- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ja tez się strasznie przed slubem stresowałam,a jak juz minęło to Mowiłam do M że krotko poszlo a On że "tak sie balismy , a mogłbym brac jeszcze raz" i mu sie nawet spodobało
A wiecie co jeszcze wczoraj powiedział po masażu "w sumie to myslalem ze kobitka Cie bedzie masować" myslałam że padneeeee
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
na poczatek dzien dobry wczoraj rano rozwalilam wtyczke do ladowarki od laptopa dlatego mnie nie bylo, bo komp sie rozladowal. ale na szczescie z odsieczal przszedl moj facet i naprawil czasami sie przydaje :)czasami...
ja dzis mega wyspana. laska moja zasnela kolo 22, pozniej o 3 jedzonko i tatus sie tym zaja, pozniej o 7, a po jedzonku znowu zasnela i ja razem z nia i tak do 10 dawno nie bylam tak wyspana, az za duzo wyszlo, bo zadziumiona jestem.
mala jednak jest przyziebiona bo ciagle kicha i kaszle. sprobuje jutro sie dodzwonic do tej przychodni, ale z buta juz nie ide, najwyzej do czwartku wytrzmamy, a jak narazie psikam jej gardelko tantumverde, bo jakos wczesniej nam pediatra polecala, no i pijemy cieplutki koperek.
mielismy dzis startowac na dlugi spacerek cala rodzinka, ale dupa chyba z tego wyjdzie, bo cos wietrznie sie zrobilo i prawdopodobnie sie rozpada.
kasiu a moze mu za goraco w uacie jest, czy cos?
violcia fajnie ze podroz sie udala, teraz niestety trzeba wracac do codziennosci
ikunia jak bym chciala to bym zciela wloski, w dupie mam kto co mowi, a tym bardziej przesady.
sophie no to ci zazdroszcze a bukiecik ladny, nie narzekaj
ale filip kreciolek :-*
rysa nie smuc sie kochana, kiedys bedzie lepiej, kiedys...
co do obowiazkow domowych ja nie mam takich problemow jak wy. raczej na odwrot musze sie zmuszac pol dnia zeby cos zrobic. ja to mam podejscie jak cos mi sie za chiny nie chce tomam to gdzies, jeszcze vrakowalo zebys sie stresowala nie umytym talerzem w zlewie, czy niewyrany gaciami.
oczywiscie wiekszosc tego co chcxialam napisac zapomnialam, wiec bede nadrabiac w ciagu dnia.
milej niedzieli
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny musiałam się wyżalić....przepraszam...
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy jutro wizyte i szczepienie,mysle ze syns dobil do 7 kg,wogole to wydaje mi sie ze czerwcowe dzieci sa najwieksze i najladniejsze
Sophie rowniez zazdroszcze,maz cud,tez by mi sie taki masaz przydal lub jakikolwiek
Wybaczcie ale nie doczytalam Was wiec nie wiem co z Rysa,ale coby nie bylo to smialo tutaj pisz,od tego tutaj jestesmu zeby wesprzec
Abra kochana-ty sie nie denerwuj tak tym slubem,ze wszystkim sobie poradzisz tylko bez nerwow,a to jednak Ikunia nie bedzie swiadkiem???
Haniu no w Polsce bylo super no i nigdy tak dlugo nie bylam,obiadki tez mialam z glowy bo albo tesciowa gtowala ,czy tesc(bo tez ma zdolnosci kulinarne)albo moja mama,no i moglismy z moim B wyjsc bo zawsze ktos przy dziecku zostal,no ale wszystko kiedys sie konczy.
Bartus,Filipek sliczni jak zwykle a i mamusia z Zosia swietnie wygladaja,wiecej zdjec nie zobaczylam wiec pozniej skomentuje
To ja powklejam troche fotek
a tutaj rodzice
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Sophie ale Ci zazdroszczę tego masażu i to jeszcze czekolada mmmniam a bukiecik śliczny i ja osobiście wole takie niz czerwone
Violcia super że podróz na spokojnie i bez niespodzianek a Oskarek zuch i śpioszek
Gochens ta mała była z rodzicami tyle że niechciała do nich iść ja to myśle że oni to jej za mało uwagi poświęcają i dlatego taka jest , bo ja z nią i z Gabi bajki czytałam i może tej uwagi jej brakowało
A co do jazdy samochodem to Gabrysia lubi , wystarczy ze ruszymy i muzyka gra i mała śpi
Moje dzidzi wróciło , zrobiła kupke i jej ulzyło a teraz ładnie je, nie ulewa
My idziemy na spacerek bo słoneczko ladnie świeci
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dlatego cieszę sie że poznałąm mojego Jareczka i jak miałam 18 lat się usamodzielniłam.
Dlatego Twoja napewno jest przy mojej aniołem.
Znowu sie zwierzyłam.... ale ulzyło mi!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja też się wyżaliłam, przepraszam..
Abra, właśnie, a co Ikunia już nie będzie świadkową?
Sama będziesz robić papnko na wesele? Sporo ludzi będzie? Szkoda, że nie mogę Ci pomóc, pewnie bysmy coś wymyśliły...ale na pewno sobie poradzisz.
Violcia witaj ponownie
Sophie, masaż?Wow, to ja tez zazdroszczę....
Moje dzieciaki lubią jazdę samochodem...jeśli Artek płacze a stoimi na światłach to D. musi operować gazem by samochód się bujał
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ej ja tez bym potańcowała
A Moja Zosieńka uwielbia jezdzic autem,a raczej spać w nim,kiedys potrafiła 3 h spać jak ją bujało
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę, że nawet dziadka udało się uchwycić w kadrze
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Volcia no nareszcie jesteście:) Już się bałam że coś długo Cię tu nie ma. Fajnie że Oskarek taki dzielny w podróży. Piękny maluch i piękni Wy:) Jaka sexi mamuśka z Ciebie
Sophie róże piękne herbaciane
Ryska Fifi niezły wyczynowiec, to moja cizia się jeszcze wogóle nie rusza w takim razie Super jest ta fotka:) I powodzenia na examinie
Kakaszka zdrówka dla Elizki I wogóle jaka kluska Między naszymi dziewczynkami jest miesiac róznicy i Eli ma 700g więcej w fadkach Kurcze oddajcie mi troche tłuszczyku To moje to się jakies chude i długie zrobiło hihi
Abra super ze teście przekupieni. Dasz radę ze wszystkim przecież jesteś dzielna babka. Szkoda ze Ci te szewki puściły No ale domyślam się ze przy Kubutku ciężko operować jedną ręką
Co do kłaczków to Zosiek nie ma jeszcze jakoś strasznie długich ale myślę ze jakbym jej ścieła po świętach może jak już skończy pół roku to by może dostała jakies sztywniejsze te włoski a nie takie fruwajki