- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Ja za moim oknem kiedyś też miałam ładny widok... Piękne łany pól a w oddali las... zero cywilizacji... I 2 lata temu musiał budować się brat akurat 100m za moim oknem... Co najgorsze mamy okna mój balkon-jego taras naprzeciwko i jak któreś zapomni zasłonić okno przed zapaleniem światła to wszystko widać jak na talerzu... (to są okna co prawie całe ściany zajmują...)
Pawełek znowu śpi Padł na moim łóżku otoczony moimi misiami z dzieciństwa Wczoraj je wygrzebałam ze strychu odkurzyłam, powyprałam i dałam małemu sprawdzić czy będzie się bawił i oglądał je, co jakiś czas jakiegoś uderzył, niektórymi rzucał lub kładł je na głowę i wymęczył się tym biedaczek
Szósteczka co Was te choróbska się tak czepiają... Trzymajcie się ciepło i zdrowiejcie szybko i już więcej nie chorujcie!!!
Kakaszka ja małego kąpię na brzuszku jak chcę szyjkę umyć, bo wtedy wysoko podnosi głowę i odsłania szyjkę a inaczej ją zaciska, bo ma tam łaskotki
Gochens a Ty bidulko tak się ostatnio z Alankiem męczysz, że się nie dziwię że czasem masz dość... Każdy ma swój zakres cierpliwości i sił....
Sophie Ty odpoczywaj i okna zostaw w spokoju!!! Na Boże narodzenie umyjesz sama Teraz daj się wyręczyć Niech mąż umyje
A Tu jak śpi mój misiek z misiami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
z okolica to wam pokażę
Cordis to będziesz miała najazd , trzymaj sie kochana
Srenka ale Misiu słodki , Pawełek oczywiście
Dziewczyny zróbmy sobie galerie Śpioszków naszych dawać fotki najlepiej jak w naszych łóżkach śpią
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
to musze kiedys sprobowac wykapac brzuszkiem na dol, bo tez ciezko mi sie myje szyke elizy.
wlasnie sophie nie masz nic wiecej do roboty niz okna myc mi by sie tez przydalo, ale ja juz lazienke myje 3 dzien, a co dopiero okna
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Alanku wszystkiego dobrego.
Muszę też spróbować wykąpać go odwróconego. Coraz bardziej szaleje nóżkami w wodzie chlapie i nawet zaczyna się uśmiechać do tej pory był poważny w kąpieli.
Srenka sposób na teściową świetny.
Ja do mojej jeszcze nie powiedziałam słowa mamo a 2 lata po ślubie- póki co nie przeszło mi przez gardło.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Srenka synuś cudnie wygląda w tych misiach
Dobra nie myje tych okien
KaRoLka ja jestem za,znajde jakies fajne zdj i wrzucam
Mój mężuś coś planuje,bo mnie zagaduje jak sie czuje i że jutro wieczorem coś wymysli i Mnie zaskoczy a jutro jest Nasza rocznica 4 lata Ale szybko minęło....
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Sophie a to zdjęcie chyba jeszcze jak Zosia malutka była co nie ?
Też mam gdzieś jakieś...jak śpiocha...ale musiałabym zrobić jej teraźniejsze...tylko że mój aparat dzwięki wydaje i nie chcę jej zbudzić...ale pokombinuję
Dziś robię dwa obiady bo mój zażyczył sobie ryż na mleku z cynamonem i musem jabłkowym, a że ja tego nie lubię to mam naleśniki ze szpinakiem
Nie wiem jakoś tak ryż na mleku za mną nie przemawia...kaszkę mogę zjeść ale ryż na mleku bleee.
Sophie to wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji jutrzejszej rocznicy...może wybiegam trochę...ale mogę czasem zapomnieć jutro hehe
Później się pochwal co mężuś przygotował dla Ciebie.
Lencia śpi od 13-ej a ja zrobiłam właśnie dla siebie obiad i dla mojego.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie przyłączam się do Hani pochwal się co tam mężuś wymyśli
Moj małżonek wczoraj dał Mi prezent na urodziny tyle że są dopiero za dwa tygodnie ale stwierdził że będzie miał z głowy
Tutaj Macie obiecany widoczek ja mieszkam tam na dole po prawej gdzie skupisko domków
a tu Moja Panna która lubi się rozłożyć (po tatusiu), musi być wygodnie:D
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Alanku wszystkiego naj z okazji ukończenia 4 miesięcy
Karolka ale masz widoki z okna boskie zazdroszcze Ci ich ale pogody nie zazdroszczę, u nas dzisiaj słoneczko i 16 stopni
Zosieńka Gabrysia Pawełek słodziaki Aż mi sie spać zachciało. Julka też sobie śpi ale w wózku na dworze.
Syrenka pewnie wspomnienia z dzieciństwa wróciły jak te misie "odkopywałaś".
Bylismy wczoraj z Julą u lekarza, ale niczego dalej nie wiem ,chyba uznała ze Jula sobie guza nabiła kazała obserwować i za tydzień sie zgłosić Musze skonsultować to jeszcze z jakimś innym lekarzem.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oczywiście ze Wam powiem co i jak co zaplanował tylko muszę to od Niego wyciągnąć,ale znając Jego zawziętość dowiem się pewnie jutro
KaRoLka niunia słodka!a i pościel śliczna,uwielbiam serducha
Widoki cudo,mężuś uwielbia góry a ja to do góry dupą na plaży albo na basenie bo pływać uwielbiam
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Sophie księżniczka pięknie śpi a Pawełek cudnie wygląda w tych zabawach!
Dziewczyny które karmią cycem... Ile Wasze maluchy czasu jedzą? I co ile? Bo Alan ostatnio je co 2-2,5 godziny i ok 5-10 minut... Dziwi mnie że tak mało spędza na cycu, ale sam puszcza więc chyba się najada?! W ogóle dziś próbowałam ściągnąć coś po tym jak zjadł i tylko kilka kropli ściągnęłam w ogóle prawy cyc mi szwankuje i bardzo rzadko z niego karmię, musi minąć duuuuzo czasu.. Ehh mam nadzieję że przez te stresy nie zaniknie mi pokarm
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Alanuś całuje ciocie i dziękuję za pamięć
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Widoki cuuuudowne Najlepsze śpioszki
A wspomnienia ożyły i trzeba było poprawić jednemu "szwy" po operacji
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zocha narobiła mi krzyku przez prawie 2 h tak strasznie płakała że niewiedziałam co już robić wystraszyłam się że jej coś dolega więc w samochód i do lekarza ( odziwo znalazło się miejsce, to biore Zochę,płacze jak diabli,idziemy do Niego a On pobadał i po chwili zagląda do pyszczka i mówi : Zaczyna się ząbkowanie i mówi czasem zdarza się ząbkowanie tak wcześno...
Doznałam szoku
Zakupiłam gryzaki wodne,1 już w lodówce,co chwilkę zamacza kaftanik tak się slini...a ile płacze na noc dam jej przeciwbólowy.........ide bo płacze........
1ząb może się wyrzynać do 40 dni
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wytrzymuje do 3 godz ale i czasem potrafi po godzinie się domagać.
Sophie już Ci współczuję a tak naprawdę to ja też się boję tych zębów co to będzie hmmm