BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 2 miesiąc temu #439098 przez ewel7
akciak no właśnie w nosidełku ostatnio też nie bardzo, mam nadzieję, że mu się odmieni (może jak już będzie można go odwrócić przodem do świata :silly: ;) chętniejszy będzie). Dobrze, że już lepiej się czujesz. :)

Dziś znowu dzień marudy nie zdziwi mnie jak niedługo pokażą się kolejne ząbki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #439118 przez dziewczyna84
EWEL GRATULUJE:)
a my bylismy dzis na szczepieniu i zle się robaczek mój czuje, marudny jesti ma stan podgorączkowy chyba juz. I pani powiedziała ze mam podawać słoiczki. Chciałam sama a ona na to czy mam pewność ze te rzeczy z rynku są niepryskane. no nie mam. i się boję.
Więc zacznę od słoiczków.

12 lata 2 miesiąc temu #439238 przez aga2+1
karolina podaję zupkę rozcieńczoną z wodą przez smoczek trójprzepływowy. Młoda wypija praktycznie całość najgorzej wchodzi marchewka z ziemniakami, a jarzynowe są ok:) Dzisiaj dostała bananka to łyżeczką troszkę zjadła i nawet jej smakował:)
dziewczyna a miałas szczepionke płatną tą 6w1 czy zwykłą? Mi pediatra mówiła, że po tych zwykłych najczęściej wystepuje temperatura. Moja Tosia dzisiaj też po szczepieniu ( strasznie płakała) i ma jakiegos spiocha:) O 19.00 już poszła spać:) A ile waży Twój przystojniak?

12 lata 2 miesiąc temu #439322 przez akciak84
ewel
a teraz go nie możesz odwrócić przodem do świata? Nawet jak chodzisz to nie chce siedzieć w nosidle?

nosimy tak:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #439345 przez akciak84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #439377 przez labelo
akciak, Moja dosłownie tak samo "działa" ze smokiem:P, ciekawe, czy to juz zabki, u Mojej nic narazie nie widac....

a Wiki dzis nawet ladnie spiulkala,od 19.30 do 3.20, cyc i dalej do 5.50-ale teo juz ja ja obudzilam, przed praca trza cyca dac:P

oks,lece popracowac:P

buziaki dla Was!!!!!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #439534 przez misia88
akciakMoja Lili tak samo bawi się smokiem :)

Od kilku dni Lili powoli zaczyna śmiać się w głos, ależ to jest cudowne :D

Wczoraj zamówiliśmy bilety do Lwowa :D od 20 grudnia do 7 stycznia będziemy na Ukrainie :D Jeee :D

12 lata 2 miesiąc temu #439588 przez akciak84
misia
ale wam fajnie...przy okazji zwiedzicie
a my dziś gotujemy marchewę z ziemniakiem...zobaczymy czy zjemy

nocka dobrze..pobódka dopiero o 5.30 na amu...spanie od 20

Arturek próbuje leżąc na brzuchu łapać swój trójkąt zabawkę, ale tylko prawą ręką. MArtwię się o tą asymetrię. Dziś zarejestrowałam do neurologa na 29 listopada :( ale to i tak dorze bo wszędzie już w tym roku nie ma numerków :( załamka

12 lata 2 miesiąc temu #439611 przez misia88
akciakNo mąż mówił, że tam zbytnio zwiedzać co nie ma, ale zawsze to się coś zobaczy. Najważniejsze, że z tatą spędzimy trochę czasu :D

Lili spała wczoraj już o 20 i do 9 rano, anioł mój kochany. Mogłam wyrwać się wczoraj na piwko z siostrą i jej chłopakiem. Moje pierwsze wyjście od bardzo dawna... :D

Dzisiaj kupiłam Lili taki gryzak w formie smoczka z BabyOno, Mała jest zachwycona. Teraz robi sobie małą drzemkę, a ja lecę ogarnąć domek :D

12 lata 2 miesiąc temu #439655 przez Ingrid29

12 lata 2 miesiąc temu #439673 przez misia88
Dziewczyny, mam takie pytanie. Czy możemy tutaj nie zawalać wątku linkami do klikania? Mamy grupę na fb i tam można umieszczać linki. Jeśli ktoś zechce to zagłosuje. Niedługo ten nasz wątek będzie pełen linków...

12 lata 2 miesiąc temu #439738 przez karolina238
Akciak ale superaśny bobasek :) aż się gębka sama śmieje jak się na niego patrzy :) i te kochane fałdeczki :) ale duży już jest, ile waży??

Misia to super że już wiesz konkretnie kiedy się zobaczysz z mężulkiem, podziwiam Cię ja nie wiem czy bym tyle wytrzymała bez mojego M, a Lilka to istny aniołek :) u mnie Julka trzy razy się budzi na jedzonko więc ciężko się wyspac :(

12 lata 2 miesiąc temu #439747 przez karolina238
Ingrid głosiki oddane na oba zdjęcionka :) jejku ale Artutek był malutki :) ja jak oglądam zdjęcia po narodzinach Julki to nie mogę się nadziwic, że tak szybko rośnie i już się nie pamięta jakie dzieciaczki były maleńkie

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #439757 przez Ingrid29
dzięki karolina238 :kiss:
Arturek był malusi 51cm i 2860gram, a teraz to kawał chłopa 70cm i 7kg. ja też się łapie na tym, że już nie pamiętam jaki był malutki. byliśmy w odwiedzinach u 3-tygodniowych bliźniaczek, były wagowo i wzrostowo takie jak Arturek w chwili narodzin, a ja nie mogłam uwierzyć, że Arturek był kiedyś taki malutki.
oj rosną Nam szkraby :)

12 lata 2 miesiąc temu #439828 przez aga2+1
Ingrid już głos oddany:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka