BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #757354 przez kakaszka
sophie kochana zdrowiej szybciutko, oby to bylo nic strasznego :-* i napewno wracaj do nas

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #757361 przez Hania84
To tym bardziej ZDRÓWKA życzę Sophie :kiss: i nie płacz tylko ZDROWIEJ i WRACAJ do nas :) Zośka Twój CÓD da Ci siłę i bedzie okej :) Trzymaj sie !!!! :)

dziewczyny znów mi jęczmień wyszedł ale na górnej powiece tym razem i wyglądam jakby mi ktoś podbił oko (tyle że nie sine mam hehe) bo opuchnięte mam i na pół oka tylko widzę :huh: B) co za dziadostwo sie przyplątało ze w tak krótkim czasie tyle razy to mam :S muszę o tym poczytać od czego to.

11 lata 3 miesiąc temu #757392 przez kakaszka
oj haniu cos ostatnio faktycznie cie czesto lapie to gowno. ja nawet nie wiem od czego to wylazi.

a ja nadal siedze i nie moge sie zmusic do sprzatania, chyba czekam az mala sie obudzi i wtedy bede miala wymowke sama dla siebie, ze nie mam jak posprzatac, bo przeciez dziecko mi daje :D ale len ze mnie smierdzacy. dzis ledwo sie zmusilam glowe umyc, nie wiem co sie ze mna dzieje, nic mi sie nie chce robic. tylko bym siedziala przed komputerem, albo jakims filmem czy serialem i jadla :D jesien...

11 lata 3 miesiąc temu #757407 przez Hania84
przeczytałam o tym jęczmieniu i jest to zakażenie gronkowcem czyli musiałam chyba brudnymi łapami potrzec oko B) :P i ponoc niewyleczony jęczmień przeradza się w gradówke która nie zawsze sama peka i trzeba to nacinać bleee...jak to przeczytałam to jutro jak bede u dermatologa to pójde się zapisac do okulisty i niech mi na to cos zapisze...a może uda się że mnie przyjmie bez kolejki w nagłym przypadku.

Hehe kakaszka chandra jesienna :P :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #757440 przez srenka_918
Haniu, coś Cię ten jęczmień dopadł... Zgłoś się do lekarza jak najszybciej!

Kakaszka, ja mam to samo... też mi się nic nie chce... Choć podjęłam decyzję diety ;) Zero słodyczy ;) Ciekawe jak długo wytrzymam ;)

11 lata 3 miesiąc temu #757448 przez Marta1985
Sophie to napisz nam w prywatnej wiadomości nr tel to będziemy ci relacje zdawać co šie u nas dzieje :-) często pisaliśmy do siebie jak byłyśmy w szpitalu sms bo ńie wszyscy mieli internet w telefonie :-)

11 lata 3 miesiąc temu #757449 przez rysa
Violcia mój Filip tak samo zamiast coraz lepiej sie czuć to jeszcze więcej kaszle i nadal ma katar.Tez myśle czy nie iść znowu do lekarza :unsure:

Sophie nie odchodź od nas kochana :kiss:

Dzisiaj Filip sam się odwrócił na brzuszek z plecków :laugh: Bo na odwrót już od jakiegoś czasu się odwracał :)

Ikunia masz już nosidełko?zapytam znajomych bo ostatnio się od nich dowiedziałam że niepotrzebnie kupowałam bo oni mają na zbyciu.
Co do sytuacji z szafą to jakiś kosmos,że jakiś przedmiot stoi na przeszkodzie do Twojego szczęścia :huh:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #757464 przez _Klara_
Sophie zdrowiej i wracaj do nas szybciutko :)

Srenka życze wytrwałości w postanowieniu, ja raczej niedałabym rady oprzeć się słodyczą. Dzisiaj przechodziłam koło mojej ulubionej cukierni i skusiłam się na kilka rodzaji ciast. Wszystkie wyglądały tak pysznie że ciężko było wybrać. Właśnie wcinam do kawki moje ulubione - Hiszpan to ciasto z bezami i kremem z bardzo dużą ilością alkoholu :laugh: pycha.

Zdrówka dla wszystkich chorych maluszków.

Dzisiaj kupiłam w biedronce dla małej pamiętnik maluszka "zapiski od kołyski", był jeszcze "język niemowląt" i jeszcze kilka pozycji o wychowaniu maluszków . Wszystkie po 17,99.

W lidlu były bardzo fajne bluzeczki, ale juz dla starszych maluchów od 110-152 kupiłam dla chłopaków z mojej rodziny będe miała już na święta do paczek :)

Ikunia ja bym chyba nie dawała tych pieniędzy Zosi, B wiedział o tej szafie juz kilka miesięcy więc powinien odłożyć na nią jeżeli mu na tym zależy.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #757471 przez Hania84
Fajne te bluzki Klara :)

Ja jestem też tego zdania co Klara , Ikunia. Dlaczego chcesz mu oddawać kase którą dostałaś dla Zosi. Później się przyzwyczai , że jednak nie potrzebujesz pieniędzy. Zostaw je na czarną godzinę. Ale mówię zrobisz jak uważasz, to Twoja decyzja i Twoje życie...ja tylko napisałam swoje zdanie bo pytałaś co o tym myślimy ;)
A tak na marginesie to czy on jest slepy i nie widzi jaka Ty dobra jesteś i chcesz nawet ostatnie pieniądze oddać byście byli razem???? Gdzie on ma oczy??? Juz w samym takim dobrym uczynku Twoim powinien się zakochać po uszy. :blink:

Zdrówka dla chorowitków :kiss: nie chorujcie już :)

Hehe ja też postanowiłam nie jeść słodyczy (a to dla mnie najmocniejsze postanowienie bo kocham słodkie :silly: ) placki różne uwielbiam...ale akurat bezowych nie lubię hehe :P

Brawo dla Filipa :)
Szkoda że moja Lenka to taki leniuch :P chyba po mamie :P

11 lata 3 miesiąc temu #757473 przez _Klara_
Haniu ale twoja mała prubowała już dawno się przekręcać z brzucha na plecki, moja też tak miała pomogłam jej i teraz już sama to robi, oczywiście jak ma nastrój :laugh:
A mamusia Lenki to wcale nie jest leniuch, codziennie cwiczy z Ewką i czasami z mel B podziwiam.

11 lata 3 miesiąc temu #757474 przez abrakadabra
Ło matko aleście mnie obgadały tutaj :P człowiek znika na kilka dni bo wariuje przed ślubem a tu takie ruszenie :P

11 lata 3 miesiąc temu #757479 przez _Klara_
Abra tęsknimy za tobą, jak tam przygotowania do ślubu? Wklejaj nam tu zdjęcie sukienki : :)
Matko jak ja Ci zazdroszczę, chciałabym jeszcze raz brać ślub, to były cudowne chwile.

11 lata 3 miesiąc temu #757481 przez Hania84
Hehe Klara no właśnie dobrze to ujęłaś...Lenka próbowała z brzuszka na plecki ale musiałam jej pomagać.
No fakt morduję się z Ewką i Mel...ciężko jest ale muszę bo chcę jakoś wyglądać na chrzcinach Lenki :)

OOo Abra kadabra jesteś :) fajnie :) nie stresuj się tak tym ślubem...to tylko powiedzenie że "świadoma praw i obowiązków" :lol: i założenie GPS'a na palucha :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #757486 przez abrakadabra
Przygotowania do ślubu, w porządku.. menu jest, sukienka jest buty są, bolerko zamówione ..
Gorzej z fryzurą raz zrobiłam i mi wyszła bardzo ładna, za drugim razem wyszła koszmarnie.. popłakałam sie aż..
Prezent dla świadkowej jest :-)
Co do sukienki,miała byc inna ale w ostatniej chwili zdecydowałam sie na tą która mam..
Makijaż próbny mam 19.10 a 26.10 makijażystka przychodzi do mnie..
No stresa mam masakrycznego, jak nigdy w życiu.. :blush:

Poza tym najpóźniej w grudniu przeprowadzamy sie do Bolesławca tam gdzie Piotrka rodzina jest, ma tam wrócic do bardzo dobrze płatnej pracy..to też mnie lekko przytłacza, znowu nowe miasto, znowu obcy ludzie..

Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Kubuś chwilke popłakał, a potem już grzeczne dzieciątko, bawił sie, gadał, było ok..

Wiecie co? Zdradzcie mi jakis pomysł na to zebym sie tak nie stresowała, bo osiwieje, a nie sądze że z takimi srebrzystymi włosami bedzie mi do twarzy... :S

Tu macie link do mojej sukni ślubnej :) weronashop.com.pl/pl/princes-biala.html

11 lata 3 miesiąc temu #757497 przez Hania84
Abra sukienka prześliczna :) no po prostu zakochałam się w niej hihi :lol: BOMBA !
Na stres nie pomogę...chyba każda która wychodzi za maż to przechodzi, tylko jedne w mniejszym stopniu inne we większym :) Będzie dobrze :) Mieszkacie już razem a USC to już tylko formalność i podpisanie papierka hehe...tak sobie to tłumacz :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka