- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Wróciliśmy od okulisty ta potwierdziła że jest ok ale mamy udać się jeszcze do neurologa. Wyznaczyłam już wizytę na dziś także pójdziemy, mam nadzieję że będzie ok.
Abra proponuję korektor pod oczy, na to trochę podkładu i na koniec puder sypki. Moja znajoma tak sobie zakryla kuku na ramieniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia no to ładnie Cię D urządził tuż przed ślubem, całe szczęście że nie trafiło na palec serdeczny.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny wsadziłam Emi do łóżeczka, bo juz jej pora nastała, zresztą widziałam, że była bardzo zmęczona...a ta oczywiście w płacz....ale trwało to może minutkę...dzięki temu mogłam zjeść na spokojnie zupę (a robiłam pierwszy raz dyniowa...wyszła palce lizać )...gdy odnosiłam talerz zawołała mnie...wchodzę, a moja córa wyciagnęła wszystkie skarpetki, rajstopy, majtki, czapki, szaliki z szuflady, a sama wygladała tak
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Byłyśmy dziś na spacerze połączonym ze zakupami (musiałam Lenę w rossmanie obkupić) Kupiłam mleko, pampki, płyn do butelek, i znalazłam DYNIĘ w słoiku od razu wzięłam Dziś mamy przerwę od słoiczka bo obserwujemy reakcję na jabłko...ale jutro podam jej kolejną nowość Dziś mi mama pisała, ze w pracy kobiety mówiły jej że jak Lena nie chce marchewki to mam ją połączyć z czymś co lubi czyli z jabłkiem i może wtedy zje. Spróbuję tak zrobić...ale po DYNI
Skoro o dyni mowa to fajnie, że zupa się udała Agusia ale widzę, ze nie dodałaś cynamonu...własnie tak wczoraj się zastanawiałam czy cynamon pasował by do tej zupy. Ja nie lubię za bardzo ze smakami eksperymentować więc podziwiam Cię Agusia Ty to jak moja mama...ona zbierze razem ze 3 przepisy na jedno danie...połączy i wychodzi jej bardzo dobre danie
Oczywiście podziękuję mamie i powiem o tym co Ty jeszcze dodatkowo dodałaś
A wiecie...jak byłyśmy z Leną na spacerze to usiadłyśmy się na placu zabaw bo słonko fajnie świeciło i oglądałyśmy dwie wiewiórki, które goniły się po drzewach ale śmiesznie było haha a jakie dźwięki wydawały przy tym...pierwszy raz słyszałam i widziałam jak te małe zwinne stworzonka są szybkie jak perszingi skakały po tych drzewach
Jesien przyszła i zeby coraz częściej mi się odzywają i co gorsza dolna ósemka chyba dziś w nocy mnie lekko bolała...ale teraz mocniej. Wzięłam tabletke i czekam. We środe mam wizytę ale miałam robic inny ząb...a chyba wyjdzie na ósemkę pierwszą...tylko że chciałabym zaplombowac ją. Ciekawe co z tego będzie
Dzieciaczki śliczne
Albert taka mała Zosia samosia
Klara - Julcia fajnie waży widać że zdrowa dziewczyna tylko się cieszyć
My na ostatnie szczepienie idziemy we wtorek i później kolejne mamy jak Lena będzie mieć roczek
Gochens dobrze, ze z oczkami Alanka super jest.
Ząbkującym dzieciaczkom ciotka przesyła
Abra zrób może jak Gochens radzi na tą rękę albo jakis bandaż elastyczny a na to jakaś ozdobna wstążka...nie wiem.
hihi a Emisia wygląda jak mały Rastafa tylko dredy doprawic i niech regge śpiewa tak mi się skojarzyło po tej czapce
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sophie Piekne ubranko
Agusia Dzień przed ślubem??! O matko No to z córci mała agentka
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Cos sie rozpogodzilo i bym wyszla z mala na spacer ale ta jak zasnela o 14:20 tak spi jeszcze ale zaraz sie obudzi bo jak na nia to i tak dlugo spi. Zje i idziemy do sklepu po pieczywo i smarowanie na dzialke po jablka bo jutro robie jablecznik.
W niedziele jedziemy po moja babcie na lotnisko i niedziele spedzimy w mojej dziecinnej miejscowosci a pod wieczor na wieczorna kawusie zajedzziemy do moich rodzicow- mezus juz sie o nas trzesie bo na lotnisko kawalek drogi a jeszcze najpierw jade po dziadka a ta droga jest bardzo ruchliwa i duzo tirow.
Dziewczyny a kiedy trza sie udac do ortopedy po raz drugi? bo kurcze ortopeda mi mowil kiedy sie powtornie widzimy ale nie pamietam czy jak skonczy 3,5 miesiaca czy 4,5... :/
Sophie ladny komplecik- to Zosienka bedzie niedlugo prawdziwym aniolkiem
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Albercik słodziaczek
Agusia ta Twoja Emisia to chyba rozrabiara mała co ? Ale za to jaka śliczna blondyneczka
My też po spacerku , mała przespała prawie cały
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Malutka robisz jablecznik ? Ja raz próbowałam ale ciasto mi tak zmieklo że w sumie same jabłka były i od tamtej pory już nie robię.
Sophie bardzo ładny komplecik, cale szczęście że przyszedł na czas.
Agusia Emi już taka duuuza dziewczynka że aż trudno uwierzyć że ma 2 latka tylko.
Przyszedł dziś fotelik więc go "rozdziewiczymy" w drodze do lekarza. Uciekam bo mój glodomor wolą jeść
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gochens Oby było ok
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
ja na obiadek smazylam placki ziemniaczane, pozniej wzielam sie za słoiczki:) zapasteryzowalam dynie i mus gruszkowy bedzie miala malutka:) dzis tez cos marudzi wiec chyba musze sie przyzwyczaic ze tak juz zostanie.
A z dyni tez zrobilam sobie lampion za przykladem Abry
Aleksia Albercik fajny maluszek widac ze drobiezdzek z niego:) za mamusia chyba
Sophie fajny ciuch Zoska ma. Udanych przygotowan. I czekamy tu na fotorelacje z chrzcin.
Gochens trzymam kciuki zeby bylo ok u Alusia z nerwami
a jak znajde swoj przepis na jablecznik to ci podrzuce kochana na fb
Agusia Twoja Mala Rasta bombowa
Abra na łapce mozesz sobie zrobic cos na ksztalt tych takich amerykanskich kwiatkow na rece (nie wiem jak to sie tam dokladnie nazywa)
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania