BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #767169 przez cordis
Malutka mój też tak ma: wrzask niesamowity nawet umarłego by obudził a tylko biorę go do pionu to w sekundzie jest cisza a jak jeszcze podejdę z nim do lustra bo japa mu się cieszy od ucha do ucha i robi "ooołeee" sam do siebie...
a tak w ogóle to wow jak Twoja córcia prostuje ręce!
a mój na brzuchu nigdy nie zasnął max leży 15 min potem już foch który w płacz się przeradza.
karolka ja tu tylko piszę o "romansie" bo o innych rzeczach to mi wstyd :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #767172 przez cordis
Sophie!!! o żesz Cię!!! toś Ty artysta jest brawo! i chyba dziewuszki się zgodzą ze mną, że chcemy więcej :) prawda?

ja nie mam takich talentów :dry: nawet jak śpiewam małemu to mnie własne 3miesięczne dziecko obśmiewa i robi minę "weź matka.....daruj sobie".

11 lata 2 miesiąc temu #767176 przez KaRoLkA
cordis zazdroszczę Ci :P

sophie kurka Ty to jakaś pisarka powinnaś zostać :lol: i zgadzam się z cordis dawaj więcej :blink: bis bis ja to nigdy nie miałam talentu do pisania jakoś tak sport wolałam :)

11 lata 2 miesiąc temu #767180 przez kakaszka
witam dziewczyny. mys juz po lekarzu. szczepien nie bylo, bo jednak mala musi sie wyleczyc na maxa. dostalysmy witamine c i wapno, i za 2 tygodnie powtorka z rozrywki.
wymiary mialysmy przy urodzeniu 34/36, a teraz na 3,5 miesiaca 40,5/44
ciemiaczko nam sie zmniejszylo, ale w tym temacie to w ogole nic nie rozumiem.
odchudzac sie narazie nie bedziemy
alergii babka nie wykryla, takze wymioty wiaza sie z tym ze jest zarlokiem :)

ja w sny swoje nie wierze, ale moja mama ma zawsze jakies ktore sie sprawdzaja ( czarownica :D)
mi sie ostatnio snia wakacje nad morzem, wakacyjne romanse, po takim snie to sie budze zadowolona :D
dejavu to nie mialam chyba ani razu w zyciu.

wiktoria jaka skupiona na zabawce :-*

eliza dziekuje klarze za zyczenia, ale mama nie wie z jakiej okazji :D

haniu fajnie, ze sie wieczorek udal :) no i napeno z cukrem juz jest ok, ja tak naczaruje i tak bedzie :P

milego dzionka :)

11 lata 2 miesiąc temu #767189 przez Sophie25
Dziekuje Dziewczyny!!! Po takich slowach to aż chce sie pisać,jesli tylko chcecie powrzucam Wam więcej! :D
A Cordis może Ci kawałek mojego romansidła pokaże w związku z Twoimi snami :D :)hmm? :D

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767192 przez Sophie25
"Miłość zazdrosna"

Gdybyś chociaż z nią sypiał. Gdybyś ją całował, tak jak mnie ? niecierpliwie, zachłannie. Gdybyś muskał ją wargami jak mnie o tutaj ? tuż przy uchu.
Gdybyście się zrastali w jedno ciało, raz po raz tak długo i nieustannie, że gdyby Cię brakło ? czułaby pustkę głęboko w środku.

Ach, gdybyś z nią jadał śniadania o północy i kolacje nad ranem tak, że dzień i noc zlewałyby się wam w jedno, gdy tygodniami nie wypełzalibyście z pościeli, a jeśli tak to razem na minutkę lub dwie. I gdybyś czesał jej włosy a ona wycierałaby Twoje ręcznikiem, i gdyby zasypiała wtulona w Ciebie i taka bezpieczna, jakby za jej plecami czuwała cała armia rycerzy ? a to byłbyś tylko Ty śpiący?

Marzyłaby o urodzeniu Twoich dzieci i skrycie tuż przed snem wyobrażała sobie waszą przyszłość. A gdy jesteś daleko, w tych piekielnych chwilach układała się do snu jakbyś był obok i prawie czuła jak głaszczesz ją jeszcze przed snem i szepczesz ?Moja?? Starałaby się o wszystkim co złe zapominać, o wszystkich małych i dużych ranach i bliznach ? aż stałaby się jednym wielkim przekładańcem, na przemian ulepionym z miodu i dziegciu.

Jakby to było, gdyby to właśnie ona zrzuciła z siebie twardy pancerz ? tylko dla Ciebie. I gdyby to ona pod spodem, po tylu latach tkwienia w tych niedostępnych warstwach stała się pod spodem tak miękka i delikatna, że każde złe słowo, każdy grymas na Twojej twarzy był niby kłucie bagnetem. Prosto w serce.
I co by było gdyby to ona kochała po raz pierwszy tak dziko i tak romantycznie za razem? Jak byłoby Ci z nią, gdyby ustąpiła pod naporem Twych uczuć jak tama, gdyby Ci się wtedy oddała? Jakbyś ją dotykał, jakbyś ją całował, jakbyś się z nią spierał a jak dyskutował? Co byś mówił gdyby szeptała że boli, albo że smutno, albo że krzywda? A co byś zrobił, gdyby jej cudne policzki pokryły się rosą?
Ach, gdybyś to jej mruczał do ucha zwykłe słówka, zamieniające się przed snem w piękne opowieści?
Wtedy wiedziałabym lepiej, skąd we mnie tyle zazdrości.
Ktoś powiedział: mężczyźni są zazdrośni o ciało, a kobiety o ducha. Teraz wiem ile w tym prawdy: gdy czuję się tak źle z tamtą miłością.
Równie dobrze mogłaby być damą z obrazu, kobietą z filmu, rozpustnicą z powieści.
Ta piękność, którą widziałeś.
Ta słodycz, którą czułeś.
Ten głos, który słyszałeś.
To twoje wielkie uczucie.
I ta moja szarość.
Mnie kochasz inaczej: fizycznie, pierwotnie, praktycznie?
Twoje sacrum zwiędło, odeszło i zmieniło się w profanum.
W codzienność przyśpieszonych oddechów, w prostotę poplątanych ciał, w burzę szarpanych włosów, w ból przeoranych paznokciami pleców. W delikatność ukąszeń i pchnięć. W serenady orgazmicznych krzyków i przekleństw.
A mnie ta drzazga w sercu już taka urosła? i jakoś trudniej oddychać.
:)

11 lata 2 miesiąc temu #767196 przez srenka_918
Wiersz świetny!!! Chcemy więcej ;)

Ja też dajavu nie posiadam... A co do snu to niby mi się życie z pod kontroli wyrwało i nie umiem nad nim zapanować... Hm... No tak ;) nie umiem nad synkiem zapanować, żeby spał kiedy ja chcę ;)

Wiki fajnie łapki prostuje ;) siłaczka ;)

Cordis ja bym też chciała "poromansować" ;)

Karolka Pawełek też nie wypija wszystkiego z cyców... Ja nie wiem czy wcześniej miałam mniej mleka, czy on teraz mniej pije, ale chyba to drugie, bo jak wypijał wszystko to spał 7 godz w nocy ciągiem a teraz 5 (jeśli zdarzy mu się spać ;) )

11 lata 2 miesiąc temu #767198 przez kakaszka
sophie czadowo :) zazdroszcze. ja zawsze wiersze pisalam na studiach siedzac na zajeciach, bo tak sie nudzilam. ale to byly wiersze zawsze po rosyjku i zawsze wysmiewajace studia, profesorow i wszysko co bylo z tym zwiazane :D

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767202 przez srenka_918
"W serenady orgazmicznych krzyków i przekleństw." Poruszona do głębi oddaję Ci hołd o Wielka Sophie z talentem wielkim jak bezmiar wód w oceanie... Każde słowo Twe spływa nieprzerwanym potokiem jak rzeka czysta i szlachetna z źródła Twego skrytego, gdziś pod maską codzienności... O Wielka słowa twe są dla mnie miodem, który spijać pragnę z kart forum tego ;) Niech słowa Twe posypią się jak piach na pustyni i niech nie skończy się odmęt wyobraźni Twej na wieki ;)

11 lata 2 miesiąc temu #767209 przez _Klara_
Sophie świetnie Ci idzie to pisanie, nie przepadałam za bardzo za romansami ale może dzięki Tobie to się zmieni i zacznę też je czytać. Moze polecisz jakąś książkę?

Kakaszka życzyłam Elizce żeby nam wyzdrowiała jak najszybciej :)

Dziewczyny na romanse to w naszych przypadkach chyba już za późno, chyba ze w snach albo w poezji Sophie możemy sobie poczytać :)

Jula leży na macie i ogląda swoje nogi, chwyta rączkami i ciągnie za nogawki jak najbliżej buźki, ale jeszcze jej troszkę brakuje.

11 lata 2 miesiąc temu #767213 przez _Klara_
Widze że nie jedną poetkę mamy na tym forum, Srenka jesteś świetna w freestaylu.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767214 przez srenka_918
Pawełek się siłuje z poduszką i próbuje ją wyciągnąć z pod głowy i zezuje na swoją rękę i podziwia jak ładnie trzyma ;)

_Klara_ dzięki ;) Ja do głupot to zawsze głowę miałam ;)

11 lata 2 miesiąc temu #767242 przez cordis
o jaaa Sophie aż mi oko bardziej wyszło jak to czytałam ;)
a Ty srenka też taka przyczajona poetka jesteś? hmm hono do mnie baby z tymi talentami Waszymi, też coś chcę.
Klara daj pomarzyć z tymi romansami ;).
Ja mojemu ostatnio założyłam skarpetki a grzechotką najpierw patrzył na nie a potem takiego przyspieszenia w nogach nabrał, że cały czas mu grzechotały ale nie podciąga ich sobie jeszcze czasem w wanience ogląda stopy jakby były nową zabawką.

11 lata 2 miesiąc temu #767257 przez Sophie25
Ooooo dziekuje za komplementy :D Ale mi sie miło zrobiło :D :)
_Klara_ jeśli mogłabym Ci cos polecić to : "Zupełnie obcy ludzie"
Robyn Sisman, "Tańcz ze mną" Karen Kingsbury, chyba że typowe romansidło to "Wichrowe Wzgórza" ale to troche cieżkie to czytania i rozumienia...

11 lata 2 miesiąc temu #767258 przez Hania84
Lena śpi od ponad godziny...a ja wyprałam w tym czasie i zrobiłam obiad - dziś serwuję makaron z warzywami z patelni i szpinakiem plus pierś z kuraka w czosnku. Wszystko osobno robione i na końcu razem wymieszane...i zastanawiam się czy polać to kwaśną śmietaną hmmm. Ja mogę być poetką w kuchni haha :D ale lepiej nie bo kg muszą w dół lecieć :P

Sophie no jestem po prostu pod wrażeniem :) na prawdę fajny wiersz i romans :) Ja na Twoim miejscu wydałabym tomik poezji i wydała romansidło :) Jeszcze byś na tym zarobiła dziewczyno :)

hehe widzę że mamy kolejny ukryty talent - srenka - przyczajony tygrys, ukryty smok :P :lol:

kakaszka niech Elizka zdrowieje i fajnie, ze nie ma żadnego uczulenia (jeden kłopot z głowy)...a Ty wyczaruj dla mnie bym nie miała tego cholernego cukru po tym badaniu (bo będę musiała znów glukozę pić...ale tu jest o niebo lepsza niz w PL to pół biedy ;) )

Malutkamilka- Wiki jak najbardziej prawidłowo się rozwija widzę :) nawet chyba ciut ponad przeciętną bo ładnie już rączki w łokciach prostuje...a mój leń ani myśli...nawet na brzuchu nie poleży 5 min. :) Także nic się nie zamartwiaj :)

kakaszka - rosyjskie szydercze wiersze też na pewno super są ;)

A jeśli chodzi o sny to erotyczne zawsze ma mój facet...dziś mi właśnie opowiadał że śnił mu sie trójkąt z nami w roli głównej B) :P
Ja przeważnie mam sny związane z rodziną...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka