- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja Tosia tez jeszcze na imie nie reaguje poza tym każdy u nas w domu inaczej do niej mówi to kluseczko, to misiaczku więc nie wiem kiedy ona będzie wiedzieć, że Tosia to właśnie ona hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2

przed chwilką właśnie znów jadł i powiem Wam, że dzisiaj zareagował inaczej niż wczoraj- zaczął się krzywić na początku

Aga ja też jestem ciekawa czy mój wie, że jest Krzysiem

- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Śliczniutkie są Nasze słodzaczki

Beadka śmiesznie Krzyś wygląda taki utytłany

Kurcze malutka tak mi źle zaczęła spac że szok cztery razy potrafi się budzic w nocy na jedzenie,a trzy to już standard gdzie tydzień temu budziła się tylko raz. Daję jej trochę kleiku do mleka na noc i to nic nie daje dalej jest tak samo,już nie wiem co jej jest

Labelo śliczny kombinezonik ja też muszę się już za jakimś rozejrzec żeby nie kupowac w pośpiechu
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dotka nie martw się wędzidełkiem. Mówię ci, nawet tego nie zauważy

pisałyście o 'przeskoku rozwojowym"- to mój może zaczyna z tego powodu marudzić. Wprowadza pierwsze szantaże"na rączki" albo mi się wydaje. A dziś nawet nie chciał kolacji. Zjadł 50ml i to na siłę.Do tego zjadły go komary prawie. ma po wczorajszej nocy 7 ugryzień.
Dziś obok łóżeczka nakleiłam plasterek zapachowy dozwolony od 1 miesiąca życia, mam nadzieje że mu nie zaszkodzi.i że już go nie pogryzą

- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja dzisiaj byłam u lekarza z 2 dzieci ( tych starszych) jedno zapalenie krtani, a drugie ostre zapalenie gardła:( Przy okazji zważyłam Tosię - w ubraniu ( body i cienkie spodenki no i pieluszka) i mała ważyła 7230g więc jest co nosić hehe
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A po przesłaniu przez Martę tego artykułu o jedzeniu maluchów (faktycznie fajny), przy reklamie GERBERA teraz mówię: Nie je się prosto ze słoiczka żeby nie doprowadzić do zatrucia pokarmowego;)))
- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Aguś też tak mi się wydaje,że to przez ten skok mam nadzieję że to nie potrwa długo

A jak robisz mleczko z kleikiem?ile mleczka i ile kleiku dodajesz? dziś kupiłam ryżowy i dodałam 1 łyżeczkę zobaczymy o której wstanie mały łobuziak, bo kukurydziany nic nie dawał,a też nie chcę jej za bardzo zapychac na siłę. Oj te szkraby...
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W dzień ona je po 130ml mleka z 1 miarką kleiku ryżowego o smaku jabłuszka, a na noc dostaje zwykły kleik. Dzisiaj zjadła troszkę marchewki więc wielki sukces, bo tydzień temu pluła. Jutro dostanie też marcheweczkę, a po jutrze dam jej marchewkę z ziemniakami:)
dziewczyna jak ja sie zarażę to jeszcze pół biedy, ale boję się o małą

- Dotka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
dziewczyna staram sie tym nie marwic wiem ze trzeba przeżyjemy

masakra jak pogryzły pewnie marudzi tez przez to przecież to swędzi biedactwo
- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- labelo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
allegro.pl/zestaw-jesien-zima-kombinezon...-74-i2613949944.html
tazke zadowolona jestem:)
wogle, Wiktoria ma straszny katar:(, nie ma goraczki,ale katar mega... cosik kiedys pisalyscie o jakis kropelkach, napiszecie, co i jak....

- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ależ wy płodne jesteście, po tygodniu nieobecności mam tyle do czytania

zaraz wszystko nadrobię i popiszę
W Bukowinie było ślicznie, Młody "maszerował" po szlakach w nosidle więc już mały taternik z niego

Dziewczyna gratulacje, widziałam, że Maciuś przeszedł dalej Hurraaa !!!!! trzymamy dalej kciuki !!!!
Proszę Was jeszcze o wsparcie dla Maksia, może możecie powysyłać swoim znajomym na FB prywatne wiadomości z tym linkiem i prośba o kliknięcie "lubię to"
www.facebook.com/#!/photo.php?v=352386351507051
Z góry Wam dziękuję
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
dziewczyna ja też mam dosyć tych komarów, chociaż małego nie ruszają, to ja jestem pogryziona.
Karolina ja podobnie jak Aga- 160 ml wody- 5 miarek mleka+ 1,5 miarki kleiku daję. I takie mleko z kleikiem robię tylko na noc.
Aga teraz taka pogoda na przeziębienie, ja też już kicham i smarkam, też boję się, żeby małego nie zarazić, staram się na niego nie chuchać i nie buziaczkować, żeby ode mnie nic nie złapał. Póki co mały jest zdrowy, chociaż strasznie, ale to strasznie w dzień marudzi. Nie widzę, żeby zęby szły, dziąsła też jakoś normalnie wyglądają, więc nie wiem o co chodzi.
Labelo super ciuszki, za taką cenę !!! naprawdę nieźle trafiłaś. Ja jakiś czas temu próbowałam licytować też takie używane ciuszki, ale tak ludzie walczyli, że cena do 225zł wzrosła za 31 szt jesienno-zimowych rzeczy. I wkońcu zrezygnowałam.

- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Aga moja też nie reaguje jeszcze na imię a na głos tak jak mówi Beadka.
Labelo gratuluję wygranej aukcji:) Zadzwoń do swojej przychodni, tam napewno Ci poradzą co dać Wiktorii. Mi właśnie zaleciła ten nasivin jak poleciła wcześniej tez nataleczka, witaminkę c w kropelkach, wodę morską i kładzenie wyżej bo maleństwo samo nie potrafi się oczyścić a tak spływa łatwiej i lżej się dziecku oddycha.
Dziewczyna biedny Maciuś