- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Malutka..no tak..tylko Twoja Wiki to długo śpi, my przeważnie mamy pobudkę o 1
Artuś już nyna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ikunia juz zabka??to zycze powodzenia,zeby Zosienka sie za bardzo nie meczyla.
Tu we Fr zakladaja na szyje dziecia naszyjniki z bursztynów i to podobno dziala,zmniejsza bol,czytalam o tym troche na necie i wiele matek sobie to chwali ,ja sama nawet sie zastanawialam nad kupnem takiego naszyjnika choc tanie to nie jest,ale sie boje ze mogłby sobie maly zrobic krzywde,wiec chyba zrezygnuje i bede stosowac jakies zele choc tez sie boje zabkowania
Gosiu wszystkiego najlepszego...ja tez mam nie dlugo imieniny
Co do wagi to ja mam na razie 65(ale mysle ze nie dlugo spadnie)przy wzroscie 173 cm,natomiast moj malzonek chyba wszystkich przebije a wiec 187/100
Moj Oskar tez juz sie miesci w 74
A ja dzisiaj prawie caly dzien poza domem,najpierw bylam u kolezanki na kawce i potem na spacerze,pozniej z kolei poszlam na spacer z moimi chlopakami,cieplutko dzisiaj bylo
Moj synek spi od godziny.
A zupa z dyni bardzo smaczna,jadlam pierwszy raz u tesciowej jak teraz bylismy w PL i bardzo mi smakowala
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Widze,że artystki mamy na forum, ja pisac wierszy,czy bajek nie potrafie, za to rysunek jest moją mocną stroną
Fajnie,tak możecie napisac coś dla swojego maluszka, jakąś bajeczke, tak jak któraś z dziewczyn pisała właśnie
Sophie Współczuje z tą sukieneczką, oby nie było problemu potem z ewentualnym zwrotem gotówki za nią, bo nie doczytałam,czy płaciłaś z góry czy nie.. cholera z takimi ludźmi, ja w dalszym ciągu mam problemy z pewną panią z allegro, która miała mi sprzedac suknie ślubną, ale to długa historia..
Hania Spadłaś mi z nieba, dzisiaj kupiłam dynie, bo drylowałam ją żeby zrobic lampion halloweenowy, co roku zawartośc wyrzucałam,ale w tym roku postanowiłam coś upichcic, lecz kompletnie nie wiedziałam co, bo nie miałam sprawdzonego przepisu, także jakby to powiedziec, z góry dziekuje
Kakaszka i Karolka Ja jakoś szczególnie sie nie rozczulałam segregując ubranka Kubusia, powiem szczerze, ciesze sie że mi chłopisko rośnie i nie moge sie doczekac kiedy zacznie chodzic ze mną za rączke
Gochens Ja nie obchodze imienin, przed 40-stką Ale mimo wszystko kochana STÓWKA
Agusia Kochana, czy ty masz jeszcze krótsze włoski niż w ciąży czy mi sie tytlko wydaje??
No a tak poza tym u nas również ząbkowanie potwierdzone, daje małemu gryzaka i wpycha go do buźki,ciumka, smyra nim po tych dziąsłach. A jaka maruda
Pediatra nam mówił,że możemy dac Kubie pół łyżeczki manny na 200ml mleka MM i słuchajcie, dwie godzinki po tym, tak go brzuszek bolał,że wstrzymuje sie z tym na jakieś 2-3 miesiące.
Płakał mi niemiłosiernie.
Jeśli chodzi o główke i klatke piersiową to Kubuń po porodzie miał:
-główka 33
-klatka piersiowa 34
A na 1 października miał:
-główka 41
-klatka piersiowa 41
Dzisiaj ma dzień śpiocha, wczoraj wieczorem jedynie była pierwszy raz histeria przy zaśnieciu, ale to pewnie dlatego,że troszke sie z Piterem popsztykaliśmy i pewnie wyczuł.Ale w przeprosinach dostałam piekną orchidee Mój aniołek w dalszym ciagu przesypia mi całe noce, z czego jestem dumna, oby jak najdłużej Ale na tą chwile ucina sobie 3h drzemke
Stres przedślubny minął, stwierdziłam, że piernicze bawienie sie we fryzjerke i udam sie do specjalistki, w środe mam próbną fryzure
Jutro ide na zdjecie szwów, miałam miec w środe ale chirurg stwierdził,ze lepiej do piątku zaczekac jeszcze.
Ale sie rozpisałam...
A teraz sie pochwale moją wykrawajką z dyni w świetle i kompletnej ciemności
A tu Kuba w pierwszej dobie życia i kilka dni temu
No i ze swoją przyszłą żoną Nikolą
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Haniu ostatnie dni to same imieniny.. Poniedziałek Alan wtorek moja mama wczoraj uzupelnialam tatuaż bo mi się wytarl a dziś ja świętuje także jestem z Wami kiedy karmię, czytam czytam a jak chcę napisać to już wieczór się robi także bez karnej żaby kochana! Przepisy super!! Jak ćwiczenia? Robisz? He? ja zamówiłam sobie buty do ćwiczeń dziś już uskutecznilam chwilę ale coś nie mam weny więc chyba odpuszczę.
Violcia ponoć bursztynu w ogóle mają jakieś magiczne właściwości ale nie wiem czy to rzeczywiście prawda czy wymysł?!
Abra super te banie dynie!!! I masz rację idź lepiej do fryzjera będziesz mieć mniej nerwów i trzesacych dłoni. Dobrze że z ręką już coraz lepiej
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Violcia Szczerze mówiąc pierwszy raz o tym słysze, może faktycznie cos w tym jest,że bursztyn ma działanie "magiczne"
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens ćwiczę...ale z bólami.
Abra - nie ma za co i Smacznego a Wykrawajka świetna i fajnie, ze stresik mniejszy już
Ale różnica między Kubą a jego przyszłą żoną Ile ma ta malutka królewna?
I pamiętaj że kaszkę manną trzeba podać w 6 miesiącu życia jak karmimy MM
Lena usypiana jest przez tatę...marudziła okropnie bo nie miała krótkiej drzemki dziś późnym popołudniem...ale słysze teraz że coś tam się śmieje...więc nie wiem co oni wyprawiają...zamiast spac to harce ciekawe o której zaśnie...ale pewnie znów koło 22
Ja od dobroczynnych własciwościach bursztynu słyszałam już dawno. Nawet jest nalewka z bursztynami (w małych piersiówkach można kupić) Bursztyn ma dobroczynne działanie na cały organizm
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Napisała mi że juz wysłala, kurdee wiedziała ze chrzest mam w sobote i miała wysłać w piatek tamtego tygodnia ja pierdziele i co mi teraz z tego!!!... ;/
Gochens cudny kruszyna ale ma fajne wdzianko!!! Supermen z Niego A i widać po Alanku że sie zmienił
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie...no w zęby tej babie !!! No co za ...powinnaś zażądać zwrotu gotówki i niech to wdzianko sobie sama założy
Gochens ale masz supermena Cały tata i faktycznie zmienił się malutki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Sophie też bym jej odesłała to wdzianko !! no chyba, że jakimś cudem dotrze do Was w sumie macie jeszcze jutro ;P
co do Greya to mnie też ta książka jakoś nie urzekła... natomiast moja znajoma dostała szału macicy i pierwszą część czytała 4 razy !!!! Także Kakaszka przybij pione!
Małż mi zrobił wtyczkę do kompa więc od razu lepiej mi sie piszę niż na tablecie czy telefonie, jednak nie ma to jak laptok
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens, no i jak tu sie dziś nie uśmiechać jak same cudne zdjęcia przystojniacha ...oj bedzie za nim wianuszek panienek chodził..
Abra, moim zdaniem ta kasza manna nie taka głupia by była jeśli Kubuś nie przesypiałby nocy..pamiętam jak teściowa mówiła, że mój małżonek płakał i płakał..miał chyba miesiąc...przyszła do niej starsza siostra, do mleka dodała trochę kaszy manny i jak ręką odjął...
Natomiast u Ciebie w obecnej sytuacji wstrzymałabym się chociaż do 5 miesiąca...ale zrobisz jak będziesz uważać.
a o tym bursztynie to nie wiedziałam.
A do zupy dyniowej chcę dodać troszkę gałki muszkatołowej, cynamonu, papryki czerwonej i papryki ostrej w proszku i słodkiej...ciekawe co wyjdzie?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena zasnęła mój siedział z nia 45 min...a ona brykała sobie w najlepsze nogami...więc odpuścił i przyszedł do mnie...a ona za chwilę już spała zaraz pójdę jej lampkę zgasić
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z tą kaszą czekam, podałam mu ją ponieważ tak mi zasugerował peediatra, widac nie zawsze należy ich słuchac.... ehh szkoda słów..
A co z tego,że zaczął już randkowanie, skoro ona śpi Zamiast z nim szalec