BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #766006 przez Agusia83
Jest reklama, to mogę dalej pisać :laugh:

Abra, ja tez miałam chwiejne nastroje przed ślubem, bardzo się stresowałam, czy wszystko się ułoży...najbardziej bałam się pierwszego tańca...D. uczył mnie walca wiedeńskiego...przy tym sie okropnie wkurzalismy na sobie, w dodatku pogoda wówczas dawała w kość, non stop upalnie..ale na szczeście wszystko się udało...zobaczysz, że i u Was tak będzie :laugh:

Szósteczka, cieszę się, że Wiki ma już zdrową rączkę...oj niestety nasza słuzba zdrowia jest postrzelona...sama w niej pracuje, ale zawsze staram się traktować pacjentów tak jak chciałabym by mnie traktowali..
A mleczkiem kompletnie sie nie przejmuj.

Artuś nadal sam zasypia w łóżeczku na noc...my tez po tzw"dobranocce" idziemy spac :laugh:

Krewetki też mi smakują, ale jadłam je jedynie u kogoś, sama jeszcze nie robiłam, trochę się boje, ale muszę spróbować.

Ja glutenować Artka bedę za pomocą kaszy manny...jak skończy 5 miesięcy...przy Emisi robiłam tak samo...gotowałam łyżeczkę grysiku i podawałam łyżeczkę, najpierw pół do zupki...bo wówczas Emi zajadała się już zupkami..

A mój synuś zjadł dziś ze smakiem 1/3 słoiczka marchewki :laugh: i byłam z niego bardzo dumna :laugh:

A to Zosia dziś tak pieknie się przekręcała z brzuszka na plecki, czy Pawełek, przepraszam, ale nie zakodowałam, tyle tych postów dziś...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766007 przez Sophie25
Aleksia moja na niebiesko ubrana była hah :D
Ale powiem Wam szczerze ze uwielbiam moja małą w niebieskim, mimo ze pelno jest dla dziewczynek rozowych ubranek to ja czasem doszukuje sie niebieskiego A i uwielbiam ja w zółtym wdzianku! :)

Hania no miała bujne włoski a teraz łysolek, jak zciagam jej czape to jej takie kłaczki wystają do gory! :lol: a przypomniałam sobie - FRUWAJKI :lol: :lol: Ikunia ki sie przypomniała z fruwajkami :lol: dzieciaczki podobne do siebie jak lezałam w szpitalu to obok Zosi lezała mała helenka i była identyczna jak Zocha smiałysmy sie ze mamy takie same dzieci tyle ze tamta była ciut mniejsza...nawet kontakt z ta mamuska mi został piszemy czasem do siebie :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766009 przez Hania84
Kurka napisałam na poprzedniej stronie ostatniego posta i ciekawe czy ktoś zobaczy bo od razu powstała następna strona :P

Wszystkie pociechy śliczne :) ja jak pisałam wcześniej fotki dwie wstawię jutro :)

Moja niestety po dobranocce spać nie chodzi bo śpi mi długo w dzień i drzemkę ma zazwyczaj koło 18.30 i trwa do 19 czasem do po 19 więc o 20 by mi nie zasnęła :P za jakiś czas będę ją przestawiać...a na razie niech jest jak jest :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766010 przez Agusia83
Ale dzieciaki się zmieniają...
Albercik bardzo się zmienił...a Zosia? słuchajcie, gdybyśmy zrobiły taka układankę i porozrzucały zdjęcia dzieciaków po porodzie i 4 miesiecy później, pewnie połowy byśmy nie dopasowały :silly:

Haniu, czytałam, czytałam..i się usmiechałam do siebie jak musiałaś z A. sie zmieniać przy Lence :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #766015 przez Sophie25
Racja z tymi puzzlami,a co do puzzli to chetnie bym z Zoska juz poukładała :D:) :D Ale sie rozpedziłam patrze a tu 200 postow juz wystrugałam :D

11 lata 2 miesiąc temu #766016 przez Hania84
Agusia no dokładnie...praca zmianowa dziś przy Lence była haha :D
...aaa i brawo dla Artka ze ładnie marchewke wcina :) moja Lenita nie lubi marchewki za to jabłuszko jej smakuje :) dzis aż uszy jej się trzęsły :)

Agusia ja dziś też pisałam ze Lena pierwszy raz (i to dwa razy pod rząd) przewróciła się z brzucha na plecy :D

11 lata 2 miesiąc temu #766019 przez Sophie25
Wzruszyłam się oglądając ten program na TLC...

11 lata 2 miesiąc temu #766022 przez KaRoLkA
Potrafi tez byc kochany ale gębe ma strasznie nie wyparzona i do wylewnych nie należy :/ ale i tak musze pierwsza reke wyciagnaą dla Gabi i jakby nie patrzył to mężem moim jest i kocham go , przepraszam za to rozklejenie juz sie biore za siebie :)
Dziękuje za rady i dobre slowa, kochane jestescie :kiss: i ciesze sie że moge tu byc z wami :)

Dzieciatka kochane . Zosieńki obie śliczne i Albercik przystojniak :)

11 lata 2 miesiąc temu #766023 przez Agusia83
Haniu, to Lence również gratuluje :laugh:

Sophie, ja tez ryczę....kurcze...jak ja się cieszę, że nie mieliśmy problemów z zaciążeniem

11 lata 2 miesiąc temu #766024 przez Ikunia1910
No Sophie wynik z tego taki ze "paszcza" ci sie nie zamyka hihi :p zartuje oczywiscie.
A zosia Twoja to rzeczywiscie ma aktorska mine Lenki te same wieeelkie oczy:)No i ten irokez szkoda ze go zgubila:)
Ja uwielbiam moja w szaroscuach, brazach, hranacie i w czerwieni różowym i pudrami juz mi sie rzygac chcesz szczerze mówiąc :P

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu #766028 przez Sophie25
Mi tak samo troszkę tych rozowych ubran jest na rynku sorry za słowo - nasrane hah :D
A no coś sie rozgadałam.... :D

Agusia ja rycze a zarazem sie z Nimi w pewnym sensie łącze....martwie sie czy uda mi sie zajsc w 2 ciaże przez moje problemy.......

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766029 przez Agusia83
Jak Emi była malutka kupowałam jej sporo różowych ubranek, ale wiecie teraz uwielbiam ja w każdym kolorze...a w czarnym wyglada rewelacyjnie :laugh:

A Artuś? Też we wszystkim mu pięknie...Włoski zaczęły mu jaśnieć...i w niebieskim wygląda bosko :laugh: zreszta jak jego tata :laugh:
Uwielbiam mego męża w tym kolorze...i w koszulach oczywiście, cieszę się, że on lubi chodzić elegancko ubrany...gorzej, że nienawidze prasować koszul :silly:

A Zosia poczęła się naturalnie? Mogę zapytać/

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766030 przez Hania84
Karolka no widzisz :) Czasem tak jest przy kłótni że się na siebie wkurzamy na wzajem (też tak mam i wtedy bym go najchętniej zostawiła) ale przychodzi chwila zadumy , emocje opadają i już jest lepiej. Mój też nie jest wylewny i też ma niewyparzoną gębę i też ja często wyciągam rękę do zgody ( bo mój to robi zazwyczaj tak, że za jakąś chwilę gada jakby nigdy nic) . Także chyba nasi panowie do siebie bardzo podobni :blink: ale kochamy ich :) Mój dużo pomaga mi przy dziecku, nie łazęguje, nie pije gdzieś po kątach więc jest okej :) i mimo że się czasem na niego wkurzam to za jakiś czas i tak pamiętam tylko te dobre strony ;)

Lecę spać bo już późno :) dobranoc :kiss:

P.S. Polacy te ciamajdy znowu przegrały :P

Ikunia masz rację Zosia od Sophie takie same miny robi jak Lenita takie same oczyska ma i rączki tez tak składa jak moja :D w ogóle na prawdę widze duuuże podobieństwo :) zresztą jutro wstawię fotki to Sophie zobaczysz :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766033 przez Agusia83
Mój też czasem ma niewyparzoną gebę, chociaż stara się do mnie brzydko nie mówić...ale róznie to bywa w złości...

płakać mi sie chce, że im się nie udało...

lecę spać.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #766034 przez Hania84
Mojego A. siostra też bezskutecznie stara sie o dziecko. Miała już też in vitro na które wzięli kredyt nawet i nici z tego wyszły. Ona już jest tak zrezygnowana że się poddała i nie stara się więcej mimo że nie taka staruszka z niej (ma 27 lat) . Mówiłam jej kiedyś że ma się nie poddawać, że niektórzy mają dzieci pierwsze nawet po 11 latach starań...i że ma pójśc do lepszego lekarza ( ponoc w Poznaniu jest fajna babka od niepłodności) ale widzę, że ona już nie chce :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka