- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ślini sie jak cholera, zauważyłam u niego na dziąsełkach jakby takie prześwity ząbka.. nie wiem czy mi sie wydawało, ale jakie kształcik mialo
Moje dziecie śpi od 18 jakoś o 22 go nakarmie na śpiocha, potem film z "mążem"
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lenka też nie lubi zakładania rękawów, szczególnie płacze przy długich
Musze się pochwalić (by nie zapeszyć, ale co tam) Lena dzis w południe zasnęła sama przy mnie bez lulania i teraz wieczorem tak samo w swoim łóżeczku ładnie , grzecznie sama w 10 min. siedziałam tylko przy niej i przy przyćmionym świetle Jestem dumna z mojej niuni Oby tak dalej
Gochens, Agusia...a Wy gdzie?
A ja z moim oglądam "Tokyo Drift" chyba już 4 raz ale co tam...nic innego dobrego w TV nie ma.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sophie, trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i jeśli tylko będziecie chcieli, to pojawi się u Was kolejny bobasek.
Rysa, piękne zdjęcie.
Kakaszka, te rączki w buzi to normalka, Artek też tak wpycha łapki, że ciagnie go czasem na wymioty.
Abra, ja tez miałam kwiatek we włosach, była to pomarańczowa eustoma
Haniu, po cichutku gratuluję Nasze noce są nadal koszmarne, Artek coraz krócej śpi ...najpierw 2 lub 3h, a później budzi się co 2 i nad ranem co godzinę...i przez to przez dzień chodzę jak zoombie.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem co mam ci doradzić kochana pewnie jest ci ciężko wciąż samej z dwójką dzieci...rozumiem Cię w pełni bo ja też wciaż sama z Lenką i może nie jest tak źle bo Lena jest w miare grzeczna ale ta samotność mnie też przytłacza. Mój 6 dni w tyg. w pracy czesto do wieczora, nie mam z kim pogadać i często gadam do siebie i Lenki przynajmniej mnie Lenka słucha jak do siebie napieprzam haha Poproś może swojego by wziął choć tydzień urlopu...powiedz że go potrzebujesz bo masz ciężkie chwile teraz...ja myślę że to przejdzie bo to za sprawą przesilenia jesiennego Ty jeszcze o tyle masz dobrze że jesteś w PL i masz polską TV, polskich znajomych, polskie sklepy....a wierz mi że tego mi też bardzo brakuje i przytłacza mnie że tu wszystko niemieckie...a polskie tak daleko...ech tak to już jest...
hmmm eustoma nie słyszałam o tym kwiatku muszę luknąć w internet i zobaczyć jak wygląda Abra a Ty jaki kolor byś chciała? biały co nie?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
z tego wynika, że ten mój kwiat we włosach, jakoś inaczej się nazywa ale pamiętam, że w bukiecie eustomy miałam a ten drugi strikte pomarańczony jakąś dziwną nazwę ma...
Cordis, ja też jeszcze nie dostałam okresu...
a dziś się zorientowałam, że wczoraj zapomniałam tabletki anty zażyć na szczęście, my jeszcze nie...
Haniu, wierzę, że Tobie ciężej...j
Abra, już sobie przypomniałam, ten mój kwiat to kantadeska moim zdaniem śliczny kwiat.Można go zabarwić na kolor jaki się chce.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Cordis ja jeszcze bez okresu
Hania brawo dla Lenusi oby tak dalej i ja miałam tak samo brakowało mi polskiego a nie tylko ą i ę francuskie
i umęczyłam mojego i założył polskie tv
Agusia pewnie Ci ciężko samej z dwójka dzieciakow ale trzymam za Ciebie kciukasy
A co do allegro to odpowiedz przyszla automatyczna źe otrzymali zgloszenie a odp przyjdzie w ciągu 42 godz ale napisalam że szesylka dotarła .
Miłych snów dziewuszki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia żal się ile chcesz po to tu jesteśmy i wierze że ci ciężko też i nie masz sie co wstydzić z tego powodu
hehe Agusia z tego co zobaczyłam po alarmie jak nastawiłam w telefonie na pigułki to ja z 3 opakowań 6 tabletek nie wzięłam ale my też bardzo rzadko więc aż takiej tragedii nie ma dziś byłam po następną receptę i mam zapisane teraz aż na pół roku
...a to teraz jak zobaczyłam ten kwiat o nazwie eustoma to wiem co to za kwiat ale nazwy nie znałam
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie sie pierwszy raz zdarzyło nie wziąść...ale wiecie, chyba anioł stróż nad nami czuwa...
Abra, cieszę się, że mogłam pomóc...bo mój bukiet składał się z pomarańczowych kantadesek i ecru eustomy
Dziekuję dziewczyny za komplementy.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Witam się dopiero z wieczora bo od 20 dopiero w domu jestem
Pawelek, Bartus wszystkiego najlepszego od ciotki klotki
Hania dziękuję kochana za troskę ale szybciutko napisze co u nas..
Rano pojechaliśmy na spacer do lasu z koleżanka i jej sucza, nie było nas że 3 godzinki, później Alana zawiozlam do mamy i szybciutko do domu i z mężem do laryngologa bo ma kłopoty z zatokami. Po wizycie pojechaliśmy do manufaktury na obiadek, małe zakupy i po synka i do domu.
Kąpiel, cyc i do łóżka, a ja ćwiczenia... właśnie skończyłam wykonywać i zamiast pod prycha weszlam do was. Niestety na szybko Was nie nadrobie bo idziecie z prędkością światła !! dobrze dobrze...
Lecę pod prycha i zaczynam Was czytać więc naskrobe jeszcze jakiego posta