BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763688 przez Kasiasia
Tomuś ciociom przesyła buziaczki i dziekuje ze zyczenia!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #763693 przez Kasiasia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763707 przez Sophie25
Kasiasia nie przepraszaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba po to tu jesteśmy by sie wspierać i razem dzielić sie swoimi przezyciami,poradami no i oczywiście swoje żale i smutki wylewać no nie dziołchy? :)

Dobra ide pod prysznic,zdam Wam pozniej relacje co i jak chyba że jutro dopiero :laugh:
Ikunia a co do SPA to by sie przydało hah :lol: papa:*

a bym zapomniałs 100 lat dla Tomusia:*:*Sliczny jest,a jaki uśmiech cudny!!:*

taka zakręcona jestem że hej! :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #763718 przez Ikunia1910
Kasiu czyli to nie zupelnie tak jest jak ja zrozumiałam ze sie Tomusiem wogole twoj nie zajmuje. Masz sporo na głowie to fakt a jak ty studiujesz dwa kierunki zaocznie czy dziennie?moze ustalcie z mężem jakis dzien czy czas w ktorym robisz cos dla siebie, tylko dla siebie a on w tym czasie zajmie sie malym skoro mu to wychodzi, no i tez napewno on potrzebuje chwili samotnosci, teraz sa grzyby, pozniej ryby czy dłubanie w aucie. Ja to wogole cie podziwiam. Z jednym kierunkiem ciezko tu dziecko i prace domowe. Bedzie dobrze kochanie, masz chwilke zwatpienia ale sprobuj sie zrelaksowac jest sterta prasowania, prania kurze do wytarcia i caly zlew brudnych naczyn? no ok niech se bedzie. Jak Tomcio zasnie wez sobie kapiel rozgrzewajaca, kladz sie kolo niego z ogorkami na buzi i maseczka i zbieraj sily, wez.sie w garsc i wierze ze dasz rade ze wszystkim. Zobacz jaka jestes dzielna przezylas kolki malego i teraz ma byc juz tylko lepiej, głowa do góry.

No i jubilat piknego usmiecha tu nam posyla widze:) cudowny jest :)

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763723 przez Hania84
Lena od godziny śpi...rosół się robi :)

Kasia Tomuś przeuroczy ma uśmiech...oj taki kochany :kiss:
To nie jest aż tak źle kochana :) Ja też zrozumiałam tak jak Ikunia, że Ci mąż wcale nie pomaga. No może mógłby ciut więcej :silly: ale i tak nie jest chyba źle :) Ja też jestem taka jak Ty...niecierpliwa i wszystko bym chciała juz na teraz mieć...np. wysprzątane...ale przy małym dziecku się nie da tak czasem...moja mama mi to samo mówi co Twoja :) Musimy się chyba tego nauczyć, że jak jest małe dziecko to i niestety trochę bałaganu :silly: Dasz radę ze wszystkim...a mężowi też tak od razu nie odpuszczaj bo się przyzwyczai...niech pomaga i już :blink: Ja jak mam coś do zrobienia co wymaga dłuższego robienia, np.prasowanie to czekam z tym aż mój wróci z pracy i mu zaraz małą przekazuję i nie ma to tamto :side:
I za nic nie przepraszaj...Sophie ma rację...po to tu jesteśmy by się wyżalić i wspierać :)
FACETOM CZASEM KOPA W DUPĘ TRZEBA DAĆ haha :lol: :blink: B) wtedy lepiej trybiki im pracują :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #763743 przez Gochens
Ło matko ile czytania!

Tomus całuje ciocia :kiss:

Kasia będzie dobrze z jednej strony rozumiem Twojego bo mój też ma swoje hobby mianowicie piłkę i też często na nią jeździ. Ja mu zabronić nie chcę myślę że jakbym ja miała swoją pasję to też nie chciałbym z niej rezygnować... Zwłaszcza że facet nie zajmie się tak dzieckiem jak Mama ;-) Mama to Mama!! Ja też lubię czysto u wszystko na tip top ale często się nie da... Ikunia dobrze mówi niech se naczynia leżą w zlewie, trudno ;-)

Hania Twoja córcia to dopiero śpioch! He he dobrze że ci nie porwała tego precla hihi B)

Sophie udanej imprezy! Znaczy rocznicy!
My dziś już zaliczyliśmy zakupy w galerii i długi spacer a teraz jesteśmy u siostry z jej kotem i trochę mam schizy że wyskoczy na Alana bo wydaje dziwne dźwięki i kot myśli może ze to jakiś zwierz he

11 lata 2 miesiąc temu #763754 przez Marta1985
OU nas piękna pogoda i wróciłismy że spacerku :-)

Kasi buziaki dla Tomusia :-) :-*

Sophie super rocznicy życze :-)

Ide dac cyca małemu i zamiote w chałupie w [img/] ięcej ńie robię ;-) okna mylam a dziś już brudne ;-)

11 lata 2 miesiąc temu #763762 przez KaRoLkA
Kasia Tomuś piękny a jak się uśmiecha ładnie :) dziewczyny mają racje musisz odpocząć i zrelaksować się trochę :) podziwiam Cie dwa kierunki studiów , dom i małe dziecko ogarniasz JESTEŚ WIELKA niczym nasza SZÓSTECZKA I AGUSIA :) a tak ogólnie to kazda z nas jest Szefową we własnym domu i czasami trzeba tupnąć na faceta żeby im się tory nie poprzestawiały jak to Hania mowi :)
I jak tylko masz potrzebe to żal się będziemy pocieszać :)

Hania to Ci Lenka nie dość ze mame z łóżka wygania to jeszcze precla chciała zabrać :)

Sophi udanej rocznicy :)

My tez po zakupach, upolowalam małej czapusie i rękawiczki na zime B)
Mała dalej marudna , mam nadzieje że zrobi ta kupke niebawem :)

11 lata 2 miesiąc temu #763777 przez srenka_918
Jest 18 ;) Ciekawe co tak Sophie z mężusiem wyrabiają ;)

11 lata 2 miesiąc temu #763780 przez Ikunia1910
Kasiu czyli to nie zupelnie tak jest jak ja zrozumiałam ze sie Tomusiem wogole twoj nie zajmuje. Masz sporo na głowie to fakt a jak ty studiujesz dwa kierunki zaocznie czy dziennie?moze ustalcie z mężem jakis dzien czy czas w ktorym robisz cos dla siebie, tylko dla siebie a on w tym czasie zajmie sie malym skoro mu to wychodzi, no i tez napewno on potrzebuje chwili samotnosci, teraz sa grzyby, pozniej ryby czy dłubanie w aucie. Ja to wogole cie podziwiam. Z jednym kierunkiem ciezko tu dziecko i prace domowe. Bedzie dobrze kochanie, masz chwilke zwatpienia ale sprobuj sie zrelaksowac jest sterta prasowania, prania kurze do wytarcia i caly zlew brudnych naczyn? no ok niech se bedzie. Jak Tomcio zasnie wez sobie kapiel rozgrzewajaca, kladz sie kolo niego z ogorkami na buzi i maseczka i zbieraj sily, wez.sie w garsc i wierze ze dasz rade ze wszystkim. Zobacz jaka jestes dzielna przezylas kolki malego i teraz ma byc juz tylko lepiej, głowa do góry.

No i jubilat piknego usmiecha tu nam posyla widze:) cudowny jest :)

11 lata 2 miesiąc temu #763782 przez Hania84
Karolka pokaż czapę i rękawiczki :silly:

Gochens no mówię Ci tak na tego precla patrzyła, że szkoda mi było jej nie dac :D A Ty uważaj na tego kota bo one maja bujną wyobraźnie i kto wie co w ich małych łebkach siedzi :S :cheer:

18uhr ciekawe co Sophie wyprawia z małżem :silly:

Lena spała do 16.40...dałam jej marchew i znów walka była bo zaciskała usta jak nie wiem co...nawet jak chciała popłakac sobie to ze zaciśniętymi ustami to robiła haha :silly: spryciula...ale się nie poddaję bo musi już zacząć jeść coś innego. Jutro resztę marchewki po popołudniowej drzemce a w poniedziałek spróbuję jabłuszko jej dać...może to lepiej będzie jeść.

Karolka a czemu Gabi taka marudna dziś? Pogoda? czy coś innego?

11 lata 2 miesiąc temu #763783 przez srenka_918
Tomuś jaki przystojniak ;) Do schrupania ;) Oj będziesz miała dziewczyn do odganiania ;)
i nie przepraszaj za to że się żalisz! Przecież trzeba się wyżalić bo można by pęknąć, a my tu po to jesteśmy żeby „wysłuchać” i wesprzeć. No i Twoja mama i dziewczyny mają rację, jak odpoczniesz i się do końca wyśpisz to od razu piękniejszy będzie świat ;) a trochę bałaganu? Przymknij oko, przymknij drugie i jest git ;) Nie widać ;)

Hania jak tak czytam o wybrykach małej przy jedzeniu to tak jak z Pawełkiem ;) on wciąga ziemniaki tylko i wyłącznie, w każdych ilościach i nic innego ;) wszystko inne jest bleee ;)

Ja kotu też bym nie wierzyła... To są nie do końca pewne zwierzęta...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763788 przez Ikunia1910
Przepraszam dziewczyny za powtorke cos mi sie wcisneło :blush:

Ciekawe co u Violi czy juz dojechali cali i zdrowi do domku.
Dawno tez nie bylo Rysy i Malutkiej.
Hania karne zaby do rozdania ;)

11 lata 2 miesiąc temu #763790 przez rysa
Hej dziewczyny

zaglądałam do Was ale nie mam już sił .Dobrze że mamy nasze dzieciaczki.Widok Filipka zawsze sprawia że uśmiech na twarzy jednak się pojawia.

Tomuś przekochany :)

Wszystkim małym chłopakom i dziewczynom posyłam buziaczki :*

Obiecuje was nadrobić :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763792 przez Hania84
Ikunia rozdaję karne żaby :P Pierwszy dla Malutkiejmilki :silly: dawno nie była...a dziewczyny podawały wymiary dzieciaczków...i teraz co? Agusia podawała, szósteczka i chyba jeszcze któraś z dziewczyn.

Tez o violci ostatnio myślałam bo pisała kiedys ze do 10-ego sa w PL więc już powinni być dawno we FR i nie odzywa się. mam nadzieję, że wszystko okej.

Natali znów zniknęła...

Rysa a co się dzieje, ze nie masz sił? :kiss:

srenka może moja tez bedzie jadła coś innego bo marchew jej nie smakuje chyba....mam nadzieję że jak zmienię składnik to poje troszkę. Oby :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka