BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #759729 przez KaRoLkA
Czy tylko Gabi nosi jeszcze 62/68 z czego 68 jeszcze duże :)

Haniu my dopiero w grudniu jedziemy :)

A mam pytanko od kiedy dziecku można podawać chrupki kukurydziane ? Bo w necie różnie piszą :)

Zaczęłam kuracje SPIRULINA i mam nadzieje że podziała na te moje kłaki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #759733 przez Gochens
Hania nie wiem co mu jest bez kitu... Usnął na 40 minut w wózku na balkonie... Teraz znów płacz... Kto mi dziecko podmienił ja się zapytowywuje???!!!

11 lata 3 miesiąc temu #759747 przez KaRoLkA
Gochens może go coś boli ? Albo się wystraszył?

Gabryska też dziś cuduje , rece mi odpadaja niechciała jeść musiałam chodzić z nia przy cycu po
Mieszkaniu a co usiadłam to ryk :/ ale czego się nie robi żeby się dziecko najadło

11 lata 3 miesiąc temu #759748 przez szósteczka
hej wlasnie wrocilam od lekarza oczywiscie mamy owsiki bo coz by innego w tym roku wszystko nas lapie same cudowne zarazy az ktos pomysli ze takie niechluje z nas koszmar. Pawełek wazy rowno 7 kg we środę mamy stawic sie na szczepienie mimo katarku.
Moja teściowa jest spoko od kad sie od niej wyprowadzilismy a przedtem jak i niej mieszkalismy 7lat to wtrącala sie we wszystko a zwlaszcza w wychowywanie dzieci ale teraz jest super widujemy sie srednio dwa razy w miesiącu i jest ok choc tez czasem jej teksty mnie irytuja ale najbardziej to mój K. dze z nią koty jesli juz.
Pawelek nosi rozmiar 68 i wreszcie na nim nie wisi choc niekiedy nr sa zawyzone on choc gruby to jest raczej krótki ale trochę sie martwie bo kupilismy kombinezon wlasnie na 68 duze i nie wiem czy starczy na cala zime i żałuję ze nie zlapalam wtedy w carefuze jak pisalyscie. Co do.chrupkow to chyba po. 6 miesiacu ale nie pamietam musialabym gdzies zerknac.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #759752 przez Hania84
Karolka wiem że w grudniu na święta jedziecie :) ale to już tuż tuż :)

Gochens kurka a może już zęby????? Patrzyłas na dziąsła czy ma rozpulchnione i czerwone???? Albo może faktycznie go brzuszek boli albo coś? Kiedy zazwyczaj płacze ??? Budzi sie z krzykiem??? Po jedzeniu płacze ??? hmmm...dziwne trochę, bo zawsze grzeczny był pisałaś nigdy nie miał takich akcji...

szósteczka - zdrowia dla Was i niech już się Was nic nie czepia :)Pawełek ładnie waży :)

u nas 62 rozm. już za mały jest :P jak ma śpiochy na 62 to paluchy już wypina i podkurcza więc nie zakładam...tylko 68 a i te czasem maławe...zależy od firmy bo rozmiar rozmiarowi nie równy :)

Lena od 13 spi a ja robię obiad...kapucha kiszona, ziemniak i pierś z kuraka zapiekana w piekarniku we folii :P

11 lata 3 miesiąc temu #759759 przez Sophie25
Witam Was Kochane.Włąsnie weszłam z telefonu męża,ja już czuje sie dobrze,jestem juz po,takze pare dni jeszcze pewnie mnie potrzymaja i mam nadzieje ze wyjde jak najszybciej sie da,tesknie za małą okropnie,płacze wieczorem i w nocy,a noce są najgorsze.... :(

Dziekuje za wszystkie miłe i ciepłe słowa i że na mnie czekacie :*

11 lata 3 miesiąc temu #759765 przez szósteczka
Puchota ja mam resztki z obiady od tesciowej wiec dzis mam wolne ale musze sie brac za dalsze robienie przetworow ale jestem stresznie rozlazla I nie wiem czy bede miec sily I checi no ale z drugiej strony powinnam kurde I co tu robic jak tu taki len mnie dopadac:-):-(

11 lata 3 miesiąc temu #759771 przez szósteczka
Trzymajcie sie sophie mysle o tobie I polecam cie bogu I maryi . Wracaj szubciutko do domku I mysl pozytywnie.caluski

11 lata 3 miesiąc temu #759782 przez KaRoLkA
Sophie szybkiego powrotu do zdrowka zycze :*

Szosteczka Wam rowniez zeby juz nic sie nie przyplatalo :)

Haniu kapusta kiszona pychaaaaa ale ja narazie nie jem bo karmie :/

11 lata 3 miesiąc temu #759788 przez Ikunia1910
wróciłysmy z przychodni.
Zocha ma 6500g i 65 cm :)

co do rozmiarów ciuszków to 68 mamy na styk... ale nie wiem jak oni je szyją skoro ona ma dopiero 65cm wzrostu :huh: takze pomału wchdzimy juz w 74. Rekawki tylko podwijam bo za długie ale na długość nóżek ok.

Gochensik do Bauma ide w środe, po te zaświadczenie no i czekam na papiery od B. jeszcze :angry: mam nadzieje ze do końca października załatwie to becikowe.
A Alan to widocznie stwierdził ze mamusia miala za dużo wolnego czasu wczesniej hihi :P
Pewnie skacze nam aniołek w rozwoju:)

Karolka, fotelik jest ZA@ebi@ty B) powodzenia w kuracji i co do chrupasów to zdecydowanie poczekałabym do pierwszego kiełka:)

Sophie rozłąka z córa musi byc cieżka, dużo sił i zdrówka ci zycze.

Lenita tez przechodzi sama siebie ze spankiem ostatnio widze :P jeszcze troche i przegoni Zośkę.

Moja gnida śpi ładnie jak wstanie to zrobimy odcisk tylko nie wiem czego rączki czy nóżki :unsure: hmmmm....

a kurtałke chyba kupie tą strasznie mi sie podoba i coś mnie siekło na kolory tej zimy bo zawsze czarny i czarny:P tyle ze nie jest na razie dostępna

coco-fashion.pl/Zolta-Puchowa-Kurtka-z-F...Kapturze-p17993.html

ewentualnie takie cuś ale to juz czarne
allegro.pl/f926-kurtka-zimowa-ocieplana-...z-s-i3597697074.html

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #759802 przez srenka_918
Właśnie, Zośka wszystkiego NAJ z okazji 4 miesięcy ;)

Sophie, trzymaj się jakoś i szybko wracaj do zdrowia ;*

Karolka fotelik świetny ;) też muszę za fotelikami się rozglądać, bo moje nosidełko jest do 9 kg a Pawełek już 8 pewnie ma...

Ikuś żółta kurtka jest świetna ;) Chociaż ja bym się nie zdecydowała,... Z moich kurtek to mam tylko białe i czarne i jedna czerwona, ciążowa ;)

11 lata 3 miesiąc temu #759811 przez szósteczka
Zosia wszystkiego najlepszego. Kurtki super ta żółta wystrzałowa i ceny fajne na mnie nie ma takich tanich mam sobie kupic na bonprix i ta co wybrałam i na mój rozmiar to kosztuje ponad 300masakra a zosia tez na ładne wymiary.

11 lata 3 miesiąc temu #759815 przez Hania84
Sophie to fajnie, że juz lepiej :) Wierzę, ze ciężko Ci bez córki :kiss: Wracaj szybko do domku i do nas :)

Ika obie kurtki fajne :) a tą żółtą jak przywdziejesz to Cię z kilometra będzie widać :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #759831 przez cordis
Ikunia bierz żółtą w zawieruchę będziesz wszędzie widoczna ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #759835 przez KaRoLkA
Zosieńko rośnij duża gwiazdeczko :*
Ikunia kurtka wypasiona tez poluje na coś takiego ale wolala bym czerwona albo granat :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka