- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
Ja oczekuje na męża zeby sie wyszykować do gin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No pisało na farbie że zmrożony kasztan. Potem zauwazyłam ze po angielsku juz pisze ze zmrożona czekolada a ostatecznie wyszło czarnawe ale nawet fajny odcień.
klara corcie ekstra. Masz cierpliwość bo ja bym juz do lekarza leciała
Karolka tez czekam na efekty u ciebie bo ten moj biooil do d...
Ciekawe jak tam Kakaszka z tą swoja cudowną przychodnią?
Haniu weekend mielismy znow kolkowy
Kupiłam wczoraj gazete "Mam dziecko" i była tam płyta z kołysankami. Puściłam przed chwilą i mówie a taka sobie a mój malutki usnął - więc zmieniłam zdanie - płyta super...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Witamy się i my
Nocka taka sobie tzn mała spała od 21 do 1.30 później pobudka o 4.30 i o 6 to wzięłam ją do siebie i spałyśmy do 8.30 ale ja coś w nocy nie mogłam spać chyba ze 2 godz się przewracałam z boku na bok
Ikunia Zosiek jak zwykle cudny
Normalnie nie wiem co robić z tą moją cwaniarą, już na rzęsach staje żeby zaczęła ssać cyca normalnie. Dopiero po 10 minutach walki i płaczu ulega i je choć się wierci strasznie jedynie w nocy i na śpiączku je normalnie.
obiadek prawie gotowy tylko sosik zrobić , mieszkanko ogarnięte, mała zasnęła wiec mogę się kawki napić
a właśnie zaczęłam kuracje kremem NO-SCAR na rozstępy (pisze ze jest na blizny i rozstępy ) zobaczymy czy pomoże coś
Normalnie też miałam taką sytuację jeszcze czasem się zdarzy, że nie weźmie cyca za chiny potrafi być głodny krzyczeć i nie i już. 2 tyg tak mi szalał, że musiałam i sztuczne dawać bo bo wył z głodu. Teraz sobie tak myślę, że może przychodzi taki czas, że niuńkom cyc obrzydnie albo co i wydziwiają, jeszcze do dziś zdarzy się, że muszę się butla wspomóc
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Piękne macie te dziewczyny moje drogie chłopaki już pewnie się ustawiają w kolejce!
My jesteśmy aktualnie u teściów, byłam u mamy zawieźć jej grzyby i od razu zwiedzilam moje kochane osiedle, ale niestety chodzenie z moją suką odpada bo wciąż biega do innych psów, ludzie się boją a ja denerwuje bo młoda więc biegnie do zabawy a mnie się nie chce jej ganiac z wózkiem więc przyjechałam tu. Ona ma zabawę z psem ja siedzę w słonku a mój mały diabeł śpi
Noc u nas średnia, budzenie co dwie godziny
Ikunia, Kasia powodzenia u doktora! Dajcie znać co tam w trawie piszczy!
Hania jak oko? Robisz te ciepłe okłady?
Agusia kochana podziwiam Cię jak naszą 6 obie dziewczyny jesteście mega zaradne!
Karolka mój też czasem się wygina niby chce jeść a nie je... Może córcia nie jest głodna? Albo chcę się tylko napić?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens dzięki że pytasz...już nie smaruję i nie robię ciepłych okładów wystarczyło tylko dwa dni i śladu nie ma bardzo dobra ta maść
Ja już po obiedzie...Lena śpi i biorę się za ćwiczenia ...ale przyznam że nie chce mi się dziś...lenia mam no ale jak coś zaczęłam to muszę działać heh..
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens spróbuję ją przetrzymać trochę może wtedy będzie jadła normalnie, a jak tam Aluś ??? dalej tak marudzi??
Dudusia :*
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak mi się zbiera od kilku dni i dziś muszę zrobić sernik na zimno mmmmmmmm
Na obiad dziś knedle z śliwkami
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Filip cały dzień wczoraj chciał być na rękach a dzisiaj płacze cały czas, nie wiem o co mu chodzi
Byłam dzisiaj na łowach w lumkach i kupiłam m.in. super buciki za całe 5zł, jestem dumna że je znalazłam
Karolka córcia przekochana
Malutkamilka gratuluje zgubienia "boczków"
ciekawe czy kakaszke wkońcu przyjeli do lekarza znaczy się Elize
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Szósteczka, mam nadzieję że Pawełek dobrze zniesie szczepienie ;*
Karolka jak ja Ci zazdroszczę takiej samoistnej utraty wagi Ale tak to już jest, że jak ktoś chce żeby zostało, to spadnie a jak ma spaść, to nie chce za Chiny ludowe...
Haniu, a czasem za dużo nie ćwiczysz? Bo ostatnio w Fat kilersach coś było o tym, że jak się każdy dzień za dużo ćwiczy, to wcale tkanka tłuszczowa się nie spala, tylko mięśnie rosną, bo organizm dodatkowo zbiera zapasy "energii" na coraz cięższe treningi... W końcu sama nie wiem jak to jest z tymi ćwiczeniami odchudzającymi i dietą...
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A własnie bierzecie jakieś witaminy po ciaży albo wapno?Bo kurczę mi dzisiaj skruszył się ząb i boje sie że sie odwapniłam za bardzo...
Pogoda dzisiaj znakomita my dzisiaj wyłaziłysmy sie po polu ze hoho
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja biorę witaminy i ta spiruline co Ikunia polecala i mam nadzieję że zobaczę efekty
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Fajnie mała śpi z czapą na oczach Mój może mieć oczy przykryte ale tylko i wyłącznie pieluszką Jak ma coś innego to jest straszny krzyk
Cały czas Pawełek miał umiejętności wyprzedzające jego wiek, a teraz się chyba zatrzymał... Coś mu się siadanie spodobało i tylko by siadać chciał i zapomniał że umiał się obracać z brzucha na plecy i odwrotnie... Nawet jak się rozpłacze i zdenerwuje nie wychodzi mu to i koniec...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
srenka bez obaw mi w mięśnie nie pójdzie jak na razie bo mam co spalać hehe za 2 tygodnie planuję już ćwiczyć rzadziej tak 3-4 razy w tygodniu bo teraz ćwiczę 6 razy.
Mojej w gondoli brakuje do końca jakieś 15cm. Także nie jest jeszcze źle...mam nadzieję, że jeszcze zimę w niej pojeździ
Sophie moja już od półtora tygodnia pije co posiłek 160ml (150ml wody i 5 miarek co daje 160ml) także cieszę się, ze w końcu je więcej pewnie Twoja Zosia już tez powoli się przestawia na większy posiłek
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania cieszyłam sie niezmiernie jak wypiła tyle,bo to niejadek był :silly:Oby tak zostało