- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A ostatnio przypadła mi do gustu Janet Evanovich i seria o Stephani Plum (łowcy nagród) tyle tylko że to nie romans a fajnie napisana książka ...no własnie nie wiem do czego to przyrównac bo tam wszystko po trochu jest i akcja i sensacja i romans i humor...a humoru to chyba najwięcej szybko i przyjemnie się czyta książki z tej serii zawsze jestem rozbawiona (szczególnie babcią Mazurową ) Sophie jak lubisz czytać a wszystko wskazuje, że tak to sięgnij po tę serię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Kuzynka Mojego męża lubi czytac erotyki, Greya juz przeczytała
Moje pisklę coś ostatnio ani na macie ani na bujaku nie chce siedzieć,tylko moje rece i kolana sa cacy
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Grey był ostatnio modny dziewczyny w ciąży go namiętnie czytały i nie tylko chyba...ale sporo z forum zapytajpolozna
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wiecie, ja też kiedyś pisałam wiersze...miałam ich trochę....ale gdzieś zapodziałam zeszyt...to była dla mnie taka odskocznia od codzienności i większość z nich była o miłości..i jak to w życiu nastolatki bywa, często niespełnionej
Wiki, ale z Ciebie akribatka, świetnie leżysz na macie...Artkowi to za chiny nie chce się wspierać na rękach
Malutka ja chyba już od miesiąca daję Artkowi na noc mm, na początek było z tym zagęszczaczem a teraz z kleikiem ryżowym i co? Spi 5,6,raz mu się zdarzyło 7h a później pobudki są co 2 albo i co 1h...on chyba lubi w nocy jeść.
Zakupiłam dziś dynię i jutro pierwszy raz będę robić zupę dyniową, a raczej krem z dyni...
macie jakieś fajne przepisy?
Haniu Artuś po urodzeniu i główkę i klatkę miał na 36cm...a Lencia taka malutka była, ale głowka spora widać, że będzie mądrą dziewczynką
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Sophi jak najbardziej uwierz w siebie i wydaj cos bo te wiersze piękne
A odnosnie ksiażek to czytała ktoras z Was tego Greya ? Bo dużo dobrego słyszamlam o tym erotyku ;D
My wlaśnie na spacerku , jest przyjemnie słoneczko świeci , 16 stopni mała tak zwykłe zasneła jak tylko poczuła świeże
powietrze a przeżyłam szok Gabi boi sie suszarki do włosow a jak była mniejsza to przy niej zasypiła, coś jej sie odwizíaĺa:)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No Lenita malutka drobniutka a głowe miała 6 na 9 jak to się mówi haha mam nadzieję że będzie mądra byle nie ZA haha
Wszystkie Arturki lubią jeść Mój też to chyba taka przypadłość tego imienia hihi
Sophie a więc tak:
składniki:
paczka makaronu (świderki), 300g szpinaku mrożonego, warzywa mrożone (kalafior, brokół, marchew) pół kg piersi z kurczaka.
Przygotowanie:
makaron gotujemy odcedzamy. warzywa na patelnie i do miękkości doprawiamy "kucharkiem" i odrobiną przyprawy kebab-gyros. Osobno smażymy piersi z kuraka wcześniej pokrojone w średnia kostkę (doprawiamy "kucharkiem", słodką papryką i 3-4 ząbkami czosnku przeciśniętego przez praskę) szpinak osobno na patelnię wduszamy w niego 1 duży ząbek czosnku i dusimy do odparowania z niego wody. Na koniec gdy wszystko gotowe łaczymy składniki, dobrze mieszamy i możemy podawać z kwaśną śmietaną (jedna duża lub dwie małe) i WŁALA SMACZNEGO (oczywiście smietana na cały obiad. No i trzeba miec duużą patelnię żeby to wymieszac...albo wrzucac do miski i tam mieszac a później z powrotem na patelnię. trochę zmywania po tym jest ale jakie dobre
KAROLKA Gabi zmądrzała widocznie dzieci jak zaczynają coś kumac to później boją się różnych dziwnych odgłosów Moja na razie odkurzacza się jeszcze nie boi...ale myślę że to kwestia czasu...bo mamusia tez się bała haha no chyba że moje dziecko będzie odważniejsze od mamusi ale wątpię bo raz się popłakała przy otwieraniu paczki orzechów
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jeszcze Greya nie czytałam ale moze przeczytam cos mnie nachodzi na Niego
Szósteczka ślicznie mały wyglada w tym kombinezoniku taki misio kochany,a i ma takie grzechoty skarpetki jak Zoska moja
Agusia ja tez o dyni myslalam,ale przyznam sie Wam szczerze ze nigdy nie robiłam,a chciałam zrobić chociaz pare słoiczków dla małej na zime i niewiem jak sie do tego zabrac
Wiki zdolna dziewczynka,mojej to sie nic nie chce nawet na brzuchu popłakuje...
Hania fajny ten przepis! Wykonam jutro
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
kurcze kiedy ja sie wezme za cos do czytania? w ciazy to ksiazke w 2 dni pochlanialam, moj facet sie wtedy najbardziej cieszyl, bo mogl spokojnie ogladac sport, grac na necie itd, bo mnie nie bylo a teraz jakos nie moge zaczac czytam ksiazki na komputerze, a od tego bola oczy, a w wypozyczalni nie ma zazwyczaj tego co bym przyczytala.
srenka ale mnie zagielas tymi tekstami zarabiste, musze to na pamiec sie nauczyc i pozniej komus wygarnac
haniu daj sprobowac
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena się obudziła więc zmykam dać jej jabłko, potem mleko i na spacerek skoczymy bo ładnie słonko świeci
Violcia, Ikunia gdzieście Wy? Fajne tematy Was omijają
Abra pewnie zajęta przygotowaniami do ślubu
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Agusia ale pięknie wyszliście , a to zdjęcie z uśmiechami czadowe Artuś taki "dorosły " już
Haniu chyba faktycznie wydoroślała A odnośnie tej suszarki to jak włączę to jest ok ale wystarczy że zbliże do włosów to Ona w płacz jakby Mi krzywdę ta suszara robiła co najmniej dobrze że odkurzacza się nie boi, choć kto wie czy nie zacznie
a to dziecię moje to prze cwane jest, śmieje się z matki normalnie, wczoraj mój ją miał na rękach a ja zmywałam gary a ta tak się hihrała że szok i nie wiem czy z tego że woda się lała czy ze mnie
Gdzie zniknęły Ikunia, Abra, Violcia, Gochens i Rysa ???
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Arturek cudny a i uśmiech masz piekny
Pierwsza pociecha napewno rowniez śliczna
Paczka nie przyszła... Jesli jutro nie przyjdzie to ja te babe zatłuke, i bede musiała kupić Zosce ubranko... a i moja pociecha dzisiaj nabyła umiejętność długiego "pierdzenia" wargami hahaha :D:D
a własnie gdzie lasencje sie podziały? Gochens odezwij sie
A i pozostałe zameldować sie prosimy! Czasem nie pamietam loginów ale KaRoLka chyba wymieniła wszystkie
Skleroza czy co