- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Abra, ja tez miałam chwiejne nastroje przed ślubem, bardzo się stresowałam, czy wszystko się ułoży...najbardziej bałam się pierwszego tańca...D. uczył mnie walca wiedeńskiego...przy tym sie okropnie wkurzalismy na sobie, w dodatku pogoda wówczas dawała w kość, non stop upalnie..ale na szczeście wszystko się udało...zobaczysz, że i u Was tak będzie
Szósteczka, cieszę się, że Wiki ma już zdrową rączkę...oj niestety nasza słuzba zdrowia jest postrzelona...sama w niej pracuje, ale zawsze staram się traktować pacjentów tak jak chciałabym by mnie traktowali..
A mleczkiem kompletnie sie nie przejmuj.
Artuś nadal sam zasypia w łóżeczku na noc...my tez po tzw"dobranocce" idziemy spac
Krewetki też mi smakują, ale jadłam je jedynie u kogoś, sama jeszcze nie robiłam, trochę się boje, ale muszę spróbować.
Ja glutenować Artka bedę za pomocą kaszy manny...jak skończy 5 miesięcy...przy Emisi robiłam tak samo...gotowałam łyżeczkę grysiku i podawałam łyżeczkę, najpierw pół do zupki...bo wówczas Emi zajadała się już zupkami..
A mój synuś zjadł dziś ze smakiem 1/3 słoiczka marchewki i byłam z niego bardzo dumna
A to Zosia dziś tak pieknie się przekręcała z brzuszka na plecki, czy Pawełek, przepraszam, ale nie zakodowałam, tyle tych postów dziś...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ale powiem Wam szczerze ze uwielbiam moja małą w niebieskim, mimo ze pelno jest dla dziewczynek rozowych ubranek to ja czasem doszukuje sie niebieskiego A i uwielbiam ja w zółtym wdzianku!
Hania no miała bujne włoski a teraz łysolek, jak zciagam jej czape to jej takie kłaczki wystają do gory! a przypomniałam sobie - FRUWAJKI Ikunia ki sie przypomniała z fruwajkami dzieciaczki podobne do siebie jak lezałam w szpitalu to obok Zosi lezała mała helenka i była identyczna jak Zocha smiałysmy sie ze mamy takie same dzieci tyle ze tamta była ciut mniejsza...nawet kontakt z ta mamuska mi został piszemy czasem do siebie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Wszystkie pociechy śliczne ja jak pisałam wcześniej fotki dwie wstawię jutro
Moja niestety po dobranocce spać nie chodzi bo śpi mi długo w dzień i drzemkę ma zazwyczaj koło 18.30 i trwa do 19 czasem do po 19 więc o 20 by mi nie zasnęła za jakiś czas będę ją przestawiać...a na razie niech jest jak jest
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Albercik bardzo się zmienił...a Zosia? słuchajcie, gdybyśmy zrobiły taka układankę i porozrzucały zdjęcia dzieciaków po porodzie i 4 miesiecy później, pewnie połowy byśmy nie dopasowały
Haniu, czytałam, czytałam..i się usmiechałam do siebie jak musiałaś z A. sie zmieniać przy Lence
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...aaa i brawo dla Artka ze ładnie marchewke wcina moja Lenita nie lubi marchewki za to jabłuszko jej smakuje dzis aż uszy jej się trzęsły
Agusia ja dziś też pisałam ze Lena pierwszy raz (i to dwa razy pod rząd) przewróciła się z brzucha na plecy
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Dziękuje za rady i dobre slowa, kochane jestescie i ciesze sie że moge tu byc z wami
Dzieciatka kochane . Zosieńki obie śliczne i Albercik przystojniak
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie, ja tez ryczę....kurcze...jak ja się cieszę, że nie mieliśmy problemów z zaciążeniem
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
A zosia Twoja to rzeczywiscie ma aktorska mine Lenki te same wieeelkie oczy:)No i ten irokez szkoda ze go zgubila:)
Ja uwielbiam moja w szaroscuach, brazach, hranacie i w czerwieni różowym i pudrami juz mi sie rzygac chcesz szczerze mówiąc
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A no coś sie rozgadałam....
Agusia ja rycze a zarazem sie z Nimi w pewnym sensie łącze....martwie sie czy uda mi sie zajsc w 2 ciaże przez moje problemy.......
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Artuś? Też we wszystkim mu pięknie...Włoski zaczęły mu jaśnieć...i w niebieskim wygląda bosko zreszta jak jego tata
Uwielbiam mego męża w tym kolorze...i w koszulach oczywiście, cieszę się, że on lubi chodzić elegancko ubrany...gorzej, że nienawidze prasować koszul
A Zosia poczęła się naturalnie? Mogę zapytać/
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecę spać bo już późno dobranoc
P.S. Polacy te ciamajdy znowu przegrały
Ikunia masz rację Zosia od Sophie takie same miny robi jak Lenita takie same oczyska ma i rączki tez tak składa jak moja w ogóle na prawdę widze duuuże podobieństwo zresztą jutro wstawię fotki to Sophie zobaczysz
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
płakać mi sie chce, że im się nie udało...
lecę spać.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa