- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
www.halat.pl/alergpok.html
i pisze ze kraby uczulaja...ale czytałam tez ze w tych polskich paluszkach surimi na marne szukac krabów...wiec nie wiem....moze faktycznie cos tam było jednak od tego skorupiaka. Ten ekstrakt krabowy pewnie był i uczulił Cię. Bo ekstrakt to sie zgodze ze był. To teraz wiesz ze krabów jeść nie mozesz
Lena zasnela po mleku wiec spacer troche pózniej
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Co do snow to mi sie czesto sni cos zwiazane z przezyciami z dnia lub filmem jaki ogladalam przed snem.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
U nas noc fajna pobudka o 3;30 i 7 na gadanie ale ja się nie dałam, poszedł cyc i do łóżka
Ale macie sny dziewczyny!!! Ja mam często o lataniu ale takie uwielbiam
Lecę się ubierać bo jedziemy zaraz do okulisty z tym okiem i na rtg z moim więc do później kochane
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale miałyście straszne sny mi nic nie zdążyło się śnić bo co usnęłam to mała popłakiwała i musiałam wstawać pobudki na jedzenie o 1, 3.30 i 7 ale coś mi strasznie niespokojnie spała , albo popłakiwała albo się wierciła ;/
kurczę Abra to faktycznie masz alergię na skorupiaka chyba ;/
Sophie ale ulga co?? fajnie że doszła ta przesyłka jak już odbierzesz to pokaż Nam tu kreację Zosieńki
wszystkim zasmarkanym zdrówka życzę
Ikunia to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, żeby nie oglądać bo normalnie byłam przerażona jak to obejrzałam i aż sobie nie mogę wyobrazić co tacy rodzice czują
a tu projekt naszego zaproszenia na chrzest
miłego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
U nas noc nie najgorsza. Zjadla 170ml o 20 spac niby chciala bo oczy lecialy ale tata na skype zadzwonil i jak uslyszala jego glos to jak zaczela sie hihrac i koniec spania i tak do 21:30 wtrancala sie nam do romowy. Potem niby chce spac to ja klade narazie na swoje lozko a ta jakby magiczny pstryczek ja dotknal wierzga i sie smieje jakby to byl srodek dnia i tak do 22... zasnela o 22:30.... ale pobudka dopiero o 5:30 a tak by byla po 3 zjadla i zasnela. pierwsze wiercenie bylo po 7 ale zaraz ucichla wiec zasnela i wstalysmy za piec 9
Teraz lezy na lezaku nazarta i zajada gryzaczek
Ja teraz po porodzie chyba ani razu snu nie mialam, chyba ze nie pamietam bo okno mam na wprost jak sie budze. za to jak bylam w ciazy to przynajmniej raz w tyg snilam ze wchodze gdzie a tam moj malzonek z inna kobitka... ehh to byl chyba brak seksu
U nas Wiki robi tak samo nagle krzyk i wszystko co ma pod reka pcha do buzi- najczesciej sliniaczek albo pacynka
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My już po szczepieniu Mała coraz więcej płacze, przy pierwszym szczepieniu tylko zapłakała jak ją kłuli, a dzisiaj to już w poczekalni popłakiwała.
Jak by kłucia było mało to jeszcze pobrali jej krew, a to już była katasrofa nawet ja się popłakałam(a zawsze byłam twarda) . Nie wiem jak oni to robili ale krew pryskała po moich spodniach i cała rączka Juli w krwi.
Malutkamilka do tabelki 18tydz (tak dokładnie to 19tydzień) 7,78kg 66cm i mleko modyfikowane.
Zerknełam do tabelki to Julia jest niezłym grubaskiem, zajmuje jak narazie pierwsze miejsce pod wzglendem wagi
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
klara nie martw sie o wage, eliza jest wieksza, bo w 3,5 miesiacu ma 7300 takze w 4 miesiacu bedzie wieksza od julki
ale slodki eskimos, a jaki samodzielny juz niedlugo rodzice nie beda potrzebni
malutkamilka ja chyba nigdy w zyciu nie mialam tak, ze nie mialam snow napewno lepiej sie czlowiek wysypia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Zdjęcia maluszków śliczne
My mieliśmy spędzić weekend w trojkę ale niestety mój mężuś ma wirusowe zapalnie spojówek tu u nas to plaga straszna i okulista zalecił unikać kontaktu z niemowlakami
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chyba bede musiała jakąś opaseczke albo wstążke założyc na to,na ślub.
Kuba mi marudzi,znowu trze dziąsła..
Aleksia Śliczny eskimosek
Klara Ucałuj maleństwo od cioci Bedzie dobrze
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Zrobiłam ta zupe dyniową i jak dla mnie bomba a dodałam dodatkowo marchewę, paprykę, paprykę słodką i ostra, trochę gałki muszkatołowej ale przedobrzyłam z pieprzem i Emi po 6 łyzkach wymiękła Haniu, podziekuj mamie za przepisi powiedz, że z tymi udoskonaleniami też dobre
Juleczko jutro juz będzie lepiej...Klara ile jeszcze szczepień Wam zostało?
Aleksia, jaki śliczny zimorodek
Abra, kurcze, to musisz coś wymyśleć na ta rękę...opowiem Ci moją historię przedślubną.
Dzień przed ślubem ćwiczyliśmy jeszcze taniec...o północy juz wymiekałam, ale D. stwierdził, że to ostatni raz...no i tak mną zakręcił, że uderzyłam ręką o ścianę...trochę mnie palce zabolały, ale myslałam, że jest ok, dopiero D. zauważył, że krew mi leci z palca.Okazało sie,ze z palca wskazujacego w prawej rece urwał mi sie paznokieć, trzymal się na koniuszku...a z palca środkowego ułamał się w połowie tips...jeden palec miałam w plastrach by trzymał paznokieć z na drugim musiałam mieć robionego tipsa od nowa i to mi załatwiała świadkowa...ale i tak się różnił od innych paznokci bo inna metoda nanoszenia żelu ...ale przeżyłam...choć nie za dobrze spałam tej nocy poprzedzającej mój ślub...