- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Lenka w tym różowym ubranku ma najlepsze miny każda lepsza od poprzedniej mój to tak jeszcze nie strzela
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Mamy tutaj taka kobietę, która denerwuja spadające liście i sama z siebie (bo nie musi bo jest lokatorką tak jak inni) sprząta codziennie te liście...ma wózeczek na nim worek na śmieci i jeździ dookoła osiedla i sprząta że jej się chce...i mało tego że sprząta to jeszcze na gołe nogi i na krótki rekaw a zimno jak diabli!!! Ona dopiero sweter zakłada jak jest zero stopni Zahartowana jest na maksa!
aleksiaa Lena już też teraz takich min nie strzela (a szkoda ) te zdjęcia były jak miała 2 miesiace ...chciałam po prostu pokazac tym dziewczynom co nie widziały że mam taka małą aktoreczkę hihi
teraz relaksuję sie przy ciepłej kawce
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
no i ta babka chyba troche cos nie tego jest? bo kt normalny codziennie bedzie liscie sprzatac, no bez przesady, ja nawet lubie jak mi pod nogami szeleszcza
no leka modelka, a moze aktorka, kto wie, kto wie
mala znowu zasnela, ale nie dlugo, nie wiem co ma za dzien. mam nadzieje, ze w nocy szalec nie bedzie.
jutro idziemy do pediatry, nie wiem czy peda szczepienia czy nie, bo mala mniej kaszle i prawie nie kicha, temperatury tez nie ma, takze zobaczymy. wolalabym, zeby ja ukluli, juz by bylo z glowy drugie szczepienie.
no i mam pare pytan, wiec musze sobie zapisac, bo z moja skleroza zawsze czegos zapomne.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Kakaszka u mnie pediatra by pozwoliła szczepić ale decyzję pozostawiłaby Tobie, wytłumaczy że może gorzej się poczuć ale może również łatwiej przezwyciężyć ten kaszelek, także zobaczymy
Powodzenia
Pawełek czeka na kąpiel, zaczyna trochę marudzić z nudów, więc niedługo będę kąpać i mały znowu będzie szedł szybko spać spodobał mi się wolny wieczór mogę wstawać w nocy do niego nie przeszkadza mi to za bardzo
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu, Lenka robila swietne minki sama mi sie geba usmiechala jak patrzylam na fotki
A salatka rewelacyjna..sama teraz ide do sklepu ale chyba juz nic nie bede jadla...winko mi sie marzy
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
E no pierwszy raz widze by dwie rozne dziewczynki zupelnie nie spokrewnione byly tak podobne do siebie.
Haniu najlepszego oby wiecej bylo tych rocznic.
My to mielismy z gory opracowany plan, moja szkola, potem studia, praca, dom i dziecko.
A wyszlo tak: szkola, studia, praca dziecko i dom w budowie
Prawie plan wykonany idealnie jak zaplanowalismy ale zawsze jest to "ale".
Jak sie ciesze ze nie jestem sama z tesciowa. ze tez macie to samo co ja. Jak sobie przypomne jak gadala ze 3 klatki dalej bede mieszkac, ze bedzie przychodzic widziec codziennie itp pierdoly a teraz co? zajdzie do nas raz na tydzien dwa razy to juz swieto na pol godz i musi leciec, bo na ower, bo trzeba koalcje zjesc, bo jakis program muzyczny na polsacie sie zaczyna itp. W sumie teraz pracuje tylko w piatki i na nocki, ten tydzien chodzi na zastepstwo o 3 w nocy i wraca po 12, potem na dzialke cos posciemniac i wraca kolo 17 a o 20 juz kladzie sie spac bo w nocy wsatje do pracy i mimo ze mieszka w tym samym bloku ale 3 klatki dalej ma w zasadzie dalej do wnuczki niz moja mama mieszkajaca 5 km dalej...
A wiecie co najlepsze? tak gadala ze jak bedzie miec Wiktoria 3-4 miesiace to bedzie taka fajna, bedzie sie smiac i wogole i co wiki skonczyla 3 miesiace zaraz skonczy 4 miesiace a ona jka nie wziela jej nawet na 2 minuty na spacer tak nie wziela, a jak na miescie spotkalam ja z kolezanka to do niej mowi jak pojde do pracy to bedzie z nia za raczke na dzialke chodzic- ciekawe czy wogole Wiki bedzie chciala isc do babci ktora tak zadko widuje. eh juz chcialam powiedziec ze nie wiem czy zostawie pod jej opieka bo jak teraz nie chce jej pod swoja opieke to pozniej dlaczego mialoby sie to zmienic. a wymowki ze nie ma czasu to niiech w piety wsadzi jakby chciala to czas by znalazla nawet godzinke by wziasc na spacer bym mogla odpoczac lubb cos porobic. a jak trawy nie skosi wszystkij to jutro moze to zrobic przeciez.
Dziewczyny pytanie bo mnei lekarz neurolog dzis wkurzyl. Kazal ja rozebrac do bodow polozyc na brzuchu potem na plecach puknal w lokcie i kolanka zmierzyl glowe i powiedzial ze za szybko jej rosnie i wymagana jest comiesieczna kontrola u niego tego stanu a mi za przeproszeniem nie usmiecha sie comiesieczne targanie sie z nia 40km w jedna strone po to tylko by zmierzyl glowke- przeciez pediatra mierzy co miesiac.
a wiec do sedna: ile waszym maluszkom urosly glowki od urodzenia? tzn moja urodzila sie z 35cm a teraz ma kolo 41 cm urosla niby 6 cm choc tego nie widac normalna ma glowke.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Sophie wydaj jakąś bajeczkę dla dzieci to ja pierwsza do sklepu polecę żeby zakupić a co do wystraszenia to moja też się raz tak wystraszyła i nic nie pomagało żeby ją uspokoić ;/
Hania Lenusia będzie aktorką jak nic a ta minka z Dziubkiem prze czadowa i oczyska ma śliczne
Ta babka o której piszesz to faktycznie jakaś straszna pedantka , żeby liście zbierać ja rozumiem jak już całkiem opadną ale teraz to przecież codziennie musi je zbierać
A co do kolacji to mmmmniam aż ślinka leci udanego wieczorku zatem i dobrze po świętujcie
Gabryśka od południa diabełek wcielony, normalnie wszystko bleee spać ble, jeść ble, bawić się też blee najlepiej na rękach ale tatuś przyszedł ponosił, póżniej kąpiel amu i Niuńka nyna już a My Top Szefa oglądamy
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Hania idz do Masterchef smaka mi zrobiłas a ja tu mysle nad sałatkami na sobote
A i pisze pisze napisałam 3 romansidła a i bajki tez,jak Zosia zacznie mowić to oceni mamusina baje :)
Nie mam narazie odwagi moich romansideł wydać do szerszego grona czytelnika ale moze kiedys sie odważe...
W szkole mieli ze3 mna dobrze bo pisałam kazdemu wypracowania ia prace heh uwielbiam pisac :*
KaRolka racja z Lenki bedzie modelka jak nic a i miło mi ze kupisz baje jak opublikuje ale mi sie miło zrobiło dzieki
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malytka mi pediatra mówiła że jeżeli dziecko przybiera 1kg na miesiąc to normą jest że główka urośnie 2 cm przez ten czas a jeżeli tyje=rośnie wolniej to i główka powinna wolniej rosnąć, bo wielkość główki powinno się porównywać z wielkością klatki piersiowej a nie tylko samą główkę
Aha Pawełek już od pół godziny śpi Znów mam wieczór dla siebie mężuś jechał po lody bo miałam chrapkę jak w ciąży
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę jakie Wy młode ja też będę mieć urodziny już nie długo za niecałe 3 miesiące 26 tak to jest jak urodzi się w styczniu. Niedawno był czerwiec pół roku chwila potem grudzień święta nowy rok i urodziny i następna zmarszczka Od listopada do stycznia tak mi czas szybko leci. Mam przyjaciółkę ona za kilkanaście dni będzie mieć dopiero 25 a ja parę tyg później następny rok zacznę zzzzzzzzz
Myślałam, że ma już 6 kg a tu dupcia
Malutkamilka Ty masz kruszynkę to myślę, że do mojego kruszynka by pasowała heheehhe
Po tym szczepieniu większość dnia prześpiochał
Chyba jeszcze nie mówiłam czeka nas wizyta u chirurga z małym ale to nic takiego
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa