- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Sophie i srenka ale super.piszecie oby tak dalej i prosimy pierwsze tomiki dla nas.
Abra pokarz swoje dziela ja uwielbiam ogladac. a syn codo i naprawde ta dziewczynka miesiadz mlodsza szok ze w porownaniu taka malutka.
No dziewczyny ale te nasze dzieciaczki szybko rosna Agusia ,Gohenes super bable.
My tez chyba zaczynamy przygode z zabkowaniem bo dzis pawel nagle zaczokrzyczec bez powodu a potem lapki do buzi wpychal wiec sie u nas tez zaczyna. Super ze wasze bable juz tak fikaja pawel owszem wierci sie ale jak narazie to tylko lapki sa w obrocie a nog jeszcze nie widzial i ich nie lapie a to takie rozkoszne jak dzieciaki swoje palce u nog prubuja gryzc.
spokojnej nocy aznow udaje mi sie pare razy podac cyca w ciagu dnia wiec prubujemy dalej troche sie przystawiac choc w takim.tempie ten tydzien mi leci ze szok wciaz cos do zalatwienia i latam jak nakrecona az nie mam czasu na moje ulubione przetwory i wszystko w lodowce mi lezy az boje sie ze zacnie mi sie psuc a i 2,5 skrzynek jablek do przerobienia czeka. Moze wreszcie jutro sie za to zabiore.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
niestety mozemy sie uczulic nawet bedac doroslymi ludzmi.
A propos..dzis tak pisalyscie, ze takie mlode jestesmy itd...to ja sie czuje przy Was staruszka...w koncu w lipcu skonczylam 30 lat
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam akurat 22 lata
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Abra wykrawajka wypasiona , kubunio słodziutki i na takiego dużego wyglada przy tej kruszynce, a i oby to nie była alergia .
Masz racje specjalistka Ci zrobi fryza a Ty sie relaksuj przed powiedzeniem "Tak " i pozniej fotunie nam tu pokaż
Szósteczka życzę troszke wiecej wolnego czasu na te przetwory a i podziwiam Cie że ogarniasz to wszystko , Pawełkowy kombinezonik super, taki Misiu kochany z Niego
Sophie napisz jej tam do słuchu co ona sobie myśli :/ nie lubie ludzi nie wywiazujacych się z danego słowa , bezmyślni są
Malutka moja od ponad godziny śpi a ja z moim ogladamy "sprawa dla reportera" i masakra jakas w tej polsce normalnie
szok jakie ludzie mają problemy dlatego doszłam do wniosku że musze jeszcze bardziej bogu dziekować ze mam dziecko zdrowe , był reportaż o chłopcu co po porodzie mial zapalenie opon mozgowych, a teraz ma 6 lat i nie mówi , robi sobie krzywde nie mogą go na 5minut nawet zostawić a do tego ojciec wypiął d..e
Dobranoc :*
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wiedzialam ze to przesypianie calych nocy przez Zoske to nie bylo tak za darmo... Tzn. chyba bola ja te dziasla niby spi ale wstaje do niej co godzine bo kwiczy i mialczy przez sen:( nigdy nie spi ze smoczkiem a teraz wkladam jej zeby mogla sobie zlagodzic:( strasznie mi jej szkoda
Do tego pomidzy wstawaniem jednym a drugim jakis koszmar mi sie przysnil chyba juz nie zasne. To pewnie przez was bo wczoraj o tych snach gadalyscie Mianowicie snilo mi sie jakies miasto cale rozkopane w remontach prawie zero aswaltu na drogach. Poszlam na studia i zostawilam w samochodzie na parkingu, a wlasciwie w bagazniku tego samochodu zosie:(
I po wykladach nie moglam wogole dotrzec do tego auta nie moglam go znalesc, gdzies sie wspinalam po jakies drabinie, mialam straszny lek wysokosci w koncu poprosilam jakiegos dziada zeby mnie zawiozl na tamten parking i podbieglam do auta zobaczylam przed oczami tak jakby zdjecie spiacej zosi i sie obudzilam a ona znow kwiczalaj:( masakra.
Karolka dlatego od momentu ostatnich morderstw staram sie nie ogladac wiadomosci ani uwagi ani zadnych z tego typu programiw. Mam dosc agresji i zlych wiesci, za nerwowa juz chodzilam od tego.
Abra ciekawe co bylo w tych paluszkach co uczula musial byc jakis wstretny dodatek spozywczy przeczytaj ulotke jakie tam sa skladniki podaj mi to ci powiem co moglo cie uczulic i czego bedziesz musiala unikac :/
Gochens ja nie wiem gdzie Ty siebie widzisz chyba ze z dupci do Ciebie Alus podobny sliczny "ciemny" chlopczyk naprawde pasuje do mojej ciemnej dziewczynki:p
A i dla przypomnienia tez mam 22 wiosny na karku czyli nasz rocznik widze prowadzi
Sprobuje jeszcze sie polozyc ale teraz to mam stracha juz przed kolejnym snem:(
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Ja moją psychikę zaczęłam kochać Jak przeczytałam te wszystkie senniki i moja psyche zdała sobie sprawę z tego co mi "mówi" to dziś spałam jak anioł Miałam takie fajne sny znowu w aucie Jechałam z małym moim autem na wycieczkę Do jakiegoś zamku, no i się okazało że nie umiem wózka do bagażnika włożyć (ale to akurat prawda, bo do mojego auta trzeba go sposobem, dlatego na wiosnę kupuję "parasolkę", No więc wzięłam nosidełko i jechaliśmy i jak szłam z małym po tym zamku to faceci się za mną oglądali i najpierw myślałam, że to dlatego że mały mnie zarzygał ha ha
Zdjęcia wszystkie superaśne
Zośki, trzymajcie się z ząbkami Pawełku, Bartku, wy również Oby naszym wszystkim dzieciaczkom to ząbkowanie jakoś lekko szło
Ech tyle wieczorem naskrobałyście, że jak doczytałam zapomniałam co chciałam pisać
Mały zasnął mi wczoraj o 22, akurat na 2xl to mogłam obejrzeć w spokoju, potem pobudka o 4, 5, 7 i 8, synek mnie już z łóżka po ostatniej pobudce wyrzucił, więc jak ja mam rano dłużej sobie pospać? A chciałam, bo rano zbytnio nic do roboty nie mam...
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
u nas nocka nie zbyt, az 2 pobudki na jedzenie, dawno tak nie mialam, no o 7 pobudka, bo trzeba mame bylo obudzic, a jak mama wstala to mozna i spac dalej
abra to ci paluszki surimi. ale lepiej wiedziec co cie uczula, zeby w przyszlosci unikac tego
no i dobrze, ze zdecydowalas sie na fryzjera, bo jednak bedziesz miec przynajmniej z tym spokoj
ikunia to ci sen, tez czasami sie sni, ze nie moge dotrzec do elizy.
a dzis to bylo calkiem glupota, bylysmy u moich rodzicow i moja mama zaczela przybierac elize na podlodze w przedpokoju jak ja zaczelam ryczec, nie moglam nic powiedziec, ani sie ruszyc. brednie ale obudzilam sie mega wkurwiona na mame
karolka a ja nie moge ogladac programow, nawet reklam o chorych dzieciach, bo serce mi staje. wczesniej jakos mnie to nie ruszalo ( przyznaje sie bez bicia, ze krzywda na zwierzetach ruszala mnie bardzie), ale odkad mam elize, to nie wyobrazam co czuja rodzice takich dzieciaczkow.
kochane dzieciaczki oby wam zabki wyskoczyly w jednym momencie i nic a nic wam nie bolalo
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ikunia to skład:
-nitecznik
-woda
-skrobia z pszenicy
-skrobia kukurydziana
-sól
-skrobia z tapioki
-cukier
-aromat krabowy
-olej roślinny
-ekstrakt krabowy
-wino ryżowe
-weglan wapnia
-barwniki naturalne
Jeśli chodzi o sny, to ja też mam tak chore sny odkąd urodziłam,ze aż szkoda gadc, ciagle śni mi sie że kogoś mordują albo ktoś popełnia samobójstwo...
Nocka nam mineła bardzo ładnie, i nam i Kubusiowi, maluszek spał nam od 22 do 8 rano prawie
Miłego dnia
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
No to się obudziłam z wielkim bólem gardła jeszcze takiego nie miałam.
W nosie też mi się pojawiły glutaki więc super.
Ostatni raz byłam przeziębiona na wiosnę 2012 roku przez całą ciążę nawet katru nie miałam a teraz mnie dopadło i to szybko.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ale macie te sny ...masakra. ja miałam porąbane w ciąży...teraz na razie spokój.
Ikunia...sen masakra...obudziłabym się chyba zlana potem. To straszny sen jak nie można znaleźć swego dziecka.
Abra ja myślę ze mogły Cię te kraby uczulić. Bo słyszałam, że owoce morza mogą uczulać. Chociaż nie wiem co to ten nitecznik
Lena w nocy obudziła się o 2 na papu i spała do po 8 później. Teraz mleko wypije i jedziemy na spacer
miłego dnia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Jejjj jaki miałam koszmar w nocy :O Śniło mi sie że miałam dwójkę dzieci,chłopczyka i dziewczynkę miały tak z 6 lat i ciągle uciekały,dosłownie wszedzie,szukałam ich na cmentarzu,na boisku miedzy piłkarzami,w sklepie z antykami duzo tych miejsc było,ale ten sen był dziwny...a jeszcze ja w tym snie biegałam za nimi cała brudna...
Zapomniałam sie przywitac wybaczcie
Witamy z rana i usmiech na mojej twarzy sie pojawił gdyż dzwoniłam na poczte i jest paczka,pojade pozniej po Nia! Nareszcie bo naprawde bym te babe zakatrupiła!