BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 6 miesiąc temu #428175 przez aga2+1
Ingrid ale on słodki:) Dobrze, że rehabilitacja pomaga:) Ja niestety muszę jeszcze poczekać, choć korci mnie, żeby jutro umówić się prywatnie.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #428177 przez Ingrid29
aga śliczna i duża Twoja Tosia

12 lata 6 miesiąc temu #428187 przez aga2+1
dzięki Ingrid:) Ale Twój Arturek też wielgaśny ( przede wszystkim długi). Tosia ma 63 cm więc tak w normie za to ma wałeczki na nóżkach, raczkach i brzusio duży hehe

12 lata 6 miesiąc temu #428191 przez aga2+1
a tu próbuję nową zabawkę
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #428192 przez Ingrid29
Arturek ma już 68 cm., tylko ciągle muszę ciuchy wymieniać na większe :ohmy:

12 lata 6 miesiąc temu #428200 przez labelo
poziomka, przeszlas juz na spacerowke., wow, ale masz taka z opcja-lezenia zapewne, bo chyba dopoki Malenstwo nie siedzi, to powinno byc w pozycji lezacej.... tez juz sie nad tym zastanawiam,ale .... hmmm , nie wiem:P

a Wiki tez coraz czesciej w nocy sie budzi, juz nawet czasem co 2h, chyba rzeczywiscie niedlugo te zabki "wyskocza"

a my dzis z tesciowka na "shoppingu" bylysmy i Wiki dostala od Babci juz ubranko na zime-kombinezon,hihihi

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #428235 przez beadka7
A mój Krzysio nie chce się obracać na boczku z pleców :( nawet nie próbuje. Ząbków też nie widać, ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby jeszcze długo długo nie było bo mi wyszły w 10 m-cu dopiero :P

Labelo pochwal się tym kombinezonkiem :) ja mam 2 po siostry dzieciaczkach i póki co nie będę kupować.

A my dzisiaj po pierwszej marcheweczce :) Krzysiowi bardzo smakowała, na początku nie wiedział co i jak, ale nawet się nie skrzywił :P zjadł prawie pół małego słoiczka, ale gdybym dała mu więcej to pewnie zjadł by więcej. I tu też mam do Was pytanie, jakie porcje obiadków dajecie?? bo ja nie wiem czy to nie za mało albo czy nie za dużo. Chociaż wydaje mi się, że taka porcja byłą ok, bo jak zjadł ok 15.30 to dopiero ok 20 zaczął marudzić z głodu.

A to po zjedzeniu obiadku :)
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #428238 przez Poziomka
labelo, oczywiscie obnizylam oparcie i lezy tak samo jak w gondoli, nie sadzam Karolka, bo wszystko w swoim czasie :-P ale w gondoli juz mial ciasno.
Karolek juz od jakiegos czasu smieje sie na glos ;-) Bardzo to slodkie ;-)
Sliczne zdjecia Maluszkow :-)

12 lata 6 miesiąc temu #428345 przez aga2+1
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki reagują już na swoje imię?

12 lata 6 miesiąc temu #428371 przez katiuszka
Ingrid fajniutko z żyrafką walczy Arturek:)
Aga ja nie wiem czy to reakcja na imię czy ogólnie na dzwięk że ktoś coś mówi. Zaobserwuję to dzisiaj jak wstanie:) Tosia jest słodziutka:*
Beadka też bym chciała już mieć takie utytłane dziecko marchewką:)Krzyś świetnie sobie poradził, gratuluję:) Ja dopiero od 6 mc będę coś wprowadzać, narazie cycuś musi jej wystarczyć.
Sonia też obraca się na boczki i też raz udało się jej obrócić na brzuszek ale to było kilka dni temu i teraz cisza. Beadka Krzyś ma jeszcze czas, ani się obejrzysz a podkurczy nóżki i fik na boczek zrobi.

12 lata 6 miesiąc temu #428386 przez labelo
a taki kombinezon Malutka dostala od Babuni:):

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...ekcja/Kurtki/87966/1

12 lata 6 miesiąc temu #428408 przez aga2+1
labelo bardzo ładny kombinezon:)

12 lata 6 miesiąc temu #428574 przez beadka7
Aga mój Krzysio reaguje raczej na mój głos i odwraca do mnie główkę, na imię na pewno nie, bo jak np moja mama go woła po imieniu to nic tylko patrzy na mnie :)

Labelo super kombinezonik :) dla tych dziewczynek to wszystko takie słodziuchne :)

Katiuszka dzięki :) ale wiadomo coś za coś, ja z jednej strony chciałąbym karmić tylko cycem- choćby z tego względu, że mm jest bardzo drogie. Ale z drugiej strony wprowadzanie nowych dań bardzo mnie cieszy, bo to kolejny etap w życiu synka :)

Jeszcze raz Was zapytam, bo może Wam umknęło- jak podajecie słoiczek to na jedną porcję mniej więcej ile się powinno podać?? bo ja wczoraj nie całe pół małego słoiczka małemu dałam i nie wiem czy to wystarczy, albo czy nie za dużo..??

12 lata 6 miesiąc temu #428611 przez Dotka
nataleczka dziękuje bardzo za pomoc :) juz Alicja lepiej sie czuje :)

katiuszka z tym kasłaniem to fakt przez ślinę chociaz jak miała katarek to troszke inny to kaszelek był w ogóle to podobnie mamy z naszymi córeczkami :) z karmieniem :*

a w srode idziemy na podcięcie wędzidełka :(

12 lata 6 miesiąc temu #428613 przez Dotka
beadka slodkie zdjęcie i buzia calutka w marchewce ja chyba poczekam do 6 miesiąca na taki słodki widok :)

labelo kombinezonik fajniusi tez myślałam o zakupie takiego :) a ty już go widziałaś a nawet masz jak on tak jakościowo ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka