- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka masakra ta przychodnia.
Oskar wysylam ci wielkiego buziaka i kolorowe motylki, moze we snie cie odwiedza
Agunia tobie tez zycze szybkiego powrotu do "siebie".
Marta do roku lepiej zeby dziecko jeździło tylem bo ma jeszcze słabe miesnie szyi.
A krzeselko mnie sie batdziej podoba drewniane
Sophie dobrze ze juz jestes.
Ja zakladam zaraz moje chomonto i drepczemy z zoska do dziadkow i zobaczyc szafe;)
A tu macie zosiaczkowe odciski tylko rączki jeszcze nie oprawilam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
agusia chcialam na zdrowe dzieciaki pojsc i tam tez jakas masakra. pielegniarka powiedziala, ze jak sie wcisne jak ktos nie przyjdzie to mnie przymie, ale to by wychodzilo na to, ze musialabym tam sterczec z eliza caly dzien i czekac na okazje.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
To nawet nie wiedziałam ze do roku musi dziecko tyłem do kierunku jazdy...a więc u mnie nawet fajnie się składa bo ja fotelik zamierzam kupic przed wyjazdem do PL w maju więc Lena bedzie miała akurat roczek hehe a na razie to starczy jej ten pierwszy, który notabene inaczej jak tyłem do kierunku jazdy się nie wepnie
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Haniu my mamy taki dresik
A co do fotelika to ja chciałam kupić ponownie maxi cosi ale teraz oglądam na allegro i są tylko do 18 kg albo od 15-36. Troszke lipa bo bym musiała kupić dwa a to ponad tysiąc
U nas w biedronce mają takie foteliki
Ciekawe jak sobie radzą w testach zderzeniowych.
A krzesełko do karmienia to raczej wielofunkcyjne, dziecko nie musi jeszcze dobrze siedzieć.
to jest od urodzenia Tylko koszkuje 600zł
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Gochens dzięki za komplement ale ja nie mam zacięcia do kryminałów tylko w końcu tabelkę sobie ściągnęłam i jak coś mi świta z datą to się upewniam
Na allegro znalazłam przedział 0-25 i chyba w taki zainwestuję Pawełek przez trochę ponad 3 miesiące przybrał prawie 4 kg więc ten na chwilę by mu wystarczył, bo te do 18kg to byłyby dla nas pewnie na pół roku ha ha
Haniu ja mam taki dylemat z tymi fotelikami, bo w sumie mały już 8kg ma a w te od 9 nie będę go pakować, bo siedzieć nie umie porządnie a w rozsądnej cenie nie widziałam w tej kategorii odchylanego do pozycji półsiedzącej... ale coraz bardziej jestem zdecydowana na taki z przedziału 0-25
Agusia Ty się nie ściskaj w sobie i jak coś Ci leży na wątrobie to zaraz tu pisz! My chętnie Cię wesprzemy i dodamy otuchy więc się nie kiś No i szybko wracaj do „siebie”
Ikuś super Ci te odciski wyszły Ale ja to mam w mózgu nasrane i jak zobaczyłam podpis śladu nóżki „Zosia” to parsknęłam śmiechem bo mi się od razu skojarzyło że ta noga ma na imię Zosia Myślałam że jak będę matką to z tej głupoty „wyrosnę” ale jest jeszcze gorzej...
Co do tych krzesełek do karmienia to może jakbym miała zbędną gotówkę to bym się skusiła... Ale na drewniane... Widziałam w rodzinie że niektóre dzieci nie chcą w nich wcale siedzieć a tym bardziej jeść... A znowu są dzieci, które bez tego się nie najedzą... To chyba jest kwestią przyzwyczajenia dziecka do tego jak je... Ja na razie małego trzymam na kolanach jak mu daję coś do smakowania. Dziś poznawał smak ziemniaka i pierwszy raz nie wypluł nic! zjadł całe 2 łyżeczki
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
schodach :/ a tu w planach robienie gołąbków i 2 strzyżenia mam wieczorem :/
Ikunia odciski superowe też bym chciała małej nóżke odbić ale niewiem czy znajdę tu tą masę .
Agusia nie zamykaj sie w sobie tylko pisz Nam tutaj nic lepiej nie dziala jak sie wyzalic
Ja mam nadzieje że ten fotelik co kupiłam, na chwilę nam posłuży , a co do stoliczka to planujemy kupić Gabi na gwiazdkę ten
wielofunkcyjny
A Haniu obiad pycha tyle że mój sceptycznie nastawiony na nowości
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Dziś dostał łyżkę kleiku pomlaskał i połknął po chwili w ustach nie było śladu jedzenia.
Co do krzesełka to myślę kupić drewniane.
Synek od paru dni mówi prrrr pffff buuuuu a tak przy tym pluje cały jest we ślinie i mi się też czasem dostanie jak się zbliżę. Normalnie pierdzi ustami czasem to aż kwiczę tak mnie to śmieszy
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ikunia super te odciski,kurcze moze ja tez takie Zosi zrobie
A i piekne zdjecia slubne pokazałyscie KaRoLka laska z Ciebie
Hania ciesze sie ogromnie ze juz z Nia jestem,czułam sie jakbym jej rok nie widziała,czas sie strasznie dłuzył...
Nawet moja mała przyjechała pod szpital do mnie
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Sophie super ze juz jestes w domku.
Agusia nie daj sie handrze i złemu nastrojówi wygaduj sie ile wlizie bo po to jestesmy.
Odnosnie krzesełka do karmienia to wyprubowalam obydwa bo wpierw mialam taki drewniany a ostatnio dorobiłismy sie tego drożdżego i uwazam że on jest super bo juz mozna go używać od 3,4 miesiaca i super sie sprawdza i dla starszego dziecka ktore same sobie wlazi . A co do fotelikow to mam wszystkie modele od kołyski -nosidelka poprzez kubelkowe o
do 19 kg poprzez te co klara z biedrony pokazuje do podstawki i kubelkowe sa chyba lepsze bo mozna je stosować wczesniej jak jeszcze dziecko niedokońca umie siedzieć i ustawiac na dwa sposoby przodem lub tyłem tyleze lepiej wybierac głębszy to na dłużej starczy bo te z biedronki to już dla dobrze siedzących.
Pozdrawiam dobrej nicki.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia sliczne te odciski
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Artek jest naprawdę wielkim juz klockiem...z 7300-7400 będzie ważył, ale po kolacji nie mogę się powstrzymać by go chwilę pobujać na rękach...uwielbiam tą chwilę...dziś tylko chwilkę go tak trzymałam, bo się wyrywał, chyba mu było niewygodnie...położyłam, przykryłam kołderką i wyszłam, po 5 minutach jak wróciłam już smacznie spał
A dzis tak fajnie bawiłam się z Emi ciuchciami a później układałysmy klocki cudowną mam córcię choć upartą i krzykliwą
Szósteczka, ja poraz kolejny muszę napisać, że bardzo Cię podziwiam...pewnie, że masz też fajnie, że starsze rodzeństwo pomaga przy Pawełku ...ale chyba takiej rodziny jak Wasza to ze świecą szukać.
Aleksia, Ty też dziś przeszłaś samą siebie...tyle przetworów zrobionych
Ikunia, odciski stópek i rączek cudne pamiątka jak się patrzy...tez musze tak zrobic. A masz taką podwójną ramkę? Bo ja mam podwójną i pomiędzy nimi muszę wstawić zdjęcie Artka.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja i tak byłam przekonana że wszystkie włoski jej wyjdą...A jak sie urodziła miała taki busz włosków i były czarne
A jak Twoja córcia i nocnikowanie?