BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #764065 przez abrakadabra
No z tym talentem kulinarnym to kuleje pomoc :P No właśnie z tą reką to lipa, bo mi szwy popuściły :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #764069 przez Sophie25
Abra dobrze ze u tesciów było ok! :) Oby ta reka sie wygoiła 3mam mocno kciuki rownież! :)
Ja tez się strasznie przed slubem stresowałam,a jak juz minęło to Mowiłam do M że krotko poszlo a On że "tak sie balismy , a mogłbym brac jeszcze raz" :lol: :lol: i mu sie nawet spodobało :lol:

A wiecie co jeszcze wczoraj powiedział po masażu "w sumie to myslalem ze kobitka Cie bedzie masować" :lol: :lol: :lol: :lol: myslałam że padneeeee :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #764079 przez kakaszka
boze dziewczyny nadrobic was to nielzy wyczyn :P

na poczatek dzien dobry :) wczoraj rano rozwalilam wtyczke do ladowarki od laptopa dlatego mnie nie bylo, bo komp sie rozladowal. ale na szczescie z odsieczal przszedl moj facet i naprawil :) czasami sie przydaje :)czasami...

ja dzis mega wyspana. laska moja zasnela kolo 22, pozniej o 3 jedzonko i tatus sie tym zaja, pozniej o 7, a po jedzonku znowu zasnela i ja razem z nia i tak do 10 :D dawno nie bylam tak wyspana, az za duzo wyszlo, bo zadziumiona jestem.

mala jednak jest przyziebiona bo ciagle kicha i kaszle. sprobuje jutro sie dodzwonic do tej przychodni, ale z buta juz nie ide, najwyzej do czwartku wytrzmamy, a jak narazie psikam jej gardelko tantumverde, bo jakos wczesniej nam pediatra polecala, no i pijemy cieplutki koperek.

mielismy dzis startowac na dlugi spacerek cala rodzinka, ale dupa chyba z tego wyjdzie, bo cos wietrznie sie zrobilo i prawdopodobnie sie rozpada.

kasiu a moze mu za goraco w uacie jest, czy cos?

violcia fajnie ze podroz sie udala, teraz niestety trzeba wracac do codziennosci :)

ikunia jak bym chciala to bym zciela wloski, w dupie mam kto co mowi, a tym bardziej przesady.

sophie no to ci zazdroszcze :P a bukiecik ladny, nie narzekaj :P

ale filip kreciolek :-*
rysa nie smuc sie kochana, kiedys bedzie lepiej, kiedys... :P

co do obowiazkow domowych ja nie mam takich problemow jak wy. raczej na odwrot musze sie zmuszac pol dnia zeby cos zrobic. ja to mam podejscie jak cos mi sie za chiny nie chce tomam to gdzies, jeszcze vrakowalo zebys sie stresowala nie umytym talerzem w zlewie, czy niewyrany gaciami.

oczywiscie wiekszosc tego co chcxialam napisac zapomnialam, wiec bede nadrabiac w ciagu dnia.

milej niedzieli :)

11 lata 2 miesiąc temu #764082 przez kakaszka
aha pomiary elizy na 3 miesiace ( napisze, bo pozniej zapomne,a tu zawsze bede mogla znalezc), 65cm i 7200 kg :D klocek maly

11 lata 2 miesiąc temu #764088 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziewczyny musiałam się wyżalić....przepraszam...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764091 przez violcia00
Kakaszka wow-faktycznie duza pannica Ci rosnie.

My mamy jutro wizyte i szczepienie,mysle ze syns dobil do 7 kg,wogole to wydaje mi sie ze czerwcowe dzieci sa najwieksze i najladniejsze :lol:

Sophie rowniez zazdroszcze,maz cud,tez by mi sie taki masaz przydal lub jakikolwiek :woohoo:

Wybaczcie ale nie doczytalam Was wiec nie wiem co z Rysa,ale coby nie bylo to smialo tutaj pisz,od tego tutaj jestesmu zeby wesprzec :silly:

Abra kochana-ty sie nie denerwuj tak tym slubem,ze wszystkim sobie poradzisz tylko bez nerwow,a to jednak Ikunia nie bedzie swiadkiem??? :unsure:

Haniu no w Polsce bylo super no i nigdy tak dlugo nie bylam,obiadki tez mialam z glowy bo albo tesciowa gtowala ,czy tesc(bo tez ma zdolnosci kulinarne)albo moja mama,no i moglismy z moim B wyjsc bo zawsze ktos przy dziecku zostal,no ale wszystko kiedys sie konczy.

Bartus,Filipek sliczni jak zwykle a i mamusia z Zosia swietnie wygladaja,wiecej zdjec nie zobaczylam wiec pozniej skomentuje :lol:

To ja powklejam troche fotek

a tutaj rodzice
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #764092 przez KaRoLkA
Filipek i Zosieńka cudni :*

Sophie ale Ci zazdroszczę tego masażu i to jeszcze czekolada mmmniam :D a bukiecik śliczny i ja osobiście wole takie niz czerwone :)

Violcia super że podróz na spokojnie i bez niespodzianek a Oskarek zuch i śpioszek :)

Gochens ta mała była z rodzicami tyle że niechciała do nich iść :cheer: ja to myśle że oni to jej za mało uwagi poświęcają i dlatego taka jest , bo ja z nią i z Gabi bajki czytałam i może tej uwagi jej brakowało :)

A co do jazdy samochodem to Gabrysia lubi , wystarczy ze ruszymy i muzyka gra i mała śpi :)
Moje dzidzi wróciło , zrobiła kupke i jej ulzyło a teraz ładnie je, nie ulewa :)
My idziemy na spacerek bo słoneczko ladnie świeci :)

11 lata 2 miesiąc temu #764096 przez KaRoLkA
A i ABRA super ze z tesciami ok i bylo super :) a jak oni do Kubusia ? A co do ślubv to dasz rade tylko bez nerwow :)

11 lata 2 miesiąc temu #764103 przez Sophie25
Agusia doskonale Cie rozumiem,ale jakbym Ci o swojej poopowiadała to byś stwierdziła że Twoja to przy mojej anioł,dlatego ja ze swoja nie mam kontaktu już pare lat i dobrze jest tak jak jest,ona nie widziała nigdy wnuczki,nawet ja to nie interesuje zreszta dla mojej matki zawsze liczył się partner...Taki typ człowieka.Dla mnie wzorem pozostanie moja babcia ktora mnie wychowywała.
Dlatego cieszę sie że poznałąm mojego Jareczka i jak miałam 18 lat się usamodzielniłam.

Dlatego Twoja napewno jest przy mojej aniołem.

Znowu sie zwierzyłam.... ale ulzyło mi! :)

11 lata 2 miesiąc temu #764110 przez Agusia83
Kochana współczuję...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja też się wyżaliłam, przepraszam..

Abra, właśnie, a co Ikunia już nie będzie świadkową?
Sama będziesz robić papnko na wesele? Sporo ludzi będzie? Szkoda, że nie mogę Ci pomóc, pewnie bysmy coś wymyśliły...ale na pewno sobie poradzisz.

Violcia witaj ponownie :lol:

Sophie, masaż?Wow, to ja tez zazdroszczę.... :blink:

Moje dzieciaki lubią jazdę samochodem...jeśli Artek płacze a stoimi na światłach to D. musi operować gazem by samochód się bujał :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #764114 przez abrakadabra
Kubusiem są zachwyceni :) Teśc mnie polubił :P Cieszył do mnie miche non stop :P

11 lata 2 miesiąc temu #764116 przez abrakadabra
Agusia, tak nie bedzie świadkową.. No i papu sama bede robiła troszke osób ma byc.. miało byc mniej ale sie pozmieniało ;)

11 lata 2 miesiąc temu #764118 przez Sophie25
Violcia zdjecia super,dzieciaczek cudooo, no i Ty jaka laska! :lol: :lol:

Ej ja tez bym potańcowała :lol:

A Moja Zosieńka uwielbia jezdzic autem,a raczej spać w nim,kiedys potrafiła 3 h spać jak ją bujało :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #764121 przez Agusia83
Violcia, ale z Ciebie laska :laugh: Brzuszka to kompletnie nie masz...i nie poznałabym Cie w tych włosach :silly: a synek cud miód i orzeszki :laugh:
Widzę, że nawet dziadka udało się uchwycić w kadrze :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #764124 przez Ikunia1910
Agusia no nieciekawie z mamcią znowu:( Robić awanturę o cmentarz. Kurcze jeszcze matce 4 miesięcznego dziecka i dwulatki... bez przesady... nie martw się tym. Chociaż z drugiej strony to nie tutaj jest problem tylko w tym ze mama rzeczywiście musi postawić na swoim i traktuje cie niedojrzale, ale chyba na to się nic nie poradzi. Możesz labo jej przytakiwać, albo wygarnąć wszystkie swoje żale...ale pewnie znowu się obrazi :dry:

Volcia no nareszcie jesteście:) Już się bałam że coś długo Cię tu nie ma. Fajnie że Oskarek taki dzielny w podróży. Piękny maluch i piękni Wy:) Jaka sexi mamuśka z Ciebie :silly:

Sophie róże piękne herbaciane :blush:

Ryska Fifi niezły wyczynowiec, to moja cizia się jeszcze wogóle nie rusza w takim razie :P Super jest ta fotka:) I powodzenia na examinie :D

Kakaszka zdrówka dla Elizki :kiss: I wogóle jaka kluska :D Między naszymi dziewczynkami jest miesiac róznicy i Eli ma 700g więcej w fadkach :cheer: Kurcze oddajcie mi troche tłuszczyku :P To moje to się jakies chude i długie zrobiło hihi :laugh:

Abra super ze teście przekupieni. Dasz radę ze wszystkim przecież jesteś dzielna babka. Szkoda ze Ci te szewki puściły :( No ale domyślam się ze przy Kubutku ciężko operować jedną ręką :S

Co do kłaczków to Zosiek nie ma jeszcze jakoś strasznie długich ale myślę ze jakbym jej ścieła po świętach może jak już skończy pół roku to by może dostała jakies sztywniejsze te włoski a nie takie fruwajki :P

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka