- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
My dziś też mieliśmy super dzień, rano pojechaliśmy ze znajomymi do safari zoo, niestety Aluś większość czasu przespal no ale przynajmniej rodzice mieli frajdę. fajnie móc dotknąć antylope czy zebre! Jak będzie większy to pojedziemy znów w sumie nie mamy daleko więc fajne. No i za szybką mieliśmy tygrysa, którego właśnie karmili uuu nie chciałbym być z nim sam na sam jak ryknal to włosy dęba stanęły
Później obiadek i do domciu.
Nie wiem co z mym synem... Jak jest śpiący to tak zaczyna płakać że szok, nie chcę go wciąż nosić ale nic innego nie pomaga a czasem nawet ręce parzą
Hania fajnie mają znajomi też chętnie bym się wybrała na Majorkę hehe. Daj kawy!!
Marta a Ty cyc? zobaczysz jak zacznie biegać to będzie chudy jak patyk;-
Woow ciąża? W sumie pewien Wam że też nie mam nic przeciwko jakbym teraz zaszła, pewnie inaczej bym mówiła jakbym ciężko zniosła ciążę, czy miała non stop jakieś problemy z dzieckiem.w sensie płacz, marudzenie... Teraz dostaje cholery bo nie wiem co robić kiedy on płacze, dlatego podziwiam mamy maluszków z kolka...
Ja kiedyś miałam "uczulenie" na żółte złoto, teraz nie wyobrażam sobie siebie bez niego białe złoto niestety wygląda jak srebro, podobają mi się też mieszane obrączki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
gochens moja eliza ostatnio tez jak spioca to ryk, a co najbardziej mnie wtedy irytuje, ze na rekach sie tak kretoli, ze nie potrafie jej utrzymac, zeby ululac.
ale macie fajnie dziewczyny ze spacerkami, wypadami itd. my sie kisimy z eliza w domu bo tatus w pracy, a taka pogoda dzis byla piekna.
ja tez mam problem z rownowaga bez wozka, wczoraj musialam kucnac na obcasach po cos to sie prawie wywalilam
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
A tego mojego męża to dziś ukatrupie ... Jak Boga kocham... Ńie wiem czy tak reaguje na pójście do pracy czy jak ale czuje awanturę w powietrzu !
Jak mój maz chodzi do pracy to praktycznie codZiennie widzę šie z rodzicami bo pomoga znieść wózek, mogę coś zrobić czasem no i mi razniej a jak maz mial urlop to rodzice swoje sprawy zalatwiali a my spedzalismy ten czas w trójkę ... I mówię dziś do Bartka ze jutro będzie Babcia z Dziadkiem bo šie tęsknili a mój maz na to: "przecież ńie widzieli Bartka tylko kilka dni a moja mama ńie widzieć go będzie 3 tyg". Normalnie wybilo mnie... Ja otwarcie powiedziałam ze może przyjeżdżac kiedy chce bo też babcia jest a fajnie jest mieć dwie bo ja na miejsce u żadnej ńie miałam. A to ze ona ma milion pięćset zajęć to ńie moja wina, mieszka 40 km od nas i uzależniona jest od mojego męża który czasem ja zabiera po pracy bo pracuje blisko niej i zawozi dnia następnego jak jedzie do pracy albo może liczyć na drugiego syna który z nią mieszka i jest chrzestnym Bartka. Ale on wiecznie jest zajęty bo kumple a jak przyjedziemy to albo pijany albo pije i go ńie ma albo spi - czyli ńie może liczyc. Teraz mój maz ńie może ja we wtorek przywieźć i w środę zawieź na 6 do domu bo na 11 idzie do sądu - no dziwne! A w czwartek ńie prZywiezie jej bo ona idzie na aerobik wodny - no przecież mnie roztegesuje coś od środka
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Abra obrączki piękne. Podobają mi się bo sama mam zaokrąglone obrzeża. Z biegiem czasu to teraz bym sobie zrobiła 2 kolorowe. Ja swoje mam za cenę 300zł za obie! Mamy 4mm takie w sam raz nie za szerokie i nie wąskie. A w środku datę i pieszczotliwe zdrobnienia imion.
Jak byliśmy u jubilera i zapytał co wpisać to jak usłyszał popatrzył chyba się zdziwił i zapytał czy jak będziemy starzy to też tak będziemy do siebie mówić NO PEWNIE
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze ze jestescie
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
My mieliśmy spędzać dzień we 3 ale mieliśmy gości, najpierw tata poźniej znajomi i tyle co poszli to wykąpaliśmy mała i teraz sif bawi , zaraz cyc i do spania
Gochens fajna taka wycieczka, sama bym się wybrała
Marta witam w klubie , mój podobnie reaguje na moich rodzicow i zachowuje sie jak obrażony a nic mu nie zrobili . Ja to odbieram jakby nie chciał żeby jego byli gorsi , a najbardziej sie rzuca jak ja mówie że mała będzie się bała jego rodziców bo oni
Jeszcze wnuczki nie widzieli a moja mama z siostrami przyleciały na 3 tyg jak tylko sie mała urodziła mieli możliwosc przyjechac bo mieli transport i w jedna i w druga ale nie , wykręcają się kasą a przecież 9 miesięcy wcześniej wiedzieli
że się pierwsza wnuczka urodzi , ale woleli szafe za 3 tysiące :/ brak słow ale mąż i tak po ich stronie :/ a najlepszy tekst tesciowej to żeby mała nie rosła bo kupiła jej sukienke i MA się w nią zmieścić :/ to co mam jej jeść nie dawac ?! Chore
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Mi ręce odpadają... Byliśmy w naszym domku, a że podwórko dalej mieszkają teściowie to wpadliśmy no i mały dał popis... Ciągle ryczał i tylko na moich rękach był cicho, co zasnął i chciałam go odłożyć to na nowo ryczał... Teściowa aż się przestraszyła i się pyta czy on tak zawsze płacze, bo kiedyś obiecała, że jak będziemy mieszkać na swoim to będę mogła w każdej chwili małego zostawić a z takim płaczem, to chyba zmieniła zdanie
Czuję się tak zmęczona jakbym dziś w kamieniołomach pracowała... Masakra...
A co do "grubych" dzieci to chyba Pawełek jest najgrubszy i mi to wcale nie przeszkadza mężowi też, ale reszta rodziny ma do tego swoje ALE... A to za szybko rośnie, a to za szybko tyje, a to za szybko i za głośno połyka i dlatego ma problemy z bekaniem, a to za często je (na gościnie wszystko go rozprasza i je 3 min i za pół godz lub godzinę dalej chce jeść) a to że za dużo śpi i za długo w nocy i mam go budzić (to im mówię że jak zbudzę, to będzie głodny a oni że on za dużo je) i błędne koło normalnie... Aż czasem nie chce się nigdzie z małym jechać...
Kurczę, jeszcze tak dużo brakuje w naszym domciu... Żeby w ogóle go doprowadzić do stanu użyteczności... Gdybym to wiedziała że tyle czasu i kasy to pochłonie to bym kazała zburzyć tą ruderę i nowy budynek budować... Przynajmniej byłby nowy...
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja ostatnio cos zalatana jestem i nie nadazam was czytac:(
Dzis bylismy na grzybkach od rana a po obiedzie na drugi koniec miasta do babci. Tragedia wschod zachod polaczenie dwie przesiadki z tramwaju do autobusu i z autobusu do drigiego tramwaju... Cale szczescie ze wzielam zoske w nosidelku bo z wózkiem bym cholery dostala. I nosidelko sobie bardzo chwale:)
Abra blyskotki piekne.
Gochens super ze byliscie u tygrysa
Haniu jak tam oczko? Opuchlizna schodzi?
Karolka gites ci w ciemnych kłaczorkach a w jasnych to cie nie widzialam albo mi umknelo
Dziewczyny nie przejmujcie sie wogole innymi i ich gadanina o wadze, wzroscie i itp. dzieci. Ja dzis uslyszalam od mojej babci ze schudla mala i ze jej chyba nie karmie, a dwa tyg temu bylo ze kluska i ze nic nie robi tylko na cycu siedzi smieszy mnie to strasznie.
No i dzis zoska zasrala wkoncu cale łóżeczko:) po dwuch tygodniach wreszcie kupa taka j as k powonna byc bedzie jej sie dobrze spac. Jutro idziemy sie mierzyc i wazyc:)
A i jeszcze jedno wczoraj juz bylam strasznie zrezygnowana bo B. mial przyjechac po pieniazki na ta szafe, ale napisal ze nie wezmie ode mnie pieniedzy i ze koszt oszacowal jednak na wiecej niz te 3 stówy. Wiec wywnioskowalam ze dupa z tego wszystkiego wyjdzie. A on mi dzisiaj mowi ze jutro juz szafa bedzie skonczona, ze dzis kupil i zmontowal czesc a jutro dokonczy i ze mam sobie kupic kurtke na zime... Normalnie az sie wzruszylam. Dobry z niego człowiek tylko ma taki zjebany charakter...
Jak dobrze pójdzie to za dwa tyg przeprowadzka, teraz czeka mnie sprzatanie, sprzatanie i sprzatanie, ale jestem przeszczesliwa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ikunia ciesze sie, ze wszystko tak sie rozwiazalo z pieniazkami i szafa. wlasnie tak mialo byc, to takie szczesliwe zakonczenie wyszlo
a ludzi ja uz nie slucham, w dupie mam co kto mysli na temat mojej corki i tak dla mnie jest najlepsza na swiecie, no moze nie dzis
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Na awatarze są ciut jaśniejsze ale pracuje nad nimi
A grzybobranie się udało ?
Kakaszka masz racje nie słuchaj innych "życzliwych" ludzi , podglądnełam Cię na FB i niezła laska z Ciebie a Elizka cud miód
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa