- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11

- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14

beadkaJa zamierzam gotować dla Lili, bo siedzę w domku i sporo mam czasu.

U nas też nie ma planu jedzonka na razie. Lila je kiedy chce. Pewnie jak wprowadzimy coś nowego to taki plan stworzymy.

Dzisiaj przychodzą dwie osóbki na koreptycje, więc troszkę dziadek i babcia posiedzą z wnusią.

Kurcze, powiem Wam, że strasznie już tęsknię za mężem. Minął już miesiąc odkąd go nie ma. Fakt,że z dzieckiem nie można się nudzić, ale chciałabym już się do niego przytulić. Żyję teraz tym, że na Święta do niego pojedziemy i na Ukrainie Lili spędzi pierwsze Boże Narodzenie

- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
I nie dziwię Ci się, że tęsknisz.. ale zobacz mamy już październik, chwila moment i się zobaczycie

A jutro mąż ma urodziny, a ja oczywiście nie mam planu na prezent.. :/ co roku jest coraz trudniej mi coś wymyślić..
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

beadka może mu zęby idą? Czasami dzieciaki sa niespokojne już 2-3 tygodnie przed przebiciem się ząbka.
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14

beadka Tak moze byc, ze zabki ida. Czasem dzieciom ida strasznie dlugo... U mojej Lili na razie ani widu, anie slychu. Dasz rade, Kochana! Moze w dzien Maly troche pospi to i Ty wtedy sie kimniesz.
Lilka zasypia tez ze smokiem, ale jak juz się weśpi to wyjmuję i śpi całą nockę.

W tym tygodniu zamawiamy bilety do Lwowa

Spadam na korepetycje, bo za chwilę będzie licealistka.

- akciak84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
na szczęście gorączki nie mam...tylko katar straszny i gardło boli. Na razie nie zaraziłam Arturka, ale boję się kurczę

Mój też ostatni budzi się o godz.2-3 z rykiem na jedzenie, ale potem śpi do 9

Poza tym mam dobry humor bo Miluś zjadł(co prawda z butli) 3/4 słoiczka zupy marchwiowej z ryżem

Co do glutenu. Pediatra powiedział, że na 100 ml wody/mleka dawać łyżeczkę kaszki mannej. Tylko ja oczywiście kupiłam tą z nestle...ona od razu z mlekiem...szajse. Chyba trza kupić normalną- nie cudowaną...
karusia
to jak wyzdrowieję to będziemy gotowi na spotkanko...w ogóle ewel7, dotka może się spykniemy w końcu na spotkanko? Bo pomyśleć, że więcej niż raz spotkałam sie tylko z misią i labelo (jak była w wawie) no i z dotką...ale teraz cisza. Wszystkie się w domach zaszyły...hi...a tak się zarzekały że będą się spotykać

Apropos takich spotkań z mamusiami...Byłam w klubie mam na spotkaniu koło siebie

- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Mój Arturek też budził się ostatnio o 2 w nocy, a potem o 6. Ale u nas to na 100% ząbki, bo ma czerwone i opuchnięte dziąsła, podejrzewam że niedługo wyjdą 2 ząbki na dole. Ja od poniedziałku przyszłego sama z Arturkiem 3 tygodnie, bo mężuś wyjeżdża na Białoruś

- ewel7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

akciak szybkiego powrotu do zdrowia

A mojemu Bartkowi chyba znów idą zęby tym razem górne, marudny na maksa i w nocy jak mi się obudził o 23 to nie mógł zasnąć tylko cały czas coś chciał pchać do buźki, a najlepiej wisieć mi na piersi. Stwierdziłam, że bez sensu co chwila do niego wstawać i wzięłam go do nas do łóżka. Szczerze mówiąc nie wiem o której zasnął, my z mężem chyba przed nim, ale nie płakał więc go nie słyszałam. Rano jak się przebudziłam to spał. Dziś jednak w dzień odsypia więc nie wykluczone, że mało tego snu było w nocy, pewno będzie powtórka wieczorem, zwłaszcza, że teraz dużo śpi...
- labelo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- labelo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- akciak84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
no a myślisz że ja to zmotoryzowana? Są jeszcze autobusy chyba??? Normalnie po całej wawie popylam jak muszę coś załatwić. Wchodzę i wychodzę z wóziem do autobusu bez problemu. Prawie wszystkie autobusy są niskopodłogowe

A dziś to super dzień. Arturek zjadł 3/4 słoika zupy marchwiowej bez marudzenia a na deserek pół słoiczka jabłuszka łyżeczką!!!

Uwielbia swego tygrysa i jak sie postawi koło niego z boku to łapie go i się przekręca na bok. Dziś udało mu się tak machnąć od razu z pleców na brzuszek

Labelo
no szkoda
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jutro idziemy na szczepienie to zapytam się o kaszkę mannę