grzeczniutka dziewczynka z tym zasypianiem, oby tak dalej.
dziewczyny ktoras z was pisala, ze chyba tez maluszek ma skaze, ale nie pamietam kto dokladnie. jakie byly objawy?
eliza tez sie zaczela juz 2 razy w nocy sie budzic na jedzonko i mi sie wydaje, ze juz tak zostanie i o jednym wstawaniu moge pomazyc
oby te nasze dzieciaczki sie pouspakajaly ale podejrzewam, ze poprostu teraz maja juz wiekszy rozwoj, wiecej bodzcow dostrzegaja itd, no i zaczynaja pokazywac humorki, takze dalej moze byc jeszcze weselej ale pocieszylam sama siebie
wlasnie dzis stwierdzilam ze jednak 68 jest juz za maly, ubrac jeszcze ubiore, ale widze ze jest naciagniete ubranko. grr
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Gabi się coś podziało i cuduje przy cycu :/ 5 minut poje i gadać jej się chce a mleko mi kapie normalnie , może nie nadąża
połykać i musi odpocząć , i jeszcze jej się ulewa pomimo że odbeknie .
Mała mi zasypia przy piosenkach góralskich
Kapela górole wymiata he he uspokajaja mi dziecko
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Karolka na ulewanie polecam ten zagęszczacz bebilon nutrion o ktorym Hania mówiła, naprawde działa my juz prawie zapomnielismy o ulewaniu. Ciekawe jak działają te butelki tomme tipee z rurką co malutka kupiła.
Malutkamilka się steskniła za mężem i o forum całkiem zapomniała
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa