- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Abra, mnie też wielu ludzi odradzało, ale ja ich kompletnie nie słuchałam...chciałam spełnić swoje marzenie i nie żałuję.
Gochens jak ja Ci zazdroszczę takich wyjść z mężem.ehhh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
No i znowu mnie dołek dopada..boże... niech to sie już skończy..
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Abra ma stresa przedweselnego będzie oki...juz wszystkie to mówiłysmy a później bedzie się śmiała ze tak sie stresowała niepotrzebnie.
ABRA nie stresuj się tak bo na zawał zejdziesz do dnia ślubu ! A w dniu ślubu jeszcze zemdlejesz i co...idź na żywioł...hehe wiem że może łatwo mi się pisze...ale nie będzie źle...poród był gorszy
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Cały czas was czytam ale strasznie ciężko mi šie zabrać za pisanie przeź telefon... Strasznie to n ie wygodne i długo trwa
Bartuś i Pawelek buziaki
Abra ty šie ńie denerwuj ńie ma czym to jest piękny dzień i niestety szybko - za szybko mija dobrze ze są zdjęcia i można powspominac
Tyle miałam do napisania przeź cały dzień i pouciekalo mi
Bartuś był dziś na pierwszej randce z dwumiesięczna Ania i bYły pierwsze spojrzenia w oczy
Klara jak wróce do pracy do Bartusiem zajmować sie będą moi rodzice r mieszkają 10 minut ode mnie piechotka i ja do pra y mam też 10 minut piechotka do żłobka bym chyba go ńie oddała
Agusia śliczna bylas na ślubie
Ide spać bo odpływam:-(
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusia Ja kiedyś takie głupie myśli miałam, ale na szczeście odeszły
Miejmy nadzieje,że obu nam szybko minie ten burzliwy nastrój..
No i sobota, wiedziałam,że tak bedzie weekend i pogoda sie popsuła, znowu pochmurnie..
Nocka mineła dobrze.
Z okazji pogody, zero planów na dzisiaj.
Miłego dzionka dziewczyny
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
u nas od dawna tak kiepska nocka. wieczorem dalam 150 ml elizie, mylse juz duza dziewczynka niech je, no i myslalam, ze pospi dluzej, a gdzie tam. o 1 pobudka, pozniej o 4, i teraz po 7. zawsze w nocy tylko raz wstawalam, a tu jeczy i jeczy. ale nie czuje jakas mega zmeczona, bo dzis mega sprzatanie mnie czeka, no i lazienka
agusia calkiem inaczej wygladalas na slubie, jakas inna twarz bardzo ladne zdjecia.
oj dziewczyny nie przypominajcie mi o tych pieprzonych hormonach. ja na szczescie sie od nich uwolnilam, ale bardzo dobrze pamietam jaka byla prze..bana przez nie. tez ciagly ryk bez przyczyny konkretnej. trzymajcie sie abra i agusia, wczesniej czy pozniej to minie, MUSI minac!!!!!!
o marta to zaczynaj zbierac na slub dla bartka
my tez juz mamy chlopaka, a to jeszcze odkad bylam w ciazy pol roczku starszy, ale narazie strzaly amora chyba nie bylo
ja dziewczyny musze sie wam przyznac, ze wczoraj jak sie polozylam do lozka wieczorem stwierdzilam, ze to jest najpiekniejszy moment calej doby.
milego dnia dziewczyny i maluszki
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wczoraj było super. pobawilam sie w tarzana zrywajac gruszki, mam bardzo wysokie drzewko;) i o malo z niego nie spadłam, zaatakowal mnie szerszen 5cio centymetrowy bo stolowal sie na moich gruszach no wec zostawiłam mu trzy gruchy, a co niech se ma za to ze mnie nie uchlał.
Pogoda piekna. Więc uspilam zoche i pojechałam na dwie godziny na grzyby. Powtorke z rozrywki zrobimy w niedzielke:)
Agusia śliczne zdjecia i jakie masz super cycole:p ale ze mnie zboczuch, no ale tak to jest jak sie nie ma(czasem czuje sie jakby mi mastektomie zrobili:()
Abra z ta kiecka to moja wina, ale sama wiesz ze ciezko by bylo w domowych warunkach:*
i usmiech prosze bo do.slubu sie dorobisz kilku zmarszczek wiecej!
Rysa sliczni wy tylko cos ciemno.
Karolka co do kupek to ja chyba nie wiem czy moje dziecko wogole cos wysrywa. Zazwyczaj co 9 dni jest w pieluszce kupa ktora wsiaka w pieluche...
Kasiu dzieki ci bardzo, pewnie ze sie nie obrażę
A B. Postawiłam pod ścianą ma pieniadze, ma wolną niedziele, więc tylko dobre checi potrzebne. Takze wszystko sie okaze. A co do tego ze ja i zosia najwazniejsze to dobrze pamietam. Nie jestem zakochana w nim ślepo. Fakt zalezy mi na nim i wiem ze moglybysmy byc szczesliwe przy nim, ale nie po trupach. Juz tyle mi to życie niespodzianek sprawiło ze kolejna mnie nie zdziwi ale ucieszylabym sie gdyby wreszcie byl spokojny constans:)
A i wczoraj doszlo mi jeszcze nosidelko:) jest super, sliczne i wyglada zupelnie jak nowe, ale mi sie trafilo:D
A tu kilka zdjec z wczoraj:
A i zapomnialam bysmy mialy w drodze porotnej wypadek w Łęczycy . Z naprzeciwka juz mnie auta oslepialy bo juz szarowka byla wieczorem i nagle zobaczylam przed maska owczarka niemieckiego. Kuzwa jaki wyrzut adrenaliny mialam. Odrazu po hamulcach i szczescie ze za mna nic nie jechalo, bo nie chce myslec co by bylo. A takie wolno chodzace bydlaki to tak jak kocham zwierzeta to bym powybijala bo to strasznie niebezpieczne:/