BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

11 lata 10 miesiąc temu #559089 przez labelo
karolina, musisz napisac pisemko-ze rezygnujesz z wychowawczego i wtedy ma sie 2 tyg na powrot do pracy,ale ty wtedy idziesz na l4 i normalnie masz placone z zus....
mamy juz gratulowac?:P:P:P

a ja 2 dzien na szkoleniu w Warszawie, Wikunia z niania zostala w Gdansku.... dzowinie czesto,niania mowi,ze wszyztsko ok, wgl dzisiejsza noc ponoc cala przespala-szok!:P
nic nie placze,jest ok,ufffff....:)

a na szkolonku fajnie, mieszkam w mieszkanku sluzbowym, wiec mezzus jest ze mna= w koncu mamy chwile dla siebie:P,hehe..... i oczywsiscie dostalam @, bo jakze by inaczej:P

buziako dla Was!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #559559 przez ewel7
wreszcie zebrałam się by ponadrabiać zaległości i napisać :)

beadka wpółczuję Wam z całego serca, wierzę, że jest Ci ciężko, martwisz się i jesteś zmęczona całą sytuacją. Dużo zdrówka dla Krzysia, a dla Ciebie siły.

ingrid dobrze, że czujecie się lepiej

ruzyczka mała mnie zadziwia :)

labelo jeśli wiesz, że dziecko jest w dobrych rękach to nie miej wyrzutów sumienia, będzie dobrze :)

karolina
jakieś plany na drugą dzidzię? ja już na wychowawczyzm, trochę ciężko, ale mąż już pracuje więc jakoś to będzie. Cieszę się, że jestem w domu z Bartusiem to dla mnie wyjątkowy czas i nie czuję, że stoję w miejscu, wręcz przeciwnie.

Dziękuję Wam, za ciepłe słowa o blogu i że odwiedzacie, komentujecie. Dziś wysłałam swój materiał do konkursu, o którym pisała MartiO na naszym forum na fb, czekam na odpowiedź

POzdrowienia i buzialki dla Was i maluszków

11 lata 10 miesiąc temu #560119 przez karolina238
Aguś na razie kazała obserwować do następnej wizyty i wtedy da skierowanie do neurologa.Zobaczymy jak na razie nadal sie spina jak widzi coś nowego ale nie jak dla mnie to za bardzo się spina. W gabinecie nic nie zainteresowało jej na tyle żeby tak robiła i lekarka za bardzo nie wiedziała jak to wygląda.

A z nockami nie mamy poprawy więc to raczej jej upodobania i matula musi sie przemęczyć :)

I w ciąży nie jestem :) jeszcze :):P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

labelo to masz namiastkę odpoczynku i odskoczni :) fajnie też bym chciała wyjechać gdzieś na pare dni ale nie umie się rozstać z glutkiem :)

ewel oby się w konkursie powiodło, często zaglądam na Twojego bloga :) jest super :)

11 lata 10 miesiąc temu #560220 przez aga2+1
Karolina czytałam ostatnio artykół o dzieciach z obniżonym napięciem mięśniowym i tam właśnie opisywali zachowanie tych dzieci. Takie spinanie może wystepować, ponieważ takie niemowlę potrzebuje mocniej poczuć swoje ciało ( kurcze nie mogę tego teraz znaleźć:() i jest to normalne. Tosia dzisiaj nie spinała się wcale w złości, ale za to rzucała zabawkami. Myślę, że to wszystko przejdzie, a poza tym trzeba ćwiczyć to co rehabilitantka pokazuje. Nam to pomaga.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #560485 przez aga2+1

11 lata 10 miesiąc temu #560543 przez ewel7
dzień dobry wszystkim :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a i biorę udział w tym konkursie więc jeśli mój tekst Wam się podoba możecie zagłosować

tutaj

buziolki

11 lata 10 miesiąc temu #560601 przez aga2+1
ewel głosik oddany:)

11 lata 10 miesiąc temu #560763 przez Ingrid29
ode mnie głosik też poszedł :)

Wogóle zauważyłam, że mamusie majowe, to mało się odzywają. Pewnie praca i szkrabki nie pozwalają pisać. Ja jestem do końca kwietnia na wychowawczym, a potem zobaczymy. Trochę spraw wyjaśni sie w przyszłym tygodniu.

11 lata 10 miesiąc temu #560866 przez ewel7
dziękuję za głosy i tak nie mam szans w nagrodzie publiczności bo nie mam natury prosić o żebrolajki ;) :silly: cieszę się jednak, że wzięłam udział w konkursie bo być może przez to więcej osób trafi na mojego bloga :) i może się spodoba i będą chcieli wrócić czasem :)

A w ogóle wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych małych Walentynek :) buzialki

11 lata 10 miesiąc temu #561216 przez MartiO
Ostatnio rzadziej odpowiadam ale zaglądam prawie codziennie ;) Mężuś teraz był na urlopie więc częściej coś razem robimy i mniej czasu na kompa ;) Młodego wszędzie pełno i cały czas trzeba go mieć na oku ;)

11 lata 10 miesiąc temu #561231 przez nati.olsztyn
MartiO Zatem GRATULACJE! :)

11 lata 10 miesiąc temu #561276 przez Ingrid29
Martio super gratuluje serdecznie :)

11 lata 10 miesiąc temu #561312 przez aga2+1
MartiO gratulacje:)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561369 przez labelo
Martio, GRATUALCJE!!!!!!!!super!!!!, takze zadnej wyprawki jzu nie bedzie trzeba robic:P:P:P przynajmniej

ja do juztra na szkolonku i do Malutkiej mojej kochanej wracam:)

11 lata 10 miesiąc temu #561374 przez MartiO

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka