- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja bym się w ogóle ludźmi nie przejmowala chyba że masz jakąś daleką rodzinę czy coś a jak najbliżsi to chyba zrozumieją
Heh od tej firmy zamawiałam zaproszenia na ślub
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena śpi od 13.30 . Ja zrobiłam obiad mojemu (śledzie w śmietanie i ziemniaki) ja nie jem bo cos żołądek mnie boli...
Klara no chyba przechwaliłyście mi Lenkę z tym zasypianiem hihi teraz daje mi trochę popalić...no i też mam nadzieję że dziś ładnie zaśnie a nam da ucztować rocznicę
Jeszcze raz dziękuję za życzonka
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Słyszałam że jak zęby idą to kupki są wodniste ale nie wiem ile w tym prawdy...
Moja teściowa odwiedziła nas 2 razy... Przez ponad 3 miesiące... Może dlatego że my tam zajeżdżamy ok 2 razy w tygodniu... A co dała małemu? Hm... Niech się zastanowię... 200zł na chrzest... I tyle z jej opieki i prezentów... Na ręce wzięła go do zdjęcia tylko... Ale to dlatego że dostała jakąś chorobę rąk (nawet nie wiem co to) że jak za dużo ma ciężarów to ręce same to puszczają i nie można przewidzieć kiedy, ale jak mały sam będzie chodził i broił to ona nie będzie musiała go podnosić, tylko za rękę weźmie i sam pójdzie więc będzie go pilnować czy chce czy nie Ale ja pracy jako takiej nie będę miała, tylko opiekę nad zwierzątkami gospodarskimi, więc praktycznie cały dzień w obrębie podwórka
Zaproszeń też nie miałam, do wszystkich dzwoniłam i wydałam na tel wiele więcej
Co do tego że jestem młodziutka to mi miło że młodo wyglądam w Waszych oczach Mam 22 lata Ślub brałam mając 21 NIe byłam taka młoda Chociaż jak czasem w sklepie mnie się o dowód pytają jak alkohol kupuje to mi się miło robi
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Hania wszystkiego naj z okazji rocznicy zyjcie sto lat.
apropo awantur z facetami i problemami z dogadaniem sie z nimi to ja zawsze jak mialam problem i moj nie mogl mnie zrozumiec to pisalam mu lisciki bo czasem jak sie mowi to jest sie zle zrozumianym lub nie powie sie tego co naprawde chce sie powiedziec wiadomo jak to w emocjach teraz to siadamy naprzeciw siebie przy herbatce przy swiecy i rozmawiamy choc i tak zdazaja nam sie mocne klutnie i przykre slowa jak to w zwiazku.
Dzis przywiozlam tate ze szpitala wpierw rano zrobilam rissotto zeby dziewczyny zjadly przed wyjazdem na zielona szkole a teraz juz po rozeslaniu pannic czekam na mojego moze dzis bedzie mniej styrany i bardziej do zycia.
Dzieciaczki sliczne niektore mocno sie zmienily inne mniej ale po kazdych widac ze sa starsze a slubne przepiekne w super scenerii pozdrawiam
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
My dawaliśmy zaproszenia pomimo że 90% rodziny z tego samego miasta ale stwierdziłam że pamiątka będzie.
Filip śpi a ja czekam na koleżanki i sobie poplotkujemy
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
srenka po twoim poscie zastanowilam sie le to ja mam lat i sie zalamalam zapomnialam, ze juz skonczylam 24 ( nie pamietam tych urodzin, bo nastepnego dnia szlam rodzic do szpitala i to ostatnie o czym myslalam). kiedy ja sie tak postarzalam, a w glowie nie wiecej niz 7 lat temu, jak juz mieszkalam sama.
ja bym tez zaproszen nie wysylala, tak w ogole ja nie wiem czy kiedys ochrzcimy ta mala. mnie ten temat za bardzo nie rusza, a moj facet uwaza ze jakis poczestunek musi byc ( a narazie nie ma mozliwosci finansowych), wiec jest dalej niz blizej, ale ja sie w to nie wtracam, bo to nie moje klimaty.
eliza ma dzis mega spiocha, juz za ta dobe przespala drugi posilek ( pierwszy mial byc o 3 w nocy, i teraz o 14 miala jesc, aspi jak susel). wiem, ze dziecko ma jesc 6 razy teraz po 150 ml, ale ostatnio je 5 ( rowniez dlatego ze spi), a dzis bije rekord. mama nadzieje, ze krzywda sie jej nie stanie, tymbardziej, ze ejst taka klucha, jak myslicie? czy mam ja budzic, zeby jadla?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a więc zaczynamy
Lenka mająca jeden dzień
..i Lenka 4-miesięczna
Sophie a to dla Ciebie ...dostrzegasz podobieństwo?
..i teraz minkowo-aktorska Lenita
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pawełek też właśnie zasypia
Ja od paru dobrych lat mam ten sam mózg... No może nawet bardziej szalony niż kiedyś Jako nastolatka byłam bardzo sztywna i poważna... Teraz mi czasem odbija Ale z macierzyństwa cieszę się najbardziej na świecie
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
KaRoLka zaproszenia sliczne
Kakaszka jak ja Ci zazdroszczę że Twoja mała tak spi,moja jak spi max 1 h to jestem przeszczęśliwa bo moge cos w tym czsie zrobic,a tak tesknie za pisaniem...
Agusia myslimy nad tym z J duzo,lekarz nam mowił że mamy szanse ale najwieksze w przeciagu 2 lat i wczesniej jesli bysmy sie starali...
Powiedzcie mi czy dziecko moze tak strasznie sie wystraszyć kogoś obcego że tak płacze histerycznie. Opowiem Wam dzisiaj jak byłysmy na dworze to przyszedł sąsiad i zagladnał do wozka , a Zoska tak strasznie zaczeła płakać ze nie mogłam ja niczym uspokoić,płakała tak przez dobre 20 minut....
HAnia faktycznie!!!!!!!!!!! Lenka i Zocha to siostry!!!
Jaka minka cudna , sama słodycz a jak słodko spała maluteńka
Ta minka w przedostatnim zdjeciu wymiata!!!!!!! ale cudna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi też brakuje pisania tu jak mam cięższy dzień... Dlatego tak się cieszę że mój Pawełek wrócił Bo ostatnio przez ten brak kupki to on był taty
Hania zdjęcia świetne Lenusia naprawdę ma talent
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie co nie? Siostry jak bum cyk
No Lena to minki ma the best hahaha
ale Was zasypałam zdjęciami Lenki...ale to nic...raz nie wciaż
...i znalazłam jeszcze jedno ...nie było go tu na bank bo to zdjęcie z kamery
ręce najsmaczniejsze
ocho Lenula sie obudziła...czas na mleko
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
a koszulka świetna!
Srenka kochana mi chodziło o pisanie ksiazek,opowiadań,brakuje mi tego
W ciazy napisałam małej bajkę
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi też łatwo idzie pisanie ale o książkach czy bajkach to bym nie myślała bo za długie I ludzie by się musieli męczyć żeby czytać Wolę nie pisać
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koszulka jest zarąbista bo pisze na niej że "moja mama jest ładniejsza od Twojej" haha
Lena nakarmiona, teraz leży i ogląda ręce