- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
A Filipek lubi marchewke,dzisiaj mu dałam brokuła z ziemniakami z tej rosmanowskiej serii,myślałam że nie będzie chciał bo spróbowałam i smakuje dosłownie jak surowy ziemniak ale nie wybrzydzał.Problem polega bardziej na tym że mały jest strasznie ruchliwy i w dodatku w trakcie jedzenia wklada sobie rece do buzi potem dosłownie wszystko jest upaprane.Nie jestem w stanie tego kontrolować.Śmiałam się że chyba go będe ubierać w folie i wszystko wokół też
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Faktycznie chyba to przemęczenie. Jutro wraca moja mama to poprosze ja zeby do południa kiedys przyszła (może uda jej sie w pracy to załatwić) i troche dojde do siebie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Widze że ten moj nastrój do d... udziela sie tez Tomusiowi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieki dziewczyny że jesteście
A malutkamilka teraz z mężem szaleje...
a za Violcia i Rysą tez mi się teskni Violcia pewnie biega teraz intensywnie po tych polskich ciasteczkach
I co u Sophie tez jestem ciekawwa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Rysa do nas jak w dym... Zawsze będziemy
Wogóle super że jestescie... Bez was to ńiebyło by to samo
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj w Rodzince.pl Boski mówil do żony coś w stylu "kiedyś kochałem cię za to jaka byłaś a teraz kocham cię za to że jestes matka moich synów"
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
A jak Ci idzie prawko?
Kasiu w kwestii rizwodow to kazde dziecko takie rzeczy przeżywa. Mówię to jako takie wlasnie dziecko mysle ze Agusia sie ze mna zgodzi. Takze musisz a wlasciwie wszystkie musimy dbać o zwiazki z tatusiami bo jak to sie mowi rodzina to jest sila;)
Haniu ja tez podawalam wymiary na 4. Miesiace. Szkoda ze nie zapisywalam wymiarow to bym pozniej wszystkie zebrane podala na szybko Malutkiej.
Jak Wam ida cwiczenia? Ja dzis włączyłam sobie troche starego areobiku z Fondą i Zumbe;) kurcze obiecalam sobie ze jak przestane karmic to sie zapisze do szkoly na Zumbe strasznie mi sie podoba:) no i yoga Aaaaaummmmmm
Zosia umyta spi juz grzecznie. A ja oglądam mam talent. I zaraz lulu.
Jutro muszę jechac po pampery bo juz sie zapasy koncza
Aaa i jeszcze wam powiem strasznie sie wystraszylam. Po kapieli przy kosmetyce patrze a ona w zwałce na udzie ma taka zaczerwieniona kroste patrze z bliska a tu wbity krotki włos pensetka wyjelam:( tak mi sie wydaje ze to siersc psa sie jej wbiła. Moze nie zauwazylam i na ubranku gdzies była muszę bardziej uważać:/
Bartus w jesiennej aurze przepieknie:)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Rysa, witaj kochana...co Ci leży na serduszku, to nam tutaj pisz...ja też tak trzymałam w sobie, ale w końcu przecież po to tu jestesmy by podnosić siebie na duchu, by wylać żale, a czasem nawet wykrzyczeć się wirtualnie, że źle nam na świecie...
Marta, jaki cudny Bartuś...tak poważnie patrzy na drzewka śliczny chłopczyk
Srenka, oj spory Twój synek, może koszykarzem będzie ja mam nadzieje, że mój brzdąc odziedziczy wzrost po tacie...mnie sie zawsze podobali wysocy mężczyźni
Kasiu, ja też Cię bardzo podziwiam, tyle obowiązków na głowie i do tego studia ,i to 2 kierunki jestes wspaniałą mamą, żoną i studentką...a tak jak dziewczynki napisały...facetom też sie należy kopa w tyłek i to ustawow powinno byc zatwierdzone...bo czasem przychodzą im głupoty do głowy.
Ikunia, myslę, że nic się Zosi nie stało, ale dobrze, że wyhaczyłaś tą sierść
Kakaszka, mam kombinezon śliczny, ale na 62cm...więc na Elizkę za mały, a większy zostawiam dla Arusia...przykro mi...
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Dzieki kobietki ze jestescie
Bartus przystojniacha jak nie wiem co i sliczniutka ma kurteczkę i czapke tez.
Agusia dzięki
Miłej nocy
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wogóle to macie jakiś patent na marchewkowe plamy?
Mi raz koleżanka mówila że jak šie z facetem poklocila na ostro prży dziecku to dziecko straciło przytomność i jechali na pogotowie
Także Kasiu i wszystkie dziewczyny koniec kłótni ladnie šie tulimy do mężów i partnerów :-*
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
i cały czas ciocia to ciocia tamto, normalnie Dziewczyny z większą liczbą dzieci PODZIWIAM! Ręce mi odpadają bo mała nie chciała usnąć, a marudna bo kupki nie robiła już tydzień a odnośnie stosunków pomiędzy małżonkami to też uważam że teraz trzeba jakoś o ten związek dbać dla Dziecka:) bo potrzebuje obojga rodziców, a powiem Wam że dzieci czują bo ja raz się pożarłam(ciut głośniej) z mężem przy Małej i wpadła w taką histerie że nie mogłam jej opanować a jak już się uspokoiła to po usłyszeniu głosu męża histeria znowu ;/ także teraz jak mam coś do wygarnięcia to nie w obecności małej
Bartuś i Artuś przystojniaki takie że hej będą sie nasze paniennki biły heh
Haniu a tutaj upolowana czapeczka
Dobrej nocki dziewczyny
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzeba je szybko zaprac mydlem,jak dla mnie najlepszy zielony ludwik a następnie do pralki...a jak masz strikte białego bodziaka to po zapraniu,do gara z odrobina proszku i gotować.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Arturek slodziak, fajnie te brzdace wygladaja przy jedzeniu:)
Karolka fajowa czapencja:)
A i zapomnialam zapytac wszyscy do okola mówią ze nie wolno obcinac wlosow przed roczkiem ze jakis przesąd kolejny, tylko co to za przesąd? I jak sie zapatrujecie na takie cus, bo mnie to juz korci zeby zosce obciac te" anielskie wlisy" bo to takie pióra.
A tu jeszcze my na dobranoc
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No te plamy to masakra ja zakładam dwa śliniaki jeden ceratkowy i jeden pomarańczowy ale i tak gdzieś sue ubrudzimy czytAłam że dobre jest słońce ale gdzie tu w pAździerniku słońce
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa