- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
dziewczyny znów mi jęczmień wyszedł ale na górnej powiece tym razem i wyglądam jakby mi ktoś podbił oko (tyle że nie sine mam hehe) bo opuchnięte mam i na pół oka tylko widzę co za dziadostwo sie przyplątało ze w tak krótkim czasie tyle razy to mam muszę o tym poczytać od czego to.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a ja nadal siedze i nie moge sie zmusic do sprzatania, chyba czekam az mala sie obudzi i wtedy bede miala wymowke sama dla siebie, ze nie mam jak posprzatac, bo przeciez dziecko mi daje ale len ze mnie smierdzacy. dzis ledwo sie zmusilam glowe umyc, nie wiem co sie ze mna dzieje, nic mi sie nie chce robic. tylko bym siedziala przed komputerem, albo jakims filmem czy serialem i jadla jesien...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hehe kakaszka chandra jesienna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Kakaszka, ja mam to samo... też mi się nic nie chce... Choć podjęłam decyzję diety Zero słodyczy Ciekawe jak długo wytrzymam
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Sophie nie odchodź od nas kochana
Dzisiaj Filip sam się odwrócił na brzuszek z plecków Bo na odwrót już od jakiegoś czasu się odwracał
Ikunia masz już nosidełko?zapytam znajomych bo ostatnio się od nich dowiedziałam że niepotrzebnie kupowałam bo oni mają na zbyciu.
Co do sytuacji z szafą to jakiś kosmos,że jakiś przedmiot stoi na przeszkodzie do Twojego szczęścia
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Srenka życze wytrwałości w postanowieniu, ja raczej niedałabym rady oprzeć się słodyczą. Dzisiaj przechodziłam koło mojej ulubionej cukierni i skusiłam się na kilka rodzaji ciast. Wszystkie wyglądały tak pysznie że ciężko było wybrać. Właśnie wcinam do kawki moje ulubione - Hiszpan to ciasto z bezami i kremem z bardzo dużą ilością alkoholu pycha.
Zdrówka dla wszystkich chorych maluszków.
Dzisiaj kupiłam w biedronce dla małej pamiętnik maluszka "zapiski od kołyski", był jeszcze "język niemowląt" i jeszcze kilka pozycji o wychowaniu maluszków . Wszystkie po 17,99.
W lidlu były bardzo fajne bluzeczki, ale juz dla starszych maluchów od 110-152 kupiłam dla chłopaków z mojej rodziny będe miała już na święta do paczek
Ikunia ja bym chyba nie dawała tych pieniędzy Zosi, B wiedział o tej szafie juz kilka miesięcy więc powinien odłożyć na nią jeżeli mu na tym zależy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem też tego zdania co Klara , Ikunia. Dlaczego chcesz mu oddawać kase którą dostałaś dla Zosi. Później się przyzwyczai , że jednak nie potrzebujesz pieniędzy. Zostaw je na czarną godzinę. Ale mówię zrobisz jak uważasz, to Twoja decyzja i Twoje życie...ja tylko napisałam swoje zdanie bo pytałaś co o tym myślimy
A tak na marginesie to czy on jest slepy i nie widzi jaka Ty dobra jesteś i chcesz nawet ostatnie pieniądze oddać byście byli razem???? Gdzie on ma oczy??? Juz w samym takim dobrym uczynku Twoim powinien się zakochać po uszy.
Zdrówka dla chorowitków nie chorujcie już
Hehe ja też postanowiłam nie jeść słodyczy (a to dla mnie najmocniejsze postanowienie bo kocham słodkie ) placki różne uwielbiam...ale akurat bezowych nie lubię hehe
Brawo dla Filipa
Szkoda że moja Lenka to taki leniuch chyba po mamie
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A mamusia Lenki to wcale nie jest leniuch, codziennie cwiczy z Ewką i czasami z mel B podziwiam.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Matko jak ja Ci zazdroszczę, chciałabym jeszcze raz brać ślub, to były cudowne chwile.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No fakt morduję się z Ewką i Mel...ciężko jest ale muszę bo chcę jakoś wyglądać na chrzcinach Lenki
OOo Abra kadabra jesteś fajnie nie stresuj się tak tym ślubem...to tylko powiedzenie że "świadoma praw i obowiązków" i założenie GPS'a na palucha
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gorzej z fryzurą raz zrobiłam i mi wyszła bardzo ładna, za drugim razem wyszła koszmarnie.. popłakałam sie aż..
Prezent dla świadkowej jest
Co do sukienki,miała byc inna ale w ostatniej chwili zdecydowałam sie na tą która mam..
Makijaż próbny mam 19.10 a 26.10 makijażystka przychodzi do mnie..
No stresa mam masakrycznego, jak nigdy w życiu..
Poza tym najpóźniej w grudniu przeprowadzamy sie do Bolesławca tam gdzie Piotrka rodzina jest, ma tam wrócic do bardzo dobrze płatnej pracy..to też mnie lekko przytłacza, znowu nowe miasto, znowu obcy ludzie..
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Kubuś chwilke popłakał, a potem już grzeczne dzieciątko, bawił sie, gadał, było ok..
Wiecie co? Zdradzcie mi jakis pomysł na to zebym sie tak nie stresowała, bo osiwieje, a nie sądze że z takimi srebrzystymi włosami bedzie mi do twarzy...
Tu macie link do mojej sukni ślubnej weronashop.com.pl/pl/princes-biala.html
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na stres nie pomogę...chyba każda która wychodzi za maż to przechodzi, tylko jedne w mniejszym stopniu inne we większym Będzie dobrze Mieszkacie już razem a USC to już tylko formalność i podpisanie papierka hehe...tak sobie to tłumacz