- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aleee mróz -5 całe podwórze w liściach to się dziś poruszam z grabiami i za to kocham jesień słoneczną i liściastą
Póki co wskakuje do łóżka jeszcze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Sophie wracaja do siebie niech ci tam wazóitalu pirobia badania podlecza i niech wszystko bedzie ok a ja bede pamiętać o tobie w swoich modlitwach.
Abra super ze jestes z nami nie dawaj sie stresowi wszystko napewno bedzie ok pieknie i nowy dom i otoczenie tez bedzie ok trzymaj się ciepło i pamiętaj ze po to jestesmy zebys mogla sie wygadac i odstęesowac ja wlasnie po to tu trafiłam zeby oderwać sie od ganianiny i stresu i mimo że czasem sie nie udzielam to czytam i duzo mi daje poczytanie was czasem poradzenie sie czegoś i podziwiamie slicznych zdjęcia waszych i maluszkow oraz zeczy które kupujecie. Czasem fajnie cos od was ściągnąć jakies przepisy ciuszki dla dzieciaczkiw czy inne patenty dlatego za to wszystko bardzo wam dziekuje duzo mi dajecie i cieszę sie ze moge tu czasem z wami być.
Moj pawełek spi juz coraz ładniej wreszcie moge sie wyspac spi w nocy około 7 godz od 20 do 3 potem krótkie karmienie i znów sp dzis wstal jak zadzwonił budzik czyli po 6.30 i teraz znów poszedl na drzemke. Niestety wciaz mi czasami pokaslyje i bede musiała.chyba znów isc z nim do lekarza a szczepienie sie odwlecze zastanawiam sie czy mojego 3latka nie zaszczepic przeciwko grypie bo to on wiecznie cos przynosi z przedszkola i zaraza makabra.
Wczoraj mielismy wieczorem meksyk w domu nasza najstarsza cora Wiola zjechała ze schodów i walnela sie w łokieć tak ze go złamała najgorsze ze lekarz mowil ze jet tam jakis odlamek i jesli na kontroli platze sie ze sie przemieszcza to bedzie miec operację nawet jej o tym nie mówilismy zeby jej nie straszyć takze wrócili z mojmi K dopiero przed 23 ze szpitala.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas nocka piękna (w porównaniu do wczorajszego marudzenia) ibuprofen załagodził ból i przy kąpieli mały już buszował jak zwykle Potem do 23 nie chciał zasnąć, a jak już padł, to obudził się 2 min przed budzikiem męża o 5.22 Ale jak mu cyca wystawiłam to nie marudził, nie płakał, trochę pocycał i leżał ze mną do 7, potem zasnął a ja wstałam śpi do teraz, albo i już nie przedobrzyłam Ale ma dobry humor kamień spadł mi z serca
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ikunia nosidełko wygląda na fajne, wygodne dla dziecka i mamy.Ja ze swojego jestem średnio zadowolona
Nocka minęła dobrze, Filip budził się tylko raz koło 3, bo przez ostatnie pare nocy to co 3h pobudka
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas nocka jak zwykle czyli pobudka o 2 i o 6
Ja też chyba łapie handre taki humor do bani :/ z tym fotelikiem nic nie wiadomo i jeszcze deszcz zapowiadają przez tydz :/
Pawełku i Bartusiu wszystkiego co najsłodsze :*
Szósteczka trzymam kciuki żeby z córka bylo wszystko dobrze i podziwiam Cie że masz siłe żeby to wszystko ogarnać
Miłego dnia
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Wczoraj zapomniałam napisać (mąż mnie stresował bo mi przez ramie zaglądał).
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ide dzis po nastepnym karmieniu na spacer i kupie w biedronce tą ksiązkę i rozkminie te moje niemowle ktore cos ostatnio znowu duzo płacze.
No i stwierdziłam ze musiałabym Tomusiowi zrobic sztywne ramy dnia może czułby sie lepiej bezpieczniej dzieci to lubią. Tylko powiedzcie np. budzic go ran o bo powinien juz jesc? itp?
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Szósteczka tez Cie podziwiam że tak wszystko dajesz rade ogarnąć (ale ja wiem co Ci daje taka siłe )
A gdzie Hania????????????? Pewnie wyleguje sie jeszcze.... albo ćwiczy?
Karolka a u mnie słońce!!!
Serenka a inhalowałas Pawełka elektr. inhalatorem?
Dziewczyny pomóżcie mi... ide na urodziny dwulatki co jej kupić tak w granicach 100 zł.Łaze od tygodnia po necie i szukam i nic nie znalazlam.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
my z laska dzis pospalysmy troche dluzej i dzieki bogu, bo mamie to bylo potrzebne. teraz sie elizka najadla i znowu w kime
chlopaki duzo zdrowka zycze :-* i oczywiscie 100 latek
sloneczko pieknie swieci, ale dzis spacer odpuscimy sobie. po wczorajszym targaniu wozka jeden szew mi sie znowu rozszedl, a juz prawie wszystko sie zroslo, grr...
moja niunia okazuje sie ze najmlodsza w koncu jutro juz 3 jutro zmierze kloca
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Odnośnie B. też nie wiem, co mam poradzic.. chce żeby było dobrze, bo zasługujesz na najlepsze, ale tak jak pisałaś, jeśli do końca października nic sie nie ruszy, to ja myśle,że to wiecej nie ma sensu, bo ile bedziesz czekała, ciągle ma sie tłumaczyc kasą ? Niezbyt fajnie..
U nas też spokojna noc, maluch mi zaczyna sam zasypiac, bez bujania itd, także postepy
Pogoda ładna, słoneczko świeci od kilku dni, oby taka sie utrzymała chociaż do końca miesiąca to bedzie super.
Rysa Zapraszam na kawe hehe :-p
Wczoraj miałam "chwiejnośc" hehe ale już lepiej :-P Dzisiaj za to leń kompletny..
Zaczełam oglądac od 1 sezonu Masterchefa wczoraj, dzisiaj pewnie dokończe
Powiem Wam,że odkąd biore tą biotyne i skrzypowite, to zauważyłam, że zaczeły mi ładnie włosy rosnąc
Miłego dnia dziewczyny
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
ale jestem nieprzytomna dzisiaj, wychwaliłam dziecko swoje że po szczepionce ok, a tu od 1 w nocy alarm co 40 min i rytuał cycek minuta jedzenia spanie i znowu to samo. Teraz od godziny śpi i ja też powinnam ale w dzień nie umiem spać
Dzisiaj u mnie -4 stopnie czyżby zima już nadchodziła, ale za to pięknie słoneczko świeci a ja zasmarkana po pachy.
Właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu nosidełka idealnego...
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
mój synek też się ostatnio tak solidnie zadrapał przez pół policzka i posmarowałam mu...mlekiem z cyca kilka razy i zeszło (!!) a ja muszę mu pazurki co2-3 dni obcinać szkoda, że mi tak nie rosną tylko się łamią co chwilę.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia