- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
2 dzień u mnie bez fenka skurcze jakby coraz mocniejsze i jest ich więcej ... zobaczę jak noc minie, bo w razie co jadę jutro na IP
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
My mieliśmy gości, znajomi. Wstałam z łóżka, ale osłabiona jestem mocno jeszcze. No i do tego strasznie napuchły mi nogi. Dziś niestety też nie przespałam nocy spokojnie, kaszel dusił niemiłosiernie i dopiero ok 5 udało mi się przysnąć. Także padnięta jestem bo w dzień nic nie spałam, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej bo jak tak dalej pójdzie to się wykończę. A Misiek mój się chyba strasznie podirytował tym kaszlem wczoraj bo tak mi skopał żebro, że do dziś czuję.
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.lansinoh.pl/LanolinInfo.php
coś takiego kupiłam
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
akciak a opcja ukrycia przed niezarejestrowanymi użytkownikami jest u góry na panelu, masz ikonki B, I, U i kilka dalej są takie dwa ludziki i to co chcesz ukryć musisz zaznaczyć i wtedy nacisnąć tą ikonę.
Mnie sutki nie pieką, ale tak jak wczoraj pisałam strasznie mi z nich leci, i dzisiaj już wykorzystałam wkładkę laktacyjną, bo płyn który się wydobywa jakoś dziwnie zasychał i sutki przyklejały mi się do stanika
To nieźle z tym chłopakiem ale w sumie ogółem zauważyłam, że ludzie boją się takich sytuacji i często i gęsto nie wiedzą jak reagować. Dobrze, ze to fałszywy alarm był
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
A mnie o 4.30 obudził ból jak na @. Na razie są to bóle co 20-15 min i już nie wiem... Może się zaczyna. Z tego wszystkiego zasnąć nie mogę
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
ja też spać nie mogę, ale nie wiem z jakiego powodu
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
U mnie noc bez pobudki nawet na siusiu, szok.
Misia, Beadka usnęłyście wkońcu?
Zdjęcia super, fajnie Was oglądać jeszcze z brzuszkami a jeszcze fajniej byłoby z wózeczkami co?
Co z tymi cycusiami wczoraj się działo? Ja też wczoraj czułam jakby mi prąd przechodził w jednej. Głupie uczucie, zastanawiałam się co to ale możliwe, że to przez przygotowanie kanalików do laktacji.
Aga śliczny jest ten drugi staniczek, w sklepie nie widziałam takich ładnych a boje się kupować bez przymierzenia. Mam szeroki rozstaw i nie każdy fason mi pasuje:(
Marzenieee daj znać jak noc Ci minęła, dalej masz skurcze?
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
Nam noc też minęła w miarę spokojnie... Młody trochę szalał... nie wiem czy miało to związek z tym, że usłyszał Tatusia ok godz. 1... Firma Mężusia przygotowuje się do jakiś targów i jak zwykle wszystko robią na ostatnią chwilę... no i wczoraj o takiej porze wrócił dopiero do domku... a dziś od rana znowu i wyjazd... tak więc może się sytuacja trochę uspokoi i będzie można dokończyć pokoik... bo na razie wszystko rozbabrane... wrrrrr...
a co do staniczorów... mi na razie udało się kupić jeden... szukając kiedyś czegoś na necie w "odpowiednim" rozmiarze trafiłam na taką stronkę www.melissa.com.pl/PL/kolekcja/?kolekcja=dla-karmiacych-matek mają całkiem spory wybór i chyba zaryzykuję... choć bardzo tego nie lubię...
Marzenieeee co tam u Was? jak noc?
a poza tym świetne fotki Dziewczyny!!!! u nas wczoraj przez cały dzień było słonecznie... a dziś od rana pada
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
Dziewczyny, nono, terminy coraz bliżej, coraz więcej przepowiadających objawów:)
U mnie tez skurczyki,ale takie mega napięcia brzucha, nawet 10-12 razy dziennie:P, taki trening:P
Brzuszek tez czasem pobolewa jak na @,ale nie ma tragedii. Co do czopa, to 4 dni temu cosik zauważyłam,ale chyba nie to, bo był żółtawy i taki "mały", hmmm, pewnie już każda z Nas jest przewrażliwiona:)
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
Misia, to normalne, że świrujesz teraz to każdy skurcz będzie nam dawał powód do obaw, że to już TO
Katiuszka ja wkońcu zasnęłam, ale musiała najpierw zjeść kanapeczke, chyba z głodu się obudziłam, bo padłam na cyce jak zjadłam
A zdjęć z wózeczkami też nie mogę się doczekać, a jeszcze bardziej spacerów z wózeczkami i dzidziusiami
Mój mąż w nocy wkońcu wrócił z "delegacji", więc dzisiaj koniecznie, obowiązkowo i bezwzględnie wyciągam go na spacer i będę pstrykać wspólne foty bo pogoda przepiękna, zero wiatru i słońce w pełni
Miłej niedzieli brzuszki